Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III vs LG Optimus G vs Nokia Lumia 920: Η μάχη των τεχνικών χαρακτηριστικών

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
555 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   nimertis

nimertis

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Twitter:@KateHam89
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:NimertiS

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:03

Note 2...ο νεος Παρθενωνας...

μόλις έκανα νέο συκώτι! :lol: :lol: :lol:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   lordpel

lordpel

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:22

peace φιλοι μου!!!!χαλαρα παιδες!!!!
οποιος δεν θελει να ακουει και να διαβαζει για μηλαρακια τι δουλεια εχει εδω ρε παιδια?(υγιης ερωτηση)
οποιος δεν θελει να βλεπει και να διαβαζει ανθρωπους να εκθειαζουν το μηλαρακι τι δουλεια εχει εδω?(υγιης ερωτηση)
οποιος μας ζαλιζει τα @@ και τον πιπινο με samsung-nokia-lg-sony και αλλα androids τι δουλεια κανει εδω?????(κακοβουλη ερωτηση)
μπαινω σε αυτο το site καθημερινα για να διαβασω νεα και αλλα για τα μηλαρακια μου-και διαβαζω αλλα πραγματα τι στον π.....ο γινεται????

#318   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:39

Πω πω πω πω trolling....! Απειλες! Χαρακτηρισμοι! Ειρωνειες! Η χαρα του καθε φορουμ! Ασχετο αλλα το 920 ποτε βγαινει εδω ελλαδα να παμε να του ριξουμε κανα βλεφαρο!

#319   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:iwhisto

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:44

Το 920 είναι αυτό με την και "καλά καλή" κάμερα που έγινε θέμα εξαιτίας του γιατί οι φωτογραφίες στην παρουσίαση ήταν από κανονική φωτογραφική μηχανή... Πιθανή ημερομηνία είναι οι 21 του αλλού μήνα: http://www.booksnrev...to-iphone-5.htm

Προσωπικά δε μπορώ καθόλου το metro ui...καθόλου όμως. Το θεωρώ κακάσχημο, αλλά και αυτό υποκειμενικό είναι.

#320   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:47

Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το 920.

Όχι στην Ελλάδα. Παγκόσμια.

Έκανε δηλαδή την παρουσίαση και είπε "αυτό είναι, είναι σούπερ ουάου, δεν σας λέω πότε θα το βγάλω, θα δούμε".

Και μετά κράτους την Apple...

#321   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:48

Το 920 είναι αυτό με την και "καλά καλή" κάμερα που έγινε θέμα εξαιτίας του γιατί οι φωτογραφίες στην παρουσίαση ήταν από κανονική φωτογραφική μηχανή... Πιθανή ημερομηνία είναι οι 21 του αλλού μήνα: http://www.booksnrev...to-iphone-5.htm

Προσωπικά δε μπορώ καθόλου το metro ui...καθόλου όμως. Το θεωρώ κακάσχημο, αλλά και αυτό υποκειμενικό είναι.

Και εγω κακασχημο το θεωρω αλλα θελω πολυ να το δω απο κοντα... Ετσι για να εχω μια ιδεα! Προσωπικα αγαπω μηλοφωνα και εχω παραγγηλει και το δικο μου και περιμενω σε αναμενα καρβουνα

#322   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:55

Και εγω κακασχημο το θεωρω αλλα θελω πολυ να το δω απο κοντα... Ετσι για να εχω μια ιδεα! Προσωπικα αγαπω μηλοφωνα και εχω παραγγηλει και το δικο μου και περιμενω σε αναμενα καρβουνα

Για μένα (που μιλώ υποκειμενικά) δεν συγκρίνεται το 920 με το iPhone5. Μόνο την οθόνη βρίσκω πλεονέκτημα στο μέγεθος, τα αλλά δε μου λένε τίποτα (υποκειμενικά πάντα). Θεωρώ ανώτερη συσκευή το 5. Καταρχάς το market των windows phone είναι ανύπαρκτο σχεδόν. Εγινα πειραματόζωο σε store στο android στην αρχή, δεν ψηνομαι να το ξανά δοκιμάσω. Ειδικά iOS χρήστης σε wp θα του λείπουν πολλά αυτή τη στιγμή.

Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το 920.

Όχι στην Ελλάδα. Παγκόσμια.

Έκανε δηλαδή την παρουσίαση και είπε "αυτό είναι, είναι σούπερ ουάου, δεν σας λέω πότε θα το βγάλω, θα δούμε".

Και μετά κράτους την Apple...

Δε το ξέρω με σιγουριά, βρήκα το λινκ και το έβαλα, σε πιστεύω, κάτι παραπάνω θα ξέρεις :P

#323   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:58

ΜΑ και στο λινκ σου αν δεις μιλάει για report, rumor δηλαδή. Τίποτα βέβαιο.

Αναλογιστεί της μόνο το ενδεχόμενο η Apple να παρουσίαζε το iPhone 5 και να έλεγε ότι θα το δώσει σύντομα, χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Και ένα μήνα μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μόνο σκεφτείτε τι θα είχε γίνει...

#324   hyperlost

hyperlost

iPH Addict

• 855 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 21:02

Εχεις δικιο αλλα ειπα να ρισκαρω :P

Φέτος όλα τα rumours -ανεξαρτήτως εταιρίας- είχαν πέσει μέσα. Δεν έμεινε συσκευη για συσκευη που δεν την είδαμε νωρίτερα. Εδώ τα lumia ήξεραν νωρίτερα μέχρι και τα specs. Πίστευα ότι δε θα τα χάλουσαν σε αυτό το μικρό τώρα. Βέβαια ναι ποτέ δεν ξέρεις.

#325   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 00:27

Ρε firefox guy να σου πω. Πες μου μια εταιρία που σε 2 χρόνια κατάφερε να βγάλει iPhone 4,4S με πωλήσεις δεκαπλάσιες το καθένα από όλες μαζί τις πωλήσεις της Samsung.
Καλώς ή κακώς η εμπορική επιτυχία αναφέρεται στις πωλήσεις. Όταν φτάσει η Samsung την εμπορική επιτυχία της Apple τότε μιλάμε επί ίσοις όροις. Μέχρι τότε είναι Apple

Samsung

και μετά όλοι οι άλλοι.
Δεν μου είπες όμως,εγώ λέω ότι υπάρχουν Apple fans και sheeps κολλημένοι που τους βγάζει ξυπνητήρι και λένε τι κάνανε οι θεοί. Εσύ λες το αντίστοιχο για τα droidboys?

Κάτι αρνητικό έχουν τα Samsung?

δεν με ενδιαφέρουν ρε αδερφέ οι πωλήσεις..άμα δηλαδή όλοι αγοράζουν Bmw πρέπει να πάω να πάρω και εγώ?αυτό μας λες?οι πωλήσεις είναι κάτι το υποκειμενικό όταν iphone έχει και ο γάιδαρος του παππού μου αλλά για να συγχρονίσεις 5 εφαρμογές.. πρέπει να τις ξανακατεβάσεις..

ναι τα Samsung έχουν αδύναμο wifi..διαβάζεις τα ποστ μου?μπααα..

Ρε φιλαρακι πες μου τι καπνιζεις και τι πινεις...Ας το παρουμε πιο αναλυτικα..Εχω το 3gs εχεις το S2..ΕΙμαστε μαζι τα αφηνουμε πανω στο τραπεζι και ξαφνικα ερχεται ενας μηχανοβιος πεφτει πανω στο τραπεζι πανε τα κινητα..Δεν εχει μεινει τιποτα...Στενοχωρημενοι και οι 2 φευγουμε..Ξαφνικα μας βλεπει ενας καλος ανθρωπος και μας λεει θα σας αγορασω εγω οτι ειχατε..Παιρνει σ εμενα το 3 gs και σ εσενα το S2...Τα ανοιγουμε και θελουμε οτι επαφες ειχαμε και πριν και εφαρμογες..Εγω βαζω το apple id και τσουπ να τες οι επαφες μου...Παω στπιτι ανοιγω το Pc , ανοιγω το itunes συνδεω το κινητο και τσουπ να τες και ολες οι εφαρμογες..Εσυ τωρα..Δεν κανεις τιποτα στον δρομο...Πας σπιτι ανοιγεις το facebook και λες.." Πρακαλουνται οσοι εχουν τον αριθμο μου και με γνωριζαν προσωπικα να μου στειλουν παλι τις επαφες τους γιατι λογω ατυχηματος τα εχω χασει ολα..Ευχαριστω"..Τωρα οσον αφορα τα οικονομικα δεν θελω να γινω κακος..Εγινα και πιο παλια σε αλλο thread εδω και το μετανιωσα..δεν πειραζει φιλε μου..Δεν εχω μια..κανα δανεικο να μου δωσεις για τσιχλες εχεις?

ρε αδερφέ σε ρωτάνε και μάθε να απαντας στο προκείμενο..μπορείς να περάσεις από πάνω το ios 6 χωρίς να πειραχτούνε οι εφαρμογές σου?όχι,.,.πρέπει να τις συγχρονίσεις και να τις επαναφέρεις..ενώ εγώ μπορώ..βλέπεις που πας να μας κάνεις το άσπρο μαύρο και την κολοβή σου ουρά πλεονέκτημα εδώ και πόσα ποστ?

και είσαι τόσο χαζός που πετάγοντε άλλοι και σου απαντάνε αν μπορείς με ολόκληρη google να συγχρονίσεις επαφές ή όχι..και μου λες εσύ ότι έχεις ασχοληθεί με custom rom?"χου ρε...

Note 2...ο νεος Παρθενωνας...

έτσι κοροιδεύατε και το galaxy s2 και το nexus και το s3 και το note...δεν πειράζει τα 2 πρώτα χρόνια φάπας είναι δύσκολα..μετά θα βρείτε τον δρόμο σας...

Βρε παιδια τι σημαίνει η λεξη "κολοβο αλεπουδακι ";;;; :huh: :P

στον μύθο του Αισώπου μια αλεπού πιάστηκε στο δόκανο ενός κυνηγού.για να ξεφύγει έκοψε την ουρά της...τη μισή...μετά για να μην την κοροιδεύουν οι άλλες αλεπούδες γυρνούσε και προσπαθούσε να τις πείσει ότι έτσι είναι η νέα μοδα...ότι κάνει και η apple..δεν έχει τίποτα επάνω,δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς cydia ή installous αλλά κατά τα αλλα είναι καλή...για να μην χάσεις τις επαφές σου πρέπει να τις συγχρονίσεις για να περάσεις μέσα μια ταινία ή φωτογραφίες πρέπει να πας στο itunes...ουφ τα γραφω και κουράζομαι..

peace φιλοι μου!!!!χαλαρα παιδες!!!!
οποιος δεν θελει να ακουει και να διαβαζει για μηλαρακια τι δουλεια εχει εδω ρε παιδια?(υγιης ερωτηση)
οποιος δεν θελει να βλεπει και να διαβαζει ανθρωπους να εκθειαζουν το μηλαρακι τι δουλεια εχει εδω?(υγιης ερωτηση)
οποιος μας ζαλιζει τα @@ και τον πιπινο με samsung-nokia-lg-sony και αλλα androids τι δουλεια κανει εδω :huh:??(κακοβουλη ερωτηση)
μπαινω σε αυτο το site καθημερινα για να διαβασω νεα και αλλα για τα μηλαρακια μου-και διαβαζω αλλα πραγματα τι στον π.....ο γινεται :huh:?

είμαι κάτοχος και μηλαρακίου..το πουλαω να φεύγει...αλλιώς στον κάδο κατευθείαν..

και για να μείνουμε και ον τοπικ..ποιο Nokia 920...πάμε παρακάτω..

#326   Akragantas

Akragantas

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:Akragantas

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:05

Φίλε Memosex δεν ξέρω τι λες και πως το λες αλλά εγώ σήμερα το ios6 το πέρασα από πάνω και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα με τις εφαρμογές μου, όπως ήταν πριν
ήταν και μετά, επίσης τις επαφές, τις φωτό και οποιαδήποτε χαμένη εφαρμογή τις κατεβάζει στο μπαμ από το cloud..για πιο συγχρονισμό λες δεν καταλαβαίνω...
μάλλον έχεις πολύ καιρό να πιάσεις iphone στα χέρια σου.

α και ξέχασα, εσύ τις ταινίες και τα τραγούδια πως τα περνάς στο android με την δύναμη του μυαλού?? κάπως τα περνάς και εσύ λοιπόν δεν μπαίνουν μόνα τους,
το ότι το ios τα περνάει μέσω itunes που στο κάτω κάτω είναι και ένας τρόπος οργάνωσης και εύκολης διαχείρισης, αυτό σε πείραξε?

Τελευταία επεξεργασία από: Akragantas, 21/09/2012 - 01:08

#327   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:12

ρε αδερφέ σε ρωτάνε και μάθε να απαντας στο προκείμενο..μπορείς να περάσεις από πάνω το ios 6 χωρίς να πειραχτούνε οι εφαρμογές σου?όχι,.,.πρέπει να τις συγχρονίσεις και να τις επαναφέρεις..ενώ εγώ μπορώ..βλέπεις που πας να μας κάνεις το άσπρο μαύρο και την κολοβή σου ουρά πλεονέκτημα εδώ και πόσα ποστ?

Εμμμμ....μηπως κανεις λαθος?

#328   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:15

ναι τα Samsung έχουν αδύναμο wifi..διαβάζεις τα ποστ μου?μπααα..

Δεν θα αναλύσω τα προηγούμενα αλλά μόνο αυτό..Αν εσύ σε ένα κινητό βλέπεις μόνο αυτό το μειονέκτημα τότε έχεις το τέλειο κινητό..Το android os δλδ είναι τέλειο;
Δεν διαβάζω με ιδιαίτερη σπουδή τα posts σου είναι η αλήθεια.
Επίσης μάθε ότι δεν χρειάζεται να τις επαναφέρεις τις περνάς από τη βιβλιοθήκη του iTunes κατευθείαν τις εφαρμογές. Εμείς έχουμε το κακό iTunes εσύ τι έχεις είπαμε; Copy paste explorer κι έτσι;

Αναρτημένη εικόνα

#329   vromogato

vromogato

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:vromogato

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:28

Ο φίλος memosex θυμίζει χολομένη γκόμενα που από τη μεγάλη καψούρα εμφανίζει συμπεριφορά μίσους προς το αντικείμενο του πόθου της.

#330   Memosex

Memosex

iPH newbie

• Pip
  • 40 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:39

Δεν θα αναλύσω τα προηγούμενα αλλά μόνο αυτό..Αν εσύ σε ένα κινητό βλέπεις μόνο αυτό το μειονέκτημα τότε έχεις το τέλειο κινητό..Το android os δλδ είναι τέλειο;
Δεν διαβάζω με ιδιαίτερη σπουδή τα posts σου είναι η αλήθεια.
Επίσης μάθε ότι δεν χρειάζεται να τις επαναφέρεις τις περνάς από τη βιβλιοθήκη του iTunes κατευθείαν τις εφαρμογές. Εμείς έχουμε το κακό iTunes εσύ τι έχεις είπαμε; Copy paste explorer κι έτσι;

πως το βλέπεις το jelly bean?πάει έλιωσε και η καραμελίτσα περί σταθερότητος..

όσο για το copy paste κάνω απλά αυτό που κάνουν εκατομμύρια λογικοί άνθρωποι παγκοσμίως..όσο για το i-σιχτιρ σου το χαρίζω..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες