ΟΙι φωτογραφιες που εχει ανεβασει ο φιλος πιο πριν ειναι χαλια και σιγουρα αδικουν τη θηκη...ριξτε μια ματια σε ποιο καλοτραβηγμενες
ισως να εχεις δικιο
Δημοσίευση 07/12/2013 - 14:17
ΟΙι φωτογραφιες που εχει ανεβασει ο φιλος πιο πριν ειναι χαλια και σιγουρα αδικουν τη θηκη...ριξτε μια ματια σε ποιο καλοτραβηγμενες
ισως να εχεις δικιο
Δημοσίευση 07/12/2013 - 14:27
Μπορεί να άργησα λιγάκι λόγω μεγάλου φόρτου εργασία, αλλά μόλις βρήκα λίγο χρόνο τράβηξα τις παρακάτω φωτογραφίες και σας τις παρουσιάζω. Ενα σχόλιο που μου κάνουν πολλοί που βλέπουν τη θήκη είναι πως δεν έχουν δει κάτι αντίστοιχο. Πραγματικά η αίσθηση που εχει όταν κρατάς το τηλεφωνο είναι μοναδική, πέρα από το αισθητικό κομμάτι.
Τέτοια θήκη θα έχει και αυτός.....χαχαχαχαχαχαχ.....!!!!!
Δημοσίευση 07/12/2013 - 14:29
χαχαχαχαχαχαχα ενταξει η αληθεια ειναι οτι το αδικει κατα πολυ το κινητο, κριμα ειναι
Δημοσίευση 08/12/2013 - 00:07
Οριστε η νεα μου φθηνη θηκη. Αν και απο κινα με βολεψε παρα πολυ μιας και ειναι πολυ λεπτη. Οταν κραταω το κινητο μου δινει την εντυπωση οτι κραταω ενα iphone 5c. Παντως παρηγγειλα και την poetic atmosphere για σιγουρια αλλα αφου με ικανοποιησε και αυτη ειπαν να βαλω φωτογραφιες.
Δημοσίευση 08/12/2013 - 10:07
Οριστε η νεα μου φθηνη θηκη. Αν και απο κινα με βολεψε παρα πολυ μιας και ειναι πολυ λεπτη. Οταν κραταω το κινητο μου δινει την εντυπωση οτι κραταω ενα iphone 5c. Παντως παρηγγειλα και την poetic atmosphere για σιγουρια αλλα αφου με ικανοποιησε και αυτη ειπαν να βαλω φωτογραφιες.
Τελευταία επεξεργασία από: DjVassel, 08/12/2013 - 10:11.
Δημοσίευση 08/12/2013 - 12:33
Απομίμηση της poetic είναι αυτή αν δεν κάνω λάθος ..Οριστε η νεα μου φθηνη θηκη. Αν και απο κινα με βολεψε παρα πολυ μιας και ειναι πολυ λεπτη. Οταν κραταω το κινητο μου δινει την εντυπωση οτι κραταω ενα iphone 5c. Παντως παρηγγειλα και την poetic atmosphere για σιγουρια αλλα αφου με ικανοποιησε και αυτη ειπαν να βαλω φωτογραφιες.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 08/12/2013 - 12:35.
Δημοσίευση 08/12/2013 - 13:26
Βασικα ακριβως την ιδια θηκη την εχω στο καταστημα για 5C... Εισαι σιγουρος οτι ειναι για 5/5s η συγκεκριμενη; Επειδη δεν εχεις φωτο απο τη μερια με τα volume buttons, τα κουμπακια ειναι στρογγυλα η ειναι μακροστενα οπως στο 5C; Edit: ακυρο φαινονται στην τελευταια, ειναι στρογγυλα αρα εισαι κομπλε. Οντως πολυ καλη θηκουλα
ναι στρογγυλα ειναι
Απομίμηση της poetic είναι αυτή αν δεν κάνω λάθος ..
επειδη μοιαζει με την poetic την πηρα. απλα απο ποιοτητα δεν ειναι ιδια. η γυαλιστερη πλατη να σκεφτεις απο την πρωτη στιγμη αποκτησε γρατζουνιες αλλα για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.
Δημοσίευση 10/12/2013 - 18:56
Μολις σημερα μου ηρθαν οι ζελατινες που παρήγγειλα την προηγουμενη Δευτερα (7 μερες με σουκου) απο αυτο εδω το site :http://www.whiteston...proof-protector. Οι συγκεκριμενες ειναι η matte σαν ποιοτητα ειναι σαν τις αντιστοιχες τις belkin μονο που ειναι μιση τιμη τις belkin κανουν 15€ (Public) ενω αυτες τωρα το site τις εχει 8,34€ εγω τις πηρα 5,95€ (ισως ειχαν προσφορα) οι τιμες ειναι μαζι με τα μεταφορικα και ειχε και αποδειξη μεσα (απο αγγλια ηρθαν και η αναλυση των ποσων ηταν 2,93€ οι ζελατινες 2τεμ. και 2,43€ το ταχυδρομειο) η συσκευασια τους αν ειχαν 15€ θα ηταν απολυτος δικαιολογημενη οπως θα δειτε στις φωτο ηρθαν μεσα σε συσκευασια οπως ειναι οι αποστειρωμενες γαζες (εξου ειναι και αντιβακτηριακες).Αν καποιος δεν θελει να βαλει γυαλι τις συνιστώ.....
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 10/12/2013 - 19:15
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/12/2013 - 19:31
Δημοσίευση 10/12/2013 - 19:38
Έχει πάρει κανείς την tough armor της spg...
http://www.spigen.co...ough-armor.html
Βασικά θέλω να δω αν ειναι πολύ παχιά κ το κάνει πολύ τούμπανο...
περιμενω να μου ερθει απο κινα
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 10/12/2013 - 20:21
Κίνα;! Γνήσια; Πόσο την πήρες, 14-20$ την έχουν οι αμερικάνοι στο eBayπεριμενω να μου ερθει απο κινα
Δημοσίευση 10/12/2013 - 20:24
Κοιτά αν δεν το δεις δύσκολα το περιγραφεις αλλά είναι η κλασική ματ όπως αυτές που λες αλλά σαφώς επειδή είναι ματ αν την βγάλεις είναι σαν να βγάζεις την κουρτίνα απο παράθυρο μήνα Αύγουστο δεν έχω θεμα με αυτό απο το να αλλάζω κάθε μήνα τις κλασικές ζελατινες προτιμο αυτό αν και αν ισχύει αυτό που λέει το site υπάρχουν και clear hd anti finger λογικά αυτές θα είναι πιο φωτεινές με το προνόμιο να μην αφήνει δαχτυλιες νομίζω είναι η μπλε συσκευασία μέσα στο site...ελπίζω να σε κάλυψα....Ωραια η συσκευασια, στο κινητο πως ειναι;
Το λεω γιατι καλες οι ματ (ουτε δακτυλιες, ουτε τπτ) αλλα οσες εβαλα σε κανα 2 μερες τις εβγαλα γιατι χανοταν ολη η ζωντανια της οθονης...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 11/12/2013 - 00:47
Έχει πάρει κανείς την tough armor της spg...
http://www.spigen.co...ough-armor.html
Βασικά θέλω να δω αν ειναι πολύ παχιά κ το κάνει πολύ τούμπανο...
ισως η πιο ολοκληρωμενη θηκη της sgp.Πολυ καλη προστασια και λογικο παχος για τη κατηγορια της χωρις να ενοχλει...την εχω δει,δεν την εχω.Εχει τα καλυτερα reviews απο ολες τις θηκες της sgp.
Aν θες extra προστασια παρτην.Δες και αυτο το βιντεακι
Δημοσίευση 11/12/2013 - 01:05
το γυαλι της perfect fit ποσες μερες εκανε να σας ερθει σε οσους το αγορασαν?? εκανα την αγορα 2 Δεκεμβριου
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες