iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:03
Ad
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:07
μιας και στο τοπικ ολα ειναι ηρεμα και γινεται μια ομαλη συζητηση ειπα να ερθω να του δωσω λιγο πνοηΤωρα γιατι γινεσαι τρολ?
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:08
Τελευταία επεξεργασία από: vromogato, 22/09/2012 - 01:13
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:16
εγω πάντως σε διαβάζω..ίσως αμα σε διαβάζανε και άλλοι να είχαν στείλει το μήλο στη χωματερή.. θα μου πεις άλλο διαβάζω και άλλο καταλαβαίνω..είναι και αυτό..
Ναι αλλά είναι μερικοί που τους αρέσει η μηλιά και δεν γουστάρουν κάτι άλλο. Πόσο μάλλον αν δοκίμασαν android και είχαν λαγκαρισματα στο παρελθόν. Στη τελική έχουν πληρώσει ένα σορό apps και δε μιλάω κάν για τραγούδια. Γιατί υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων που είχε και έχει iPods (και εγω μεσα) και κατεβάζει από ευκολία και συνήθεια τραγουδια στο iTunes (προκειμένου να επιβραβεύσει καλλιτέχνες).
Αν ο άλλος έχει συνηθίσει σε ένα περιβάλλον και δε θέλει να το αλλάξει γιατί τον εξυπηρετεί, δεν είναι αναγκασμένος να το κανει (να αλλάξει συσκευή). Πόσο μάλλον αν χρησιμοποιεί Mac γιατί ξέρω το πόσο συμπαθεί η Samsung τους Mac, τίποτα δεν έχει συμβατό με αυτούς (πέραν του Kies, που είναι κακό iTunes). Συνεπώς είναι πολλά που παίζουν και πολλοί δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν, γιατί δεν θα εξυπηρετούνται το ίδιο αργότερα. Kαθόλου για την ακρίβεια...
Σου είχα πει νωρίτερα ότι είναι vs για κάποιες συσκευές και μόνο για αυτές δεν λέτε. Το κάνατε vs για 2 συσκευές άκυρες και ξαφνικά μπαίνουν πάλι άκυρα μέσα στο vs άλλες ξεκαρφωτες συσκευές. Αν κάποιος θέλει να δει και να πάρει ιδέες θα πρέπει να διαβάσει 20κατι σελίδες άχρηστα για να μαζέψει με το ζόρι μια. Τα μόνα σχόλια που πραγματικά προσθέτουν κατι είναι του mike για τα lumia...
Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν αρκετοί γνωστές και αξιόλογοι που εχουν iPhone και δεν μπορουν με αλλη συσκευη και δεν είναι πρόβατα για τους λόγους που ακριβως σου έγραψα παραπάνω. Υπαρχουν αρκετοί που μαζί με την iOS συσκευη τους έχουν και android (γιατί δεν είμαι ο μόνος) και χαιρονται να χρησιμοποιουν και τις 2 συσκευες. Στη τελική συσκευές είναι και δεν πρέπει να γίνονται τέτοιων διαστάσεων συγκρούσεις. Είπες την γνώμη σου, αλλά δεν προσπαθείς τουλάχιστον να καταλάβεις πόσο δύσκολα και αντιπαραγωγικα θα ειναι για κάποιον πχ με Mac να δουλέψει με κατι άλλο πέρα από iOS, πόσο μάλλον με Samsung που τον έχει γραμμένο στα @@ της.
Επανάληψη τα ίδια και τα ίδια θα λέμε κάθε 2 σελίδες. Τα ίδια όμως. Δεν κουραστηκες να τα γράφεις? εγώ κουράστηκα να τα διαβάζω..πραγματικά είχα την διάθεση να απαντώ και να διορθώνω τυχόν ασαφή -αν τα ήξερα- , τώρα δε ξέρω ποσο έχει νόημα να γράφω αφού χαμένα θα πανε σε τέτοιες κόντρες.
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:21
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:25
Δεν ειμαστε ολοι σουβλατζηδεςOfftopic ολοι οσοι αναφερεστε στο κινητο ως εργαλειο δουλειας που ακριβως σας χρησιμευει?γιατι και γω δουλεια εχω και πολλα πραγματα εχω να οργανωσω αλλα το pc μου (και σε πολλες περιπτωσεις το μολυβακι με το χαρτι) ακομη δε τα εχω αντικαταστησει
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:29
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:30
αδικος κοπος..
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:34
Και δεν θελω χαζα του τυπου δεν το προσεξαμε και αν το βλεπαμε θα το διορθοναμε γιατι 24σελιδες παει το θεμα καποιος θα το ειδε...ε sotis εσυ εισαι ενας απο τους δυο που μου σβησανε το θεμα αυτο γιατι δεν το σβηνεις ακριβως το ιδιο θεμα ειχα αναφερει και εγω...
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:37
παντως @memosex εσυ εχεις ξεπερασει κ εμενα... τοσο κραξιμο ουτε εγω δεν εχω φαει οταν υποστηριζω το android σε σχολια που δε στεκουν.
πως να σου την πει κάποιος όταν δεν ξέρει για παράδειγμα ότι οι επαφές σε samsung συγχρονίζοντε σε google account..αλλά κατά τα άλλα έπαιζει με kernel?
Offtopic ολοι οσοι αναφερεστε στο κινητο ως εργαλειο δουλειας που ακριβως σας χρησιμευει?γιατι και γω δουλεια εχω και πολλα πραγματα εχω να οργανωσω αλλα το pc μου (και σε πολλες περιπτωσεις το μολυβακι με το χαρτι) ακομη δε τα εχω αντικαταστησει
με το 3gs που είχα σαν πρώτο τηλέφωνο και όσους ξέρω ακόμα να έχουν με το μολυβάκι είναι..με το S2 αντικατέστησα σε πολλά το pc...φανταζομαι με το Note να το μειώσω και άλλο...
Ναι αλλά είναι μερικοί που τους αρέσει η μηλιά και δεν γουστάρουν κάτι άλλο. Πόσο μάλλον αν δοκίμασαν android και είχαν λαγκαρισματα στο παρελθόν. Στη τελική έχουν πληρώσει ένα σορό apps και δε μιλάω κάν για τραγούδια. Γιατί υπάρχει και αυτή η μερίδα ανθρώπων που είχε και έχει iPods (και εγω μεσα) και κατεβάζει από ευκολία και συνήθεια τραγουδια στο iTunes (προκειμένου να επιβραβεύσει καλλιτέχνες).
Αν ο άλλος έχει συνηθίσει σε ένα περιβάλλον και δε θέλει να το αλλάξει γιατί τον εξυπηρετεί, δεν είναι αναγκασμένος να το κανει (να αλλάξει συσκευή). Πόσο μάλλον αν χρησιμοποιεί Mac γιατί ξέρω το πόσο συμπαθεί η Samsung τους Mac, τίποτα δεν έχει συμβατό με αυτούς (πέραν του Kies, που είναι κακό iTunes). Συνεπώς είναι πολλά που παίζουν και πολλοί δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν, γιατί δεν θα εξυπηρετούνται το ίδιο αργότερα. Kαθόλου για την ακρίβεια...
Σου είχα πει νωρίτερα ότι είναι vs για κάποιες συσκευές και μόνο για αυτές δεν λέτε. Το κάνατε vs για 2 συσκευές άκυρες και ξαφνικά μπαίνουν πάλι άκυρα μέσα στο vs άλλες ξεκαρφωτες συσκευές. Αν κάποιος θέλει να δει και να πάρει ιδέες θα πρέπει να διαβάσει 20κατι σελίδες άχρηστα για να μαζέψει με το ζόρι μια. Τα μόνα σχόλια που πραγματικά προσθέτουν κατι είναι του mike για τα lumia...
Μέσα στο φόρουμ υπάρχουν αρκετοί γνωστές και αξιόλογοι που εχουν iPhone και δεν μπορουν με αλλη συσκευη και δεν είναι πρόβατα για τους λόγους που ακριβως σου έγραψα παραπάνω. Υπαρχουν αρκετοί που μαζί με την iOS συσκευη τους έχουν και android (γιατί δεν είμαι ο μόνος) και χαιρονται να χρησιμοποιουν και τις 2 συσκευες. Στη τελική συσκευές είναι και δεν πρέπει να γίνονται τέτοιων διαστάσεων συγκρούσεις. Είπες την γνώμη σου, αλλά δεν προσπαθείς τουλάχιστον να καταλάβεις πόσο δύσκολα και αντιπαραγωγικα θα ειναι για κάποιον πχ με Mac να δουλέψει με κατι άλλο πέρα από iOS, πόσο μάλλον με Samsung που τον έχει γραμμένο στα @@ της.
Επανάληψη τα ίδια και τα ίδια θα λέμε κάθε 2 σελίδες. Τα ίδια όμως. Δεν κουραστηκες να τα γράφεις? εγώ κουράστηκα να τα διαβάζω..πραγματικά είχα την διάθεση να απαντώ και να διορθώνω τυχόν ασαφή -αν τα ήξερα- , τώρα δε ξέρω ποσο έχει νόημα να γράφω αφού χαμένα θα πανε σε τέτοιες κόντρες.
δεκτά τα όσα λες με μία ένσταση...το να παίρνεις ένα τηλέφωνο 'ετσι άκριτα εγώ δεν το δέχομαι..στην τελική ψάξου γιατί να μείνεις στάσιμος..και εγώ για το android πριν το δοκιμάσω έλεγα τα επιχειρήματα των ακολούθων του μήλου..τώρα μου κάνει μια χαρά και ντρέπομαι που απλά αναμασούσα προπαγάνδα..νομίζεις ότι όταν έγραφα ότι υπάρχουν άτομα με iphone που νομίζουν ότι θα ανοίξουν την πλάτη πίσω για τη sim τα 'εγραφα για να κοροιδέψω?
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:39
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:43
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:43
πραγματικα τι καθεσαι και απαντας;
Εχω αυπνίες
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:44
Ο memosex αφου ποσταρε πριν 4 λεπτα γιατι φαινεται offline ...η μηπως μονο εγω τον βλεπω ετσι?
Πατεντα του S3...lol Παντως και σ εμενα offline τον δειχνει
Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:48
Οσο για τα bluetouth για τις αναφορες και για ολα αυτα περα απο το οτι υπαρχουν αλλα μεσα πλεον για να τα κανεις υπαρχει πολυς κοσμος που δεν τον ενδιαφερουν...
Το αν ενα κινητο ειναι τετραπυρινο η δυπυρινο η οτι αλλο δεν θα εχεις παντα τον ανταγωνησμο διπλα για να το συγκρινεις οποτε δεν θα σε ενδιαφερει και πολυ....και εξαλου αν το ενα ανοιγει τρια δεκατα πιο αργα απο το αλλο δεν χαθηκε και ο κοσμος...τα περι ευκολιας δεν νομιζω οτι ησχυουν γιατι οποιο μαθει ο καθενας γι αυτον ειναι πιο ευκολο οποτε περι ορεξεος....
Αρα καταληγουμε παρε εσυ το note η το s3 και ασε εμας να παρουμε το 5...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες