Εγώ έχω την κόκκινη κανά μήνα και δεν έχει αλλάξει χρώμα, μόνο στις άκρες λίγα σημαδάκια από τη χρήση..
Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Ad
Δημοσίευση 11/12/2013 - 18:48
Εφη βλεπω οτι εχεις διαβασει απο μονη σου τι παιζει με τη θηκη και τι μπορεις να κανεις ωστε να μην γινει χαλια....τουλαχιστον αμεσως.Εχοντας και εγω θηκη και της Vaja και της PielFrama θεωρω οτι η συγκεκριμενη της apple ειναι κοροιδια για τα λεφτα που ζηταει.
Αν ομως την πηρες και ηρθε ο καιρος να την φορεσεις δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις τους τροπους που προτεινουν δηλ την επαλειψη με προστατευτικα δερματος κλπ
Δημοσίευση 11/12/2013 - 18:49
Για να ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ "λίγο" το ΚΛΙΜΑ, εγω (προσωπικα δηλαδη) πιστεύω οτι το "ΜΗΛΟ" είναι ενα ΚΟΣΜΗΜΑ, η φεραρι των ΚΙΝΗΤΩΝ! Και ΤΑ κοσμήματα δεν τα "κρύβουμε". ΠΡΕΠΕΙ να αναδεικνύουμε την "ομορφια" τους (θα έβαζε κανεις ΚΑΛΥΜΑΤΑ και "κουκούλα" σε μια φεράρι?). ΕΤΣΙ το δικό μου το "μηλόφωνο" που ΕΙΝΑΙ και παλίο "τεσσάρι" (το είχα παρει απο ΜΕΛΟΣ του φόρουμ για την αδερφή ΜΟΥ αλλα τελικα "πηρε" μηλοταμπλετα) το εχω "ΓΥΜΝΟ" και χωρις θηκη. Το παλιο ΤΟ ΗΤC LEO μου (το ΚΙΑ δηλαδη χαχα) δεν με "νοιάζει" ας γρατζουνιστεί ΟΣΟ θελει.
Δημοσίευση 11/12/2013 - 18:56
Εγώ έχω την κόκκινη κανά μήνα και δεν έχει αλλάξει χρώμα, μόνο στις άκρες λίγα σημαδάκια από τη χρήση..
Καλα μπλε μη περιμενεις να γινει!
Αστην κανα μηνα ακομη, μετα βαλτη διπλα σε μια καινουρια, κ περιμενουμε εντυπωσεις!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 11/12/2013 - 19:00
Περιμενω ακομα την sgp με τα screen protector και δεν το κυκλοφορω και πολυ το 5s, μονο στο σπιτι. Μπορει να ακουστει υπερβολικο αλλα χωρις screen protector δεν θελω να το αφηνω οποτε ειναι στο κουτακι του.
Το 4s το ειχα με θηκες αλλα τις βαρεθηκα και το αφησα μονο με μεμβρανες μπρος-πισω, πραγματικα εχανε τρελα με τις θηκες. Το αλουμινενιο δεν εχει παθει τιποτα, βεβαια το προσεχω (στην τσεπη μονο του κλπ ) , το θεμα ειναι πως το αλουμινενιο περιβλημα ( ή οτι αλλο υλικο ειναι ) στο 5s δεν μου φαινεται τοσο "στιβαρο" , οποτε δεν νομιζω να το αφησω ποτε μονο με μεβρανες..
Δημοσίευση 11/12/2013 - 19:03
Εγώ έχω την κόκκινη κανά μήνα και δεν έχει αλλάξει χρώμα, μόνο στις άκρες λίγα σημαδάκια από τη χρήση.
Τα σημαδακια ειναι φυσιολογικη φθορα, οποτε ησουν απο τους τυχερους, ειδες στα λινκ που εβαλα πως εγιναν οι κοκκινες
Δημοσίευση 11/12/2013 - 19:16
Glass Protector από την More-Thing.
Ωραια και με free shipping , το μονο - απο οτι βλεπω ειναι το παχος της σε σχεση με perfect fit και sgp .
Δημοσίευση 11/12/2013 - 23:09
Μολις μου εστειλαν mail απο την perfect fit και μου ειπαν οτι λογω εορτων εχουν ελλειψεις σε μερικα προιοντα και πως προς το παρον παραγουν περισσοτερα κομματια γυιαλι διαφανο παρα χρωματιστο λογω μεγαλης ζητησης. Θα την στειλουν μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας και μου προσεφεραν και μια θηκη δωρο ως ανταλλαγμα για την καθυστερημενη αποστολη. Αυτα!! Επικοινωνηστε μαζι τους!!
Αυτό λογικά ισχύει για εσένα που σου λέει unfulfilled.
Σε εμένα λέει κανονικά shipped οπότε απλά αναμένουμε να ξεκολλήσει από τα ταχυδρομεία...
Δημοσίευση 11/12/2013 - 23:11
Α καταλαβα!! Υπομονη λοιπον!!! Με το 2014 θα τα εχουμε σιγουρα!!!Αυτό λογικά ισχύει για εσένα που σου λέει unfulfilled.
Σε εμένα λέει κανονικά shipped οπότε απλά αναμένουμε να ξεκολλήσει από τα ταχυδρομεία...
Δημοσίευση 12/12/2013 - 13:31
Λοιπον εγω εκανα παραγγελια στις 26/11 , στις 2/12 λεει οτι εφυγε απο Μιαμι και σημερα 12/12 το γυαλι της PerfectFit το βρηκα στην εισοδο .
Η συσκευασια ειναι πραγματικα πολυ μεγαλη ( το ανοιγα 3 λεπτα ) για να βγαλω απο μεσα ενα μικρο φακελακι που περιειχε το γυαλι , το applicator , οδηγιες , αυτοκολλητο dust remover και καρτα squezee . Η εγκατασταση ειναι ευκολη απλα αφαιρεσα τα σκουπιδακια απο την επιφανεια της οθονης , εβγαλα την προστατευτικη ζελατινα του γυαλιου και εβαλα το iPhone να "ξαπλωσει" επανω στο applicator .
Ολα φαινονται μια χαρα , εχει μπει ολοισια ετσι ακριβως οπως επρεπε . Η αισθηση του γυαλιου ειναι καταπληκτικη , αφηνει δαχτυλιες αλλα λιγες οποτε ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι εκει . Απο εκει και περα σχεδον οποια θηκη και να βαλω Gel/Tpu που ακουμπαει στις γωνιες κατευθειαν σηκωνει το γυαλι και δυστυχως απο 4 θηκες που εχω μονο μια καθεται σωστα επειδη δεν σπρωχνει απο το πλαι....
Το περιεργο ειναι οτι φαινεται να ειναι τελεια εγκατασταση δεν βγαινει ουτε χιλιοστο απο εξω αλλα δυστυχως με τις θηκες εχει αυτο το προβλημα . Επισης σε δυο γωνιες λογο των θηκων εμειναν φουσκαλες μονιμες αλλα πολυ μικρες απο το σηκωμα σαν να ψιλοφαγωθηκε εκει , δεν εχει σκουπιδακι ...
Αυτα απο εμενα , σημειωστε οτι εχω 4S διοτι στο 5/5S μπορει να ειναι τελειο το κοψιμο εδω φαινεται να ειναι λιγο πιο στραβο απο οσο επρεπε αλλα σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος .
Τελευταία επεξεργασία από: Alexthekiller1993, 12/12/2013 - 13:38
Δημοσίευση 12/12/2013 - 14:12
Το "έφυγε από Μαϊάμι" το λέτε έτσι ή το βλέπετε κάπου "shipped out from Miami"?
Γιατί εμένα μόνο ένα tracking της USPS μου έδωσαν που από την πρώτη στιγμή είναι κολλημένο στο electronic info for this shipment received.
Δημοσίευση 12/12/2013 - 14:14
Γιατί εμένα μόνο ένα tracking της USPS μου έδωσαν που από την πρώτη στιγμή είναι κολλημένο στο electronic info for this shipment received.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 12/12/2013 - 14:17
Έχεις δρόμο ακόμα. Μιας και έχουν και έλλειψη.. Όταν σου βάλει "Depart USPS Sort Facility" στο Μαιάμι υπολογίζεις 8-10 μέρες.
Λόγω γιορτών βέβαια πιθανόν να πάει παραπάνω.
Δημοσίευση 12/12/2013 - 14:18
Περίεργο.
Και εμένα 2/12 μου ήρθε το mail για το shipment και είναι ακόμα κολλημένο το tracking στο electronic shipment info received.
Για να τους στείλω ένα mail...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες