Τι πλοιο ρε;; Σιγά μην έρχεται και κολυμπώντας..
το First class ειναι πλοιο
Δημοσίευση 12/12/2013 - 20:32
Τι πλοιο ρε;; Σιγά μην έρχεται και κολυμπώντας..
το First class ειναι πλοιο
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 12/12/2013 - 20:42
Κάποιος δεν στα είπε καλά..Δεν στέλνεται αλληλογραφία με πλοίο...Θα έκανε πάνω από 30 μέρες.
http://ircalc.usps.c...e=8:00 AM&dv=35
μα και πλοιο να μην ειναι τα first class ειναι ο πιο αργος τροπος αποστολης
εμενα εχει αργησει
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 12/12/2013 - 20:45
To δικό σου δεν έχει φύγει καν απο Αμερική..
Τα ελτα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι τους εκανε εντυπωση που δεν εχει μπει ελλαδα και οτι δειχνει οτι πεταξε στις 4 του μηνα και οτι συνηθως κανει 3-4 μερες να φτασει ελλαδα!
επισης μου ειπαν να τους παρω την δευτερα για να το κοιταξουν πιο καλα,
Α!και κατεληξαν οτι υπαρχει μεγαλο φορτο στην ευρωπη λογω γιορτων και πιστευουν οτι για αυτο δεν εχει μπει ελλαδα ακομα
Τελευταία επεξεργασία από: Rocket, 12/12/2013 - 20:46.
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 12/12/2013 - 20:54
Εχει φουρτούνα ρε...😄😝σε ρωταω γιατι μαλλον το δικο μου εχει κολλησει καπου στην ευρωπη και δεν λεει να ξεκολλησει
8 μερες σου εκανε εσενα με πλοιο
και εμενα με αεροπλανο ακομα δεν εχει φτασει.
http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_images/iph2013/attachicon.gif 1468517_10201674038507337_306918962_n.jpg
Δημοσίευση 12/12/2013 - 21:03
Τα ελτα που πηρα τηλ μου ειπαν οτι τους εκανε εντυπωση που δεν εχει μπει ελλαδα και οτι δειχνει οτι πεταξε στις 4 του μηνα και οτι συνηθως κανει 3-4 μερες να φτασει ελλαδα!
επισης μου ειπαν να τους παρω την δευτερα για να το κοιταξουν πιο καλα,
Α!και κατεληξαν οτι υπαρχει μεγαλο φορτο στην ευρωπη λογω γιορτων και πιστευουν οτι για αυτο δεν εχει μπει ελλαδα ακομα
Ύπάρχουν όντως καθυστερησεις. Πάντα τέτοιες μέρες το ίδιο γίνεται.
Ευτυχώς το πήρα Νοέμβριο και δεν έμπλεξα. Λογικά την άλλη βδομάδα θα το 'χεις.
Δημοσίευση 12/12/2013 - 21:05
Ύπάρχουν όντως καθυστερησεις. Πάντα τέτοιες μέρες το ίδιο γίνεται.
Ευτυχώς το πήρα Νοέμβριο και δεν έμπλεξα. Λογικά την άλλη βδομάδα θα το 'χεις.
Το ελπίζω!
SIA - MIDNIGHT DECISIONS
Δημοσίευση 13/12/2013 - 17:45
εγώ πήρα αυτή..
http://www.zagg.com/...ses-covers/7467
απο την προσφορά με τα 50% και νομίζω ότι το κάνει πολυ όμορφο και λεπτό..!
Σαν αίσθηση και ποιοτητα ωραίο υλικό απλά δεν ξέρω πόσο το προστατεύει από την πάνω πλευρά της... πάντως την προτείνω.....
Δημοσίευση 13/12/2013 - 20:30
Graft Concepts Leverage i5
Δημοσίευση 14/12/2013 - 14:08
Καλησπέρα!
Μέσα στην εβδομάδα θα αγοράσω επιτελους το space grey 5S μου!
Διάβασα πολλές από τις σελίδες του θέματος εδώ αλλά θα ήθελα την βοηθεια σας και τις προτάσεις για να είμαι καλυμένος αμέσως με το που πάρω τη συσκευή μου.
Ενδιαφέρομαι για μια καλή και οικονομική θήκη που όμως να φαίνεται το κινητό στην πλάτη του για να το χαρώ.Γιατί αν είναι να χωθει όλο μέσα σε μια θήκη ποιος ο λόγος να ψάχνουμε συγκεκριμένα χρώματα συσκευής έτσι δεν είναι?
Επίσης θέλω προτάσεις και για ζελατίνες προστασίας..
Thanks!
Δημοσίευση 14/12/2013 - 14:16
Μου αρεσουν πολυ τα sgp bumper και οι sgp ζελατινες, δες εδω http://www.ebay.com/...984.m1438.l2649 εχει και ζελατινες για οθονη και πλατη, την περιμενω μεσα στην εβδομαδα.
Επισης δες και γυαλινες για την οθονη, γυρω στα 30ε εχουν.
Δημοσίευση 14/12/2013 - 14:25
Bumper θα παρεις για να φαινεται η πλατη της συσκευης.Καλησπέρα!
Μέσα στην εβδομάδα θα αγοράσω επιτελους το space grey 5S μου!
Διάβασα πολλές από τις σελίδες του θέματος εδώ αλλά θα ήθελα την βοηθεια σας και τις προτάσεις για να είμαι καλυμένος αμέσως με το που πάρω τη συσκευή μου.
Ενδιαφέρομαι για μια καλή και οικονομική θήκη που όμως να φαίνεται το κινητό στην πλάτη του για να το χαρώ.Γιατί αν είναι να χωθει όλο μέσα σε μια θήκη ποιος ο λόγος να ψάχνουμε συγκεκριμένα χρώματα συσκευής έτσι δεν είναι?
Επίσης θέλω προτάσεις και για ζελατίνες προστασίας..
Thanks!
Δημοσίευση 14/12/2013 - 14:29
Ναι παιδιά κάτι σε τέτοιο ψάχνω για θήκη.Είναι σίγουρα προστατευτικό για καμία πτώση (χτύπα ξύλο)?
Λογικά θα τις αγοράσω από public ή mediamarkt οποτε ελπίζω να τα βρω εκεί.
Δημοσίευση 14/12/2013 - 14:39
Τιποτα δεν ειναι "σιγουρα προστετυτικο" σε περιπτωση πτωσηςΝαι παιδιά κάτι σε τέτοιο ψάχνω για θήκη.Είναι σίγουρα προστατευτικό για καμία πτώση (χτύπα ξύλο)?
Λογικά θα τις αγοράσω από public ή mediamarkt οποτε ελπίζω να τα βρω εκεί.
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες