Ρε παιδιά εντάξει... Δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, ούτε το flash, ούτε το ράδιο, ούτε η παραμετροποίηση, ούτε τα widjets, ούτε η επεξεργαστική ισχύς, ούτε το nfc, ούτε το wifi direct και χίλια άλλα ούτε, τότε τί σας ενδιαφέρει στο iPhone που το βγάζετε με διαφορά το καλύτερο? Θυμάμαι κάθε φορά που κάποιος πιτσιρικάς χάκερ έβγαζε και μία ψευτοεφαρμογή στο cydia για bluetooth, γινόταν χαλασμός Κυρίου από εσάς που δεν σας ενδιαφέρει το bluetooth, και πληρώνατε κιόλας και μετά το κράζατε ότι δεν δούλευε σωστά... Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά, ποια είναι αυτή η Apple που θα με αναγκάσει να χρησιμοποιώ τις δικές της αποκλειστικά εφαρμογές, μη επιτρέποντάς μου να βάλω μία άλλη εφαρμογή π.χ για ξυπνητήρι που να μπορώ να επιλέξω το τραγούδι που θα με ξυπνήσει (χωρίς να την έχεις όλο το βράδυ ανοιχτή?). Γιατί να μην μπορώ να κατεβάσω ένα τραγούδι από το internet? Γιατί να μην μπορώ να επιλέξω ένα δικό μου τραγούδι για ringtone? Γιατί να μην μπορώ να κάνω βιντεοκλήση σε άλλο κινητό? Και η λίστα με τα γιατί πραγματικά δεν τελειώνει!!!! Ε πέστε μου ρε παιδά τί είναι αυτό που κάνει ένα iPhone ανώτερο από το S3 π.χ?
Και επιτέλους αυτό το επιχείρημα που λέει ότι όταν η Apple έφτιαχνε smartphone οι άλλοι κοιμόντουσαν, δεν είναι καν δικαιολογία... Γιατί με το ίδιο σκεπτικό πριν 3000 χρόνια και η Ελλάδα ήταν η πρωτοπόρος σε όλα, οπότε και σήμερα είναι πολύ μπροστά από όλους (τρέμε Αμερική...). Και εν κατακλείδι, η Apple δεν είναι αυτή που χρησιμοποιούσε οθόνες Samsung, χάρτες Google και τώρα την εφαρμογή της Google για το Youtube?
Γενικεύσεις πάλι.
Δε μας νοιάζουν τα νούμερα που βάζετε και οι πυρήνες, όχι η ισχύς. Αφού με μισούς πυρήνες κάνουμε ό,τι και εσείς.
To NFC που το κοιτάς στην Ελλάδα φίλε και το έχεις για να το λες, το Passbook παίρνει την κάρτα μου από τα ΑΒ και το χρησιμοποιώ εκεί. Ωραίο;
WiFi Direct = Airplay, άστο σας προλάβαμε 3 χρόνια τώρα.
Μπορείς να κατεβάσεις τραγούδι από το Internet. Υπάρχουν δεκάδες φρι εφαρμογές. Το γιατί δεν το έχει default το εξήγησα πριν και το βρίσκω απόλυτα σωστό!
Μπορείς να επλέξεις δικό σου κομμάτι για ringtone και για SMS και για ήχο κλήσης. Δεν το έψαξες μάλλον.
και γράψαμε πολλές φορές γιατί υπερέχει η Apple. Διάβαζε λίγο και μην λέμε τα ίδια.