iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:19
Και το γεγονός ότι το Android και κάποιες συσκευές του, έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις την κάποτε αξεπέραστη Apple, δείχνει ότι εκθρονίζεται η βασίλισσα και ο κόσμος προτιμάει όλες τις ευκολίες που του προσφέρει μία πλατφόρμα που δεν έχει κόμπλεξ και κλειδώματα, και δίνει τα πάντα απλόχερα στον χρήστη του.......
Ad
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:21
Δεν υπάρχει κανένα μένος και κανένας δεν προσπάθησε να σε πείσει να πάρεις κάτι άλλο από αυτό που σου αρέσει... Μία κουβέντα γίνεται με ανταλλαγή απόψεων...
Και το γεγονός ότι το Android και κάποιες συσκευές του, έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις την κάποτε αξεπέραστη Apple, δείχνει ότι εκθρονίζεται η βασίλισσα και ο κόσμος προτιμάει όλες τις ευκολίες που του προσφέρει μία πλατφόρμα που δεν έχει κόμπλεξ και κλειδώματα, και δίνει τα πάντα απλόχερα στον χρήστη του.......
Μπορείς να αποδείξεις πως διαλέγουν Android, μόνο επειδή το γουστάρουν και όχι επειδή οι συσκευές τους ξεκινούν από 70 δολάρια;;;;;;;;;
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:22
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:23
Μπορείς να αποδείξεις πως διαλέγουν Android, μόνο επειδή το γουστάρουν και όχι επειδή οι συσκευές τους ξεκινούν από 70 δολάρια;;;;;;;;;
Οι περισσότεροι δέν έχουν ιδέα από προγραμματισμό και άλλα όμορφα .... Η μόστρα είναι το πάν....
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:26
Να σας αναφέρω την άποψή μου για το γενικότερα.
Είμαι χρήστης του 3 32εδώ και 4 χρόνια.
Θα σας αναφέρω πως η γυναίκα μου φιλόλογος και πρώην άσχετη με ότι σχετίζονταν με την πληροφορική(-κλπ).
Το 2009 λοιπόν αγοράσαμε 2 ένα το 3και ένα 3. Όταν το είδε η γυναίκα μου που δεν είχε ιδέα από αυτά τα πράγματα μου το έφερε στο κεφάλι γιατί δεν τραβούσε και δεν είχε καλή κάμερα και όλα τα γνωστά "παιδικά" πράγματα που κάνουν οι άλλες "" συσκευές. Μετά από 2 μήνες της ζήτησα να το πουλήσουμε και να πάρει ένα που τότε ήταν απλά κινητό με κάποιες δυνατότητες (, ). Η απάντησή της δεν ήταν απλά αρνητική αλλά κάθετη πως δεν θα το άλλαζε με κανένα άλλο παρά μόνο με το νέο .
Το γιατί:
- Πόσα λογισμικά έχουν αλλάξει όλες οι άλλες εταιρίες και ακόμα το ψάχνουν?
- Ταχύτητα χρήσης και μετά από 4 χρόνια δεν αλλάζει!
- Αν θέλω να βγάλω τέλειες φωτογραφίες θα αγοράσω μια επαγγελματική κάμερα. Ομοίως και για το video.
- Όταν το hardware της συσκευής είναι κατασκευασμένο για να κάνει παραπάνω πράγματα τότε και οι εφαρμογές μέσα στα χρόνια που δημιουργούνται δίνουν νέες λειτουργικότητες.
- Όταν το facebook λειτουργούσε μέσα από το iphone οι άλλοι δημιουργούσαν εφαρμογές επάνω στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για ringtones.
- 4 χρόνια με την ίδια μπαταρία!
- Με κινητό άλλων εταιριών θα έπρεπε να αγοράζω κάθε χρόνο νέο κινητό. Αυτό γιατί αλλάζει το λογισμικό έκδοση και το hardware δεν το υποστήριζε. Παραδείγματα εταιριών (HTC, Samsung, LG, Nokia) Υπολογίστε το κόστος!
- Τα αξεσουάρ του κινητού δουλεύουν ακόμη όλα (φορτιστής, ακουστικά κλπ)
- Μετά από 50 πτώσεις το 3G δεν έχει πάθει τίποτα, ούτε πετάχτηκε καπάκι ούτε ξεκόλλησε πλήκτρο.
- Επαγγελματικό κινητό σε όλα του και με όλες τις επαγγελματικές εφαρμογές.
- Δεν χρειάστηκε ποτέ να αγοράσω αξεσουάρ της apple γιατί πολύ απλά μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλων εταιριών χωρίς κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
Τελικά η ποιότητα κατασκευής η σταθερότητα στην ευχρηστία και αναβαθμισημότητα του iPhone είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Πιστεύω πως το 80% των χρηστών iPhone δεν θα αλλάξουν ποτέ μάρκα κινητού.
Η μόνη διαφορά είναι πως αυτός που θα αγοράσει μια iPhone συσκευή θα πρέπει να μελετήσει και να περιμένει 1-2 μήνες μέχρι να "στρώσει" το iPhone του με εφαρμογές και όλα τα γνωστά σε εμάς τους χρήστες του iPhone.
Κάποιος μπορεί να πει πως αυτό είναι χαζό αλλά από την άλλη ποιος είναι αυτός που θα αγοράσει μια smartphone συσκευή και δεν θα ασχοληθεί για να την φτιάξει στα μέτρα του. Απλά στην apple αυτή η διαδικασία είναι ευχάριστη και εύχρηστη.
Συνήθως χρήστες του iPhone που αλλάζουν κινητό είναι αυτοί που βαριούνται να ασχοληθούν και μέσα σε 5 μήνες από την αγορά τους προβαίνουν σε αλλαγή. Αυτοί δεν είναι χρήστες smartphone συσκευών, είναι απλά κάποιοι που θέλουν ένα απλό κινητό για τηλέφωνο, φωτογραφία και video. Βέβαια πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις... εξαιρέσεις όμως και όχι ο κανόνας!
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:28
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:32
H apple στις mobile συσκευές είναι απλά ότι η Microsoft στους Η/Υ!
Τι εννοείς? Διότι δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Φιλικά πάντα.
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:35
Τι εννοείς? Διότι δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση. Φιλικά πάντα.
Με απλά λόγια θεωρώ πως η Microsoft έχει την υπεροχή σαν OS στους Η/Υ και η Apple στις Mobile.
Τι Δεν Καταλλλλλαβαίνεις?
ΧεΧε
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:36
Με απλά λόγια θεωρώ πως η Microsoft έχει την υπεροχή σαν OS στους Η/Υ και η Apple στις Mobile.
Τι Δεν Καταλλλλλαβαίνεις?
ΧεΧε
Έχεις δουλέψει Mac Os και το λες αυτό?
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:38
Η αλήθεια περνάει από τρία στάδια:
Πρώτα γελοιοποιειται
Μετά δέχεται σφοδρή αντίθεση
Κ στο τέλος θεωρείται αυτονόητη
Κάτοχος 4s και s3
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:39
Η αλήθεια είναι φίλε μου πως όχι, έχω φίλους που τα δουλεύουν και υπάρχει περιορισμός στην χρήση. Βέβαια δεν έχω ιδία άποψη και ελπίζω να με συγχωρέσεις για το θάρρος να κάνω το παραπάνω σχόλιο.Έχεις δουλέψει Mac Os και το λες αυτό?
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:41
Η αλήθεια είναι φίλε μου πως όχι, έχω φίλους που τα δουλεύουν και υπάρχει περιορισμός στην χρήση. Βέβαια δεν έχω ιδία άποψη και ελπίζω να με συγχωρέσεις για το θάρρος να κάνω το παραπάνω σχόλιο.
Βρε τι να συγχωρέσω. Την άποψη σου είπες. Αλλά αν όντως έπαθες πλάκα με το iOS στο iPhone με τον Mac αν κάτσεις μια εβδομάδα θα πεις τι κάνω τόσα χρόνια.
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:42
Όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι μυρωδιάς από υπολογιστές ή πήρε ένα μακ και νόμισε ότι ανακάλυψε τη σελήνη.Συγγνώμη αλλά έτσι είναι.
Όλοι έβριζαν τα Windows (μέσα κι εγώ) αλλά από το 95 και μετά που εφαρμόστηκαν καθολικά είχαν Windows.
Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα το 75% παγκοσμίως έχει Windows λειτουργικό.
Κι εγώ MAC OS χρησιμοποιώ κυρίως πλέον.
Δημοσίευση 16/09/2012 - 12:45
Όπως δεν ήταν τυχαία η ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία του ios,έτσι δεν ήταν τυχαία και η ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία των Windows από τα DOS και μετά.
Όποιος λέει το αντίθετο απλά είναι μυρωδιάς από υπολογιστές ή πήρε ένα μακ και νόμισε ότι ανακάλυψε τη σελήνη.Συγγνώμη αλλά έτσι είναι.
Όλοι έβριζαν τα Windows (μέσα κι εγώ) αλλά από το 95 και μετά που εφαρμόστηκαν καθολικά είχαν Windows.
Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα το 75% παγκοσμίως έχει Windows λειτουργικό.
Κι εγώ MAC OS χρησιμοποιώ κυρίως πλέον.
Ισως επειδη ειναι λιγο ακριβα? Ποιος θα δωσει 2.000 για pc.
Προτιμω windows και αμα κολλησω ιο , format .
(fun of apple but.. expens.)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες