Την ειδα κ δεν υπαρχει κατι τοσο συναρπαστικο,που να μην υπαρχει στο 4s, το οποιο να σε πειθει για να αναβαθμισεις.Εκτος απο την λιγο μεγαλυτερη οθονη
Εξαρτάται το τί θέλεις. Αν τα καταμετρήσεις υπάρχουν αναβαθμίσεις παντού. Πχ εμένα με το airport extreme το wifi στα 5ghz θα πετάει και είναι χρήσιμο γιατί στο απίτι συνέχεια ασχολούμαι με το κινητό.
Τα ηχεία τα καινούργια σε χαλάνε; Η επεξεργαστική ισχύς; Η οθόνη με πιο ζωηρά χρώματα; Το λειτουργικό που είναι πιο γρήγορο; (δες hands on video).
Αν παρόλα αυτά, τίποτα δε σου λέει κάτι, είναι λογικό...ο καθένας κρίνει, τα θέλω του και τις απαιτήσεις του.
Εγώ στην παρουσίαση είδα και πείτε με Hater ότι η Apple παρουσίασε κάτι με περίπου ίδια εξωτερικά χαρακτηριστικά με αναβαθμισμένο hardware αρκετά και καμμία νέα λειτουργία που αγγίζει τον απλό κόσμο.Μη μου πει κανείς το passbook ότι είναι κάτι τρομερό...
Έπεσε στην ίδια παγίδα με την Samsung που αναβαθμίζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά απλά. Δεν δικαιολογείται για μένα μια αναβάθμιση μόνο με αναβάθμιση των τεχνικών χαρακτηριστικών.
Τη Samsung κατηγορεί αλλά κάνει ακριβώς το ΙΔΙΟ.
Εντάξει...
Αλλάζεις υλικό, χρώμα, βάρος, διαστάσεις, σχέδιο πίσω, διαστάσεις οθόνης και σου φαίνεται το ίδιο.
Δηλαδή, μόνο αν έβγαινε στρογγυλό θα είχε νέα σχεδίαση, ή το χαζοκαμπύλο όπως το 3GS.
Περί ορέξεως.