Είναι και της Sprint το Α1429 που απλά προσπερνάς και δεν ασχολείσαι καθόλου.
Αν το στείλει σαν δώρο γλυτώνεις το τελωνείο.
Γενικότερα προσοχή στο τι θα κάνεις.
Τελευταία επεξεργασία από: Christophoros, 25/10/2013 - 21:08
Δημοσίευση 25/10/2013 - 21:04
Είναι και της Sprint το Α1429 που απλά προσπερνάς και δεν ασχολείσαι καθόλου.
Αν το στείλει σαν δώρο γλυτώνεις το τελωνείο.
Γενικότερα προσοχή στο τι θα κάνεις.
Τελευταία επεξεργασία από: Christophoros, 25/10/2013 - 21:08
Δημοσίευση 27/11/2013 - 21:06
Καλησπέρα σε όλους και όλους απο το μακρινό :)hio!
Ολοκαίνουριος στο forum με απορίες παλαιότερου ενδιαφέροντος (4s):
4s που ειναι στο δίκτυο της Sprint (και η Sprint όπως συνήθως δεν το ξεκλειδώνει ούτε για international), μπορεί να ξεκλειδωθεί και χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα ή θα είναι παντελώς άχρηστο;
Αν μπορεί, μήπως ξέρει κάποιος ποιό θα ήταν το κόστος για κάτι τέτοιο;
Αν δεν μπορεί, θα μπορουσε μηπως να πουληθει για ανταλλακτικά ή δεν υπάρχει ζήτηση για κάτι τέτοιο; (ειναι σαν καινούριο οπτικά και λειτουργικά)
Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας!
Δημοσίευση 27/11/2013 - 21:21
Αρχικά να δηλώσω οτι η απάντησή σου είναι η γρηγορότερη απάντηση που εχω λάβει ποτέ σε forum. Σε χιλιοευχαριστώ!
Δεν ξερω ακομα, δυστυχως η συσκευη αγοραστηκε εχθες απο το ebay για λογαριασμο υπερενθουσιώδη φίλου που θεώρησε οτι τα πράγματα ειναι πολύ απλά.
Εγω απο την αλλη με το ελαχιστο που διάβασα, είδα οτι ειναι λιγο πιο πολύπλοκα....
Μπορώ να σε ενοχλήσω με ενα πμ οταν θα την παραλάβω ή να ποστάρω εδώ, αν κρίνεις οτι η ερώτηση εχει ενδιαφέρον και για άλλα μέλη;
Δημοσίευση 27/11/2013 - 21:36
Το κακό σε όλο αυτό είναι η Sprint.
Προσωπικά θα έλεγα αν μπορεί να το επιστρέψει, να το κάνει. Εναλλακτικά με R-SIM αλλά δε θα έχει 3G. Προσωρινή λύση..
Στείλε μου αν θες. Για ότι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/11/2013 - 21:37
Δημοσίευση 04/12/2013 - 12:12
Ενας φίλος θα μου το φέρει από Ν.Υ. Ερωτήσεις:
1. το βρήκε στο appstore τελική 685 δολλάρια το 16αρη. Ειναι καλή η τιμή?
2. Εγγύηση θα έχει εδώ? Εχουμε τηλέφωνο στην ελλάδα από αντιπροσωπεία να ρωτήσω?
Ευχαριστώ....
Δημοσίευση 04/12/2013 - 12:55
να ρωτησω και εγω κατι παω να παραγγειλω απο την apple στην αμερικη εχω ανθρωπο εκει να του το στειλω και μετα μοy το φερνει στο στορε εχει επιλογη για Unlocked and contract-free sta 649 δολαρια στη τελευταια επιλογη τι βαζουμε απο τα 2 <<Choose T-Mobile or SIM-free>> εχω την αισθηση το δευτερο SIM-free αλλα μπορει να μου το επιβεβαιωσει καποιος ?και μετα βαζουμε διευθυνσξ αμερικης και μας το στελνουν απο εκει που θα παει θα παιζει ομως ελλαδα με ολα τα δικτυα γιατι αν συμβαινει αυτο απο οτι βλεπω το κοστος για το 16 αρι ειναι στα 719 δολαρια με τουσ φορους οποτε καπου στα 520 ευρω αν τα υπολογιζω σωστα συνεπως η αγορα αξιζει αν αποσταλει με τα δημοσια μεταφορικα της αμερικης
Δημοσίευση 09/12/2013 - 08:41
Καλημέρα.
Αποφάσισα να προχωρήσω σε αγορά ενός καινούργιου iphone 5 από το ebay το Αμερικάνικο. Ποιο μοντέλο πρέπει να προσέξω να είναι;
A1429 σωστά; Το A1429 είναι αποκλειστικά της Verizon ή βγαίνει και για Sprint?
Επίσης αυτό με τα gsm και Cdma τι παίζει γιατί δεν έχω καταλάβει...
Τέλος η εγγύηση θα υπάρχει μέσω infoquest ή θα φάω άκυρο;
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 09/12/2013 - 23:26
Ευχαριστώ πολύ Νίκο. Είναι το Α1429 σωστά;;; Για να είμαι σίγουρος...
Και κάτι ακόμη... Ο χρήστης που πρόκειται να το αγοράσω μου είπε ότι δεν έχει απόδειξη αγοράς. Αν δεν υπάρχει απόδειξη καλύπτεται από εγγύηση κανονικά; Το κινητό είναι σφραγισμένο!
Τελευταία επεξεργασία από: djkokalis, 09/12/2013 - 23:27
Δημοσίευση 09/12/2013 - 23:37
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 09/12/2013 - 23:50
να κανω και εγω μια ερωτηση? iphone5 αμερικανικο με συμβολαιο απο t-mobile εκτος απο official unlock δηλαδη εκτος απο απευθειας ξεκλειδωμα απο την t-mobile ποια αλλη λυση εχουμε αν εχουμε?
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες