Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   nimertis

nimertis

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Twitter:@KateHam89
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:NimertiS

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:54

Πονάνε τα μάτια μου

Τελευταία επεξεργασία από: nimertis, 22/09/2012 - 01:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 22/09/2012 - 01:58

Πονάνε τα μάτια μου

Μονο τα δικα σου νομίζεις..; :)

#468   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 02:05

Α) με το 3gs που είχα σαν πρώτο τηλέφωνο και όσους ξέρω ακόμα να έχουν με το μολυβάκι είναι..με το S2 αντικατέστησα σε πολλά το pc...φανταζομαι με το Note να το μειώσω και άλλο...

Β) και εγώ για το android πριν το δοκιμάσω έλεγα τα επιχειρήματα των ακολούθων του μήλου..τώρα μου κάνει μια χαρά και ντρέπομαι που απλά αναμασούσα προπαγάνδα..νομίζεις ότι όταν έγραφα ότι υπάρχουν άτομα με iphone που νομίζουν ότι θα ανοίξουν την πλάτη πίσω για τη sim τα 'εγραφα για να κοροιδέψω?

Α) με το note θα αντικαταστησεις και την τηλεόραση ;)

Β) τωρα στα μειονεκτήματα του iOS και της apple συγκαταλέγεται και το γεγονός οτι μερικοί δεν ξέρουν που μπαίνει η σιμ και δε λειτουργούν το κινητο στο 100% ε; Οκ...

#469   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 03:25

Αιντε τωρα να πεισετε τον αδαη οτι δεν χανεται τιποτα σε αναβαθμιση ios..Οποιος το καταφερει θα του παρψ δωρο Iphone 5.

να ήταν μόνο αυτό "πειραχτήρι του kernel" :lol: πάει και έρχεται..αλλά..χιλιάδες μειονεκτήματα...

Memosex μην προσπαθεις να πησεις καποιον να μην παρει μηλοφωνο η apple εχει το δικο της κοινο ειτε ειναι προβατα γιατι εν μερη εχεις δικαιο ειτε το περνουν και ξερουν γιατι το παιρνουν...
Οσο για τα bluetouth για τις αναφορες και για ολα αυτα περα απο το οτι υπαρχουν αλλα μεσα πλεον για να τα κανεις υπαρχει πολυς κοσμος που δεν τον ενδιαφερουν...
Το αν ενα κινητο ειναι τετραπυρινο η δυπυρινο η οτι αλλο δεν θα εχεις παντα τον ανταγωνησμο διπλα για να το συγκρινεις οποτε δεν θα σε ενδιαφερει και πολυ....και εξαλου αν το ενα ανοιγει τρια δεκατα πιο αργα απο το αλλο δεν χαθηκε και ο κοσμος...τα περι ευκολιας δεν νομιζω οτι ησχυουν γιατι οποιο μαθει ο καθενας γι αυτον ειναι πιο ευκολο οποτε περι ορεξεος....
Αρα καταληγουμε παρε εσυ το note η το s3 και ασε εμας να παρουμε το 5...

άμα δεν ήσουν ανορθόγραφη σε παντρευόμουνα αλήθεια..βέβαια χρειάστηκα μεταφραστή για να καταλάβω τι γράφεις..αλλά ντάξει σχετικά καλά τα είπες..με το εν μέρει εχω δίκαιο διαφωνώ μόνο.. B)

Πονάνε τα μάτια μου

και εμάς τα μυαλά μας..τι να κάνουμε τώρα..

Α) με το note θα αντικαταστησεις και την τηλεόραση

Β) τωρα στα μειονεκτήματα του iOS και της apple συγκαταλέγεται και το γεγονός οτι μερικοί δεν ξέρουν που μπαίνει η σιμ και δε λειτουργούν το κινητο στο 100% ε; Οκ...

πολλοί ειρωνεύεστε το Note..ελα όμως που όταν το πιάνετε στα χέρια σας μετά δεν ξεκολλάτε :rolleyes:

μειονέκτημα θεωρώ εγω να έχεις φάει την άπειρη προπαγάνδα και να παίρνεις ένα τηλέφωνο που να μη ξέρεις ούτε πως ανοίγει αλλά ούτε να μπορείς να περάσεις ένα τραγούδι με τον παγκόσμιο τρόπο του paste,.,.μην αρχίσουμε πάλι..τα είπαμε για την κολοβή αλεπού..

#470   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.823 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 03:34

http://www.pcmag.com...,2410034,00.asp

#471   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 22/09/2012 - 04:37

Drop Test: Apple iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S III

http://www.iclarifie...axy-s-iii-video

@CaLi@

#472   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 22/09/2012 - 04:43

Ρε τέτοια γέλια ούτε σε ταινίας κωμωδίας!!!!

Όποτε θέλω να φτιάξω την διάθεση μου μπαίνω σε διαξιφισμούς!!!!!

Χαράς το κουράγιο σας !!!!!!

@CaLi@

#473   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/09/2012 - 05:34

#474   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 09:27

πολλοί ειρωνεύεστε το Note..ελα όμως που όταν το πιάνετε στα χέρια σας μετά δεν ξεκολλάτε :rolleyes:

μειονέκτημα θεωρώ εγω να έχεις φάει την άπειρη προπαγάνδα και να παίρνεις ένα τηλέφωνο που να μη ξέρεις ούτε πως ανοίγει αλλά ούτε να μπορείς να περάσεις ένα τραγούδι με τον παγκόσμιο τρόπο του paste,.,.μην αρχίσουμε πάλι..τα είπαμε για την κολοβή αλεπού..

Ενω όσοι παίρνουν android ειναι ατσιδες ας πούμε και περνάνε custom roms με το που το βγάζουν απο το κουτι σωστα;

Και όσο για το itunes, αν ξαναπεις οτι ειναι δυσχρηστο θα αρχίσω να πιστευω οτι εχω απέναντι μου άτομο μειωμένης νοημοσύνης. Τα έχουμε ξαναπεί όντως οποτε αστο καλύτερα.

#475   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 10:16

Ενω όσοι παίρνουν android ειναι ατσιδες ας πούμε και περνάνε custom roms με το που το βγάζουν απο το κουτι σωστα;

Και όσο για το itunes, αν ξαναπεις οτι ειναι δυσχρηστο θα αρχίσω να πιστευω οτι εχω απέναντι μου άτομο μειωμένης νοημοσύνης. Τα έχουμε ξαναπεί όντως οποτε αστο καλύτερα.

όχι αλλά βάζουν τη sim άνετα και δεν χρειάζεται να συνδεθούν με itunes και άλλα νταβατζηλίκια.φιλάκια.

#476   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 10:20

όχι αλλά βάζουν τη sim άνετα και δεν χρειάζεται να συνδεθούν με itunes και άλλα νταβατζηλίκια.φιλάκια.

ουαου τι φοβερο επιχειρημα! με επεισες!

οκει παιδια αγοραστε ολοι S2 για να βαζετε τη σιμ πιο ευκολα. τι σου κανει το ανοιχτο λειτουργικο...

#477   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 22/09/2012 - 10:40

Γρηγοτερο λεμεεεε....! Απλα δεν εχει γιγαντα οθονη, που εμενα προσωπικα μου αρεσει! Αλλα app store, iOS, iTunes store...... Και τ ε λ ο ς......!

#478   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 11:01

Φτάσαμε να συζητούμε για το S2....παρακμή

#479   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 11:04

Φτάσαμε να συζητούμε για το S2....παρακμή

εδώ φτιάξατε ολόκληρο forum για την apple που την χρυσοπληρώνετε για το τίποτα που σας προσφέρει και κόλλησες στο βασιλια?

ουαου τι φοβερο επιχειρημα! με επεισες!

οκει παιδια αγοραστε ολοι S2 για να βαζετε τη σιμ πιο ευκολα. τι σου κανει το ανοιχτο λειτουργικο...

και άλλα κάνει το ανοικτό λειτουργικό που δεν κάνει το τηλεφωνάκι σου..ξέρεις καλά..

#480   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα

Δημοσίευση 22/09/2012 - 11:09

και άλλα κάνει το ανοικτό λειτουργικό που δεν κάνει το τηλεφωνάκι σου..ξέρεις καλά..

ναι...κολλαει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13