Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 10/12/2014 - 23:35
You'll Never Walk Alone
Ad
Δημοσίευση 10/12/2014 - 23:38
Δημοσίευση 10/12/2014 - 23:41
Σχεδον ολοι.
Καλη ειναι για τα 10€ που κανει.
Η αλήθεια ειναι ότι τη θέλω για 5s. Την είχατε βάλει;; Είχα μια λεπτή 0.2mm απο eBay αυτές με τα 0.80€ αλλά πίσω κάτω χαμηλά που ήταν ανοιχτή κρατούσε σκόνη και μου έκανε σημάδια στο γυαλιστερό κομμάτι. Ειναι εξίσου λεπτή η puro??Τολη για 5αρι λεει...
Δημοσίευση 11/12/2014 - 00:49
Φοράει κανεις την puro ultra slim?? Αξίζει λέτε;; Είμαι έτοιμος να πάω να την πάρω αύριο απο public.
http://www.caudabe.c...s/the-veil-wisp
http://www.desmay.co...slight-5-0-35mm
Δημοσίευση 11/12/2014 - 02:12
Πολύ καλύτερες απο την puro Νίκο;; Τις έχεις δοκιμασει;;http://www.caudabe.c...s/the-veil-wisp
http://www.desmay.co...slight-5-0-35mm
Δημοσίευση 11/12/2014 - 03:25
h veil φαινεται πολυ καλη κ δεν ειναι κ ακριβη γυρω στα 13ευρω κανει την εχει δοκιμασει κανεισγτ μεσω paypal βγαζει κινεζικα που δοκιμασα
Δημοσίευση 11/12/2014 - 11:24
Νίκο σαν τη veil ήταν και αυτή απο το eBay με το κενό απο κάτω και μου το γ@μησε το το τηλ. Έχω ξενερώσει...Τη Veil τη κοιτάζω καιρό τώρα. Κορυφαία απο τις λεπτές.
Τη Puro πάλι την είχε πάρει φίλος και τη πέταξε μετά απο 2-3 μέρες.
Δημοσίευση 11/12/2014 - 12:32
Νίκο σαν τη veil ήταν και αυτή απο το eBay με το κενό απο κάτω και μου το γ@μησε το το τηλ. Έχω ξενερώσει...
Οπως λεει και ο Νικος η Veil ηταν για το 5/5s top σε πωλησεις και εξισου καλα παει τωρα και με τα 6/6 plus..Ποιοτικα στεκεται καλυτερα απο καποιες του ebay γιατι οι γωνιες της ειναι προσεγμενες οπως και η εφαρμογη της γενικα..Σιγουρα δεν προκαλει φθορα στο τηλ γιατι την ειχα παραγγειλει για 2 φιλους και την φορανε ακομα μετα απο 1 χρονο σχεδον χωρις κανενα προβλημα.Ισως η μια στη κατω γωνια εχει μαυρισει καπως αλλα αυτο ειναι θεμα χρησης νομιζω.
Τωρα ειναι και θεμα γουστου και ψυχολογιας λογω της κακης εμπειριας που ειχες.Να ξερεις παντως οτι μια θηκη που δεν εφαρμοζει καλα και δεν ειναι προσεγμενη στην εσωτερικη επιφανεια και στις γωνιες μπορει να το ξεσκισει το τηλ αν εισαι εφησυχασμενος .
Οταν παραλαμβανω θηκη το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να τσεκαρω να δω ποσο λεια ειναι η εσωτερικη επιφανεια και αν "τσιμπανε" οι γωνιες της (αν εχει)
Δημοσίευση 11/12/2014 - 12:52
Νίκο σαν τη veil ήταν και αυτή απο το eBay με το κενό απο κάτω και μου το γ@μησε το το τηλ. Έχω ξενερώσει...
Θήκη με θήκη διαφέρει. Το κενό κάτω είναι ένα θέμα όντως, αν όμως είσαι προσεχτικός δε θα έχεις πρόβλημα.
Να 'σουν με το "συλλεκτικό" απο την άλλη να το καταλάβω. Γνώμη μου, άφοβα τη Veil.
Και της Desmay πάντως είναι καλή εναλλακτική.
Δημοσίευση 11/12/2014 - 13:04
Γενικώς το τηλ το δουλεύω χωρίς θήκη και πιο ψείρα απο μένα δύσκολα θα βρεις. Αλλά το μάτι βλέπει εγκέφαλο μετα όταν χωρίς θήκη δεν έχει αμιχη και του βάζω μια η οποία εφάρμοζε μια χαρά (αυτή που αναφέρω πιο πάνω) και βλέπω το diamond cut σημαδεμένο λες και το έτριψα με γυαλοχαρτο.Οπως λεει και ο Νικος η Veil ηταν για το 5/5s top σε πωλησεις και εξισου καλα παει τωρα και με τα 6/6 plus..Ποιοτικα στεκεται καλυτερα απο καποιες του ebay γιατι οι γωνιες της ειναι προσεγμενες οπως και η εφαρμογη της γενικα..Σιγουρα δεν προκαλει φθορα στο τηλ γιατι την ειχα παραγγειλει για 2 φιλους και την φορανε ακομα μετα απο 1 χρονο σχεδον χωρις κανενα προβλημα.Ισως η μια στη κατω γωνια εχει μαυρισει καπως αλλα αυτο ειναι θεμα χρησης νομιζω.
Τωρα ειναι και θεμα γουστου και ψυχολογιας λογω της κακης εμπειριας που ειχες.Να ξερεις παντως οτι μια θηκη που δεν εφαρμοζει καλα και δεν ειναι προσεγμενη στην εσωτερικη επιφανεια και στις γωνιες μπορει να το ξεσκισει το τηλ αν εισαι εφησυχασμενος .
Οταν παραλαμβανω θηκη το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να τσεκαρω να δω ποσο λεια ειναι η εσωτερικη επιφανεια και αν "τσιμπανε" οι γωνιες της (αν εχει)
Δημοσίευση 11/12/2014 - 13:28
Γενικώς το τηλ το δουλεύω χωρίς θήκη και πιο ψείρα απο μένα δύσκολα θα βρεις. Αλλά το μάτι βλέπει εγκέφαλο μετα όταν χωρίς θήκη δεν έχει αμιχη και του βάζω μια η οποία εφάρμοζε μια χαρά (αυτή που αναφέρω πιο πάνω) και βλέπω το diamond cut σημαδεμένο λες και το έτριψα με γυαλοχαρτο.
ενταξει...προφανως κακη ποιοτητα.Το 5 που ειχα και εχω απλα ειναι για τεσταρισματα πια δεν μπορεις να φανταστεις τι θηκες εχει φορεσει και 2-3 απο αυτες να με ιδρωνουν για να τις βγαλω....και ολα αυτα επι εποχων σκανδαλου με το bezel. Aν πιασεις το τηλ στα χερια σου δεν θα δεις το παραμικρο κυριολεκτικα,καινουργιο 100%. Νομιζω οτι επεσες σε "κακη" θηκη και τιποτα αλλο. Εχω δει bumper να γεμιζει σημαδια τηλεφωνο οποτε δεν μου κανει εντυπωση αυτο που λες.
Αν εχεις τετοιο αγχος τοτε θα σου προτεινα για λεπτη και πολυ καλη θηκη τη spigen neohybrid που δεν εχεις τετοιο θεμα στο μπασε βγαλε
Δημοσίευση 11/12/2014 - 13:31
Ειδικά εκείνη η περιοχή που σου λεω οοοοοσα 5αρια και να άλλαξα πάντα όμως έκανε σημάδι με ή χωρίς θήκη απλώς όταν είσαι "με" λες γιατι ρε γμτ....ενταξει...προφανως κακη ποιοτητα.Το 5 που ειχα και εχω απλα ειναι για τεσταρισματα πια δεν μπορεις να φανταστεις τι θηκες εχει φορεσει και 2-3 απο αυτες να με ιδρωνουν για να τις βγαλω....και ολα αυτα επι εποχων σκανδαλου με το bezel. Aν πιασεις το τηλ στα χερια σου δεν θα δεις το παραμικρο κυριολεκτικα,καινουργιο 100%. Νομιζω οτι επεσες σε "κακη" θηκη και τιποτα αλλο. Εχω δει bumper να γεμιζει σημαδια τηλεφωνο οποτε δεν μου κανει εντυπωση αυτο που λες.
Αν εχεις τετοιο αγχος τοτε θα σου προτεινα για λεπτη και πολυ καλη θηκη τη spigen neohybrid που δεν εχεις τετοιο θεμα στο μπασε βγαλε
Δημοσίευση 11/12/2014 - 13:41
Τωρα με το 5s δεν εισαι?...παντως να ξερεις οτι η Caudabe εχει πολυ καλο support. Και η spigen ειχε απλα εχει πελαγωσει τωρα.Οποια και να παρεις νομιζω θα την ευχαριστηθεις.
Αν θες οπωσδηποτε να αγορασεις απο Ελλαδα τι αλλες επιλογες υπαρχουν?...βασικα ρωταω γιατι δεν ξερω
Δημοσίευση 11/12/2014 - 14:10
Τωρα με το 5s δεν εισαι?...παντως να ξερεις οτι η Caudabe εχει πολυ καλο support. Και η spigen ειχε απλα εχει πελαγωσει τωρα.Οποια και να παρεις νομιζω θα την ευχαριστηθεις.
Αν θες οπωσδηποτε να αγορασεις απο Ελλαδα τι αλλες επιλογες υπαρχουν?...βασικα ρωταω γιατι δεν ξερω
Βασικά ψάχνω κάτι σε ultra thin να μην το καταλαβαίνω ότι φοράει θήκη. Ναι 5s silver είμαι.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 29
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)