εχει αγορασει κανεις την tough armor της sgp να μας πει εντυπωσεις?? εχω την τελευταια slim armor S και ψηνομαι να την παρω
Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 15/09/2013 - 23:52
Ad
Δημοσίευση 16/09/2013 - 00:14
εχει αγορασει κανεις την tough armor της sgp να μας πει εντυπωσεις?? εχω την τελευταια slim armor S και ψηνομαι να την παρω
Είχα την slim armor και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Ψάχνοντας για νέα θήκη λοιπόν για το μαύρο iPhone 5 ειμουν ανάμεσα σε slim armor s και tough armor.
Δεν βρήκα κάποιο review online αλλά σκέφτηκα ότι για την χρήση που κάνω η slim s μου φτάνει και περισσεύει, ποιος ο λόγος να πάρω μια θήκη που θα κάνει το κινητο μου πιο bulky (tough armor) αν και απο τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραία.
Πάντως θα με ενδιέφερε και εμένα αν κάποιος την έχει δοκιμάσει να μας πει την γνώμη του.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 00:21
Παντως δε νομιζω να το παχαινει πολυ το τηλεφωνο σαν την otterbox. Αν την εχει καποιος αναμενουμε γνωμες!!!Είχα την slim armor και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Ψάχνοντας για νέα θήκη λοιπόν για το μαύρο iPhone 5 ειμουν ανάμεσα σε slim armor s και tough armor.
Δεν βρήκα κάποιο review online αλλά σκέφτηκα ότι για την χρήση που κάνω η slim s μου φτάνει και περισσεύει, ποιος ο λόγος να πάρω μια θήκη που θα κάνει το κινητο μου πιο bulky (tough armor) αν και απο τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραία.
Πάντως θα με ενδιέφερε και εμένα αν κάποιος την έχει δοκιμάσει να μας πει την γνώμη του.
Δημοσίευση 16/09/2013 - 00:40
Eπειδη σε τετοιο slim style ειχα προτιμησει για το 4s απο το ebay κατι φθηνες αλλα μου είχαν κάνει σημάδια στο bezel γυρω γυρω από το power button. Λες να έχω κανένα θέμα τώρα με αυτήν??
Είναι πολύ ποιοτικότερη σε σχέση με αυτές του 1€ από eBay.
Ηταν η πρώτη θήκη που πήρα για το 5αρι και είναι πολύ όμορφη. Σε διάφανο (ματ) χρώμα είναι σαν να μη φοράει τίποτα το κινητό.
Απλώς όπως σου είπαν και παραπάνω, η προστασία που προσφέρει είναι αποκλειστικά για γρατζουνιές (με εξαίρεση το μπροστινό μέρος του bezel κάτω από το home button που είναι εκτεθειμένο).
Αν είσαι προσεκτικός και δεν φοβάσαι κάποια πιθανή πτώση (εγώ φοβόμουν και γι'αυτό την άλλαξα με bumper sgp) στην προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη!
Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:40
http://shop.x-doria....nse-361/409735#
εγω εχω αγορασει αυτη εδω σε λευκο χρωμα αλλα δεν εχω μεινει και πολυ ευχαριστημενος! εχει λιγα θεματακια με την επαφη δακτυλου οθονης και σε ορισμενες φορες αναγκαζομαι να παταω 2-3 φορεσ για να πιασει!αλλα ειναι η πρωτη μου θηκη στο πρωτο μου iphone!θα θελατε να μου προτεινεται καποια θηκη καλη και διακριτικη?δεν θελω να μπω σε διαδικασιες αγορας απο ebay κλπ!απ οτι εχω διαβασει εδω στα ποστ βλεπω να αναφερεται πολυ το Public?καποια αλλη γνωμη για καπου αλλου?ευχαριστω
καμια απαντηση-προταση καποιος?
Δημοσίευση 17/09/2013 - 19:57
Παρέλαβα επιτέλους μετά από μία περιπέτεια με το τελωνείο.
Το νέο μου setup:
Spigen SGP Slim Armor S + Spigen Glas.Tr slim + Spigen Aluminum Home Button:
H Slim Armor S μετά από δύο μέρες χρήσης μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Σε συνδυασμό με το Glas.tr slim θεωρώ ότι έχω την μέγιστη προστασία.
Σίγουρα κάνει το κινητό πιο bulky αλλά όχι σε τραγικά ενοχλητικό βαθμό.
Αισθητά λεπτότερη από την προκάτοχό της, την Slim Armor.
Η Slim Armor λόγω όγκου είναι κάπως μεγαλύτερη σε όλες τις διαστάσεις σε σύγκριση με την S κάνοντάς την να φαίνεται αρκετά μεγαλύτερη.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μία σύγκριση ανάμεσα στις δύο (Η μπλε είναι η απλή, η Slate είναι η S):
Ειδικά στην τελευταία νομίζω ότι φαίνεται και η διαφορά στο πάχος.
Αν κάποιος θέλει και κάποια άλλη φωτογραφία από την S θα χαρώ να ανεβάσω ότι ζητήσετε.
τελικα πηρα απο public σημερα την απλη την μπλε που εχεις και εσυ μια χαρα εκατσε ειναι τελεια......
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 21/09/2013 - 14:58
γνωριζει καποιος να μου πει εαν μπορω να βρω καπου στην αθηνα σε καποιο μαγαζι sgp θηκες
http://www.spigen.co...tra-hybrid.html
http://www.spigen.co...im-armor-s.html
αυτες μου αρεσαν πολυ. εαν δεν υπαρχουν στην αθηνα ποσο + παει με εξοδα αποστολης κλπ?
Τελευταία επεξεργασία από: alexis13, 21/09/2013 - 15:03.
Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:15
γνωριζει καποιος να μου πει εαν μπορω να βρω καπου στην αθηνα σε καποιο μαγαζι sgp θηκες
http://www.spigen.co...tra-hybrid.html
http://www.spigen.co...im-armor-s.html
αυτες μου αρεσαν πολυ. εαν δεν υπαρχουν στην αθηνα ποσο + παει με εξοδα αποστολης κλπ?
Τη 2η την εχουν public-κωτσοβολος σε καποια χρωματα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:21
γνωριζει σε παραγγελια απο το site της sgp ποσα εξοδα αποστολης υπαρχουν μεχρι να την παραλαβεις? επισης καποιο αλλο μαγαζι για θηκες? εκανα μια βολτα σημερα στο Public στο mall και ειχε μονο belkin Πολλες και 1-2 ozaki!
Δημοσίευση 21/09/2013 - 15:29
Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:43
μετά από αρκετές δοκιμές σε θήκες (sgp,puro,belkin,κ.α)
κατέληξα σε αυτήν την : Θήκη
Βέβαια οι ποιο πολλές ήταν καλές αλλά αυτή έκανε την διαφορά και σε χτυπήματα και σε αντοχή. (ένα χρόνο την φοράω και είμαι ακόμα ευχαριστημενος)
Είναι αυτό που λένε μερικοί!!! ότι δίνεις... πέρνεις
Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:53
Αυτή την είδα πριν λίγες μέρες.. Αν δεν είχε τη πλαστική πλάτη, θα την έπαιρνα χθες.
Και εγω τα ψιλοφοβαμαι αυτα τα πλαστικα στη πλατη αν και παιρνει καλες κριτικες
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες