Ρε παιδιά εντάξει... Δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, ούτε το flash, ούτε το ράδιο, ούτε η παραμετροποίηση, ούτε τα widjets, ούτε η επεξεργαστική ισχύς, ούτε το nfc, ούτε το wifi direct και χίλια άλλα ούτε, τότε τί σας ενδιαφέρει στο iPhone που το βγάζετε με διαφορά το καλύτερο? Θυμάμαι κάθε φορά που κάποιος πιτσιρικάς χάκερ έβγαζε και μία ψευτοεφαρμογή στο cydia για bluetooth, γινόταν χαλασμός Κυρίου από εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, και πληρώνατε κιόλας και μετά το κράζατε ότι δεν δούλευε σωστά... Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η Apple που θα με αναγκάσει να χρησιμοποιώ τις δικές της αποκλειστικά εφαρμογές, μη επιτρέποντάς μου να βάλω μία άλλη εφαρμογή π.χ για ξυπνητήρι που να μπορώ να επιλέξω το τραγούδι που θα με ξυπνήσει (χωρίς να την έχεις όλο το βράδυ ανοιχτή?). Γιατί να μην μπορώ να κατεβάσω ένα τραγούδι από το internet? Γιατί να μην μπορώ να επιλέξω ένα δικό μου τραγούδι για ringtone? Γιατί να μην μπορώ να κάνω βιντεοκλήση σε άλλο κινητό? Και η λίστα με τα γιατί πραγματικά δεν τελειώνει!!!! Ε πέστε μου ρε παιδά τί είναι αυτό που κάνει ένα iPhone ανώτερο από το S3 π.χ?
Και επιτέλους αυτό το επιχείρημα που λέει ότι όταν η Apple έφτιαχνε smartphone οι άλλοι κοιμόντουσαν, δεν είναι καν δικαιολογία... Γιατί με το ίδιο σκεπτικό πριν 3000 χρόνια και η Ελλάδα ήταν η πρωτοπόρος σε όλα, οπότε και σήμερα είναι πολύ μπροστά από όλους (τρέμε Αμερική...). Και εν κατακλείδι, η Apple δεν είναι αυτή που χρησιμοποιούσε οθόνες Samsung, χάρτες Google και τώρα την εφαρμογή της Google για το Youtube?
ρε μην χαλάς το όνειρο στα παιδιά..iphone 3gs με 3αρουλα κάμερα και κάργα θόρυβο εν έτει 2012..θα τρελαθούμε..ο άλλος λέει ότι με τους μισούς πυρήνες κάνει το iphone ότι και η samsung..που για να ανοίξει το 4s στη σύγκριση με το S2 έμπαινες ξυρισμένος και έβγαζες μούσια..
πιπίλα apple να βγει θα πάνε να την αγοράσουνε..επιχειρήματα τι έκανε η apple πριν 5 χρόνια..μου θυμίζει τους παλαιμαχους ποδοσφαιριστές που φερνουνε εδώ στα 35 τους οι Ελληνικές ομάδες αμάν ξέρεις τι έκανε αυτός στην Ισπανία?πότε?όταν ακόμα ο Παρθενώνας είχε μέσα τα Ελγίνεια..τοσο πρόσφατα..
είπαμε ευχαριστούμε την apple για το 3gs τότε και το 4αρι πάλι τότε αλλά τώρα βασιλιάδες είναι άλλοι..
διαφορά του ios 5 από το 4..βάλανε ένα widget με μετοχές..στον πανικό τους να μιμηθούν τη samsung..διαφορά ics με 2.3.3..απλά τα πάντα..και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω συνεχίζει ακάθεκτο...
εν κατακλείδι..οι περισσότεροι που κράζουνε το android δεν το έχουνε πιάσει καν στα χέρια τους..ως κάτοχος 3gs και γαλαξία και εχοντας δουλέψει και τα 2 μπορώ να κρίνω..έτσι έτσι τελικά σε κάποιους δεν φαίνεται τόσο μεγάλο το s3 χωράει τελικά στα παντελόνια..άντε σιγά σιγά θα συνηθίσετε και το Note 2 βρε ατιμούτσικα...
είναι τραγικό να μιλάνε οι ταλιμπάνοι iphone-ακηδες από ενα τηλέφωνο που δεν έχει τίποτα αλλά κατά τα άλλα είναι καλό!!! και Ferrari!!! για κόμπλεξ..άμα το iphone είναι Ferrari φαντάζομαι από εκείνες της δεκαετίας του 60 που σαπίζουν τώρα στον ΟΔΔΥ...