Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5 από USA

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
520 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   amakiller

amakiller

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/05/2013 - 20:07

Καλησπερα παιδια, εχω το iphone 5 απο αμερικη και το πηρα κλειδωμενο απο At&t kai ekana factory unlock, ανοιγω ΛΤΕ αλλα μου λεει οτι πιανω 3G
Κατι δε παει καλα σωστα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/05/2013 - 20:09

Το μοντέλο που έχεις δεν υποστηρίζει το LTE εδώ.. Ουσιαστικά δε θα το υποστηρίξει ποτέ..

Θα έπρεπε να είχες το Α1429.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#303   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 21/05/2013 - 08:04

a1429 παιδια..!!!η μονη συσκευη απο αμερικη iphone 5 που κανει για την Ελλαδα μας..!!!και το α 1428 κανει αλλα δεν θα πιασει ποτε lte..Θα μου πεις και τι εγινε?(και θα σου πω..συμφωνω..!!!)

#304   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 21/05/2013 - 08:53

Α1429!!Αυτο πηρα και εγω απο Αμερική και ειναι μια χαρα!Να ζητατε το μοντελο της Verizon!
XS Max 256 Gb Space Gray

#305   mpampissougias1

mpampissougias1

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 27/05/2013 - 11:47

ρε παιδια..πως το πηρατε απο τη βεριζον?.μια κοπελια πηγε πριν 1 βδομαδα να μου το ψωνισει να μου το κραταει ελλαδα απο νεα υορκη και δεν της το δινανε χωρις συμβολαιο.σε 3 καταστηματα πηγε κανενα δεν της το πουλουσε σκετη συσκευη..δηλαδη ολοι κανατε τα ψωνια σας, αλλα να μας πειτε πως το κανατε..μηπως ηθελαν να της σπρωξουν συμβολαιο και την δουλευανε?

#306   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 27/05/2013 - 11:50

Σε τι καταστηματα πηγε;
Εγω απο apple store ειχα παρει κ δεκαδες αλλοι.
Σε apple store δινουν 100% χωρις συμβολαιο, σκετη συσκευη.

You'll Never Walk Alone

#307   kgoneos

kgoneos

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Twitter:@kgoneos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:kgoneos

Δημοσίευση 27/05/2013 - 11:54

Αν πήγε σε κατάστημα Verizon λογικό να της είπαν για συμβόλαιο. Πρέπει να πας σε Apple Store και μα ζητήσεις την εκδοση verizon. Το έχω κάνει και το χρησιμοποιω ήδη κανα 6μηνο. Όλα οκ.

#308   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:12

Oπως ειπαν και οι φιλοι πιο πανω πρεπει να παει σε apple store!!Εκει πηγα εγω και μου το εδωσαν χωρις δευτερη σκεψη!
XS Max 256 Gb Space Gray

#309   mpampissougias1

mpampissougias1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:15

πφφφ...πηγε και σε αππλ στορ και της ειπαν πως εχει μονο το Α1428 που δεν μας κανει για Ελλαδα.Το θεμα ειναι μιλησα με μια *@#(@# της βεριζον στο τσατ που εχουν στην σελιδα τους,της εξηγησα τι θελω να κανω και μου ειπε οτι μπορω και οτι το πουλανε χωρις συμβολαιο κ τετοια.Εγινε οτι εγινε,γυρισε η φιλη μου ελλαδα με αδεια χερια,μπαινω και χτες και μιλαω εκει με αλλη τυπισα να τους κραξω οτι δεν μου πουλησατε σκετη συσκευη ενω μου ειχατε πει οτι μπορω και οτι ειμαι δυσαρεστημενος πολυ.Μου απαντησε να της δωσω διευθυνση αμερικης να μου το στειλει κ μετα να μου το προωθησει καποιος δικος μου ελλαδα!..τωρα τελειωσε..σαν το συστημα του δημοσιου ειναι κ εκει. αλλα σου λενε στο τηλεφωνο και απο κοντα αλλα ισχυουν...δηλαδη δεν μπορω να το χωνεψω..αν ξαναπαει κανεις δικος μου αμερικα εχει καλος,αλλιως...θα το ψαξω απο δω..ευχαριστω παιδια!!!

#310   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:16

Απο περιεργεια ποσο θα το επαιρνες?

Επισης να ξερεις οτι μπορει να υπαρξει θεμα με εγγυηση.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 27/05/2013 - 12:17

#311   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:17

πφφφ...πηγε και σε αππλ στορ και της ειπαν πως εχει μονο το Α1428 που δεν μας κανει για Ελλαδα.Το θεμα ειναι μιλησα με μια *@#(@# της βεριζον στο τσατ που εχουν στην σελιδα τους,της εξηγησα τι θελω να κανω και μου ειπε οτι μπορω και οτι το πουλανε χωρις συμβολαιο κ τετοια.Εγινε οτι εγινε,γυρισε η φιλη μου ελλαδα με αδεια χερια,μπαινω και χτες και μιλαω εκει με αλλη τυπισα να τους κραξω οτι δεν μου πουλησατε σκετη συσκευη ενω μου ειχατε πει οτι μπορω και οτι ειμαι δυσαρεστημενος πολυ.Μου απαντησε να της δωσω διευθυνση αμερικης να μου το στειλει κ μετα να μου το προωθησει καποιος δικος μου ελλαδα!..τωρα τελειωσε..σαν το συστημα του δημοσιου ειναι κ εκει. αλλα σου λενε στο τηλεφωνο και απο κοντα αλλα ισχυουν...δηλαδη δεν μπορω να το χωνεψω..αν ξαναπαει κανεις δικος μου αμερικα εχει καλος,αλλιως...θα το ψαξω απο δω..ευχαριστω παιδια!!!

δεν πειράζει, δες και την θετική πλευρά..αν το πάρεις απο δω θα εχεις και εγγύηση κανονικοτατα ενω απο Αμερική οχι.
ψαξε στις αγγελίες και με λιγη υπομονή θα βρεις καλες ευκαιρίες!

#312   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:25

Ισχυει, καποιοι υπαλληλοι ειναι ασχετοι ακομη κ apple store. Ουτε σε μενα το ηξερε ο πρωτος αλλα επειδη ημουν σιγουρος, απλα πηγα σε αλλο υπαλληλο. Ψαξε αγγελιες θα βρεις γυρω στα 570 σφραγισμενο κ χωρις ασαφειες περι εγγυησης που εχουν τα αμερικανικα 5αρια. Μαλλον καλυτερα σουκατσε δλδ.., ;)

You'll Never Walk Alone

#313   mpampissougias1

mpampissougias1

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:28

547 ευρα μαζι με το φορο της νεας υορκης..ναι το γνωριζω.αλλα δεν με πολυνοιαζει και πολυ γιατι εχω φιλο που λυνει και δενει το τηλεφωνο με κλειστα ματια.οτι και να παθει μετεπειτα το κανονιζει αυτος..εννοειται οσοι αγοραστες απο το εξωτερικο ειναι ενημεροι για την ελλειψη εγγυησης αλλα και οτι δεν μπαινει στα εξοδα η αποδειξη για αγορα εκτος ελλαδας.ναι κατι βρηκα απο το σκρουτζ..ειναι ενα καταστημα που το πουλαει 570.μπορειτε να το δειτε κ εσεις.θα παει αλλος φιλος να το δει απο κοντα αποψε γιατι το καταστημα ειναι αθηνα κι εγω κρητη.αν ξερει κανεις για αυτα τα καταστηματα,αν ειναι καποιος που το εχει αγορασει, να μας πει εντυπωσεις αλλα και τα ρισκα..

#314   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1.787 μηνύματα

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:44

Eγω το ειχα παρει 535 με φορους και ολα μαζι!Εσενα γιατι 547 χωρις φορους!?Πολλα μου φαινονται!
XS Max 256 Gb Space Gray

#315   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 27/05/2013 - 12:47

547 ευρα μαζι με το φορο της νεας υορκης..

Eγω το ειχα παρει 535 με φορους και ολα μαζι!Εσενα γιατι 547 χωρις φορους!?Πολλα μου φαινονται!

μαζι με φόρους λεει

Τελευταία επεξεργασία από: billthes, 27/05/2013 - 12:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;