Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 από USA

• Please log in to reply
520 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:38

Παιδια, καινουριος στο forum, σας χαιρετω..

Ειμαι σε διαρκη αναζητηση ενος iPhone (το πρωτο μου) εδω και περιπου ενα μηνα, και ενας γνωστος μου με πληροφορησε οτι θα μου το φερει σε περιπου 2 εβδομαδες απο Saudi, οπου βρηκε super τιμη.

Καποιος μου ειπε οτι δεν θα παιζει το Facetime και/η το Siris, παρολο που θα ειναι unlocked.
Μπορειτε να μου πειτε τους λογους; Πρέπει να προσεξω κατι αλλο;

Αν εχει αναφερθει παλι, συγχωρατε με, νομιζω ταιριαζει σε αυτο το thread το post.
Σας ευχαριστω!

τα κλειδωνουν εκει λογω των περιορισμων της θρησκειας (;) τους νομιζω. Σιγουρα παλιοτερα ισχυε αυτο, τωρα δεν ξερω εκτος αν σε διαβεβαιωσε οτι το κανουν ακομα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   Nyxtovatis

Nyxtovatis

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:44

τα κλειδωνουν εκει λογω των περιορισμων της θρησκειας ( ;) τους νομιζω. Σιγουρα παλιοτερα ισχυε αυτο, τωρα δεν ξερω εκτος αν σε διαβεβαιωσε οτι το κανουν ακομα.

Οχι δεν με διαβεβαιωσε, απλα φημη ειναι.. Το "καταλαβαινω" να τα κλειδωνουν σε αυτα που δινουν οι providers, αλλα γιατι σε unlocked;; <_<

Υπαρχει περιπτωση να βρω το μοντελο Α1429 εκει, ή μονο το Α1428 θα δινεται; Απ' οτι, διαβασα και το Α1428 θα δουλευει μια χαρα, ετσι δν ειναι (πλην του 4G);
Thanks!

#198   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 13:46

Οχι δεν με διαβεβαιωσε, απλα φημη ειναι.. Το "καταλαβαινω" να τα κλειδωνουν σε αυτα που δινουν οι providers, αλλα γιατι σε unlocked;; <_<

Υπαρχει περιπτωση να βρω το μοντελο Α1429 εκει, ή μονο το Α1428 θα δινεται; Απ' οτι, διαβασα και το Α1428 θα δουλευει μια χαρα, ετσι δν ειναι (πλην του 4G);
Thanks!

γιατι και τα unlocked που πουλανε, λογικη υποθεση δεν ειναι οτι καποιος τα αγοραζει για χρηση μεσα στη χωρα που πουλανε και τα "κλειδωμενα" οι παροχοι;

#199   Nyxtovatis

Nyxtovatis

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:04

γιατι και τα unlocked που πουλανε, λογικη υποθεση δεν ειναι οτι καποιος τα αγοραζει για χρηση μεσα στη χωρα που πουλανε και τα "κλειδωμενα" οι παροχοι;

Υes, it could be!
Σχετικα με το 2ο σκελος της ερωτησης μου; :)

#200   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 28/12/2012 - 14:20

Δεν ξερω τι πωλειται εκει. Βαλε το φιλο σου να ρωτησει. Αν παρεις το Α1428 δε θα δουλευει το LTE εδω, τα υπολοιπα ομως κανονικα.

#201   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 06/01/2013 - 22:17

Επειδη παιδια και εγω αγχωνομουν με το θεμα αυτο νομιζω πως η καταλληλη εκφραση για να παρετε το 5 και να μην εχετε κανενα θεμα ουτε με το 4g οταν και φυσικα ερθει και εδω ειναι: unlocked and contract free a1429 iphone5 verizon model..
Νομιζω πως ετσι θα ειστε κομπλε και δεν θα εχετε κανενα θεμα...

Τον jimmy 08 τον ειχα πεθανει τον ανθρωπο.....ξερει εκεινος!!!,

#202   Vrilissiotis

Vrilissiotis

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 18:53

Παιδια ειμαι και εγω ενας κατοχος iphone 5 απο Αμερικη. Μου το εφερε η κοπελα μου απο το App Store του Houston πριν 1 βδομαδα και ημουν τοσο χαρουμενος μεχρι που διαβασα το φορουμ. Δυστυχως το μοντελο ειναι το Α1428. Αυτο σημαινει πως ξεχναω οριστικα το 4G? Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δουλεψει το 4G με καποιο τροπο? (unlock/jb)?

Ειμαι τοσο ξενερωμενος που σκεφτομαι να το πουλησω. Θα κατηγορουσα την κοπελα μου αλλα δεν φταει αυτη. Ας προσεχα....

#203   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα

Δημοσίευση 28/01/2013 - 19:01

Ρε φιλε το φωναζουμε εδω μεσα εδω και ποσο καιρο!!! Α1429!!!!anyway το 4g σκεφτεσαι;;μεχρι να ερθει εδω φιλε θα εχει βγει το iphone6

Να το χαρεις και μην το σκεφτεσαι...!!!!

#204   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 28/01/2013 - 19:03

Παιδια ειμαι και εγω ενας κατοχος iphone 5 απο Αμερικη. Μου το εφερε η κοπελα μου απο το App Store του Houston πριν 1 βδομαδα και ημουν τοσο χαρουμενος μεχρι που διαβασα το φορουμ. Δυστυχως το μοντελο ειναι το Α1428. Αυτο σημαινει πως ξεχναω οριστικα το 4G? Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να δουλεψει το 4G με καποιο τροπο? (unlock/jb)?

Ειμαι τοσο ξενερωμενος που σκεφτομαι να το πουλησω. Θα κατηγορουσα την κοπελα μου αλλα δεν φταει αυτη. Ας προσεχα....

μεγεια φίλε μου και μην αγχωνεσε. Μέχρι να φτάσει το 4G στην Ελλαδα να είναι προσιτό στο ευρύ κοινό και να έχει επαρκή κάλυψη τουλάχιστο στις πόλεις,θα περάσουν μερικά χρόνια ακόμα. Θα παλιωσει το 5, θα έχει βγει 5s, 6,6s και παει λέγοντας. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι ένα καλό σήμα 3G αν έχεις (που ακόμα πασχιζουμε να δούμε) υπέρ καλύπτει όλες τις ανάγκες σου. Στο κάτω κάτω απόλαυσε το και αν πάλι πια δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς 4G, το πουλάς και παίρνεις το 5s😜.

#205   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 28/01/2013 - 19:25

Βασικα απλα χανεις σε μεταπωλητικη αξια.

Στη πραξη (μεχρι να υπαρξει 4G) ειναι ακριβως το ιδιο.

You'll Never Walk Alone

#206   z80

z80

iPH newbie

• 6 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 31/01/2013 - 17:29

Καλησπέρα σε όλους πριν λίγες μέρες παρέλαβα και γω το iphone 5 verizon a1429 από αμερική δουλεύει κανινικά με τα ελληνικά δίκτυα. Μου το έστειλαν με usps σαν δώρο (πάντα από ιδιώτη η φίλο) οποτε δεν πληρώνεις τελωνείο ,γραφή επάνω ότι είναι iphone 5 και την αξια του (μάλλον για την ασφάλεια αν πάθει κάτι σε αποζημιώνουν δεν είμαι και σίγουρος). Aλλα θα το λάβετε με τελείως ξεφορτιστεί μπαταρία μάλλον για λόγους ασφαλειας.

#207   mpompiras83

mpompiras83

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 18/02/2013 - 06:47

καλημερα σας παιδια,αν καταλαβα καλα θελουμε iphone μονο απο verizon κ χωρις συμβολαιο ετσι?
βρηκα αυτο στο best buy στα 800$(unactivated price οπως λεει σημαινει ξεκλειδωτο?) συν φορος,ειμαι οκ? http://www.bestbuy.c...&contract_desc=
επισης με ποιο τροπο μπορω να τσεκαρω οτι ειναι το Α1429 στο καταστημα?
επισης επειδη θα ειμαι Ελλαδα γυρω στον Ιουνιο,μπορω με καποιο τροπο να κοψω πχ την παλια μου καρτα sim ετσι ωστε να ταιριαζει στο sim tray του κινητου(οπως εκανε ενας φιλος στο 4S) ή θα πρεπει να περιμενω να παω Ελλαδα κ να αγορασω micro sim?μην αγορασω τωρα κ το κινητο κ δεν μπορω να τσεκαρω αν λειτουργει...
α!κ κατι αλλο:θα εχει πανω το κινητο αυτοκολλητο verizon οπως εβαζε η vodafone (στο πισω μερος της συσκευης) παλια ή θα ειναι σκετο?
σας ευχαριστω εκ των προταιρων :)

Τελευταία επεξεργασία από: mpompiras83, 18/02/2013 - 06:53.

#208   Konstantinosdj

Konstantinosdj

iPH Addict

• 851 μηνύματα
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Konstantinosdj

Δημοσίευση 18/02/2013 - 13:02

Το κινητο πρεπει να λεει Factοry Unlocked. και οχι unactivated price.Καλύτερα μην μπλεξεις αποι αμερικηΠληρώνεις τελωνείο.Παραγγειλε το απο ευρωπη καλυτερα.Την καρτα μην επιχειρησεις να την κοψεις.Παρε καλυτερα μια καινουργια Nano sim.Δεν παιρνει Micro Sim)Δεν κοστιζει πολυ.5 ευρω εχει

Τελευταία επεξεργασία από: Konstantinosdj, 18/02/2013 - 13:04.

#209   Rallye

Rallye

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/02/2013 - 13:13

καλημερα σας παιδια,αν καταλαβα καλα θελουμε iphone μονο απο verizon κ χωρις συμβολαιο ετσι?
βρηκα αυτο στο best buy στα 800$(unactivated price οπως λεει σημαινει ξεκλειδωτο?) συν φορος,ειμαι οκ? http://www.bestbuy.c...&contract_desc=
επισης με ποιο τροπο μπορω να τσεκαρω οτι ειναι το Α1429 στο καταστημα?
επισης επειδη θα ειμαι Ελλαδα γυρω στον Ιουνιο,μπορω με καποιο τροπο να κοψω πχ την παλια μου καρτα sim ετσι ωστε να ταιριαζει στο sim tray του κινητου(οπως εκανε ενας φιλος στο 4S) ή θα πρεπει να περιμενω να παω Ελλαδα κ να αγορασω micro sim?μην αγορασω τωρα κ το κινητο κ δεν μπορω να τσεκαρω αν λειτουργει...
α!κ κατι αλλο:θα εχει πανω το κινητο αυτοκολλητο verizon οπως εβαζε η vodafone (στο πισω μερος της συσκευης) παλια ή θα ειναι σκετο?
σας ευχαριστω εκ των προταιρων :)

Χέστο το best buy.
Πήγαινε σε ένα apple store και ζήτα ένα A1429 (ή αλλιώς the Verizon model). Θα γράφει πίσω στο κουτί και Verizon και Α1429.

#210   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα

Δημοσίευση 18/02/2013 - 19:55

Sto kouti apo piso den nomizo na grafei verizon...eisai sigouros file oti grafei..??

Rallye esi eisai ree orgio???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16