Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/09/2012 - 00:46

ρε μην χαλάς το όνειρο στα παιδιά..iphone 3gs με 3αρουλα κάμερα και κάργα θόρυβο εν έτει 2012..θα τρελαθούμε..ο άλλος λέει ότι με τους μισούς πυρήνες κάνει το iphone ότι και η samsung..που για να ανοίξει το 4s στη σύγκριση με το S2 έμπαινες ξυρισμένος και έβγαζες μούσια..

Ποιός σου είπε ότι το 3GS είναι αυτό που προτείνει η εταιρεία για το 2012?

Το 3GS είναι το low-end μοντέλο της εταιρείας.

Μην αρχίσουμε να κοιτάμε τα low-end κινητά της μεριάς που υποστηρίζεις, δε σε συμφέρει...

Για το χρόνο bootαρίσματος του 4S μάλλον κάνεις λάθος. Εκτός και αν το S2 άνοιγε σε 3 δευτερόλεπτα...

Για τα όσα λες για τους πηρύνες θα σε παραπέμψω απλά στα πρώτα benchmarks του επεξεργαστή του 5 που διόλου ευχάριστα είναι για το "τετραπήρυνο θηρίο" σου...

πιπίλα apple να βγει θα πάνε να την αγοράσουνε..επιχειρήματα τι έκανε η apple πριν 5 χρόνια..μου θυμίζει τους παλαιμαχους ποδοσφαιριστές που φερνουνε εδώ στα 35 τους οι Ελληνικές ομάδες αμάν ξέρεις τι έκανε αυτός στην Ισπανία?πότε?όταν ακόμα ο Παρθενώνας είχε μέσα τα Ελγίνεια..τοσο πρόσφατα..

είπαμε ευχαριστούμε την apple για το 3gs τότε και το 4αρι πάλι τότε αλλά τώρα βασιλιάδες είναι άλλοι..

Στο παραλήρημα για τους ποδοσφαιριστές να απαντήσω?

Πριν λίγο έλεγες άχρηστο το 3GS τώρα λες είναι καλό.

Και για πες, ποιός είναι βασιλιάς? Και ποιός τον έχρισε?

διαφορά του ios 5 από το 4..βάλανε ένα widget με μετοχές..στον πανικό τους να μιμηθούν τη samsung..διαφορά ics με 2.3.3..απλά τα πάντα..και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω συνεχίζει ακάθεκτο...

Μας δουλεύεις έτσι?

Ειδικά από το 4 στο 5 είδες ΜΟΝΟ το widget των μετοχών?

Έλα πες μου αλήθεια κάνεις πλάκα ε?

Χαρακτηριστικά του iOS 5

εν κατακλείδι..οι περισσότεροι που κράζουνε το android δεν το έχουνε πιάσει καν στα χέρια τους..ως κάτοχος 3gs και γαλαξία και εχοντας δουλέψει και τα 2 μπορώ να κρίνω..έτσι έτσι τελικά σε κάποιους δεν φαίνεται τόσο μεγάλο το s3 χωράει τελικά στα παντελόνια..άντε σιγά σιγά θα συνηθίσετε και το Note 2 βρε ατιμούτσικα...

είναι τραγικό να μιλάνε οι ταλιμπάνοι iphone-ακηδες από ενα τηλέφωνο που δεν έχει τίποτα αλλά κατά τα άλλα είναι καλό!!! και Ferrari!!! για κόμπλεξ..άμα το iphone είναι Ferrari φαντάζομαι από εκείνες της δεκαετίας του 60 που σαπίζουν τώρα στον ΟΔΔΥ...

Από ότι φαίνεται δεν μπορείς να κρίνεις με όλες τις ανακρίβειες που αράδιασες παραπάνω...

Ή δε θέλεις να κρίνεις...

Βρε άμα θέλεις και το ipad συνηθίζουμε στα παντελόνια.

Έχει κάτι ωραία σκεϊτάδικα που το χωράνε χαλαρά!

Έχεις δίκιο.

To iPhone δεν έχει τίποτα. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Μου φαίνεται περίεργο πως πούλησε έστω και ένα κομμάτι...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 28/01/2016 - 15:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   socratis84

socratis84

iPH User

• 117 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 01:36

Αναρτημένη εικόνα

dual core στα 1.02 ταχυτερος απο ολους τους quad core...!!!!!

This is all less about specs and more about engineering... Apple stuff !!!!

it doesn't take a genius :P

Τελευταία επεξεργασία από: socratis84, 17/09/2012 - 01:37

#138   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 17/09/2012 - 01:45

Τα benchs δε λενε τιποτα απο μονα τους. Δηλαδη εμενα το τηλεφωνο μου (galaxy nexus-στο πατο της λιστας) ειναι πολυ πιο αργο απο σ3? δε νομιζω.. Ειδικα το smoothness και η αποκριση μιας συσκευης δε βγαινουν απο μετρησεις. Το σ3 ηταν πιο γρηγορο απο το 4s, βγηκε το 5 πιο γρηγορο, στις 18 βγαινει το μοτορολα με τον intel επεξεργαστη (σε 2μερες) και μπορει να τα τρωει και τα 2... Δηλαδη οσοι ειχαν 4ς μεχρι τωρα ειχαν προβληματα στην αποκριση ή μηπως ηθελαν να τρεξουν μαδλαμπ στο κινητο?? σε τι τα ετρεξαν κιολας? απο το ενα bench σε αλλο ειχαν διαφορες και πριν οι συσκευες βαλε το λινκ

Τελευταία επεξεργασία από: hyperlost, 17/09/2012 - 01:49

#139   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/09/2012 - 02:27

ναι ενταξει.Το one X ειναι κατω απο το περσινο s2 δηλαδη.χαχαχαχαχα

ΥΓ ενας απο κατω γραφει σχολιο πως εβγαλε με το δικο του s3 stock 1913 σκορ χωρις root. Φαντασου πως με ροοτ φτανεις την επεξεργαστικη ισχυ στα 1800MHz. αν κ δεν μετρανε τοσο τα benchmark στην πραγματικοτητα αλλα κουβεντα να γινεται :)

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 17/09/2012 - 02:35

#140   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 17/09/2012 - 02:30

Κι εγώ απορώ με την ορθότητα των αποτελεσμάτων αυτών..Για να μην πω είμαι σίγουρος ότι είναι βλακίες.
Και τόσο μεγάλη διαφορά το 4S με το 5..Δεν παίζουν αυτές οι διαφορές.

Αναρτημένη εικόνα

#141   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 03:11

κ για τους κολλημενους..

Με power saving ON:

Συνημμένο αρχείο  s3 on.png   82,63KB   28 λήψεις

Με power saving OFF:

Συνημμένο αρχείο  s3 off.png   82,21KB   29 λήψεις

αυτα με την ics stock κ οχι root. σε λιγες μερες βγαινει η official jb που θα ειναι ταχυτερη,κ με 50mb αηξημενη ram.

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 17/09/2012 - 03:12

#142   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 04:49

Ίσως να ξέρεις κάτι που δεν ξέρω και μιας και το android μου είναι ξένο μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πως θα αυξήσει τη Ram το λογισμικο?

#143   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 06:08

Επιπλέον για τους αδαής του χώρου, οι μετρήσεις γίνονται με ίδια μέτρα και σταθμά, δηλαδή από ίδιες εφαρμογές για benchmark. Σε μία το 3GS μπορεί να βγάζει 2500 σκορ, πολύ απλά γιατί είναι για γέλια το app.

Οπότε μη τρελαίνεστε. Και επιπλέον ΠΟΤΕ δε κοιτάω αποτελέσματα μεμονωμένα ειδικά αν δε προέρχονται από αξιόλογο site...

#144   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1.046 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 10:47

Ίσως να ξέρεις κάτι που δεν ξέρω και μιας και το android μου είναι ξένο μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πως θα αυξήσει τη Ram το λογισμικο?

δεν ξερω παντως απο 780 παει στο 833!

παντως τα αποτελεσματα που δημοσιευσε παραπανω ο socratis84, ειναι απο το προγραμμα geekbench 2 γιατι μολις πας στο site κ πατησεις να κανεις κ εσυ το τεστ σε παει κατευθειαν σε αυτο.Αρα ειναι το ιδιο προγραμμα που ανεβασα φωτο κ εγω. Εγω παντως δεν τα πιστευω αυτα, απλα γραφω γιατι ξεκινησε αλλος με benchmarks :P

Τελευταία επεξεργασία από: gesvts, 17/09/2012 - 10:53

#145   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:01

Σιγά την amoled! Κολλάτε στα ονόματα και τους χαρακτηρισμούς. Οκ είναι καλή. Αυτό μόνο. Λες και τυφλοί είμαστε. Η οθόνη του 4S είναι πιο ευκρινής και πιο καθαρή. Μη μπερδεύεστε από το μέγεθος. Δεν υπάρχει review που να βάζει την amoled υψηλότερα. Παραθέστε το αν βρείτε.

Και αν σας φανεί ξεβαμμένο είναι διότι η Samsung όπως στις τηλεοράσεις της κάνει boost το πράσινο. Πιο έντονο αποτέλεσμα χρωματικά; Ναι. Ακριβές; Όχι, ειδικά για τους φαν της φωτογραφίας.

ενώ γενικά έχεις επιχειρήματα καλά γιατί όταν βρίσκεις ένα καλό επιχείρημα υπέρ της μηλιάς βρίσκεις ακόμα ένα που τα ισοπεδώνει όλα?είπαμε δεν γουσταρεις ANDROID αλλά να είσαι λογικός..

Ποιός σου είπε ότι το 3GS είναι αυτό που προτείνει η εταιρεία για το 2012?

Το 3GS είναι το low-end μοντέλο της εταιρείας.

Μην αρχίσουμε να κοιτάμε τα low-end κινητά της μεριάς που υποστηρίζεις, δε σε συμφέρει...

Για το χρόνο bootαρίσματος του 4S μάλλον κάνεις λάθος. Εκτός και αν το S2 άνοιγε σε 3 δευτερόλεπτα...

Για τα όσα λες για τους πηρύνες θα σε παραπέμψω απλά στα πρώτα benchmarks του επεξεργαστή του 5 που διόλου ευχάριστα είναι για το "τετραπήρυνο θηρίο" σου...

Στο παραλήρημα για τους ποδοσφαιριστές να απαντήσω?

Πριν λίγο έλεγες άχρηστο το 3GS τώρα λες είναι καλό.

Και για πες, ποιός είναι βασιλιάς? Και ποιός τον έχρισε?

Μας δουλεύεις έτσι?

Ειδικά από το 4 στο 5 είδες ΜΟΝΟ το widget των μετοχών?

Έλα πες μου αλήθεια κάνεις πλάκα ε?

Χαρακτηριστικά του iOS 5

Από ότι φαίνεται δεν μπορείς να κρίνεις με όλες τις ανακρίβειες που αράδιασες παραπάνω...

Ή δε θέλεις να κρίνεις...

Βρε άμα θέλεις και το ipad συνηθίζουμε στα παντελόνια.

Έχει κάτι ωραία σκεϊτάδικα που το χωράνε χαλαρά!

Έχεις δίκιο.

To iPhone δεν έχει τίποτα. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ.

Μου φαίνεται περίεργο πως πούλησε έστω και ένα κομμάτι...

ώπα μεγάλε θα βρεις..το 3gs ήταν κινητάρα πριν από 3 χρόνια όταν δεν πήρχε τίποτα άλλο...τώρα κάποιος σοβαρός που τα έσκασε για να το πάρει τότε μουτζώνεται..συγκεντρώσου..εσείς μας το βγάζετε ακόμα κινητάρα..καλό για το 2009-2011...μετά έβγαλε η samsung το θηρίο και σα;ς πήρε τσουνάμι..

για το 4s έχω απαντήσει πολλάκις το βγάλανε επειδή πίεζαν οι του λόγω σου μόλις είδατε το S2 και τα κανατε πάνω σας..

βασιλιάς αυτή τη στιγμή σε ταχύτητα/τιμή/δυνατότητες και μελλοντική επέκταση είναι η Samsung φίλε σου αρέσει δε σου αρέσει..αλλά μάλλον δε σου αρέσει για αυτό κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις... :)

πες μου πόσες από αυτές τις εφαρμογές στο ios 5 σε σχέση με το 4 χρησιμοποίησες..την μετοχούλα μόνο..κάτι icloud και κάτι αυτά άσε προτιμώ τον ήλιο από τα σύννεφα..ή υπήρχε και πιο πριν το icloud?δεν θυμάμαι άλλωστε το νυχάκι και να ανοίξει η εφαρμογούλα είπαμε..

Το iphone ήταν από το 2007-2011 αρχές κατι το πρωτοποριακό..από κει και πέρα να ζήσουμε να το θυμόμαστε....

Πρόσεξε όταν βγαίνεις για καφέ μην καθήσετε σε κανένα που να έχει πολύ δυνατό wifi γιατί με τέρμα wifi με το πως ανοίγει το ics τις εφαρμογές και τις σελίδες θα σε πιάσει κόμπλεξ φουκαρα..τι έγινε πότε θα βάλει η apple επεκτάσιμη μνήμη?τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα..

#146   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:28

ώπα μεγάλε θα βρεις..το 3gs ήταν κινητάρα πριν από 3 χρόνια όταν δεν πήρχε τίποτα άλλο...τώρα κάποιος σοβαρός που τα έσκασε για να το πάρει τότε μουτζώνεται..συγκεντρώσου..εσείς μας το βγάζετε ακόμα κινητάρα..καλό για το 2009-2011...μετά έβγαλε η samsung το θηρίο και σα;ς πήρε τσουνάμι..

Εκεί που τα βρήκες σκούρα άρχισες πάλι τα "θα βρεις" και τις ψευτομαγκιές.

Πάμε λοιπόν τη μία ρακετιά πίσω από την άλλη... Και όταν λέω ρακετιά εννοώ με βαριά ρακέτα, τύπου NOTE:

Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το 3GS είναι το καλύτερο κινητό του 2012. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν το αγοράζει περιμένοντας να του κάνει παπάδες. ΑΛΛΑ:

Το 3GS το χαρακτηρίζουμε κινητάρα γιατί από το 2009 μέχρι και σήμερα στάθηκε στο ύψος του, και δέχθηκε ΚΑΘΕ νέο λογισμικό της Apple.

Τριετής υποστήριξη. Για θύμισέ μου, ποιό τηλέφωνο έβγαλε η SΛMSUNG το 2009? Και πόσες αναβαθμίσεις δέχτηκε αυτό το κινητό? Και πότε παροπλίστηκε?

Το τσουνάμι που λες ότι μας πήρε φάνηκε και με το παραπάνω. Από τις πωλήσεις μέχρι και γω δεν ξέρω που...

Ευχαριστώ.

για το 4s έχω απαντήσει πολλάκις το βγάλανε επειδή πίεζαν οι του λόγω σου μόλις είδατε το S2 και τα κανατε πάνω σας..

Όχι φίλε μου.

Δεν το έβγαλε γιατί την πίεσε κανείς.

Το έβγαλε γιατί μία φορά το χρόνο βγάζει τηλέφωνο και ήταν η ώρα αυτό να γίνει.

βασιλιάς αυτή τη στιγμή σε ταχύτητα/τιμή/δυνατότητες και μελλοντική επέκταση είναι η Samsung φίλε σου αρέσει δε σου αρέσει..αλλά μάλλον δε σου αρέσει για αυτό κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις... :)

-Ταχήτυτα: Οι 2 πηρύνες του 4S λίγο έλειψε να έφταναν τους 4 του S3. Για τους 2 του Α6 που αρχίζυν και δείχνουν δόντια στα πρώτα benchmarks να μην μιλήσω καλύτερα για να μην τα "κάνεις πάνω σου" όπως λες ε?

- Τιμή: Οι ναυαρχίδες (γιατί πρέπει να συγκρίνουμε όμοια πράγματα), δηλαδή το S3 με το 4S (ή το 5) έχουν την ίδια τιμή.

- Δυνατότητες: Μιλάς για ποιές δυνατότητες ακριβώς που στην καθημερινότητα θα χρειαστούν και δεν θα με ικανοποιήσει το iPhone?

- Μελλοντική επέκταση: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μόλις πριν λίγο σου απέδειξα ποιός στηρίζει στο μέλλον τις συσκευές του και ποιός τις παρατάει στο εξάμηνο...

πες μου πόσες από αυτές τις εφαρμογές στο ios 5 σε σχέση με το 4 χρησιμοποίησες..την μετοχούλα μόνο..κάτι icloud και κάτι αυτά άσε προτιμώ τον ήλιο από τα σύννεφα..ή υπήρχε και πιο πριν το icloud?δεν θυμάμαι άλλωστε το νυχάκι και να ανοίξει η εφαρμογούλα είπαμε..

Ειλικρινά σου μιλάω το κράτησα screenshot.

Δεν γίνεται να έχεις πει μεγαλύτερη πατάτα!

Ας το πάρω από την αρχή...

ΜΟΝΟ τη μετοχή ΔΕΝ χρησιμοποίησα ΠΟΤΕ!!!!

Το iCloud άχρηστο? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το σύννεφο είναι το μέλλον, όχι για την Apple, ακόμα και για το πιο τελειωμένο trollfroid!

Το iphone ήταν από το 2007-2011 αρχές κατι το πρωτοποριακό..από κει και πέρα να ζήσουμε να το θυμόμαστε....

Χρησιμοποιείς μονίμως το 2011 σαν σημείο αναφοράς επειδή τότε βγήκε το S2 το οποίο ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ κατέχεις.

Ακόμα και ο γραφικότερος από το Πήλιο eidololatris είχε την εξυπνάδα να υπερασπίζεται τη ναυαρχίδα και όχι το low-end μοντέλο!

Αλλά από ότι καταλαβαίνω ακόμα και Zer-Phone να είχες θα το υπερασπιζόσουν λέγοντας ότι παίρνει 2 κάρτες SIM και παίζει τηλεόραση ενώ η μπακατέλα της Apple όχι!

Πρόσεξε όταν βγαίνεις για καφέ μην καθήσετε σε κανένα που να έχει πολύ δυνατό wifi γιατί με τέρμα wifi με το πως ανοίγει το ics τις εφαρμογές και τις σελίδες θα σε πιάσει κόμπλεξ φουκαρα..τι έγινε πότε θα βάλει η apple επεκτάσιμη μνήμη?τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα..

Επεκτάσιμη μνήμη? Αφού και το ταλαίπωρο S3 με την επέκταση φτάνει τα max του iPhone!

Τι να την κάνω?

Και τώρα κάτι επί προσωπικού:

ΠΟΤΕ δε χρησιμοποίησα χαρακτηρισμούς όταν αναφέρθηκα στο πρόσωπό σου οπότε για μαζέψου λίγο σε παρακαλώ.

Βλέπεις ότι είμαι ο μόνος που κάθομαι και ασχολούμαι με την πάρτη σου.

Όχι για να σου αλλάξω γνώμη, αλλά γιατί το αγαπημένο μου πρωινό είναι android fanboy με επικάλυψη troll...

#147   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:30

Reminder: Don't feed the trolls
Behind the Scenes...

#148   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:33

Reminder: Don't feed the trolls

They feed me!

Αφού το ξέρεις το χούι μου!!! :P

Μπορώ σε παρακαλώ αντί για iPH Hero να μπω στην κατηγορία iPH Troll Eater?

Ε? Καταπληκτικέ Βασίλη?

#149   EnGiNeEr25

EnGiNeEr25

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:49

Δεν είμαι applefanboy απλά η εμπειρία μου από τα iphone μέχρι σήμερα(το τονίζω μέχρι σήμερα) είναι ότι ενώ δεν ήταν σχεδόν ποτέ τα πιο ισχυρά σε επεξεργαστή (ίσως τώρα να γίνει) ή σε οποιοδήποτε άλλο spec στα χαρτιά τα κινητά αυτά, είχαν δύο χαρακτηριστικά τα οποία φτάνουν και περισσεύουν για να τα προτιμήσει ο κόσμος και εξηγούμαι:
1) Καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του το κινητό δεν γίνεται όλο και πιο αργό ακόμα και αν προσθέσεις ένα κάρο εφαρμογές.
2) Το appstore είναι το πιο πλήρες που υπάρχει. Όποιος ισχυρίζεται τι να τα κάνεις τόσα apps του απαντώ πως τότε δεν έχει νόημα να αγοράζεις ένα smartphone αν δεν έχεις πληθώρα apps διότι καλύτερα να πάρεις ένα απλό κινητό που θα σου βγει και πιο φθηνό.
Ακόμη, ένα χαρακτηριστικό που βγήκε στην πορεία είναι ότι οι οθόνες τους αποδείχτηκαν super αποτελεσματικές στη ζωηρότητα των χρωμάτων και δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα μα τίποτα από τον ανταγωνισμό όταν σύγκρινες βάθος χρώματος με τα άλλα κινητά.
Τέλος, έχοντας κρατήσει τόσο iphone όσο και Samsung και LG παρατηρώ ότι στο τέλος αυτό που μετρά και εν πάση περιπτώση νοιάζει τον χρήστη είναι η καθημερινότητα με το κινητό του να είναι ομαλή(όχι κολλήματα και reboots, εύκολη σύνδεση με δίκτυα) και ενδιαφέρουσα(πληθώρα apps γιατί αυτά ξεχωρίζουν τα smartphones από τα απλά phones). Όλες οι μάρκες είναι καταπληκτικές και όλα τα κινητά αυτού του επιπέδου ενθουσιάζουν τους πάντες.
Όποιο και να πάρεις θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος.
Απλά μέχρι στιγμής τα 2 πρώτα πλεονεκτήματα που ανέφερα κάνουν τη διαφορά ΓΙΑ ΜΕΝΑ και για τον υπόλοιπο κόσμο που μαζικώς αγοράζει iphones.

#150   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2012 - 12:54

1)Χρηστης ο οποιος δεν λιωνει να παιζει παιχνιδια για ποιο λογο να παρει το 5 και να μη μεινει με το 4??(ΓΙα μενα ειναι πολυ τελειομενος οποιος παιζει παιχνιδια με κινητο τηλεφωνο οταν υπαρχουν xbox-playstation αντε και ipad)
2)Τα υλικα να τα βρασω!Ειναι οντως πολυ καλα αλλα δεν τολμας να το εχεις χωρις τουλαχιστον bumper.Το 4 δυο χρονια δεν το εβγαλα απ τη θηκη και τωρα που το εδωσα στη συζυγο της πηρα καινουργια!
3)Το επαναλαμβανω και παλι οτι το 3gs εχει πολυ καλυτερο grip απ το 4.Το χαρηκα πολυ περισσοτερο χωρις να φοβαμαι μην ακουμπησει πουθενα και σπασει το γυαλι.
4)Το 4 ρι ειναι τηλεφωναρα και ο μονος λογος που πηρα το sg3 ειναι η χαζομαρα μου να πεταω λεφτα σε gadgets.Αντε και η μεγαλυτερη οθονη!Αντε και λιγο οτι στο android μπορεις να παραμετροποιησεις πολλα πραγματα.Αλλα οπως και να χει ωριμη αποφαση δεν το λες!Βλακεια μου ειναι!Αλλα ειναι το αλκοολικη του να αλλαζεις συσκευες!
Χαλαρωστε ολοι ετσι κι αλλιως κατα βαση πεταμενα λεφτα ειναι σε μεγαλο βαθμο και το ενα και το αλλο!Και το λεω εγω ως ο πρωτος βλακας που το κανει!
Οχι τιποτα αλλο τα 700 ευρω που περιπου κοστιζουν ειναι ενα 6ημερο με τη γκομενα σε φοβερο ξενοδοχειο οπου θες!Αραγε για καποιον που εχει το 4 τι αξιζει περισσοτερο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες