Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο This topic is locked
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:16

Την ειδα κ δεν υπαρχει κατι τοσο συναρπαστικο,που να μην υπαρχει στο 4s, το οποιο να σε πειθει για να αναβαθμισεις.Εκτος απο την λιγο μεγαλυτερη οθονη

Εξαρτάται το τί θέλεις. Αν τα καταμετρήσεις υπάρχουν αναβαθμίσεις παντού. Πχ εμένα με το airport extreme το wifi στα 5ghz θα πετάει και είναι χρήσιμο γιατί στο απίτι συνέχεια ασχολούμαι με το κινητό.

Τα ηχεία τα καινούργια σε χαλάνε; Η επεξεργαστική ισχύς; Η οθόνη με πιο ζωηρά χρώματα; Το λειτουργικό που είναι πιο γρήγορο; (δες hands on video).

Αν παρόλα αυτά, τίποτα δε σου λέει κάτι, είναι λογικό...ο καθένας κρίνει, τα θέλω του και τις απαιτήσεις του.

Εγώ στην παρουσίαση είδα και πείτε με Hater ότι η Apple παρουσίασε κάτι με περίπου ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με αναβαθμισμένο hardware αρκετά και καμμία νέα λειτουργία που αγγίζει τον απλό κόσμο.Μη μου πει κανείς το passbook ότι είναι κάτι τρομερό...
Έπεσε στην ίδια παγίδα με την Samsung που αναβαθμίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά απλά. Δεν δικαιολογείται για μένα μια αναβάθμιση μόνο με αναβάθμιση των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Τη Samsung κατηγορεί αλλά κάνει ακριβώς το ΙΔΙΟ.

Εντάξει...

Αλλάζεις υλικό, χρώμα, βάρος, διαστάσεις, σχέδιο πίσω, διαστάσεις οθόνης και σου φαίνεται το ίδιο.

Δηλαδή, μόνο αν έβγαινε στρογγυλό θα είχε νέα σχεδίαση, ή το χαζοκαμπύλο όπως το 3GS.

Περί ορέξεως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:17

Εξαρτάται το τί θέλεις. Αν τα καταμετρήσεις υπάρχουν αναβαθμίσεις παντού. Πχ εμένα με το airport extreme το wifi στα 5ghz θα πετάει και είναι χρήσιμο γιατί στο απίτι συνέχεια ασχολούμαι με το κινητό.

Τα ηχεία τα καινούργια σε χαλάνε; Η επεξεργαστική ισχύς; Η οθόνη με πιο ζωηρά χρώματα; Το λειτουργικό που είναι πιο γρήγορο; (δες hands on video).

Αν παρόλα αυτά, τίποτα δε σου λέει κάτι, είναι λογικό...ο καθένας κρίνει, τα θέλω του και τις απαιτήσεις του.

To wifi στα 5ghz σε τι θα σε βοηθήσει επειδή έχω ακούσει πολλούς να το λένε;

Τα ηχεία αν όντως είναι καλύτερα είναι καλή αναβάθμιση αλλά not a big deal,πόσες φορές ακούς μουσική από το iPhone?

Αναρτημένη εικόνα

#123   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1,046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:22

κοιτα η αναβαθμιση του hardware οφελει μονο αυτους που το φορτωνουν με tweaks απο j/b, σε οσους το εχουν stock δεν φαινεται διαφορα (δηλαδη στο 90%+ των χρηστων). Η οθονη σε σχεση με κινητο με s-amoled μαλλον θα ειναι αχρωμη.Μαλλον!!μολις το δουμε απο κοντα θα φανει. Το λειτουργικο μπαινει κ στα υπολοιπα iphone,αρα ας πουμε ενα 4s θα ειναι αργοτερο ενα δευτερολεπτο στο ανοιγμα μια εφαρμογης (οπως κ με το 4 σε σχεση με το 4s). Α επισης ειναι + το παχος κ το βαρος που επιτελους το μειωσαν! Τωρα για το wifi εσενα σε βολευει,κ το χρησιμοποιεις, κ σου φαινεται σημαντικο + ενω εναν μεσο χρηστη που ξερει ελαχιστα πραγματα, δεν θα το προσεξει καν κ ουτε θα καταλαβει διαφορες!

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 16/09/2012 - 19:23.

#124   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:22

Εντάξει...

Αλλάζεις υλικό, χρώμα, βάρος, διαστάσεις, σχέδιο πίσω, διαστάσεις οθόνης και σου φαίνεται το ίδιο.

Δηλαδή, μόνο αν έβγαινε στρογγυλό θα είχε νέα σχεδίαση, ή το χαζοκαμπύλο όπως το 3GS.

Περί ορέξεως.

Εμένα δε με νοιάζει η εμφάνιση καν..Με νοιάζει η εμπειρία χρήσης. Δε νομίζω να αλλάξει κάτι αν φορτώνει τις σελίδες 1ms νωρίτερα από το 4S ή έχω μια σειρά εφαρμογές παραπάνω.Δεν με αφορά. Αν είχε όμως κάποια καινοτομία,κάτι διαφορετικό θα μου έκανε ένα κλικ παραπάνω.

Επίσης ίσως πρέπει και η Apple να επανεξετάσει(και οι υπόλοιποι) τις παρουσιάσεις τηλεφώνων τους για μένα. Αν δεν έχουν κάτι διαφορετικό να δώσουν δεν είναι ανάγκη να το παρουσιάζουν.
Πάντα γνώμη μου.

Αναρτημένη εικόνα

#125   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:28

To wifi στα 5ghz σε τι θα σε βοηθήσει επειδή έχω ακούσει πολλούς να το λένε;

Τα ηχεία αν όντως είναι καλύτερα είναι καλή αναβάθμιση αλλά not a big deal,πόσες φορές ακούς μουσική από το iPhone?

Ξέρεις πόσο γρηγορότερα πάει και πόσο πιο σταθερό είναι;

Όντως δεν ακούω και κλάιν μάιν. Για μένα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Ας ελπίσουμε πως τα ringtones τα δικά μας τώρα θα έχουν διαφορά.

Ο mesmox (δε θυμάμαι) έχει απόλυτο δίκιο για το nfc. Αν και άχρηστο εδώ, έπρεπε να είχε μπει. Οκ, το Passbook ήδη έχει κάποιες χρήσεις εδώ (ο κολλητός μου στο SF έχει ξετρελαθεί με τις λειτουργίες του), αλλά υπάρχει τεράστια μερίδα που το περίμενε.

Προσωπικά, όσους επεξεργαστές και να φορούν οι αντίπαλοι, από το 4άρι τρέχω εφαρμογές ιατρικές γουρούνια και δεν αρχούν ούτε octosecond, γιατί πολύ απλά είναι οι εφαρμογές ραμμένες με τέτοια εργαλεία όπου αξιοποιούν τα πάντα στο hardware.

Έτσι, ούτε η επεξεργαστική ισχύς του 5αριού μου λέει κάτι. Εδώ με τα ίδια χαρακτηριστικά στο ipad ζωγράφιζες hd ή έκανες manipulation 3d molecules και δεν καταλάβαινε χριστό. Για αυτό αναφέρομαι περί ισχύος. Συγκρίνουμε με λάθος μέτεα και σταθμά.

Πες μου πως μπορούσε να έχει 12ΜΡ. Ίσως υπερβολή, αλλά θα μπορούσε.

Αλλά για το design, προσωπικά δε το συζητώ, είναι άψογο και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ανανεωμένο. Το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η επίπεδη πλάτη που την προτιμώ.

Στο επόμενο iphone θα έχουμε NFC...

#126   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:35

Γρηγόροτερα δεν νομίζω να πάει το 5Ghz band που λες(εκτός και έχεις Τ1 σύνδεση κι όχι ADSL2+),άσε που έχει χειρότερη εμβέλεια από το 2.4..Αρκετά χειρότερη...

http://compnetworkin...f/5ghz-gear.htm

Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες,δεν με ενδιαφέρει καν που δεν το πήγε 12ΜP.Αυτό που μετράει δεν είναι το μέγεθος αλλά η ποιότητα.Ήδη τα 8 είναι πολλά.'

Για το design δεν με ενδιαφέρει,αν είχε κάποια καινοτόμα λειτουργία θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο.Ήδη το 4S μ αρέσει αρκετά.

Έχουμε δεν έχουμε NFC στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ.

Αναρτημένη εικόνα

#127   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:41

Γρηγόροτερα δεν νομίζω να πάει το 5Ghz band που λες(εκτός και έχεις Τ1 σύνδεση κι όχι ADSL2+),άσε που έχει χειρότερη εμβέλεια από το 2.4..Αρκετά χειρότερη...

http://compnetworkin...f/5ghz-gear.htm

Συμφωνώ στα υπόλοιπα που λες,δεν με ενδιαφέρει καν που δεν το πήγε 12ΜP.Αυτό που μετράει δεν είναι το μέγεθος αλλά η ποιότητα.Ήδη τα 8 είναι πολλά.'

Για το design δεν με ενδιαφέρει,αν είχε κάποια καινοτόμα λειτουργία θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο.Ήδη το 4S μ αρέσει αρκετά.

Έχουμε δεν έχουμε NFC στην Ελλάδα θα αργήσουμε πολύ.

Εμβέλεια; Κοίτα μέσα στο σπίτι καλή έχει... :·) δλδ δεν το δοκίμασα! σε διαβεβαιώνω πως πάει καλύτερα και ισοπεδώνει και τα interference των άλλων (λογικό)

Το παν δεν είναι τα ΜΡ...δηλαδή έχουμε φτάσει με τους χάλια φακούς των εταρειών να θέλουμε τρελά ΜΡ για μια νορμάλ φωτογραφία. Το πρώτο iphone είχε τέλεια και ας λένε διάφορα κάποιοι.

Το 4S είναι το πιο όμορφο κινητό που έχω δει. Ο συνδυασμός είναι φανταστικός. Το 5άρι το αγόρασα διότι μπορούσα απλά. Μόνο όταν το δω από κοντά θα εκφράσω άποψη μεταξύ των 2...

Πάντως στα hands on, όλοι έχουν ξετρελαθεί με την ομορφιά.

Υπάρχει κανείς από Αλεξανδρούπολη με S3 από εδώ; Θέλω να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 16/09/2012 - 19:42.

#128   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 19:44

Κι εγώ έχω το νέο express και με το λαπτοπ που υποστηρίζει 5GHZ δεν έχω δει διαφορά αισθητή από το 2.4GHz ρούτερ που είχα πριν....Μπορώ να πω λίγο χειρότερο σήμα στα
σημεία που πριν είχα 2 γραμμές τώρα έχω μια....

Αν το δω και μ αρέσει πιθανώς να το πάρω κι εγώ..Αλλά όχι πριν το δω,θέλω να δω αν βολεύει η αύξηση του μήκους...

Αναρτημένη εικόνα

#129   stvgr

stvgr

iPH newbie

• 28 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:25

Μαρεσει που συγκρινουν το σ3 με το iPhone και το LG που ειναι καλυτερο δεν ασχολειτε κανενας σχεδον..

απο το στομα μου το πηρες

#130   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Delapo

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:36

δλδ όλη η ουσία κρύβεται μέσα στα iphone5 και s3??? Ωραία κουβεντούλα γίνεται, αλλά βλέπω κάποιοι το έχουν πάρει πατριωτικά. Σόρρυ αλλά για μένα θα έπρεπε να μιλάνε όσοι έχουν πιάσει και τα δύο κινητά στα χέρια τους και τα έχουν δουλέψει (προς το παρόν απίθανο, μιας και το 5άρι έρχεται σε λίγο καιρό).
Τεσπα, επειδή η συγκεκριμένη κουβέντα δεν καταλήγει πουθενά το μόνο που έχω να πώ ή μάλλον να ξαναπώ είναι το εξής: S3 και iphone5 είναι δύο από τα πιο σύγχρονα κινητά τη σημερινή εποχή. Κακά τα ψέμματα, το iphone υπήρχε και χωρίς τη samsung, το s3 πολύ αμφιβάλλω αν υπήρχε σήμερα χωρίς iphone. Απο κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά. Ο καθείς αγοράζει αυτό που γουστάρει, (δεν θα πω μέχρι εκει που φτάνει γιατί τα λεφτά πάνω κάτω τα ίδια είναι) διαφορετικά ας πρόσεχε...
Υ.Γ. ο όρος IPHONE - KILLER δείχνει από μόνος του τι εστεί iphone και όχι οι ουρές έξω από τα applestore. Ουρά είχε και έξω από το σινεμά όταν πήγα να δω το καινούριο batman, τι σημαίνει? ότι είμαι πρόβατο και τρέχω σε ότι μου πλασάρουν, ή απλά ότι η ταινία τα έσπαγε???? think about it.... antiappleboyz.-

#131   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:37

Σιγά την amoled! Κολλάτε στα ονόματα και τους χαρακτηρισμούς. Οκ είναι καλή. Αυτό μόνο. Λες και τυφλοί είμαστε. Η οθόνη του 4S είναι πιο ευκρινής και πιο καθαρή. Μη μπερδεύεστε από το μέγεθος. Δεν υπάρχει review που να βάζει την amoled υψηλότερα. Παραθέστε το αν βρείτε.

Και αν σας φανεί ξεβαμμένο είναι διότι η Samsung όπως στις τηλεοράσεις της κάνει boost το πράσινο. Πιο έντονο αποτέλεσμα χρωματικά; Ναι. Ακριβές; Όχι, ειδικά για τους φαν της φωτογραφίας.

#132   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:39

Τώρα πήρε η μπάλα και τις τηλεοράσεις κύριε researcher;:D
Τηλεοράσεις Samsung the best by far..

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 16/09/2012 - 20:39.

Αναρτημένη εικόνα

#133   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3,615 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:46

Επιπλέον να παραθέσω πως το NFC δεν είναι τεχνολογία της Samsung. Η Samsung σα πρόβατο την υιοθέτησε διότι την πίεσαν οι επενδυτές, όπως και τη ΝΟΚΙΑ.<br /><br />Η Apple άλλη μια φορά, η ίδια σαν εταιρεία καινοτόμησε, δεν υιοθέτησε με το στανιό, και πρόβαλε τη δική της άποψη για mobile wallet.<br /><br />Ο χρόνος θα δείξει τί θα κυριαρχήσει.<br /><br />http://www.mobilepay...k-but-no-NFC<br />

Τώρα πήρε η μπάλα και τις τηλεοράσεις κύριε researcher;&lt;img src=&#39;http://www.iphonehel...iggrin.png&#39; class=&#39;bbc_emoticon&#39; alt=&#39;:D&#39; /&gt;<br />Τηλεοράσεις Samsung the best by far..

<br /><br />Αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο. Ψάξτο και πες μου μετά αν έχω άδικο. Όσο για τηλεόραση προτιμώ την Kuro μου.

Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 16/09/2012 - 20:46.

#134   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 16/09/2012 - 20:49

Σιγά την amoled! Κολλάτε στα ονόματα και τους χαρακτηρισμούς. Οκ είναι καλή. Αυτό μόνο. Λες και τυφλοί είμαστε. Η οθόνη του 4S είναι πιο ευκρινής και πιο καθαρή. Μη μπερδεύεστε από το μέγεθος. Δεν υπάρχει review που να βάζει την amoled υψηλότερα. Παραθέστε το αν βρείτε.

Και αν σας φανεί ξεβαμμένο είναι διότι η Samsung όπως στις τηλεοράσεις της κάνει boost το πράσινο. Πιο έντονο αποτέλεσμα χρωματικά; Ναι. Ακριβές; Όχι, ειδικά για τους φαν της φωτογραφίας.

Το μαυρο τελειο, το κοκκινο, μπλε τρομερο αλλα ειναι υπερκορεσμενα. Το λευκο χαλια....

Οι νεες καμερες εχουν ηδη amoled touch panel και δε μιλω για φθηνες, αλλα για ενθουσιωδη κατηγορια με olympus omd και sony dslt.

Τα κορεσμενα χρωματα δε σημαινει οτι δεν αρεσουν σε ολους. Οι oled στις εκθεσεις τραβανε τα βλεματα εξαιτιας αυτου.

#135   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 16/09/2012 - 22:57

να μιλησουμε κ λιγο με επιχειρηματα για το που υπερεχει το αντροιντ εναντι του ιος(κατα τη γνωμη μου κ κατα τις δικες μου αναγκες παντα)

ολα οσα θα αναφερω γινοντε απο αντροιντ ΧΩΡΙΣ σπασιμο η κατι παρομοιο.

αναφορες μηνηματων.

δυνατοτητα εναλακτικης εφαρμογης διαχειρησης μηνηματων

δυνατοτητα widget ολων των ειδων με δυνατοτητα κλικ πχ στον καιρο κ αναλυτικη του αναλυση.

δυνατοτητα εναλακτικης εφαρμογης διαχειρισης επαφων κ κλησεων

δυνατοτητα αλαγης θεματος η κ ολικου launcher

περασμα μουσικης κ φωτογραφιων-βιντεο κ λοιπων αρχειων με drag n drop

δυνατοτητα επιλογης για καταργηση του multitasking η μεμονομενων εφαρμογων

πληρης λειτουργεια scrool στο dock

δυνατοτητα αλαγης θεματων κ χρωματων στο πληκτρολογιο.

ομαλό
κ ποσα ποσα αλλα πραγματα που πραγματικα βαριεμαι να τα αναφερω.

(να σημειωθει οτι οσες εφαργογες αναφερω,διατιθοντε ΔΩΡΕΑΝ απο το play store)

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλα και μερικούς ακόμα, είναι η πρώτη φορα που δε θα πάρω iPhone μετα απο 5 χρόνια. Παραμένω Mac και ipad user, αλλα το iPhone χάρισμα τους όπως το κάνανε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες