Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5251   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 13/04/2015 - 18:51

Λευκο 5αρι και space 5s μετα απο κανα χρονο το καθενα με θηκη, δεν ειχαν το παραμικρο σημαδι.

συμφωνώ απολυτα 

Πάνω από ενός έτους 5s αν έχουν περάσει θήκες .....δεν υπάρχει σημάδι ούτε για δείγμα ....

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5252   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 13/04/2015 - 18:52

δεν λεω οτι λες ψεμματα αλλα μην γενικευουμε σε οτι μπορει να συμβαινει σε μας .Και εγω εχω 5αρι και 5s που εχουν περασει τα πανδεινα με θηκες και ειναι καινουργια κυριολεκτικα. Οπως και αλλα που συνεχως τσεκαρω λογω οτι ειναι φιλων.

Αυτο που παιζει ρολο σε πιθανες φθορες ειναι

ποιοτητα θηκης

αστοχια υλικου ακομα και επωνυμης θηκης

χρηση σε βρωμικο η με πολυ σκονη περιβαλλον και οχι συχνος καθαρισμος της θηκης

σε καθε περιπτωση το 5 η πολλα 5αρια ειχαν προβληματα με το bezel τα οποια ομως στο 5s εξαλειφθηκαν.Αν και το τι μπορεις να παθεις απο μια "κακη" θηκη ειναι γενικο φαινομενο

#5253   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/04/2015 - 19:01

δεν λεω οτι λες ψεμματα αλλα μην γενικευουμε σε οτι μπορει να συμβαινει σε μας .Και εγω εχω 5αρι και 5s που εχουν περασει τα πανδεινα με θηκες και ειναι καινουργια κυριολεκτικα. Οπως και αλλα που συνεχως τσεκαρω λογω οτι ειναι φιλων.

Αυτο που παιζει ρολο σε πιθανες φθορες ειναι

ποιοτητα θηκης

αστοχια υλικου ακομα και επωνυμης θηκης

χρηση σε βρωμικο η με πολυ σκονη περιβαλλον και οχι συχνος καθαρισμος της θηκης

σε καθε περιπτωση το 5 η πολλα 5αρια ειχαν προβληματα με το bezel τα οποια ομως στο 5s εξαλειφθηκαν.Αν και το τι μπορεις να παθεις απο μια "κακη" θηκη ειναι γενικο φαινομενο

Αναφερομαι παντα στο γυαλιστερο κομματι του αλουμινιου. Με θηκες τυπου ozaki,puro (λεπτες γενικοτερα και επωνυμες) δεν μπορεσα να το κρατησω χωρις σημαδια και το καθαριζα μερα παρα μερα. Το εβαζα κατω απ το φως και ειχε καποια εστω μικρα μεχρι που ξενερωσα και πηρα το 6 που δεν με τρελενει να γλιτωσω. Το θεμα ειναι οτι σπαζομουν και δεν χαιρομουν το κινητο  Τωρα τι να σ πω. Δεν το ειχα και πανοπλια...

#5254   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/04/2015 - 22:30

Τι θηκη?

Διάφορες μη μεταλλικές πάντα, puro, belkin κτλ. Και ποτε δε τις εβγαζα για να καθαρίσω το κινητό.

You'll Never Walk Alone

#5255   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 14/04/2015 - 13:53

Διάφορες μη μεταλλικές πάντα, puro, belkin κτλ. Και ποτε δε τις εβγαζα για να καθαρίσω το κινητό.

πριν το πουλήσεις όμως ήθελε απολύμανση απο την μπίχλα!!!!! :P

#5256   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2015 - 14:33

πριν το πουλήσεις όμως ήθελε απολύμανση απο την μπίχλα!!!!! :P

Ντάξει μωρε, απλα εχασα τους μικροβιοφοβικους αγοραστες! lol

You'll Never Walk Alone

#5257   modifi

modifi

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 16/04/2015 - 10:05

καλημέρα πήρα την θήκη της "quadocta"για το 4 S από το γερμανικό amazon http://www.amazon.de...00BM7A6GS?psc=1 με την υπηρεσία της t2g   

http://www.transport-to-greece.gr/gr/  μπορώ  να πω πως έμεινα ευχαριστημένος και με το προϊόν αλλά και με την μεταφορά της .η θήκη είναι τόσο λεπτή που δεν την καταλαβαίνεις καν πάνω στο κινητό, επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κουμπιά, πολύ μικρή η διάφορα πατιούνται όλα χωρίς καμία δυσκολία. την συνιστώ ανεπιφύλαχτα λοιπόν ,υψηλή ποιότητα σε χαμηλό κόστος !

για όσους έχουν το i6 θα έλεγα πως είναι μια καλή επιλογή με την θήκη διατηρεί το όμορφο design του, αλλά προστατεύεται και από γρατσουνιές κτλ. τώρα εάν θα πέσει κάτω κάτι που εύχομαι να μην γίνει θα ποστάρω για να σας πω το αποτέλεσμα . :)

Τελευταία επεξεργασία από: modifi, 16/04/2015 - 10:07

#5258   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 19/05/2015 - 11:02

Καλημερα σε ολους εχει παρει κανενος το ματι καμια θηκη που αξιζει spigen κτλ σε προσφορα για iphone 5
Rafael Nadal

#5259   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2015 - 13:50

Καλημερα σε ολους εχει παρει κανενος το ματι καμια θηκη που αξιζει spigen κτλ σε προσφορα για iphone 5

ψαξε ebay για ....

-Belkin Grip Candy Sheer Case For iPhone 5

-spigen neo hybrid iphone 5

και γενικα οτι βαλεις για το 5 κατι θα βρεις σε χαμηλη τιμη.Προσοχη σε απομιμησεις :)

#5260   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2015 - 13:59

ψαξε ebay για ....
-Belkin Grip Candy Sheer Case For iPhone 5
-spigen neo hybrid iphone 5
και γενικα οτι βαλεις για το 5 κατι θα βρεις σε χαμηλη τιμη.Προσοχη σε απομιμησεις :)

Προτεινω και γω την Candy Sheer. Η καλυτερη θηκη που ειχα μεχρι τωρα σε ολα τα iPhones.

You'll Never Walk Alone

#5261   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2015 - 15:10

Καταρχην ευχαριστω πολυ για την αποψη σας!!!ερωτησεις τωρα !!!αυτη η candy sheer δεν ξεχιλωνει βαλε βγαλε;;;δευτερον θα ηθελα να προεξεχει λιγακι γυρω γυρω γιατι οταν το βαζεις αναποδα πχ σε τραπεζι να μην χαραζετε κια τριτο στον φιλο τον rromeodim που ειπε για της αυθεντικες μπηκα στο site της belkin κι ειδα αυτες οπως στην πρωτη φωτο και μετα μπηκα ebay και βρηκα αυτες σε καλη τιμη η ερωτηση μου τωρα ειναι αυθεντικες επειδη δεν βλεπω πισω να εχει το σημα της belkin

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1432041026.549559.jpg   96,41KB   47 λήψεις Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1432041039.050832.jpg   133,75KB   46 λήψεις

Rafael Nadal

#5262   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 19/05/2015 - 16:29

αυθεντικες λεει αυτος εδω...καλο feedback εχει. Γενικα δεν ειχαν προβλημα με ξεχειλωμα οι belkin αυτης της σειρας ειδικα συν οτι ακουμπας το τηλ αναποδα στο τραπεζι πολυ ανετα γιατι το προστατευει.Μπαινοβγαινει πανευκολα

Η Spigen neo hybrid απο την αλλη ειναι ενα τι πιο λεπτη και πιο διακριτικη...απαιτει λιγο πιο πολυ προσοχη στο μπασε βγαλε και εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να της αλλαξεις μονο το στεφανι και να εχεις αλλο χρωμα ετσι.

Σε καθε περιπτωση και οι 2 ηταν απο τις καλυτερες για τα 5αρια

Αρνητικα στην μεν Belkin καποιοι στις αρχες παραπονεθηκαν για την αισθηση στο πατημα των κουμπιων το οποιο μαλλον το διορθωσε μετα  η ισως ηταν παρτιδα και στη Spigen η ευαισθησια του frame που σε καποιους εσπαγε λογω υπερβολικης η αγαρμπης δυναμης που ασκουσαν κατα τη τοποθετηση και επισης οτι τα κουμπια μπορει να τα εχανες γιατι παλι κατα την τοποθετηση μπορει να εφευγαν απο την θεση τους.

Εγω ετυχε να εχω και τις 2 και με αριστα το 10 θα τους εδινα σιγουρα 8

#5263   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 20/05/2015 - 10:02

αυθεντικες λεει αυτος εδω...καλο feedback εχει. Γενικα δεν ειχαν προβλημα με ξεχειλωμα οι belkin αυτης της σειρας ειδικα συν οτι ακουμπας το τηλ αναποδα στο τραπεζι πολυ ανετα γιατι το προστατευει.Μπαινοβγαινει πανευκολα
Η Spigen neo hybrid απο την αλλη ειναι ενα τι πιο λεπτη και πιο διακριτικη...απαιτει λιγο πιο πολυ προσοχη στο μπασε βγαλε και εχει το πλεονεκτημα οτι μπορεις να της αλλαξεις μονο το στεφανι και να εχεις αλλο χρωμα ετσι.
Σε καθε περιπτωση και οι 2 ηταν απο τις καλυτερες για τα 5αρια
Αρνητικα στην μεν Belkin καποιοι στις αρχες παραπονεθηκαν για την αισθηση στο πατημα των κουμπιων το οποιο μαλλον το διορθωσε μετα η ισως ηταν παρτιδα και στη Spigen η ευαισθησια του frame που σε καποιους εσπαγε λογω υπερβολικης η αγαρμπης δυναμης που ασκουσαν κατα τη τοποθετηση και επισης οτι τα κουμπια μπορει να τα εχανες γιατι παλι κατα την τοποθετηση μπορει να εφευγαν απο την θεση τους.
Εγω ετυχε να εχω και τις 2 και με αριστα το 10 θα τους εδινα σιγουρα 8

την παραγγειλα φιλαρακο ευχαριστω εχω αρκετες θηκες της ελληνικης αγορας μπορει καποιες χωρις καμια προστασια εχω γυρω στης 20 θηκες και μιας και το iphone 5 τωρα δεν ειναι απο τα πρωτα iphone ολοι τρεχουν για το iphone 6 ευκαιρια ειναι τωρα να παρω καποιες θηκουλες που αξιζουν!!!ψαχνω δυο τρια ηδη ακομα εαν θα μπορουσατε να βοηθησετε ψαχνω και μια καλη flip θηκη
Rafael Nadal

#5264   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2015 - 23:12

Μπορω να εχω για την spigen neo hybrid κανενα αξιολογο πωλητη στο ebay κι αν υπαρχει καπου για την αυθεντικη της apple και καμια με μπαμπου που εχω δει κι ειναι ομορφες
Rafael Nadal

#5265   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 25/05/2015 - 23:26

Υπάρχει το επίσημο Store. Και αποστολή με ACS.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;