Όπως το βλέπεις το applicator ταΰγετε κάνει και για άλλες τοποθετήσεις;;;;;;;
Μου φαίνεται θα κάνει θραύση!!
Μεγειά!!
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:07
Θέλω να παραγγείλω το powersupport bumper για το space grey 5s αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω το χρώμα,μαύρο η κόκκινο μεταλλικό;;
Τι προτείνετε;;
θα τολμουσα να παρω το κοκκινο αλλα ειναι και θεμα γουστου καθαρα.Λιγο χρωμα στη ζωη μας
Δεν άντεξα και τοποθέτησα την perfect fit στο iPhone, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
...........................
μεγειες!!
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:12
Όπως το βλέπεις το applicator ταΰγετε κάνει και για άλλες τοποθετήσεις;;;;;;;
Μου φαίνεται θα κάνει θραύση!!
Μεγειά!!
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:15
Στα της μεμβράνης τωρα...
Ειναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι σε glass οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με κάποια άλλη.
Η εφαρμογή μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα (thank you applicator) και δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω την smoothing card.
Η μεμβράνη πάνω στην συσκευή ειναι λες και δεν υπάρχει, μόνο αν παρατηρήσει κανεις την περιοχή γύρω από το home button μπορεί να το καταλάβει. Ειναι πολυ λεπτή και μετά την εφαρμογή της χρειάστηκε να μειώσω την φωτεινότητα της οθόνης (και εξοικονόμηση μπαταρίας) γιατί στραβωθηκα, όλα φαίνονται πολυ πιο καθαρά πλέον.
Αξίζει τα λεφτά της;
Όπως ειπα και παραπάνω δεν μπορώ να την συγκρίνω με κάτι άλλο αλλά αν μου βγάλει αρκετούς μήνες χωρίς γρατζουνιές τότε ναι!
Φωτογραφίες δεν έχω την δυνατότητα να βάλω προς το παρών, ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε στην διάθεση σας.
Συγνώμη για το σεντόνι και ένα ευχαριστώ στον Νίκο που την ανακάλυψε και την πρότεινε
Kαταρχάς μεγειές..!
Κρατάω πιο πολύ οτι δε χρειάστηκες τη κάρτα για φουσκάλες και το Applicator. Νομίζω αυτό είναι απο τα μεγάλα +.
Αφού έγινε λοιπόν η δοκιμή και επίσημα, είναι επόμενη αγορά..
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:22
Kαταρχάς μεγειές..!
Κρατάω πιο πολύ οτι δε χρειάστηκες τη κάρτα για φουσκάλες και το Applicator. Νομίζω αυτό είναι απο τα μεγάλα +.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 21:36
Δεν άντεξα και τοποθέτησα την perfect fit στο iPhone, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Το κουτί που μου ήρθε ήταν τεράστιο για τα πράγματα που παρέλαβα, η κοπέλα μου νόμιζε ότι αγόρασα iPad και πήγε να ξεκινήσει την γνωστή σε όλους τους δεσμευμένος μανούρα...
Ήταν συσκευασμένα πολυ προσεκτικά για να προστατευτούν από οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο κουτί κατα την μεταφορά του.
Εκτός από την μεμβράνη και τα παρελκομένων της ήταν και μια θήκη με frost clear πλάτη που όσο και αν δεν μου γέμιζε το μάτι όταν την είδα στην σελίδα τους όταν την δοκίμασα στην συσκευή άλλαξα γνώμη και η slim armor μάλλον θα μείνει στην άκρη για λίγο καιρό.
Στα της μεμβράνης τωρα...
Ειναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι σε glass οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με κάποια άλλη.
Η εφαρμογή μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα (thank you applicator) και δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω την smoothing card.
Η μεμβράνη πάνω στην συσκευή ειναι λες και δεν υπάρχει, μόνο αν παρατηρήσει κανεις την περιοχή γύρω από το home button μπορεί να το καταλάβει. Ειναι πολυ λεπτή και μετά την εφαρμογή της χρειάστηκε να μειώσω την φωτεινότητα της οθόνης (και εξοικονόμηση μπαταρίας) γιατί στραβωθηκα, όλα φαίνονται πολυ πιο καθαρά πλέον.
Αξίζει τα λεφτά της;
Όπως ειπα και παραπάνω δεν μπορώ να την συγκρίνω με κάτι άλλο αλλά αν μου βγάλει αρκετούς μήνες χωρίς γρατζουνιές τότε ναι!
Φωτογραφίες δεν έχω την δυνατότητα να βάλω προς το παρών, ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε στην διάθεση σας.
Συγνώμη για το σεντόνι και ένα ευχαριστώ στον Νίκο που την ανακάλυψε και την πρότεινε
Ποια θηκη ειχε μεσα;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/11/2013 - 22:06
6-7 μέρες υπολογίζεις περίπου.
το ebay μου αναφέρει 9-16 μέρες εργάσιμες, τόσες πολλές?
στη 2 βδομαδα θα τα παρεις
Δημοσίευση 12/11/2013 - 22:58
Πάμε για group buy να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής?
Μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλοι.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 23:18
Δημοσίευση 12/11/2013 - 23:24
Πάμε για group buy να μειώσουμε τα έξοδα αποστολής?
Μπορεί να ενδιαφέρονται και άλλοι.
Το θέμα του Group Buy δεν είναι τόσο απλό. Τόσα χρόνια εδώ μια μόνο φορά στέφθηκε με επιτυχία χωρίς προβλήματα.
Προσωπικά τέτοια ευθύνη δε μπορώ να πάρω. Και δε ξέρω και αν θα καταφέρεις καλυτερη τιμή γι αυτό.
Δημοσίευση 12/11/2013 - 23:37
Eβαλα την δερματινη της Apple είναι φανταστική
που τη βρήκες ρε θηρίο ?
Edit: Είδα και στο site της Vodafone έγινε διαθέσιμη οπότε όποιος ενδιαφέρεται.. Apple Case
Δημοσίευση 12/11/2013 - 23:43
που τη βρήκες ρε θηρίο ?
Edit: Είδα και στο site της Vodafone έγινε διαθέσιμη οπότε όποιος ενδιαφέρεται.. Apple Case
Από Γερμανό μέσω Internetπου τη βρήκες ρε θηρίο ?
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες