Η Apple θα κυκλοφορήσει 2 διαφορετικές εκδόσεις iPhone 5 για GSM Δίκτυα
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:12
Ad
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:41
Απο Γερμανια θα ισχυει το ιδιο οσον αφορα το A1429
οποιος το αγορασει απο γερμανια 100% το LTE οταν βγει θα ειναι ιδιο με της Γερμανιας ιδια μπαντα δηλαδη.... οποτε οποιος το παρει απο Γερμναια θα παιζει σιγουρα LTE Ελλαδας ΟΤΑΝ βεβαια βγει τετοιο δικτυο!Εγώ νομίζω ότι λόγω σχέσης OTE/Cosmote με DT ότι κυκλοφορήσει Γερμανία θα παίξει και Ελλάδα για Cosmote και αντίστοιχα για Vodafone.
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:41
μια ερωτησηαν παρω ξεκλειδωτο απο αμερικα η αγγλια πως το κανω να λειτουργει εδω
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:45
Ακόμα και αν πάρεις το σωστό τηλέφωνο και όταν έρθει το LTE στην Ελλάδα η μπάντα είναι συμβατή, ΚΑΝΕΙΣ δε σου εγγυάται ότι θα παίζει, αφού πρέπει να έχει συνεργασία και η Apple με την εκάστοτε εταιρεία!
καλημερα παιδες!!!!
μια ερωτηση αν παρω ξεκλειδωτο απο αμερικα η αγγλια πως το κανω να λειτουργει εδω
Αν είναι ξεκλείδωτο απλά του βάζεις μια κάρτα nano sim ελληνικού παρόχου και είσαι έτοιμος!
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:48
αν ειναι κλειδωμενο??Να τονίσω για 100ή φορά αυτό που τόνισε η Apple στην παρουσίαση αλλά και στη σελίδα της, για να μην λέτε ότι δεν τα λέγαμε:
Ακόμα και αν πάρεις το σωστό τηλέφωνο και όταν έρθει το LTE στην Ελλάδα η μπάντα είναι συμβατή, ΚΑΝΕΙΣ δε σου εγγυάται ότι θα παίζει, αφού πρέπει να έχει συνεργασία και η Apple με την εκάστοτε εταιρεία!
Αν είναι ξεκλείδωτο απλά του βάζεις μια κάρτα nano sim ελληνικού παρόχου και είσαι έτοιμος!
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:50
Υπάρχει και η πιθανότητα του official unlock από τους παρόχους έναντι αντιτίμου, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το προσφέρουν για το 5 και αν ναι, σίγουρα όχι από την πρώτη μέρα.
Καλύτερα να μην μπλέξεις με κλειδωμένο αν θες τη γνώμη μου...
Δημοσίευση 17/09/2012 - 11:52
ευχαριστω φιλοςΑν είναι κλειδωμένο περιμένεις κάποιο software unlock (απίθανο), ή κάποιο hardware unlock τύπου gevey sim (λίγες πιθανότητες και θα αργήσει).
Υπάρχει και η πιθανότητα του official unlock από τους παρόχους έναντι αντιτίμου, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα το προσφέρουν για το 5 και αν ναι, σίγουρα όχι από την πρώτη μέρα.
Καλύτερα να μην μπλέξεις με κλειδωμένο αν θες τη γνώμη μου...
Δημοσίευση 19/10/2012 - 22:29
Δημοσίευση 19/10/2012 - 23:25
ΤΟ πότε έρχεται μπορώ να σου πω ότι σίγουρα ούτε ο Τσακ Νόρις δεν το ξέρει...γινετε ενας πανικος.στην ελλαδα ποτε ερχετε το 5αρι?εγω χτες ρωτησα στην βονταφον ποτε και μου λεει τα χριστουγεννα δεν πιστευω να αργησει τοσο πολυ.το θεμα μου εμενα ειναι οτι θα παω ισπανια 1η δεκεμβρη θελω να το παρω απο εκει απ'οτι καταλαβα θα ζητησω το Α1429? για να εχω LT4 οταν κ αν ερθει εδω?καλα τα λεω?ααα με την εγγυηση αν το παρω απο ισπανια τι παιζει?
Μάλλον μέσα στο Νοέμβρη...
Από Ισπανία θα πρέπει να ζητήσεις το Α1429 GSM UNLOCKED.
Η εγγύηση είναι παγκόσμια και ισχύει κανονικά και εδώ.
Δημοσίευση 29/11/2012 - 11:12
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες