Φίλε "memosex" ειλικρινά δηλαδή πες μου πόσο κομπλεξικός μπορεί να είσαι? Τόσο καιρό διαβάζω αυτά που γράφεις και πιστεύω ο κομπλεξισμός σου δεν έχει όρια. Πιστεύεις ότι το s2 είναι βασιλιάς, μη μας πρήζεις τ' @@ να μας πείσεις κι εμάς. Κάτσε με τον βασιλιά σου αγκαλιά και άσε εμάς ταπεινούς με τα iphone και τη μάζα.
Άκου να σου πω μαγκάκο..το ποιος είναι κομπλεξικός το ξέρουμε καλά..πολύ πριν αρχίσω εγώ να ποστάρω εδώ με το που έκανε την κίνηση η Samsung και σας χάλασε τη σούπα στις αρχές του 2011 το μονο σας επιχείρημα για το s2 μετά για το Note κτλ κτλ είναι ότι είναι μπακαντέλες..ψαξε να βρεις σε πόσα τόπικ όποτε η συζητηση γύριζε σε android τι λέγατε και τι λέτε..
ενυάξει τα είπατε ακουστηκατε έχετε το πιο γαμάτο κινιτό που δεν έχει τίποτα επάνω..το πιο γαμάτο βέβαια με΄τα από samsung HTC asus κτλ κτλ..για να βγάλεις γκόμενα είναι καλό..
ξέρεις τι είναι να σου χαλάει η σούπα στα ξαφνικά?πως θα το παίξεις μαγκιά τώρα που το iphone έρχεται τριτο-τέταρτο?πως θα δειχτείς?
πως θα παραδεχτείς ότι μια εταιρεία πάντα τίμια απέναντι στον καταναλωτή αλλά θεωρούμενη δεύτερη σε σχέση πχ με Sony κτλ κτλ σου δίνει μια κουτουλιά και σε ρίχνει στην τριτο-τεταρτη θέση?
Μ'αρέσει που με προσπέρασες στα γρήγορα.
Αυτό δείχνει πολλά.
Αντίποινα στη δουλειά των apple fanboys στο site της Samsung.
Keep trolling.
Αν τελικά ήσουν Αρειανός, ποιος παίχτης θα ήσουνα
Zarko Paspali ή ο Zverko Fapali???
Keep Fapping παιδιά. Το αξίζει.
δεν ασχολούμαι με ΒΛΑΚΕΣ σαν εσένα..τι να απαντήσεις σε ένα ΒΛΑΚΑ..
Άστο ρε το παιδάκι μη πάθει καμιά κατάθλιψη και ξεσπάει στη μάνα του. Απλώς μην απαντάςστο thread. Οι admins πολύ τον άφησαν, μάλλον ανεβάζει τα νούμερα στο site. Αδιαφορήστε.
εγώ δεν έπιασα τη μάνα σου στο στόμα μου..και μη με προκαλείς γιατί θα σου μιλήσω αλλιώς πιτσιρίκο και δεν το θέλω..πήγαινε να δείξεις το κινιτάκι σου στη γειτόνισσα μπας και βγείτε απόψε..άντε αγόρι μου..
τετοιο κολλημα που εχουν τα android fanboys..τι σας νοιαζει τι εχουν οι αλλοι;δικα τους τα λεφτα δικη τους η αποφαση..σταματηστε να ασχολειστε με τους αλλους..ειστε χειροτεροι και απο φανατικους οπαδους ποδοσφαιρου...εκφρασεις τυπου σας τσουζει που εχετε χειροτερο smartphone τρωτε φαπες και διαφορα αλλα μονο στο ποδοσφαιρο τα ακουω και σε παιδια του γυμνασιου..ο καθενας παιρνει αυτο που του αρεσει και του ταιριαζει..
είμαι απλά ένας android user που η προηγμένη εταιρειούλα σου με έσπρωξε σε αυτό..ούτε fan boy είμαι σαν εσάς ούτε τίποτα..γιατί αν .ημουν fan boy ποτέ δεν θα έδινα μια ευκαιρία στο βασιλιά..S2,,,
αυτο που γινεται εδω με τυπαδες που δεν εχουν τι να κανουν και μπαινουν στο φορουμ και ολη τη μερα αναμασανε τις ιδιες μπαρουφες γινεται και σε πολλα φορουμ εξω.
Μαλλον εχει δωσει οδηγια η Samsung να ξαμολυθουν και να μπαινουν σε φορουμ της apple και να τη λενε σε ολους ωστε να γiνει και επισημα η samsung το αντιπαλον δεος της apple ..ασε που μπορει να τσιμπησουν και κανα αδαη πελατη ετσι που εντυπωσιαζεται ευκολα.
Γελοιογραφιες παντως θα μπορουσαν να κυκλοφορησουν σιγουρα που να δειχνουν αυτο το παγοσμιο πια φαινομενο.Τελικα δεν ειναι μονο ο Ελληνας κομπλεξικος.
άλλο ενα καταπληκτικό επιχείρημα..είμαι και υπάλληλος της Samsung τώρα...δεν βαριέστε..τα είπαμε..τα 2 πρώτα χρόνια φάπας είναι δύσκολα..
και όσο για τα συγκριτικά αντικειμενικά βιντεάκια που ποστάρετε που έχω πεθάνει στο γέλιο με την αγωνία των apple φλώρων ποιο κινιτό είναι ταχύτερο..την επόμενη φορά βαλτε τον researcher να κάνει συγκριτικό βίντεο..καθήστε ακόμα τα γέλια τώρα ξεκινάνε..