Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:53

καλά, αυτή η "κόντρα" δεν θα τελειώσει ποτέ!!!! Η ουσία όμως είναι μια: τελικά ποιός είναι "κορόιδο"? Αυτός που δίνει 700€ και μετά από ένα χρόνο πέρνει πίσω 400€ για πλάκα ή αυτός που σκάει 700€ και μετά από 1 χρόνο πέρνει πίσω 300 - 350€ το πολύ :huh:? Για think about it..... απλά μαθήματα οικονομίας...

κανενας απο τους δυο...γιατι ξερουν απο πριν ποσο θα χασουν η ποσο θα κερδισουν....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:56

καλά, αυτή η "κόντρα" δεν θα τελειώσει ποτέ!!!! Η ουσία όμως είναι μια: τελικά ποιός είναι "κορόιδο"? Αυτός που δίνει 700€ και μετά από ένα χρόνο πέρνει πίσω 400€ για πλάκα ή αυτός που σκάει 700€ και μετά από 1 χρόνο πέρνει πίσω 300 - 350€ το πολύ???? Για think about it..... απλά μαθήματα οικονομίας...

Δηλαδη το θεμα σου ειναι τα 50 ευρω με βαση οσα λες παραπανω, οκ... Το εκανες και πριν κρισης αυτο? οχι απο περιεργεια ρωταω γιατι θελω να δω πως σκεφτεσαι, αλλα δεν χρειαζεται να απαντησεις. Παλι καλα που δε σκεφτομαι ετσι και παω και αγοραζω συχνα και διαφορα -χωρις να δινω λογο-, οπως θα παρω και το 5, χωρις να με νοιαζει το μετα, γιατι δεν το εχω αναγκη. Πρεπει να ειμαι πολυ "κοροιδο" τελικα που εχω παρει 4 κινητα μεσα σε 2 χρονια και δεν κοιταγα ή δε με ενοιαζε ποσο θα τα πουλησω μετα... Η περιεργεια να δοκιμασεις και αλλες "πορτοκαλιες" λεγεται κοροιδια. Δεν εξηγειται, αυτο τον ορο εψαχνα!

#183   Mikopos

Mikopos

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Twitter:@opc_addict
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:mikopos

Δημοσίευση 17/09/2012 - 20:59

Πάντως τα ρεκόρ της apple η samsung δεν τα πιάνει με την καμία ! (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)!!

#184   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Delapo

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:00

κανενας απο τους δυο...γιατι ξερουν απο πριν ποσο θα χασουν η ποσο θα κερδισουν....

από τη στιγμή που πουλάς μεταχειρισμένο είσαι "χαμένος¨εκ των προτέρων! Όμως το ότι η μεταπωλητική αξία ενός κινητού από ένα άλλο είναι μεγαλύτερη από μόνο του αυτό λέει πολλά! Επίσης, σε φάση χασούρας, το να χάνεις τα λιγότερα είναι αρκετά σημαντικό, εκτός αν σου περισσεύουν οπότε πάω πάσο.-

#185   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:01

Κάποιος πραγματικά έχει χεστεί πάνω του, τρέχει και δεν προλαβαίνει...

Samsung Galaxy S4
Samsung plans to unveil new device at Mobile World Congress in Barcelona

By Kim Yoo-chul

Samsung Electronics plans to unveil the latest in its Galaxy line, the S4, at a European technology exhibition in February, according to company officials and local parts suppliers for the technology giant.

Χαχαχαχααχ ανά 6 μήνες μοντέλο; Ωραίοιιιι..

Έλα ρε να είμαστε δίκαιοι!

Αρχές Μαΐου κυκλοφόρησε το S3 αν δεν κάνω λάθος, οπότε αν κυκλοφορήσει Μάρτιο μιλάμε για 10 μήνες.

Πάνω κάτω στην "νόρμα" του 1 κινητό το χρόνο κινείται...

Ε τώρα και άμα βιάστηκε λίγο, τι να κάνουμε... Κάποιον θα κυνηγάει... :P

Δεν ξέρω πότε θα βγάλει το επόμενο s4 η Samsung και τι είναι φήμες ή όχι, αλλά η Apple έβγαλε ένα μήνα πριν το 4s σε σχέση με πέρυσι

Για την ακρίβεια 20 μέρες...

Αλλά δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο για 365 μέρες πριν κάθε παρουσίαση...

Και από 4 σε 4S έκανε 15 μήνες...

γελοιες συγκρισεις και απο τις δυο πλευρες

Με τη διαφορά ότι η μία προέρχεται από την επίσημη Samsung και η άλλη από απλούς καταναλωτές.

Από fanboys το κατανοώ να προβαίνουν σε μικρότητες, αλλά από τις ίδιες τις εταιρείες?

#186   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:05

Δηλαδη το θεμα σου ειναι τα 50 ευρω με βαση οσα λες παραπανω, οκ... Το εκανες και πριν κρισης αυτο? οχι απο περιεργεια ρωταω γιατι θελω να δω πως σκεφτεσαι, αλλα δεν χρειαζεται να απαντησεις. Παλι καλα που δε σκεφτομαι ετσι και παω και αγοραζω συχνα και διαφορα -χωρις να δινω λογο-, οπως θα παρω και το 5, χωρις να με νοιαζει το μετα, γιατι δεν το εχω αναγκη. Πρεπει να ειμαι πολυ "κοροιδο" τελικα που εχω παρει 4 κινητα μεσα σε 2 χρονια και δεν κοιταγα ή δε με ενοιαζε ποσο θα τα πουλησω μετα... Η περιεργεια να δοκιμασεις και αλλες "πορτοκαλιες" λεγεται κοροιδια. Δεν εξηγειται, αυτο τον ορο εψαχνα!

το τι κάνεις και το πως επιλέγεις είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα. Εγώ το μόνο που σχολίασα είναι το γεγονός της μεταπωλητικής αξίας. Καλά κάνεις και μπορείς να αλλάζεις τόσες συσκευές. Και εγώ από την μεριά μου, δεν κάθομαι σαν υπνωτισμένος - κολλημένος σε μ ια συσκευή - εταιρεία. Αγοράζω - δοκιμάζω - κρίνω - επιλέγω - απορρίπτω. Απλά αυτό που μου προκαλεί τρομερή εντύπωση είναι πως όποιος έχει οτιδήποτε άλλο εκτός από iphone κράζει, όποιος έχει iphone δεν μπαίνει σε τέτοιες διαδικασίες - και αυτό είναι FACT.-

#187   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:07

από τη στιγμή που πουλάς μεταχειρισμένο είσαι "χαμένος¨εκ των προτέρων! Όμως το ότι η μεταπωλητική αξία ενός κινητού από ένα άλλο είναι μεγαλύτερη από μόνο του αυτό λέει πολλά! Επίσης, σε φάση χασούρας, το να χάνεις τα λιγότερα είναι αρκετά σημαντικό, εκτός αν σου περισσεύουν οπότε πάω πάσο.-

αλλο βγαινει χαμενος κ αλλο ειναι κοροιδο.....κοροιδο ειναι αυτος που κινειτε χωρις να ψαχτει

Με τη διαφορά ότι η μία προέρχεται από την επίσημη Samsung και η άλλη από απλούς καταναλωτές.

Από fanboys το κατανοώ να προβαίνουν σε μικρότητες, αλλά από τις ίδιες τις εταιρείες?

δεν νομιζω να ειπε κανενας οτι ηταν πετυχημενη η διαφημιση της samsung...

#188   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:14

δεν νομιζω να ειπε κανενας οτι ηταν πετυχημενη η διαφημιση της samsung...

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Απλά τόνισα το γεγονός ότι από τη μία το παράπτωμα έγινε από μία εταιρεία και από την άλλη τα fanboys το τράβηξαν ίσως και σαν απάντηση στο αρχικό παράπτωμα.

Σε κάθε περίπτωση μόνο στα σοβαρά δεν μπορεί να τις πάρει κανείς...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/09/2012 - 21:20

#189   delapo

delapo

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2012 - 21:16

αλλο βγαινει χαμενος κ αλλο ειναι κοροιδο.....κοροιδο ειναι αυτος που κινειτε χωρις να ψαχτει

ποιός μίλησε για 'κορόιδα"? απλά μια διαπίστωση έκανα, κάτι που ξέρει όλος ο κόσμος στην τελική! Όποιος θέλει να πιστεύει ότι το s3 του είναι καλύτερο, ας το πιστεύει. Δεν θα χαλαστούμε κιόλας, Όσο για το ψάξιμο που ανέφερες, είναι αυτονόητο για μένα. Ποτέ δεν πήρα συσκευή με κλειστά μάτια! Αλλά το να επιλέγω μια συσκευή και να κράζω την άλλη που δεν επέλεξα.... ΠΟΤΕ!

#190   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 04:13

@ nsxbass κολοβό μου αλεπουδάκι μην συνεχίζεις..τι πας να αποδείξεις?

1.Το iphone θα στο ανεβάσω φώτο δίπλα δίπλα με την μπακαντέλα όπως λες..α και άμα στο δώσω φτιάξε και το ακουστικό που χάλασε και δεν ακούω τίποτα..φτιάξε και το digitizer που καπου κάπου δεν ξεκλειδώνει..είπαμε apple ποιότητα..δεν χαλάει..μόνο τα πλαστικά χαλάνε :P
2.Το έχω jailbreak αφου φυσικα χωρίς jailbreak δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα..την εφαρμογούλα και το νυχάκι..
3.Υπερβολικά κορεσμένα χρώματα της οθόνης είναι για σενα..είπαμε η αλεπου με τα κρεμαστάρια..
4.το galaxy s2 το 16gb δίνει 11,5 καθαρά gb ως τηλέφωνο και με 32gb sd φτάσαμε στα 43,5 gb..μήπως κάτι υπολογίζεις λάθος?
5.Την ώρα που εσύ μαθαίνεις το itunes στους άλλους εγώ ο χωριατάκος του drag n drop έχω γεμίσει το τηλέφωνό μου το καπελάκι μου στραβά και άντε γεια,...
6.Note Nexus S2 τα έχεις προσπεράσει ως Νίκος δλδ δεν σε ενδιαφέρουν ή ως apple?γιατί αν ισχύει το δεύτερο μάλλον είσαι πολύ κολλημένος..αν ισχύει ότι δε σε ενδιαφέρουν ως Νίκο ποτέ δεν είναι αργά..πάντως η apple θα πρέπει να περιμένει κάνα 1,5 χρόνο ακόμα να βγάλει εφάμιλλο μοντέλο αυτών που προανέφερα..
7.Τι είναι συγκριτικό test για σενα?διότι και για μένα δεν αποτελούν απόλυτο κριτήριο τα test του youtube αλλά σου έχω γραψει απλά καθημερινά επιχειρήματα ενός ταπεινού χρήστη σαν εμένα τι έχει το android που δεν έχει το iphone και όλο μου τα γυρνάς..αποφάσισε..ακόμα και για ραδιόφωνο πως το έφερες από εκεί το γύρισες ανακάλυψες ραδιόφωνο στην apple.. :lol:
8.H apple Μέχρι και το 4αρι ήταν μια εταιρεία πρωτοπόρος σε σχεδιαστικά-λειτουργικά..από τη στιγμη που παίξανε μπάλα και οι άλλοι δυνατά μας έδειξαν όλες τις αδυναμίες της...αυτή τη στιγμη είμαι με μια εταιρεία που για τα λεφτά που δίνω για τις ναυαρχίδες της νιώθω ότι με κοροιδεύει λιγότερο από όλες..νιώθω πιο πολυ το value for money..τον Γενάρη λοιπόν του 2011 η Samsung έδειξε σε όλους το τι παπάτζα έριχνε η apple ως μονοπώλιο...και παπάτζα φυσικα΄διότι με μια καραμέλα περί σταθερότητας δεν γίνεται να κάνεις για πολύ προέλαση όταν σου σκάνε τα άλλα γύρω σου πληρέστατα..αυτή τη στιγμή η apple τρέχει να προλάβει..οι πωλήσεις της δεν μου λένε τίποτα..άπειρο brainwash και ημιμάθεια του κόσμου...

και για να σου αποδείξω το τελευταίο είμασταν με μια παρέα και γλυκοκοίταζε ενας το 3αρι μου..όταν έπιασε στα χέρια και τα 2 και είδε ότι με την μπακαντέλα έκανε περισσότερα πραγματα κόμπιασε και μου είπε "ε μα όλο για iphone ακούω..θα την ψάξω πιο πολύ με τη Samsung:..

μια βδομάδα μετά έσκασε μύτη με ένα καταμαυρο πανέμορφο S2...λοιπόν δεν ξέρω αν έχω γίνει ο προσωπικός σου διασκεδαστής αλλά πολλές φορές οι γνώσεις και ο τυφλός οπαδισμός δεν συμβαδίζει με την καθημερινότητα του κόσμου...οι Έλληνες ήταν πάντα ένας λαός της επίδειξης και της ψευτιάς..και στο λέει κάποιος αυτό που αγαπάει την Ελλάδα άπειρα αλλά άμα ο κόσμος ήταν πραγματικά ψαγμένος α. δεν θα είχε αυτους τους πολιτικούς και β. δεν θα έτρωγε εύκολη παραμύθα...το S2 που κράζεις μέχρι και κάμερα καλύτερη έχει σε σχέση με το 4s...τι συζητάμε τώρα..

και τελευταίο, σέβομαι τις γνώσεις σου και τα επιχειρηματά σου αλλά καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή το android είναι μπροστά στις ανάγκες του κόσμου...

#191   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 05:04

Κάποιος πραγματικά έχει χεστεί πάνω του, τρέχει και δεν προλαβαίνει...

Samsung Galaxy S4
Samsung plans to unveil new device at Mobile World Congress in Barcelona

By Kim Yoo-chul

Samsung Electronics plans to unveil the latest in its Galaxy line, the S4, at a European technology exhibition in February, according to company officials and local parts suppliers for the technology giant.

να ευχεσαι να μην βγάλει τόσο σύντομα τηλέφωνο η Samsung..ξέρεις τι είναι μέσα σε 2 χρόνια η μηλιά να πάει 3 χρόνια πίσω?αυτό δεν το σκέφτηκες..τότε είναι που θα τρέχει και δε θα φτάνει...3 χρόνια πίσω θα πάει άμα βγει galaxy s4...εδώ θα είμαστε..θέλω να το δω αυτό...στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι μηλο-ελιτιστες..βγάλτε το να γελάσουμε..τότε θα φταίει η διαιτησία.. B)

#192   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 07:02

Και ξυπνάς το πρωί και λες: τι θα κάνω πίνοντας τον καφέ μου?
ΑΑΑ ναι, θα πάρω το πρωινό μου στο forum!

@ nsxbass κολοβό μου αλεπουδάκι μην συνεχίζεις..τι πας να αποδείξεις?

Σε παρακαλώ ρε συ, σταμάτα αυτούς τους χαρακτηρισμούς και τις βρισιές!

Δε σε χαρακτήρισα ποτέ μου!

Τι θες τώρα να σου ρίξουν κανα ban? Τι θα κάνω εγώ μετά?

Τι θα απογίνω?

1.Το iphone θα στο ανεβάσω φώτο δίπλα δίπλα με την μπακαντέλα όπως λες..α και άμα στο δώσω φτιάξε και το ακουστικό που χάλασε και δεν ακούω τίποτα..φτιάξε και το digitizer που καπου κάπου δεν ξεκλειδώνει..είπαμε apple ποιότητα..δεν χαλάει..μόνο τα πλαστικά χαλάνε :P

Ρε αδερφέ μπάλα έπαιζες με το iPhone?

Χαλασμένο ακουστικό, χαλασμένο digitizer, hard reset.

Ποιός είπε ότι δεν χαλάνε?

Νομίζεις ότι εκεί έγγυται το κομμάτι "ποιότητα κατασκευής"? Στην ανθεκτικότητα?

Λάθος...

Α! Και στο επόμενο ποστ σου περιμένω φωτογραφία ε?

Και κοίτα να έχεις τα κινητά δίπλα δίπλα και να τρέχουν το iPhoneHellas για να είμαστε σίγουροι ότι είνα δικά σου!!!

2.Το έχω jailbreak αφου φυσικα χωρίς jailbreak δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα..την εφαρμογούλα και το νυχάκι..

Από ότι διαβάζω παραπάνω δεν φταίει το jailbreak στην υποτιθέμενη συσκευή σου.

Μάλλον τα σούτια που έχει φάει φταίνε...

Όσο για το νυχάκι...

Δεν είμαι φίλος του μανικιούρ, εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις!

3.Υπερβολικά κορεσμένα χρώματα της οθόνης είναι για σενα..είπαμε η αλεπου με τα κρεμαστάρια..

Για μένα? Μέχρι και η ίδια η SΛMSUNG διαφημίζει τα επίπεδα κορεσμού των χρωμάτων ως κάτι καλό!

Και δεν λέει κανείς ότι είναι κακό! Μάθε να διαβάζεις!

Απλά θα έχεις ή πολύ έντονα χρώματα, ή λιγότερο έντονα αλλά πολύ ρεαλιστικά!

Η κάθε εταιρεία επέλεξε ένα από τα δύο.

Προσωπικά και τα δύο μου αρέσουν και με κανένα δε θα είχα πρόβλημα.

4.το galaxy s2 το 16gb δίνει 11,5 καθαρά gb ως τηλέφωνο και με 32gb sd φτάσαμε στα 43,5 gb..μήπως κάτι υπολογίζεις λάθος?

Από τα 16 έχεις 11,5 καθαρά. Ας μην κοιτάξουμε το αντίστοιχο στα iPhone που είναι κοντά στα 14-15, είναι ψιλά γράμματα...

Αλλά με max 43,5 γιατί είσαι ΟΚ όταν εγώ έχω μαμά 64 αν θελήσω με τρομακτικά γρηγορότερες ταχύτητες ανάγνωσης από το δίσκο?

5.Την ώρα που εσύ μαθαίνεις το itunes στους άλλους εγώ ο χωριατάκος του drag n drop έχω γεμίσει το τηλέφωνό μου το καπελάκι μου στραβά και άντε γεια,...

Τώρα αυτό είναι επιχείρημα?

Είπαμε να μιλάμε με επιχειρήματα.

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι απλά άστο, μην γράφεις ανοησίες...

Και στην τελική και το iTunes το ίδιο είναι.

Drag n drop στο library και πάτημα του κουμπιού sync. Δε θέλει να έχεις Master και 2-3 pHd...

6.Note Nexus S2 τα έχεις προσπεράσει ως Νίκος δλδ δεν σε ενδιαφέρουν ή ως apple?γιατί αν ισχύει το δεύτερο μάλλον είσαι πολύ κολλημένος..αν ισχύει ότι δε σε ενδιαφέρουν ως Νίκο ποτέ δεν είναι αργά..πάντως η apple θα πρέπει να περιμένει κάνα 1,5 χρόνο ακόμα να βγάλει εφάμιλλο μοντέλο αυτών που προανέφερα..

Ε αν φτάσαμε στο σημείο να με λες κολλημένο ΕΣΥ τότε υπάρχει θέμα...

Το μόνο που δε μου είπες είναι αυτά τα συγκεκριμένα σε τι έχουν προσπεράσει την Apple...

Σε ομορφιά ή σε εξυπνάδα?

7.Τι είναι συγκριτικό test για σενα?διότι και για μένα δεν αποτελούν απόλυτο κριτήριο τα test του youtube αλλά σου έχω γραψει απλά καθημερινά επιχειρήματα ενός ταπεινού χρήστη σαν εμένα τι έχει το android που δεν έχει το iphone και όλο μου τα γυρνάς..αποφάσισε..ακόμα και για ραδιόφωνο πως το έφερες από εκεί το γύρισες ανακάλυψες ραδιόφωνο στην apple.. :lol:

Επιχειρήματα δεν μου έχεις γράψει.

Οπαδικές απόψεις ενός χρήστη με παρωπίδες, ναι μου έχεις γράψει...

Δε σου γύρισα τίποτα...

Σταθερά σου απαντάω σε ότι με ρωτάς χωρίς να γράφω πράγματα εντυπωσιασμού όπως εσύ με τους "χωριατάκους" και τα "κολοβά αλεπουδάκια"...

Δεν ανακάλυψα εγώ το ραδιόφωνο στην Apple...

Υπάρχει 4 χρόνια τώρα...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 18/09/2012 - 07:03

#193   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 07:09

8.H apple Μέχρι και το 4αρι ήταν μια εταιρεία πρωτοπόρος σε σχεδιαστικά-λειτουργικά..από τη στιγμη που παίξανε μπάλα και οι άλλοι δυνατά μας έδειξαν όλες τις αδυναμίες της...αυτή τη στιγμη είμαι με μια εταιρεία που για τα λεφτά που δίνω για τις ναυαρχίδες της νιώθω ότι με κοροιδεύει λιγότερο από όλες..νιώθω πιο πολυ το value for money..τον Γενάρη λοιπόν του 2011 η Samsung έδειξε σε όλους το τι παπάτζα έριχνε η apple ως μονοπώλιο...και παπάτζα φυσικα΄διότι με μια καραμέλα περί σταθερότητας δεν γίνεται να κάνεις για πολύ προέλαση όταν σου σκάνε τα άλλα γύρω σου πληρέστατα..αυτή τη στιγμή η apple τρέχει να προλάβει..οι πωλήσεις της δεν μου λένε τίποτα..άπειρο brainwash και ημιμάθεια του κόσμου...

Ώπα?

Τι έγινε?

Πιεστήκαμε και αναγνωρίζουμε ΚΑΙ το 4άρι ως καλό?

Γιατί μέχρι χθες έλεγες ότι το 3GS ήταν το τελευταίο καλό τηλέφωνο της Apple!

Αυτή τη στιγμή είσαι με μία εταιρεία που ΔΕΝ δίνεις λεφτά για τη ναυαρχίδα της, αφού έχεις ακόμα το S2...

Το Γενάρη του 2011 η Samsung λες έδειξε σε όλους ότι η Apple είναι μόνο παπατζιλίκια...

Δεν είδα να έπεισε και πολλούς... Όλο και περισσότεροι παίρνουν μήλα...

Δεν γίνεται να κάνεις προέλαση για πολύ λες...

Μα από το Γενάρη του 2011 η προέλαση έγινε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ με το 4S, και τώρα με το 5 πάει να φτάσει ταβάνι και τέτοια μεγάλη σκάλα δεν έχω να τη φτάσω και θα πρέπει να φωνάξουμε το 199! :P

Οι πωλήσεις δε σου λένε τίποτα? Και τι σου λέει?

Τα ονομαστικά specs?

Άπειρο brainwash?

Φίλε μου ούτε ο Γκέμπελς δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιο brainwash...

Μήπως αυτό με την αλεπού και τα κρεμαστάρια βρίσκει εφαρμογή σε εσένα όταν έρχεται το θέμα των πωλήσεων?

και για να σου αποδείξω το τελευταίο είμασταν με μια παρέα και γλυκοκοίταζε ενας το 3αρι μου..όταν έπιασε στα χέρια και τα 2 και είδε ότι με την μπακαντέλα έκανε περισσότερα πραγματα κόμπιασε και μου είπε "ε μα όλο για iphone ακούω..θα την ψάξω πιο πολύ με τη Samsung:..

μια βδομάδα μετά έσκασε μύτη με ένα καταμαυρο πανέμορφο S2...λοιπόν δεν ξέρω αν έχω γίνει ο προσωπικός σου διασκεδαστής αλλά πολλές φορές οι γνώσεις και ο τυφλός οπαδισμός δεν συμβαδίζει με την καθημερινότητα του κόσμου...οι Έλληνες ήταν πάντα ένας λαός της επίδειξης και της ψευτιάς..και στο λέει κάποιος αυτό που αγαπάει την Ελλάδα άπειρα αλλά άμα ο κόσμος ήταν πραγματικά ψαγμένος α. δεν θα είχε αυτους τους πολιτικούς και β. δεν θα έτρωγε εύκολη παραμύθα...το S2 που κράζεις μέχρι και κάμερα καλύτερη έχει σε σχέση με το 4s...τι συζητάμε τώρα..

Ρε φίλε, το 3άρι σου από ότι μας έχεις περιγράψει, ακόμα και από ΝΟΚΙΑ 3210 χειρότερο πρέπει να είναι έτσι όπως το έχεις καταντήσει...

Αν αυτός ο φίλος σου πήρε σαν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα το 3άρι σου, ε τότε ναι! Και γω Samsung θα έπαιρνα αν ήταν όλα έτσι...

Το να κατηγορείς εμένα για τυφλό οπαδισμό είναι τουλάχιστον φαιδρό...

Μετά από το άσχετο πολιτικό σου παραλήρημα που ουδεμία θέση έχει σε αυτό που συζητάμε, ένα θέλω να ρωτήσω.

Μιλάε για λαό που θέλει να δείχνεται κλπ γιατί? Για να μου αποδείξεις ότι για αυτό αγοράζουμε iPhone?

Και έξω? Θέλουν και αυτοί να δείχνονται? Γιατί και έξω αγοράζουν...

Το S2 έχει καλύτερη κάμερα?

Σε τι? Στα MP? Για άνοιξε κανένα εγχειρίδιο να δεις τι κάνει μία κάμερα καλή...

Hint: Δεν είναι μόνο τα ΜΡ....

Γιατί το 4S είναι το μοναδικό τηλέφωνο που από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ φωτογράφους ειπώθηκε ότι πλησιάζει πιο κοντά από κανένα άλλο στην ποιότητα των DSLR όταν βγήκε!

Και για να δεις ότι είμαι ανώτερος, ναι από ότι διαβάζω μάλλον το S3 αποδίδει καλύτερα σαν κάμερα, τουλάχιστον όταν προβάλλει στη δική του οθόνη.

Αλλά για να δούμε τώρα με το 5...

και τελευταίο, σέβομαι τις γνώσεις σου και τα επιχειρηματά σου αλλά καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή το android είναι μπροστά στις ανάγκες του κόσμου...

Σέβεσαι?

Εμένα?

Που πριν λίγο ήμουν το "κολοβό αλεπουδάκι" σου?

Μήπως φάσκεις και αντιφάσκεις?

Και μία τελευταία ερώτηση...

To Android είναι λες μπροστά στις ανάγκες του κόσμου...

Ε τότε γιατί αυτός ο κόσμος εξακολουθνα παίρνει iPhone?

Δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες του?

#194   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2012 - 08:38

Ελπίζω στο τέλος να μην τις μετρήσετε για να δείτε ποιος έχει τη μεγαλύτερη... Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε, αλλα για λάθος λόγο και με λάθος τροπο επιλέγετε συσκευή οι περισσότεροι. Ο καθένας έχει τα standards του και τα θέλω του. Οποίος τον καλύπτει τον κερδίζει. Simple. Κατα τα αλλα.... Get a life!!!

Πεστα χρυσοστομε!

Πάντως τα ρεκόρ της apple η samsung δεν τα πιάνει με την καμία ! (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)!!

Ναι, και καποιος αλλος ειπε για τις πωλησεις των windows στα pc και εκει ειπατε οτι το Mac OS παιζει με την ποιοτητα και οχι την ποσοτητα. Ασε, η κολοτουμπα αυτη παιζει συμφωνα με τι θελει να περασει ο καθενας.

Γενικα ειμαι τις αποψης οτι ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ και οχι οτι θελουν οι πολλοι ή θεωρουν καποιοι οτι ειναι ανωτερο. Εγω θελω να με εξυπηρετει πληρως και να με υπηρετει στο 99.99% και να το θεωρω ανωτερο απο κατι αλλο που με υπηρετουσε στο 95%. Το τι θεωρεις εσυ, αφου εχω δοκιμασει και τα δυο/τρια μου ειναι αδιαφορο! Ειδικα αν ΕΣΥ δεν εχεις δοκιμασει κατι αλλο και εισαι απλα ενας φανατικος. (λεγοντας εσυ, δεν εννοω εσενα ακριβως, εννοω αυτους που εχουν μια αποψη τοσο απολυτη που ειναι για γελια)

Οπως το 2004 ειχα windows mobile, γιατι δεν υπηρχε για μενα καλυτερο λειτουργικο για κινητα, ετσι μετα πηγα σε iOS, και αφου το S2 δεν με βολεψε (εφυγε σε 4 μηνες και πηρα το 4s) ετσι τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω το WΜ να ενημερωθω και να δοκιμασω και να το κρατησω αν θα μου κανει.
Οπως εχω δοκιμασει mac και εφυγε μεσα σε ενα 8μηνο γιατι δεν αντεχα αλλο την στενομυαλια του (Α)λειτουργικου (εγω, οχι εσυ) και επεστρεψα στα Windows, καθως και το kubuntu για (με πολυ υπομονη) 2 μηνες και ξαναεπεστρεψα στα windows.

Το θεμα ειναι να μην εισαστε στενομυαλοι, φανατικοι και κολλημενοι. Οι περισσοτεροι (ειτε iphoneακιδες ειτε androidακιδες) αυτοι τη στιγμη τσακωνεστε και 3 απο τα 4 κινητα που συγκρινετε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ αρα δεν τα εχετε δουλεψει! Ποσο πιο φανατικη αποψη μπορει να εχετε λοιπον? ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Σας λυπαμαι! Ειστε στενομυαλοι και εγκλωβισμενοι ΟΛΟΙ!

ΥΓ. πλην εξερεσεων που διαβασα ατομα που ελεγαν ας τα δουμε απο κοντα...

Τελευταία επεξεργασία από: eNeRGy, 18/09/2012 - 08:43

#195   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 18/09/2012 - 09:48

@Memosex ειλικρινα μιλας λες και εχεις μετοχες της samsung..Δευτερον το 3GS ΔΕΝ κολλαει, ΔΕΝ θελει hard reset καθε 2 λεπτα και τιποτα αλλο απο αυτα που λες...Τωρα εαν εσυ οπως σου ειπε και ο nsx επαιζες μπαλα με αυτο η το χρησιμοποιουσες για να ξεσπας τα νευρα σου εκει δεν σου φταιει το κινητο...Τριτον το να δωσεις χαλασμενο (οπως λες) 3GS σε καποιον τριτον για να δει και καλα οτι το iphone κολλαει, αυτο λεγεται παραπληροφορηση και παραπλανηση...Μαλλον μονο ετσι μπορεις να αποδειξεις οτι το iphone ειναι πιο αργο απο το S2 σου...Τεταρτον οτι εχεις περασει στο κινητο σου , οταν αγορασεις ενα καινουριο η σου χαλασει και χρειαστει να ξαναπερασεις το λογισμικο η να το κανεις root γιατι θες αλλο android απο αυτα που εχεις περασει μεσα μετα θα κανεις χειροκινητη αναζητηση και εισαγωγη..Αντιθετα στο itunes το συνδεεις επιλεγεις sync και περνας οτιδηποτε ειχες χωρις να χασεις κατι...Τεταρτον εχθες ηταν στην παρεα 2 sony xperia και 1 S3 και εγω με το ταπεινο μου . αργο, αρχαιο 3 GS...Και ως γνωστον επειδη οι κατοχοι S3 μολις δουν το μηλαρακι αφριζουν κατα εναν ανεξηγητο λογο αποφασισαμε να τα δοκιμασουμε...1) Ξεκιναμε με το scroll ..Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα ακομα και το δικο μου iphone εχει πολυ καλυτερη αισθηση, ασε που στο S3 για καποιον αγνωστο λογο ,ονοματι android, η αλλαγη στην επομενη οθονη ειχε μερικα παγωματα για ελαχιστο χρονο αλλα το καταλαβαινες, 2) Σε παιχνιδι που ανοιξαμε (angry birds) το ανοιξε πρωτο αλλα οταν παιζαμε το θυμωμενο τσιροπουλι στο S3 πηγαινε ολιγον τι διακεκομενα...3) Ανοιξαμε το shazam και το δικο μου και το ανοιξε πρωτο και βρηκε και το τραγουδι πρωτο 5) Ανοιξαμε καμερα και ακομα και εκει πρωτο ανοιξε το 3GS..Οποτε οπως καταλαβαινεις ΟΧΙ το android δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες του κοσμου γιατι δεν εχουν ορεξη να κανουν restart καθε 3 και λιγο (οπως εκανε και ο κατοχος του S3 και μετα οντως επανηλθε στα φυσιολογικα του το s3 αλλα πλεον το ρεζιλεμα το ειχε φαει) και θελει πολυυυυ δρομο ακομα για να φτασει το ios..Επισης οι 2 κατοχοι του sony xperia την λεγανε στον samsungakia γιατι εδωσε τοσα λεφτα για να παρει κατι το οποιο κανει και το δικο τους sony και πλεον εκει δεν υπηρχε η δικαιολογια ανοιχτο λειτουργικο γιατι ειχαν και τα 2 android..Οσο και να προσπαθουσε δεν καταφερε να τους πεισει οτι ειναι ενα καταπληκτικο , ανεπαναληπτο zerphone...ε samrtphone εννοω...Ο ενας απο τους κατοχους sony θα αγορασει το iphone 5 και ο αλλος θα παρει εαν το πουλησω το δικο μου 3GS....Φαντασου ενα παρωχημενο κινητο 3τιας καταφερε να πεισει 2 κατοχους android κινητων να προβουν στην αγορα iphone...

Y.Γ: ακομα περιμενω την φωτο με το 3GS σου...Και δεν την εχεις στειλει..Μαλλον θα ψαχνεις να βρεις το 3GS απο καποιον τριτο για να το φωτογραφισεις...Αυτο το ενδεχομενο το ενισχυει το γεγονος οτι σ εχω ρωτησε 2-3 φορες εαν το εχεις JB και εαν ναι τι tweaks εχεις πανω και εαν ειναι αγορασμενα η σπασμενα και ουδεποτε μου απαντησες...Αμφιβαλλω εαν ειχες ποτε 3GS..Δεν μου εχεις αναφερει ουτε ενα tweak? ΓΙατι? Μηπως δεν γνωριζεις κανενα?...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 18/09/2012 - 09:56

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3