Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640,961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:53

Πιστευω οτι οι διαχειριστες του φορουμ θα πρεπει να λαβουν σοβαρα υποψη τη δημιουργια δυνατοτητας ignore καποιου χρηστη, εχει παραγινει το κακο...

Από το profile σου -> Επεξεργασία προφιλ (επάνω δεξιά) -> "Οι ρυθμίσεις μου" και στην αριστερή στήλη υπάρχει το 'Ignore Preferences'. Εκεί βάζεις το username του χρήστη π.χ Memosex και ξενοιάζεις μια καλή
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:53

Don't feed the troll........

#393   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:56

όσο και να χτυπιέσαι με άκυρες συγκρίσεις με Hyundai και Ferrari το γεγονός παραμένει..είσαι πίσω..η καραμελίτσα με τη σταθερότητα έλιωσε..η καραμελίτσα του δεν χρειαζόμαστε τίποτα έχουμε το itunes επίσης..ο κόσμος προχωρά και εξελίσσεται και αυτή τη στιγμή η apple τρέχει να προλάβει..

για κάθε έναν που θα αγοράσει το καινούριο iphone θα παρακαλάει να πουλήσει το προηγούμενο..έτσι απλά εχουμε αυτό που λέω τόσα ποστ ένα απλό trend και τίποτα παραπάνω..μια ανακύκλωση μιας μόδας μέχρι να ξεφουσκώσει..

αφοσίωση όμως σε συγκεκριμένο μοντέλο δεν βλέπω.. ;)

σου είπα μην τα γυρνάς μας έβγαλες το 3gs ferrari και όταν σε ξεφτιλίσω με το βασιλιά να πας να φωνάξεις τους mod...είδες τι έρωτα σου κάνει ένα "hyundai"nexus με ένα jellybean..σου είπα πάρε το 5αρακι σου εκεί σε καμία γκομενίτσα μαγκιές μέχρι την πλατεία του χωριού για παραπέρα δεν..

ρε συ πραγματικα δεν εχεις τιποτα καλυτερο να κανεις απο το να καθεσαι σε φορουμ που ειναι πεντακαθαρα βαμμενο στα χρωματα της apple και να προσπαθεις να αλλαξεις γνωμη στον κοσμο; Οτι και να πεις περναει στο ντουκου, δεν προκειται να πεισεις κανεναν για αυτο που προσπαθεις να πεις και ποσο μαλλον με το υφακι και το στυλακι που απαντας.

εκτος αν τη βρισκεις και γελας πανω απο τον υπολογιστη σου με την ολη φαση, εκει παω πασο.

#394   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:57

Βρε καλώς τον Σταύρακα τον ψευτο-παλικαρά..για να συμμετέχεις στο θιασό μου πρέπει να απετάξεις την apple..μπεεεεεεεεεε..

fixed....

όσο και να χτυπιέσαι με άκυρες συγκρίσεις με Hyundai και Ferrari το γεγονός παραμένει..είσαι πίσω..η καραμελίτσα με τη σταθερότητα έλιωσε..η καραμελίτσα του δεν χρειαζόμαστε τίποτα έχουμε το itunes επίσης..ο κόσμος προχωρά και εξελίσσεται και αυτή τη στιγμή η apple τρέχει να προλάβει..

για κάθε έναν που θα αγοράσει το καινούριο iphone θα παρακαλάει να πουλήσει το προηγούμενο..έτσι απλά εχουμε αυτό που λέω τόσα ποστ ένα απλό trend και τίποτα παραπάνω..μια ανακύκλωση μιας μόδας μέχρι να ξεφουσκώσει..

αφοσίωση όμως σε συγκεκριμένο μοντέλο δεν βλέπω.. ;)

σου είπα μην τα γυρνάς μας έβγαλες το 3gs ferrari και όταν σε ξεφτιλίσω με το βασιλιά να πας να φωνάξεις τους mod...είδες τι έρωτα σου κάνει ένα "hyundai"nexus με ένα jellybean..σου είπα πάρε το 5αρακι σου εκεί σε καμία γκομενίτσα μαγκιές μέχρι την πλατεία του χωριού για παραπέρα δεν..

χαχαχααχχαχααχ..Δωσε πονο αγορι μου...Και εγω μαζι σου...Μιας και μιλας για φωτογραφικες για παρε ματι εδω..Πως ξεφτιλιζεται το S3 και μετα εσυ μιλας για S2

#395   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:58

Παντως να πω οτι δεν ειναι ολοι οι χρηστες Android ετσι σαν αυτον. Εχω φιλους που εχουν Android και ειναι μια χαρα παιδια. Αυτος μαλλον εχει βγει ελλατωματικος απο το εργοστασιο.

Δεν πειραζει ομως. Εμεις σε αγαπαμε ακομα και ετσι. Ξερεις γιατι βρε?

Γιατι μας διασκεδαζεις σε αυτους τους μαυρους καιρους που ζουμε. Ευχαριστουμε για ακομα μια φορα.

Υ.Γ Μηπως εισα καποιος απο τους συντελεστες απο τα "Σφηνακια"?

#396   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:58

Don't feed the troll........

+100
Ρε παίδες αφήστε τον να μονολογεί. Οκ πείτε, το S2 είναι ο βασιλιάς, άντε τώρα στο forum του βασιλιά σου και άσε εμάς τους ταπεινούς εδώ.

#397   marsias

marsias

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/09/2012 - 14:59

Ας κανουμε ignore ολοι στον memosex παιδια..

#398   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:02

Παιδες ασχετο...Κοιτουσα ενα βιντεο με το Nokia και καποια στιγμη αναφερθηκε σε ενα χαρακτηριστικο το city land..Και καλα οτι μεσω των νοκια maps θα μπορεις να δεις μια διευθυνση και ενα τηλ που αντιστοιχει σε αυτο το κτιριο..Ισχυει κατι τετοιο η δεν το επιασα καλα?

#399   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:07

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο τοπικ άλλη χρησιμότητα είχε οταν ανοίχτηκε κ έχει καταλήξει σε μια διαμάχη άνευ λόγου!!!!Περα απο τη πλάκα που μπορει να είχε στις πρώτες σελίδες ,τώρα έχει καταλήξει πολυ βαρετό!!!Νομιζω ότι όλο αυτο κάνει κακο κ στο φόρουμ :(
Φιλικά πάντα :)

#400   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:09

Ναι ρε παιδια. Κανει κακο στο φορουμ οπως λεει και η Ευαγγελια που αγαπαει το φορουμ μας.

Οτι ναναι. Πραγματικα

#401   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:11

Η σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο σε 4-5 τομείς κ πουθενά αλλου...
Οθόνη,Κάμερα,Μέγεθος,Τιμη-Απόδοση,ποιότητα κατασκευής...
Το αν εμένα με καλύπτει το iOS και σένα το android καλα κάνω κ καλα κανείς...το πιο είναι καλύτερο δεν είμαι power user και δεν νομίζω πολλοί απο δω μέσα να είναι...Εκτός αν τα άτομα του θέματος,περαν απο surfing,chat,news,cloud services,email,music,office(απλα και βασικά πράγματα),YouTube,twitter,Facebook,rss,live radio,games και μερικά ακόμα που δεν θυμάμαι..( εγω για παράδειγμα έχω κ μερικά προγράμματα ιατρικής λόγω επαγγέλματος),κάνουν κ αλλα πολλα πράγματα τότε ναι ρε παιδιά να σκοτωθείτε μέχρι τέλους για το ποιο τηλέφωνο είναι καλύτερο...αλλα μέχρι θανάτου!!!Χαχαχαχαχα!!!
Αυτές οι χαζομάρες κάθε φορα!!!
Ποιο κ τι είναι καλύτερο έλεος!!!Και να έτσι ο ένας κ να ο άλλος κ βρίζει ο ένας τον άλλον γιατι δεν είναι ίδια η άποψη τους...
Οι απόψεις είναι σαν τις οπισθοτρυπες ο καθένας έχει κ απο μια!!!

#402   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:14

Ναι ρε παιδια. Κανει κακο στο φορουμ οπως λεει και η Ευαγγελια που αγαπαει το φορουμ μας.

Οτι ναναι. Πραγματικα

Σωστα.......ότι να ναι .......:)
Βεβαια δεν καταλαβαινω το πρόβλημα σου ποιο είναι ........αλλα anyway :)

#403   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:33

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο τοπικ άλλη χρησιμότητα είχε οταν ανοίχτηκε κ έχει καταλήξει σε μια διαμάχη άνευ λόγου!!!!Περα απο τη πλάκα που μπορει να είχε στις πρώτες σελίδες ,τώρα έχει καταλήξει πολυ βαρετό!!!Νομιζω ότι όλο αυτο κάνει κακο κ στο φόρουμ :(
Φιλικά πάντα :)

Γιατί κάνει κακό στο φόρουμ?

Ίσα ίσα, μαθεύτηκε ότι γίνεται χαβαλέ πως με ένα troll droid και έρχονται από τα γύρω φόρα να χαζέψουν, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα...

#404   ellin

ellin

iPH User

• 195 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:37

Το οτι να ναι δεν πηγαινε σε εσενα κοπελια αλλα στο troll.

Ιδεα για τους αdmins: να κλειδώσει το topic και να το βλεπουν μονο οσοι πληρωσουν εισητηριο (5€).

Κατι σαν τσιρκο με θεαμα το troll. Πιστευω θα γινει trend και θα αφησει εποχη!

#405   Evangelia

Evangelia

iPH Enthousiast

• 548 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 15:41

Γιατί κάνει κακό στο φόρουμ?

Ίσα ίσα, μαθεύτηκε ότι γίνεται χαβαλέ πως με ένα troll droid και έρχονται από τα γύρω φόρα να χαζέψουν, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα...

Ισως δεν το διατύπωσα σωστα!!!Απλα καταντάει κουραστικό τόσες σελίδες τα ίδια κ τα ίδια!!!!!!

Το οτι να ναι δεν πηγαινε σε εσενα κοπελια αλλα στο troll.

Ιδεα για τους αdmins: να κλειδώσει το topic και να το βλεπουν μονο οσοι πληρωσουν εισητηριο (5€).

Κατι σαν τσιρκο με θεαμα το troll. Πιστευω θα γινει trend και θα αφησει εποχη!

Ισως.......αλλα δεν χρειάζονταν να εισαι ειρωνικος προς εμένα :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες