Μην την πάρεις άσπρη..
Θα τα κλαις..
Ρε mark για βαλε καμια φωτο της κοκκινης apple... Με τρωει ο κωλ..η τσεπη μου τελευταια με το μαυρο που εμπλεξα...
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:01
Μην την πάρεις άσπρη..
Θα τα κλαις..
Ρε mark για βαλε καμια φωτο της κοκκινης apple... Με τρωει ο κωλ..η τσεπη μου τελευταια με το μαυρο που εμπλεξα...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:02
χεχεχε ωπα ωπα για εμφύλιο το κοβω
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:11
Κανει ωραια αντιθεση, εχω ποσταρει κατι σελιδες πριν .. περιπου 20/12 αν δεις.
Δεν εχει λερωθει παρα πολυ αλλα εκει που εχει δεν φευγει..
Σε πρωτη ευκαιρια ομως θα παρω μια toast made leather, φαινεται πολυ ωραια.
ps δεν ειμαι ο "mark" αλλα την εχω σε space grey iphone..
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:13
Δεν έχω φωτογραφική τώρα να τη βγάλω αλλά πιστεύω εδώ θα δεις καλύτερο δείγμα:
http://forums.macrum...1633562&page=59
Δεν έχει φθαρεί ιδιαίτερα εμένα πάντως εκτός από τις άκρες τα γνωστά σημαδάκια χρήσης..Κανένα ξεθώριασμα.
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:15
Κανει ωραια αντιθεση, εχω ποσταρει κατι σελιδες πριν .. περιπου 20/12 αν δεις.
Δεν εχει λερωθει παρα πολυ αλλα εκει που εχει δεν φευγει..
Σε πρωτη ευκαιρια ομως θα παρω μια toast made leather, φαινεται πολυ ωραια.
ps δεν ειμαι ο "mark" αλλα την εχω σε space grey iphone..
thanx, την εχω βαλει και εγω στο iPhone και ξερω πως δειχνει. Απλα ηθελα να δω πως γινεται με τον καιρο. Αν ειναι ομοιομορφο το μαυρισμα δε με πολυπειραζει (αυτο ακουγεται καπως ), αλλα αν ειναι μονο εκει που την πιανεις, με χαλαει.. Γιαυτο ηθελα να δω και φωτο.
Βεβαια εξακολουθω να πιστευω πως δεν αξιζει τα λεφτα της απλα με τρωει...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:18
thanx, την εχω βαλει και εγω στο iPhone και ξερω πως δειχνει. Απλα ηθελα να δω πως γινεται με τον καιρο. Αν ειναι ομοιομορφο το μαυρισμα δε με πολυπειραζει (αυτο ακουγεται καπως ), αλλα αν ειναι μονο εκει που την πιανεις, με χαλαει.. Γιαυτο ηθελα να δω και φωτο.
Βεβαια εξακολουθω να πιστευω πως δεν αξιζει τα λεφτα της απλα με τρωει...
Απο το τζιν που την βαζω μαλλον εχει κανει κατι μαυριλες μπροστα στα χειλη , δεν φαινεται και ιδιαιτερα.
Τωρα και εγω για 40ε δεν την εχω αλλα ενταξει καλη εντυπωση μου εχει αφησει μεχρι στιγμης
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:22
efi εκεινη τη λοσιον τελικα την ειχες βαλει ή οχι;
Μαλιστα, σας ευχαριστω, μαλλον κανω λιγο πισω και παλι....
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 00:25
Ωχ ναι , ο φιλος μου πριν πολλα ποστ εισαι
Οχι δεν την εβαλα τελικα , δεν ειναι λοσιον ειναι coating!!
Δεν φαινεται σε εμενα πολυ παντως το μαυρισμα αλλα και παλι το προσεχω, δηλαδη δεν το πεταω απο εδω και απο εκει επειδη ειναι σε θηκη!
Δημοσίευση 15/01/2014 - 07:07
Καλημερα σε ολους σας,
Μολις προμηθευτηκα το ασπρο 5s απο Σιγκαπουρη και σε λιγο διαστημα ερχομαι Ελλαδα (καθοτι ναυτικος). Εχω προγραμματισει να παρω το γυαλι απο την perfect glass http://www.perfectfi...ough-protection καθοτι στο 5αρι ειχα το γυαλι της spigken tr. Θα ηθελα να δω αν υπαρχει διαφορα γιατι 1 χρονο μετα στο 5αρι εχει παρει λιγο αερα πανω αριστερα/ δεξια κ κατω στο home button. θελω να ελπιζω πως της perfect fit θα ειναι καλυτερο. Επισης θα ηθελα την αποψη σας για θηκη στο ασπρο. Τοσα χρονια επερνα μαυρο κ ειδικα στο 5 ειχα ενα bumper της spiggen με μαυρο κ κοκκινο χρωμα που του πηγαινε πολυ. Στο ασπρο ομως τι θα του ταιριαζε? εχω δει πολλα cases κ καταληγω σε ασπρο χρωμα κ το case για να πηγαινει αισθητικα με το τηλ αλλα απο την αλλη θελω να φαινεται κ το μηλαρακι απο πισω. Δε θελω να ειναι και κουμουτσα η θηκη οποτε καταληγουμε στο μπαχαλο που ελεγα κ πιο πανω.
Οποιος/ οποια (azaleaa) εχει ασπρο 5/5s θα ηθελα να μου πειτε την αισθητικη σας αποψη σε σχεση κ με τις παραπανω παραμετρους. Εχω καταληξει στο Saturn σε λευκο χρωμα της spigen αν καποιο μελος το εχει θα ηθελα την αποψη του και αν μπορει να βαλει κ κανα 2 φωτο απο το εσωτερικο της θηκης καθως κ να γραψει τη προσωπικη του γνωμη.
Ευχαριστω....
P.S: Γλυστριδα εφαγα.....
Δημοσίευση 15/01/2014 - 12:52
Καλημερα σε ολους σας,
Μολις προμηθευτηκα το ασπρο 5s απο Σιγκαπουρη και σε λιγο διαστημα ερχομαι Ελλαδα (καθοτι ναυτικος). Εχω προγραμματισει να παρω το γυαλι απο την perfect glass http://www.perfectfi...ough-protection καθοτι στο 5αρι ειχα το γυαλι της spigken tr. Θα ηθελα να δω αν υπαρχει διαφορα γιατι 1 χρονο μετα στο 5αρι εχει παρει λιγο αερα πανω αριστερα/ δεξια κ κατω στο home button. θελω να ελπιζω πως της perfect fit θα ειναι καλυτερο. Επισης θα ηθελα την αποψη σας για θηκη στο ασπρο. Τοσα χρονια επερνα μαυρο κ ειδικα στο 5 ειχα ενα bumper της spiggen με μαυρο κ κοκκινο χρωμα που του πηγαινε πολυ. Στο ασπρο ομως τι θα του ταιριαζε? εχω δει πολλα cases κ καταληγω σε ασπρο χρωμα κ το case για να πηγαινει αισθητικα με το τηλ αλλα απο την αλλη θελω να φαινεται κ το μηλαρακι απο πισω. Δε θελω να ειναι και κουμουτσα η θηκη οποτε καταληγουμε στο μπαχαλο που ελεγα κ πιο πανω.
Οποιος/ οποια (azaleaa) εχει ασπρο 5/5s θα ηθελα να μου πειτε την αισθητικη σας αποψη σε σχεση κ με τις παραπανω παραμετρους. Εχω καταληξει στο Saturn σε λευκο χρωμα της spigen αν καποιο μελος το εχει θα ηθελα την αποψη του και αν μπορει να βαλει κ κανα 2 φωτο απο το εσωτερικο της θηκης καθως κ να γραψει τη προσωπικη του γνωμη.
Ευχαριστω....
P.S: Γλυστριδα εφαγα.....
Γιατί δεν κοιτάζεις για κάποια διάφανη εφόσον θέλεις να φαίνεται το μήλο;
http://www.spigen.co...r=Crystal Shell
http://www.ebay.com/...e-/261147557329
την πρώτη την έχω και είμαι ευχαριστημένος. Τη δεύτερη την περιμένω.
Δημοσίευση 15/01/2014 - 13:07
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/01/2014 - 13:08
Ειναι μια άποψη και αυτο...Παίρνεις αυτό:
κάνεις μια λακουβίτσα στη μέση κι έχεις την παραπάνω θήκη..
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/01/2014 - 13:35
Εχει κάποιος να μου προτείνει ζελατινα ματ για πίσω iPhone 5;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/01/2014 - 13:44
Ερώτηση απορία το δικο σου iPhone 5 εχει οθόνη και πίσω..... αν εχει θελω και γω.... για πίσω ειπα στο πόστΠροσωπικα πιστευω δεν αξιζουν οι ματ. Ναι μεν δεν εχεις δακτυλιες, αλλα χανεις ολη τη ζωντανια της οθονης.
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 15/01/2014 - 13:45
Knowledge Is Power
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες