Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   vromogato

vromogato

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:vromogato

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:36

Ωχ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:37

Πως κλεινει;;;;;;

#423   isks

isks

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:43

δεν ξερω αν ισχυει αλλα μετα απο καποια benchmarks που εβγαζαν λιγο ταχυτερο το iphone 5, υπηρχαν πολλα σχολια απο χρηστες galaxy s3 οι οποιοι ελεγαν πως οταν κανουν τα τεστ στα δικα τους τηλεφωνα βγαινουν πολυ γρηγοροτερα...επομενως δεν ειναι να εμπιστευομαστε site που προωθουν ο,τι θελουν...

#424   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:45

δεν ξερω αν ισχυει αλλα μετα απο καποια benchmarks που εβγαζαν λιγο ταχυτερο το iphone 5, υπηρχαν πολλα σχολια απο χρηστες galaxy s3 οι οποιοι ελεγαν πως οταν κανουν τα τεστ στα δικα τους τηλεφωνα βγαινουν πολυ γρηγοροτερα...επομενως δεν ειναι να εμπιστευομαστε site που προωθουν ο,τι θελουν...

Ο,τι θελει λεει ο καθενας. Ακομα κ αυτοι με τα s3 μποροι να λενε ο,τι θελουν. Γι'αυτο τα κανω μονος μου εγω να ειμαι σιγουρος :)

#425   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:56

Στις μετρησεις που εκανα στο δικο μου με την ιδια εφαρμογη που γινονται στο βιντεο μου δειχνει οτι εχω καλυτερα 3D γραφικα απο το s3 (εχω παραθεσει και φωτο) ..Οποτε πιστευω οτι και οι εφαρμογες λαθη κανουν..

@ Memosex με αποστομωσες..αυριο παλι

Ο,τι θελει λεει ο καθενας. Ακομα κ αυτοι με τα s3 μποροι να λενε ο,τι θελουν. Γι'αυτο τα κανω μονος μου εγω να ειμαι σιγουρος :)

Με ποια εφαρμογη κανεις το τεστ;

#426   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:57

Ρε τι oc? τέτοιος είσαι εσύ :P να του βάλεις και αζωτο πιο πάνω:P Ναι τόσο πιάνουν με jelly bean τα σ3, μέσος όρος στο 1800, αλλά δε λέει κάτι αυτό :P

Οντως οι χάρτες στα νοκια είναι πολύ καλοί. Ηταν ο μόνος λόγος να προτιμήσεις απαρχαιωμένο νοκια σήμερα. Αλλά δεν είναι ικανή συνθήκη για πάρεις νοκια κινητό. Δεν υπάρχουν apps ακόμα πολλά εκεί...

Πανό, τα συγκριτικά δεν βγάζουν κάποιο συμπέρασμα. Στο android που πλέον υπάρχουν παρα πολλα εξειδικευμένα συγκριτικά (μονο εκει και όχι στο iOS) είναι γνωστό ότι δεν αποτελούν γενικα αξιόλογο δείκτη. Αυτό γιατί κινητά με πιο χαμηλές βαθμολογίες ανταποκρίνονται πιο smooth και δε λαγκαρουν όσο τα πιο καλά στα marks. Αν θες περισσότερα κοίτα σε android φορά για να καταλάβεις. Παίζει oc και ειδικό optimization στα android συνοπτικά και γίνεται αυτό.

Στην περίπτωση μας τώρα, το συγκριτικό που λες είναι το PassMark Performance Test στα android (το λέω γιατί δεν υπάρχει αν το ψάξει κάποιος έτσι όπως το λες στο αντίστοιχο store). Σε αυτο δεν μπορεις να βγαλεις καθολου συμπερασματα ειδικα μεταξυ των android γιατι, οπως το υποψιαστηκες δεν ειναι αξιολογα: "You can somewhat compare the numbers for the individual tests with a PC, but it isn't always a fair comparison. For example on Android, all the code is written in Java, which tends to be slower than the C++ and assembler code used in Windows." Αυτά είναι γραμμένα από τον δημιουργό τουt: http://www.passmark....enchmark-charts

Προφανώς για αυτό και τα αρνητικά σχόλια και η χαμηλή βαθμολογία στο βίντεο YouTube, στο λινκ που έβαλε το παιδί παραπάνω.

Ξαναλέω και στο anandtech να βγει πιο γρήγορο το σ3 όταν πάρει το jelly bean επίσημα δε σημαίνει κάτι αυτό. Τα μειονεκτήματα για κάθε συσκευή θα υπάρχουν.

Researcher είναι γνωστό το θέμα που έχουν οι γαλαξίες με τις NAND και όντως μπορούν να επιτύχουν καλά σκορ, αυτό δε θα σημαίνει ότι κολλάνε πάντα μετά ή ότι δεν είναι λειτουργικά, αλλά ξαναλέω το τελικο σκορ δε σημαίνει κάτι. Τουλάχιστον στο κόσμο του android είναι συνηθισμένο να τρέχει πιο smooth συσκευή με λιγότερα marks. Το να την βάλεις να σου βρει τους τέλειους αριθμούς και να τελειώσει πιο γρήγορα δεν έχει κάποια σημασία για το μέσο χρήστη. Πόσο μάλλον αν του κανείς oc και τρώει την μπαταρία λαιμαργα ή ανεβάζει θερμοκρασίες στο Θεό.

#427   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:58

μα είναι δυνατόν στα 31 μου να φάω τη φόλα της apple?οι άνθρωποι σε προπαγάνδα έχουνε ξεπεράσει και τον Γκέμπελς..και παρεξηγούντε κάποιοι που στα διαφημιστικά της η Samsung τους λέει πρόβατα..ε πρόβατα είναι..σιγά μην πιστέψω τα ψευτο-benchmarks που βγαίνουν..έτσι κάνανε και με το 4s..ποιο S3 να περάσουνε ούτε το S2..εδώ θα είμαστε εγώ πάντως τα 'εγραψα ε...

#428   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 23:58

Αχ ρε memosex δεν περιμενες να ποσταρω πρώτα? τώρα στο ντούκου θα το περάσουν με το χάος που θα ακολουθήσει πάλι

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 22/09/2012 - 00:05

#429   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 00:04

Με ποια εφαρμογη κανεις το τεστ;

Geekbench 2. το s3 του τεστ που παρεθεσες ειναι Ευρωπαικο ή Αμερικανικο? γιατι το Αμερικανικο ειναι διπυρηνο!

#430   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 00:07

Geekbench 2. το s3 του τεστ που παρεθεσες ειναι Ευρωπαικο ή Αμερικανικο? γιατι το Αμερικανικο ειναι διπυρηνο!

Είναι επι πληρωμή στο android και στο iOS
Ιδια τιμή και στα 2, 0.79ευρω

Δεν έχει σημασία για το βίντεο , κοιτά το σχόλιο μου και τρέξε το και εσύ να δεις ότι δεν τρεχεις ψηλά. Το λέει ο dev θα φτιάξει νέα έκδοση να ρυθμίσει το θέμα του android (που παίζει στη παρούσα φάση να μη φτιαχτεί ποτέ). Δες τα σχόλια του dev.

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 22/09/2012 - 00:13

#431   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 00:09

Τουλάχιστον στο κόσμο του android είναι συνηθισμένο να τρέχει πιο smooth συσκευή με λιγότερα marks.

Αυτο ειναι αληθεια φιλε μου! με custom-αρισμενο κινητο ειναι καποια tweaks που ειδοποιουν πως θα πεσουν τα marks, αλλα θα ανεβει η ανταποκριση του ui!

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 22/09/2012 - 00:09

#432   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

να σας ευχαριστησω και εγώ με τη σειρά μου γιατί αποδείχτηκε για άλλη 1 φορά η επιδερμικότητα και η ψευτο-μαγκια της ελληνικής κοινωνίας.

ρώτησα γιατί κάποιος πρέπει ακόμα να προτιμάει apple και πήρα απαντήσεις που περιέχουν 250 φορές τη λέξη σταθερότητα,300 φορες τη λέξη πλαστικούρα,700 φορές τη λέξη itunes,1000 φορές τη λέξη 3gs,200 φορές τη λέξη μπακαντέλα,6000 φορες τη λέξη design και γύρω στις 2000 φορες τη λέξη samsung...τους χαρακτηρισμούς troll 14χρονο κτλ δεν τους μετράω..

δεν υπάρχει πλέον κανείς προφανής λόγος να αγοράζει κάποιος apple πέρα από μαγκιά σε ανίδεους..αυτό αποδείξατε...λιωμένες καραμέλες όλα τα ψευτο-επιχειρήματά σας..

οι ταπεινοί χρήστες android που λέτε προβατάκια,δεν χρειάζεται να επιδείξουν τα κινητά τους..μιλάει από μόνη τους η λειτουργία τους πλέον..βέβαια που και που πρέπει να σας υπενθυμίζει κάποιος ποιοι είναι οι βασιλιάδες πλέον...το αποδεικνύουν άλλωστε και οι κινήσεις πανικού της apple που κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να βγάλει 2 κινιτά μέσα σε 2 χρόνια μετά από τους ανταγωνιστές της και να είναι πίσω :lol:

όσο για σένα panos 1985 όσα βιντεάκια και όσα site αφιερωμένα στην apple και να βάλεις το S2 δεν το έπιασες ποτέ στα χεράκια σου να το δουλέψεις οπότε μόκο..και που σαι μην ξεχνιόμαστε ε

http://www.youtube.com/watch?v=5DcgZum8M1o

στέλνει τα μήλα για καθάρισμα...

δεν πιστέυω ο Steve Wozniak να έχει android?αλλά αυτός είναι τρελός σαν τον Memosex και έχει το θάρρος της γνώμης του..

αντί για τη retina προτιμάμε τη ρετσίνα..μόνο amoled λέμε!!!

Εδω πιστευω οτι ειναι vs καποιων συγκεκριμενων συσκευων και οχι ταμπλετες... Πιστευω οτι τα fan anoitakia(εεε androidakia ηθελα να πω) ειναι τα χειροτερα που υπαρχουν

#433   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Είναι επι πληρωμή στο android και στο iOS
Ιδια τιμή και στα 2, 0.79ευρω

Εγω το εβαλα σπασμενο! :rolleyes:
δεν υπηρχε περιπτωση να πληρωσω για ενα τεστ