Μόλις σήμερα παρέλαβα το The New ThinEdge bumper σε χρυσό !
Ένα σύντομο review.
Η παραγγελία έγινε 11/10/13 και ειδοποιητήριο από Ελτά μου ήρθε στις 29/11,με το σαββατοκύριακο ενδιάμεσα, την παρέλαβα σήμερα 2/12.
Ωραία συσκευασία,το σταντάκι που έιχε δώρο κάποια στιγμή θα χρησιμεύσει.
Γενικότερα πολύ Τίμιο πακέτακι για κάποιον που θέλει κάτι όμορφο ,προσιτό και πλούσιο μιας και με ~18ευρώ γίνεται δικό σου με όλα τα καλούδια μέσα.
Ειδικότερα...
Πολύ καλή εμφάνιση,και σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει πλαστικούρα.
Είναι αρκετά σφιχτή και δεν τζογάρει καθόλου,σε αντίθεση με την sgp hybrid που είχα,σε σημείο που δεν θέλω να δοκιμάσω να την βγάλω μη τυχών και σπάσει
Οι ζελατίνες που έχει το πακέτο μέσα είναι καλούτσικες,βέβαια λερώνουν πολύ εύκολα(δαχτυλιες),αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας..
Να σημειώσω πως το προτεκτορ για το πισω μερος ειναι πιο μικρο επιτηδες γιατι αλλιως ξεκολαει απο το bumper λογο πίεσης,οποτε αν αποτυχετε στην εγκατασταση του προτεκτορ ,θα έχετε θέμα.
Το μόνο που με χάλασε είναι το ότι βγαίνει δύσκολα και ότι τώρα που θέλω να παραγγείλω το glasshield της perfectfit φοβαμαι μην εχω θεμα και ξεκολησει απο την πίεση και εδω θελω τα φωτα σας μιας και το -25% δεν θα είναι για πάντα.
και μερικες φώτο απο το αριστούργημα-bumper με το κόκκινο κούμπωμα μιας και έρχονται και γιορτινές μέρες (υπάρχει στη συσκευασία και σε χρυσό χρώμα το κούμπτωμα)