Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:12

Πω Πω πολυ αγχος τελικα με το iphone 5 τελικα!!!!!Γουσταρωωωωω........
Ολος ο κοσμος το γουσταρει τρελα και ας κραζει...........
Ολοι οι παραπανω που γραφουν κακες κριτικες και κραζουν μαλλον τελικα θα πανε να το παρουν πριν απο εμας που δηλωνουμε θαυμαστες!!!!!!
Το ποσο σας αρεσει φαινεται απο το ποσο πολυ ασχοληστε με αυτο.
Οταν η apple εβγαζε smartphones οι αλλες εταιριες παιζανε με τα κουβαδακια τους στην αμμο! :P
Παιδια φιλια πολλα και αντε last year λεμεεεεεεε~!!!!!!!
Υ.Γ.H samsung μονο για τηλεορασεις ειναι καλη λεμεεεεεε.........
Η nokia μονο για να λεει οτι εβγαλα και εγω ενα κινητο
Η sony μονο για playstation
H lg ακομα προσπαθω να βρω για ποιο πραγμα λεμε.......... B)

Και η LG ρε συ καλές τηλεοράσεις βγάζει (και μάλιστα έχει εξελιχθεί πολύ εκεί) :lol: :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:24

Ρε παιδιά εντάξει... Δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, ούτε το flash, ούτε το ράδιο, ούτε η παραμετροποίηση, ούτε τα widjets, ούτε η επεξεργαστική ισχύς, ούτε το nfc, ούτε το wifi direct και χίλια άλλα ούτε, τότε τί σας ενδιαφέρει στο iPhone που το βγάζετε με διαφορά το καλύτερο? Θυμάμαι κάθε φορά που κάποιος πιτσιρικάς χάκερ έβγαζε και μία ψευτοεφαρμογή στο cydia για bluetooth, γινόταν χαλασμός Κυρίου από εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, και πληρώνατε κιόλας και μετά το κράζατε ότι δεν δούλευε σωστά... Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η Apple που θα με αναγκάσει να χρησιμοποιώ τις δικές της αποκλειστικά εφαρμογές, μη επιτρέποντάς μου να βάλω μία άλλη εφαρμογή π.χ για ξυπνητήρι που να μπορώ να επιλέξω το τραγούδι που θα με ξυπνήσει (χωρίς να την έχεις όλο το βράδυ ανοιχτή?). Γιατί να μην μπορώ να κατεβάσω ένα τραγούδι από το internet? Γιατί να μην μπορώ να επιλέξω ένα δικό μου τραγούδι για ringtone? Γιατί να μην μπορώ να κάνω βιντεοκλήση σε άλλο κινητό? Και η λίστα με τα γιατί πραγματικά δεν τελειώνει!!!! Ε πέστε μου ρε παιδά τί είναι αυτό που κάνει ένα iPhone ανώτερο από το S3 π.χ?
Και επιτέλους αυτό το επιχείρημα που λέει ότι όταν η Apple έφτιαχνε smartphone οι άλλοι κοιμόντουσαν, δεν είναι καν δικαιολογία... Γιατί με το ίδιο σκεπτικό πριν 3000 χρόνια και η Ελλάδα ήταν η πρωτοπόρος σε όλα, οπότε και σήμερα είναι πολύ μπροστά από όλους (τρέμε Αμερική...). Και εν κατακλείδι, η Apple δεν είναι αυτή που χρησιμοποιούσε οθόνες Samsung, χάρτες Google και τώρα την εφαρμογή της Google για το Youtube?

Τελευταία επεξεργασία από: codmdantes, 16/09/2012 - 11:29.

#78   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:37

Ρε παιδιά εντάξει... Δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, ούτε το flash, ούτε το ράδιο, ούτε η παραμετροποίηση, ούτε τα widjets, ούτε η επεξεργαστική ισχύς, ούτε το nfc, ούτε το wifi direct και χίλια άλλα ούτε, τότε τί σας ενδιαφέρει στο iPhone που το βγάζετε με διαφορά το καλύτερο? Θυμάμαι κάθε φορά που κάποιος πιτσιρικάς χάκερ έβγαζε και μία ψευτοεφαρμογή στο cydia για bluetooth, γινόταν χαλασμός Κυρίου από εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, και πληρώνατε κιόλας και μετά το κράζατε ότι δεν δούλευε σωστά... Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η Apple που θα με αναγκάσει να χρησιμοποιώ τις δικές της αποκλειστικά εφαρμογές, μη επιτρέποντάς μου να βάλω μία άλλη εφαρμογή π.χ για ξυπνητήρι που να μπορώ να επιλέξω το τραγούδι που θα με ξυπνήσει (χωρίς να την έχεις όλο το βράδυ ανοιχτή?). Γιατί να μην μπορώ να κατεβάσω ένα τραγούδι από το internet? Γιατί να μην μπορώ να επιλέξω ένα δικό μου τραγούδι για ringtone? Γιατί να μην μπορώ να κάνω βιντεοκλήση σε άλλο κινητό? Και η λίστα με τα γιατί πραγματικά δεν τελειώνει!!!! Ε πέστε μου ρε παιδά τί είναι αυτό που κάνει ένα iPhone ανώτερο από το S3 π.χ?
Και επιτέλους αυτό το επιχείρημα που λέει ότι όταν η Apple έφτιαχνε smartphone οι άλλοι κοιμόντουσαν, δεν είναι καν δικαιολογία... Γιατί με το ίδιο σκεπτικό πριν 3000 χρόνια και η Ελλάδα ήταν η πρωτοπόρος σε όλα, οπότε και σήμερα είναι πολύ μπροστά από όλους (τρέμε Αμερική...). Και εν κατακλείδι, η Apple δεν είναι αυτή που χρησιμοποιούσε οθόνες Samsung, χάρτες Google και τώρα την εφαρμογή της Google για το Youtube?

Γενικεύσεις πάλι.

Δε μας νοιάζουν τα νούμερα που βάζετε και οι πυρήνες, όχι η ισχύς. Αφού με μισούς πυρήνες κάνουμε ό,τι και εσείς.

To NFC που το κοιτάς στην Ελλάδα φίλε και το έχεις για να το λες, το Passbook παίρνει την κάρτα μου από τα ΑΒ και το χρησιμοποιώ εκεί. Ωραίο;

WiFi Direct = Airplay, άστο σας προλάβαμε 3 χρόνια τώρα.

Μπορείς να κατεβάσεις τραγούδι από το Internet. Υπάρχουν δεκάδες φρι εφαρμογές. Το γιατί δεν το έχει default το εξήγησα πριν και το βρίσκω απόλυτα σωστό!

Μπορείς να επλέξεις δικό σου κομμάτι για ringtone και για SMS και για ήχο κλήσης. Δεν το έψαξες μάλλον.

και γράψαμε πολλές φορές γιατί υπερέχει η Apple. Διάβαζε λίγο και μην λέμε τα ίδια.

#79   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:40

Πάντως το 4S καλά κρατεί. Πιο μικρό/βολικό στο χέρι και ακόμα πολύ γρήγορο.
Εχω παρατηρίσει επίσης και σίγουρα θα γίνει πιο έντονο τις επόμενες ημέρες , τρομερή πτώση τιμής στα 4S.
Αν πολύς κόσμος θέλει να δώσει το 4S για 5άρι , θα γεμίσει ο τόπος προσφορές και δεν θα υπάρχει η αντιστοιχη ζήτηση.
Ηδη πήρε το μάτι μου 4S σε άψογη κατασταση στα 350ευρώ σε διπλανό φόρουμ.

Εννοείτε αν σκευτώ να γυρίσω σε iOS θα προτιμήσω μεταχειρισμένο 4S. Προς το παρόν πάμε φούλ ολοταχώς για Lumia 820.

#80   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:42

Υπάρχουν και τα θέματα , πράγμα άγνωστο ...Full icon customization .... από τα πράγματα που αγαπάω στο iphone...

#81   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:45

Πάντως το 4S καλά κρατεί. Πιο μικρό/βολικό στο χέρι και ακόμα πολύ γρήγορο.
Εχω παρατηρίσει επίσης και σίγουρα θα γίνει πιο έντονο τις επόμενες ημέρες , τρομερή πτώση τιμής στα 4S.
Αν πολύς κόσμος θέλει να δώσει το 4S για 5άρι , θα γεμίσει ο τόπος προσφορές και δεν θα υπάρχει η αντιστοιχη ζήτηση.
Ηδη πήρε το μάτι μου 4S σε άψογη κατασταση στα 350ευρώ σε διπλανό φόρουμ.

Εννοείτε αν σκευτώ να γυρίσω σε iOS θα προτιμήσω μεταχειρισμένο 4S. Προς το παρόν πάμε φούλ ολοταχώς για Lumia 820.

Το κράτησες το 5άρι πολλές φορές στο χέρι και το έβγαλες το συμπέρασμα;

#82   biller

biller

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:55

Το κράτησες το 5άρι πολλές φορές στο χέρι και το έβγαλες το συμπέρασμα;

Τι να κρατήσω φίλε μου , δεν φέρνει κατι νέο. Η ταχύτητα του 4S πιστευω μας καλύπτει όλους.
Το iOS 6 θα μπεί και στις 2 συσκευές , απο εκει και πέρα κατεβάζω και ένα Panorama App :P
Προτιμώ να κρατήσω 300 ευρώ παρά το 5άρι έναντι του 4S.

Τελευταία επεξεργασία από: biller, 16/09/2012 - 11:56.

#83   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:56

Γενικεύσεις πάλι.

Δε μας νοιάζουν τα νούμερα που βάζετε και οι πυρήνες, όχι η ισχύς. Αφού με μισούς πυρήνες κάνουμε ό,τι και εσείς.

To NFC που το κοιτάς στην Ελλάδα φίλε και το έχεις για να το λες, το Passbook παίρνει την κάρτα μου από τα ΑΒ και το χρησιμοποιώ εκεί. Ωραίο;

WiFi Direct = Airplay, άστο σας προλάβαμε 3 χρόνια τώρα.

Μπορείς να κατεβάσεις τραγούδι από το Internet. Υπάρχουν δεκάδες φρι εφαρμογές. Το γιατί δεν το έχει default το εξήγησα πριν και το βρίσκω απόλυτα σωστό!

Μπορείς να επλέξεις δικό σου κομμάτι για ringtone και για SMS και για ήχο κλήσης. Δεν το έψαξες μάλλον.

και γράψαμε πολλές φορές γιατί υπερέχει η Apple. Διάβαζε λίγο και μην λέμε τα ίδια.

Τα nfc και wifi direct όμως τα χρησιμοποιείς και για να ανταλλάσεις αρχείς με εξωπραγματική ταχύτητα, που μπορώ να σου στείλω και μια ταινία σε 1 - 2 λεπτά...
Πώς επιλέγεις τραγούδι από την λίστα με τα τραγούδια σου για ringtone? Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Και το τραγούδι που κατεβάζεις από το internet με κάποια εφαρμογή, πώς μπορείς να την αναπαράγεις από το Ipod της συσκευής? Αυτά είναι βασικές λειτουργίες που το 4άρι iPhone μου δεν κάνει, μαζί με πάμπολλες άλλες ελλείψεις...
Κρίμα γιατί πραγματικά η Apple θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά, αλλά με την τακτική της και τα κλειδώματά της είναι θέμα χρόνου πότε θα ξαναπτωχεύσει...

#84   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Παντως για κινητο που δεν αξιζε και για κινητο που ολοι εχουνε απογοητευτει.... το βαζουνε σε μια διαδικασια συγκρισεις με ολα τα αλλα κινητα! Ρε θα γινει (που ηδη εχει ξεκινησει ο χαμος δηλαδη αλλα να λεμε τωρα!) πανικος με την διαθεση του κινητου....
Και σε αυτην την λιστα καλα θα κανουνε να προσθεσουνε και τα ΥΛΙΚΑ κατασκευης του κινητου, διοτι τα υλικα του νεου μηλοφωνου ειναι κλασσης και επιπεδα ανωτερα απο τα αντιστοιχα κινητα! Ποιο απο αυτα ειναι φτιαγμενα αποκλειστικα απο unibody aluminum και γυαλι

#85   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Εγω πάντος σου απάντησα απο την μεριά του developer σε προηγούμενο πόστ μου και ήθελα να σου δείξω γιατί η developers προτιμούν πιο πολύ το iOS από το Android με άλλα λόγια ενα iPhone από ένα Android phone και δεν κολλάω στο θέμα εαν είναι samsung η LG.

#86   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 11:58

Τι να κρατήσω φίλε μου , δεν φέρνει κατι νέο. Η ταχύτητα του 4S πιστευω μας καλύπτει όλους.
Το iOS 6 θα μπεί και στις 2 συσκευές , απο εκει και πέρα κατεβάζω και ένα Panorama App :P
Προτιμώ να κρατήσω 300 ευρώ παρά το 5άρι έναντι του 4S.

Εννοώ για το είναι πιο βολικό στο χέρι που ανέφερες. Το κάτι νέο που δε φέρνει, είναι υποκειμενικό στις ανάγκες ΑΛΛΑ ΚΑΙ στη διορατικότητα του καθενός.

#87   vagenrider

vagenrider

iPH Member

• 304 μηνύματα
  • Twitter:@vagenrider
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Samsung Galaxy note AOKP

Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:03

ολα εχουν να κανουν πρωτα απ'ολα με το τι ζηταμε..ετσι κανεις μια καλη κ σωστη αγορα.

#88   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1,600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:03

Και οσοι τελος παντων δεν γουσταρουνε το μηλοφωνο εν τελη ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝΕ βρε αδερφε...! και για να στειλετε μια ταινια σε 1-2 λεπτα απο συσκευη σε συσκευη αντιτιθεται στα copyright law.... κατι που ειναι πολυ προσεκτικη η apple γιατι ενα απο τα μεγαλα ατου της ειναι το apple app store + itunes store.... και αν καπιοσ "σπασει" το μλοφωνο τοτε θα μπορει και αυτος μεσα σε 1-2 λεπτα να στελνει ταινια! Αλλα ποιοτινα τα αλλα τηλεφωνα ειναι ενα ματσο χαλια... καια απλως αναπαραγουνε τεχνικα χαρακτηριστικα που εχει το μηλοφωνο εδω και πολα ετη βλ. wifidirect=airplay....ε λ ε ο σ! και δεν φτανει που το πλασαρουνε για νεο χαρακτηρηστικο το πλασαρουνε και για δικο τους. χχαχαχαχαχαχαχχ τι να πει κανεις! και ας μην μιλησουμε για το nfc που απλως ΔΕΝ υπαρχει ελλαδα!

Τελευταία επεξεργασία από: pontiaras, 16/09/2012 - 12:05.

#89   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:09

Τα nfc και wifi direct όμως τα χρησιμοποιείς και για να ανταλλάσεις αρχείς με εξωπραγματική ταχύτητα, που μπορώ να σου στείλω και μια ταινία σε 1 - 2 λεπτά...
Πώς επιλέγεις τραγούδι από την λίστα με τα τραγούδια σου για ringtone? Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Και το τραγούδι που κατεβάζεις από το internet με κάποια εφαρμογή, πώς μπορείς να την αναπαράγεις από το Ipod της συσκευής? Αυτά είναι βασικές λειτουργίες που το 4άρι iPhone μου δεν κάνει, μαζί με πάμπολλες άλλες ελλείψεις...
Κρίμα γιατί πραγματικά η Apple θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλά, αλλά με την τακτική της και τα κλειδώματά της είναι θέμα χρόνου πότε θα ξαναπτωχεύσει...

Μιας και το ποστ σου είναι σημερινό, σου απαντώ με σημερινά δεδομένα.

Υπάρχει στο Alarm, edit-> Sound. Δεν ψάχνεις καλά, μόνο ακούς. Στο ios 6 περισσότερες επιλογές.

Το τραγούδι που κατεβάζεις με την εφαρμογή το ακούς στον ενσωματωμένο player που έχουν. Εκτός αν σε χαλάει τόσο πολύ. Και αυτό γίνεται για να μη σου γαμηθεί η library του itunes στον επικείμενο συγχρονισμό. Οκ, ίσως είναι μείον ο τρόπος για κάποιους, αλλά όχι πως δε γίνεται.

Το WiFi Direct φίλε μου, δεν είναι κάτι που όφειλε να το έχει. Είναι πρότυπο, μιας εταιρείας της Ιντελ νομίζω που το υιοθετούν όσοι δεν έχουν εναλλακτικές. Στις συσκευές Apple υπάρχει η δυνατότητα αυτή ασχέτωσ που δεν ενσωματώνεται από τους devs. ανάλογο το χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και είναι ενσωματωμένο σε αρκετές εφαρμογές όπως Scotty για τις φωτογραφίες μου. Υπάρχουν και άλλες για όλους τους τύπους αρχείων.

Εξωπραγματικές ταχύτητες by the way, έχει το thunderbolt μου με τον δίσκο της lacie. Όχι το wifi direct...

#90   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:10

Εγω πάντος σου απάντησα απο την μεριά του developer σε προηγούμενο πόστ μου και ήθελα να σου δείξω γιατί η developers προτιμούν πιο πολύ το iOS από το Android με άλλα λόγια ενα iPhone από ένα Android phone και δεν κολλάω στο θέμα εαν είναι samsung η LG.

Να σου πω την αλήθεια, αν και εγώ κάνω προγραμματισμό σε c++, δεν έχω ασχοληθεί με development στις δύο πλατφόρμες... Όταν θα ασχοληθώ, γιατί κάποια στιγμή θα το κάνω, θα μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά.. Απλά, όλα αυτά που αναφέρουμε, είναι για τον μέσο και πάνω χρήστη...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες