Aν όντως είναι της Verizon, τελείωσε. Ξεκλείδωτο το συγκεκριμένο να λειτουργεί παντού.
Για επιβεβαίωση οτι όντως είναι της Verizon, στο imei.info.
Δημοσίευση 12/01/2014 - 01:47
Γεια σας παιδιά
Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν έχω ξεκαθαρίσει.
Λέτε να ειναι ειναι το A1429 απο Verizon.
Αυτο πρέπει να γίνει factory unlock αν δεν ειναι?Γιατι μιλαμε για επιπλέον λεφτά (για να πάρεις κωδικό για factory unlock) οποτε να ξέρω.
Ή οποιοδήποτε απο Verizon ειναι ειτε factory unlock ειτε οχι δουλεύει?
Αν ειναι χαζή ερώτηση μην παρεξηγείτε δεν ξέρω πολλά.
Δημοσίευση 12/01/2014 - 01:56
Νομίζω ότι όσα ειναι Α 1429 ειναι ξεκλειδωτα και το δικό μου απο Αγγλία Α 1429 ειναι και ειναι ξεκλειδωτο....Γεια σας παιδιά
Αυτο πρέπει να γίνει factory unlock αν δεν ειναι?Γιατι μιλαμε για επιπλέον λεφτά (για να πάρεις κωδικό για factory unlock) οποτε να ξέρω.
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 12/01/2014 - 01:56
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 12/01/2014 - 01:59
Γεια σας παιδιά
Tης Verizon είναι ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού. Δε κάνεις κάτι επιπλέον..
Τη SIM σου βάζεις και τέλος..
Δημοσίευση 12/01/2014 - 03:48
και κάτι ακόμα.
Εμας μας ενδιαφέρει να ειναι Α1429 σωστά?αν ειναι αυτο ειμαστε εντάξει ανεξάρτητα απο την εταιρία (Verizon,Sprint....?
Εννοώ οτι ας πούμε αν ειναι Α1429 απο την Sprint παιζει θέμα?
γιατι βλέπω κάτι αγγελείες που να το λένε και αυτο.
Οπότε εμένα με νοιάζει το Α1429 ή Α1429 ΚΑΙ Verizon??
Αν ειναι Α1429 και Sprint για παράδειγμα θα χρειαστεί και unlock factory?
και κάτι ακόμα
Αν ειναι AT&T και κάνω factory unlock ειναι οκ?
τα ρωτάω όλα αυτα γιατι παίζουνε διαφορες στις τιμές
Αν μπορέσει να βοηθήσει κάποιος..
Δημοσίευση 12/01/2014 - 04:27
να ρωτησω μελλοντικα και εγω να ξερω...εχω ενα 5 με AT&T A1428 οταν το φερω ελλαδα για να του βαλω ελληνικη sim χρειαζεται factory unlock η rsim φανταζομαι σωστα? απο εδω μπορω να παω στην AT&T και να ζητησω να μου το ξεκλειδωσουν? και ποσο ειναι το κοστος?
Δημοσίευση 12/01/2014 - 04:31
μιας και φαίνεσαι αρκετά σχετικός να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα?
για το iphone 5c ισχύουν ακριβώς τα ιδια??(με το αντιστοιχο Α1507)
δηλαδή να ειναι απο την Verizon και ειναι οκ?
Δημοσίευση 12/01/2014 - 15:51
Δημοσίευση 12/01/2014 - 15:57
Απο τα 5S/C δε σε νοιάζει το μοντέλο. Επίσης υπάρχουν για αγορά SIM Free συσκευές.
Διαφορετικά της Verizon ξανά ή αυτό της T-Mobile.
Κάτσε γιατι αυτο έχει ενδιαφέρον!
Δηλαδή αν πάρω 5S/C δεν με ενδιαφέρει να κοιτάξω τίποτα?
Δηλαδή αν ειναι απο Sprint ειναι οκ?(γιατι Sprint ειναι πολύ φθηνά για κάποιο λόγο!!)
Η όλα ειναι οκ απλά μετά θα χρειαστεί να πληρώσω και το factory unlock για να δουλεύει κανονικά?
Είσαι σιγουρος για αυτο?Γιατι με βάση τα παρακάτω φαίνεται να μπορώ να πάρω μονάχα το A1507 για iphone 5C
http://support.apple.com/kb/HT3939
http://www.apple.com/iphone/LTE/
Δημοσίευση 12/01/2014 - 16:26
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, μακριά απο τη Sprint.
Δε ξεκλειδώνει και 4G δε θα έχεις ποτέ.. Είτε απο Verizon & T-Mobile είτε SIM Free συσκευή.
ok Απλά επειδή είπες οτι για 5S/C δεν με νοιάζει το μοντέλο.Οπότε:
iphone 5 απο Verizon (χωρίς να χρειάζεται να κάνω factory unlock)
iphone 5C απο Verizon ή T-Mobile (χωρίς να χρειάζεται να κάνω factory unlock)
δεν κατάλαβα κάτι λάθος ελπίζω.
Δημοσίευση 12/01/2014 - 16:33
Δε σε νοιάζει το μοντέλο ως προς το 4G. Όποιο και αν πάρεις απο 5S/C, υποστηριζούν τις μπάντες εδώ.
Το πρόβλημα της Sprint είναι οτι το έχει κλειδωμένο να λειτουργεί μόνο στο δικό της δίκτυο.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, ναι. Επίσης σου ξαναλέω έχεις και την επιλογή για SIM Free πέρα των παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/01/2014 - 16:34
Δημοσίευση 12/01/2014 - 16:39
Δε σε νοιάζει το μοντέλο ως προς το 4G. Όποιο και αν πάρεις απο 5S/C, υποστηριζούν τις μπάντες εδώ.
Το πρόβλημα της Sprint είναι οτι το έχει κλειδωμένο να λειτουργεί μόνο στο δικό της δίκτυο.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, ναι. Επίσης σου ξαναλέω έχεις και την επιλογή για SIM Free πέρα των παραπάνω.
Sorry που σε έχω πρίξει αλλα επειδή ειναι να το παραγγείλω τώρα τώρα για αυτο ρωτάω (μην πετάξω τα λεφτά μου)
Απλά το έχω βρεί απο ebay και ο τύπος που το πουλάει γράφει αυτο και για αυτο φοβήθηκα αλλα μάλλον θα το λέει για Αμερική:
iPhone 5C 16GB Green T-Mobile
New Apple iPhone (handset only, no box), factory seals on front + back glass
This phone is has a clean IMEI and is ready to be activated to your T-Mobile account.
Buyer will receive the iPhone along with an aftermarket charging set. [/size]AS SEEN IN PHOTO, No box included.
PHONE IS ONLY FOR USE WITH T-MOBILE. DO NOT PURCHASE UNLESS YOU INTEND TO USE ON T-MOBILE NETWORK
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες