Note 2...ο νεος Παρθενωνας...
μόλις έκανα νέο συκώτι!
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:03
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:22
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:39
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:44
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:47
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:48
Και εγω κακασχημο το θεωρω αλλα θελω πολυ να το δω απο κοντα... Ετσι για να εχω μια ιδεα! Προσωπικα αγαπω μηλοφωνα και εχω παραγγηλει και το δικο μου και περιμενω σε αναμενα καρβουναΤο 920 είναι αυτό με την και "καλά καλή" κάμερα που έγινε θέμα εξαιτίας του γιατί οι φωτογραφίες στην παρουσίαση ήταν από κανονική φωτογραφική μηχανή... Πιθανή ημερομηνία είναι οι 21 του αλλού μήνα: http://www.booksnrev...to-iphone-5.htm
Προσωπικά δε μπορώ καθόλου το metro ui...καθόλου όμως. Το θεωρώ κακάσχημο, αλλά και αυτό υποκειμενικό είναι.
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:55
Και εγω κακασχημο το θεωρω αλλα θελω πολυ να το δω απο κοντα... Ετσι για να εχω μια ιδεα! Προσωπικα αγαπω μηλοφωνα και εχω παραγγηλει και το δικο μου και περιμενω σε αναμενα καρβουνα
Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει το 920.
Όχι στην Ελλάδα. Παγκόσμια.
Έκανε δηλαδή την παρουσίαση και είπε "αυτό είναι, είναι σούπερ ουάου, δεν σας λέω πότε θα το βγάλω, θα δούμε".
Και μετά κράτους την Apple...
Δημοσίευση 20/09/2012 - 20:58
Δημοσίευση 20/09/2012 - 21:02
Δημοσίευση 21/09/2012 - 00:27
Ρε firefox guy να σου πω. Πες μου μια εταιρία που σε 2 χρόνια κατάφερε να βγάλει iPhone 4,4S με πωλήσεις δεκαπλάσιες το καθένα από όλες μαζί τις πωλήσεις της Samsung.
Καλώς ή κακώς η εμπορική επιτυχία αναφέρεται στις πωλήσεις. Όταν φτάσει η Samsung την εμπορική επιτυχία της Apple τότε μιλάμε επί ίσοις όροις. Μέχρι τότε είναι Apple
Samsung
και μετά όλοι οι άλλοι.
Δεν μου είπες όμως,εγώ λέω ότι υπάρχουν Apple fans και sheeps κολλημένοι που τους βγάζει ξυπνητήρι και λένε τι κάνανε οι θεοί. Εσύ λες το αντίστοιχο για τα droidboys?
Κάτι αρνητικό έχουν τα Samsung?
Ρε φιλαρακι πες μου τι καπνιζεις και τι πινεις...Ας το παρουμε πιο αναλυτικα..Εχω το 3gs εχεις το S2..ΕΙμαστε μαζι τα αφηνουμε πανω στο τραπεζι και ξαφνικα ερχεται ενας μηχανοβιος πεφτει πανω στο τραπεζι πανε τα κινητα..Δεν εχει μεινει τιποτα...Στενοχωρημενοι και οι 2 φευγουμε..Ξαφνικα μας βλεπει ενας καλος ανθρωπος και μας λεει θα σας αγορασω εγω οτι ειχατε..Παιρνει σ εμενα το 3 gs και σ εσενα το S2...Τα ανοιγουμε και θελουμε οτι επαφες ειχαμε και πριν και εφαρμογες..Εγω βαζω το apple id και τσουπ να τες οι επαφες μου...Παω στπιτι ανοιγω το Pc , ανοιγω το itunes συνδεω το κινητο και τσουπ να τες και ολες οι εφαρμογες..Εσυ τωρα..Δεν κανεις τιποτα στον δρομο...Πας σπιτι ανοιγεις το facebook και λες.." Πρακαλουνται οσοι εχουν τον αριθμο μου και με γνωριζαν προσωπικα να μου στειλουν παλι τις επαφες τους γιατι λογω ατυχηματος τα εχω χασει ολα..Ευχαριστω"..Τωρα οσον αφορα τα οικονομικα δεν θελω να γινω κακος..Εγινα και πιο παλια σε αλλο thread εδω και το μετανιωσα..δεν πειραζει φιλε μου..Δεν εχω μια..κανα δανεικο να μου δωσεις για τσιχλες εχεις?
Βρε παιδια τι σημαίνει η λεξη "κολοβο αλεπουδακι ";;;;
peace φιλοι μου!!!!χαλαρα παιδες!!!!
οποιος δεν θελει να ακουει και να διαβαζει για μηλαρακια τι δουλεια εχει εδω ρε παιδια?(υγιης ερωτηση)
οποιος δεν θελει να βλεπει και να διαβαζει ανθρωπους να εκθειαζουν το μηλαρακι τι δουλεια εχει εδω?(υγιης ερωτηση)
οποιος μας ζαλιζει τα @@ και τον πιπινο με samsung-nokia-lg-sony και αλλα androids τι δουλεια κανει εδω ??(κακοβουλη ερωτηση)
μπαινω σε αυτο το site καθημερινα για να διαβασω νεα και αλλα για τα μηλαρακια μου-και διαβαζω αλλα πραγματα τι στον π.....ο γινεται ?
Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:05
Τελευταία επεξεργασία από: Akragantas, 21/09/2012 - 01:08
Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:12
Εμμμμ....μηπως κανεις λαθος?ρε αδερφέ σε ρωτάνε και μάθε να απαντας στο προκείμενο..μπορείς να περάσεις από πάνω το ios 6 χωρίς να πειραχτούνε οι εφαρμογές σου?όχι,.,.πρέπει να τις συγχρονίσεις και να τις επαναφέρεις..ενώ εγώ μπορώ..βλέπεις που πας να μας κάνεις το άσπρο μαύρο και την κολοβή σου ουρά πλεονέκτημα εδώ και πόσα ποστ?
Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:15
ναι τα Samsung έχουν αδύναμο wifi..διαβάζεις τα ποστ μου?μπααα..
Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:28
Δημοσίευση 21/09/2012 - 01:39
Δεν θα αναλύσω τα προηγούμενα αλλά μόνο αυτό..Αν εσύ σε ένα κινητό βλέπεις μόνο αυτό το μειονέκτημα τότε έχεις το τέλειο κινητό..Το android os δλδ είναι τέλειο;
Δεν διαβάζω με ιδιαίτερη σπουδή τα posts σου είναι η αλήθεια.
Επίσης μάθε ότι δεν χρειάζεται να τις επαναφέρεις τις περνάς από τη βιβλιοθήκη του iTunes κατευθείαν τις εφαρμογές. Εμείς έχουμε το κακό iTunes εσύ τι έχεις είπαμε; Copy paste explorer κι έτσι;
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες