Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Please log in to reply
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#811   ioannisto

ioannisto

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:05

Την twelvesouth book book που μπορω να τη βρω? ( την original) ..
Το ρωταω γιατι στο επισημο site στην στελνουν με ups και μαλλον βρωμαει τελωνειο η υποθεση..
60 δολ +30 δολ μεταφορικα
http://twelvesouth.c...okbook_iphone5/

Προσοχη η συγκεκριμενη μπορει να προξενησει φθορα στο χρωμα του 5 . Ειχα το 4ς με αυτη τη θηκη κ επειδη το εβαζα κ το εβγαζα συχνα ( γιατι ειναι προβληματικο να μιλας με το τηλ στη θηκη) προκληθηκαν ¨γιαλισματα¨ στο μεταλικο στεφανι του τηλ

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#812   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:Gr4FiXKill3r_iOS

Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:10

Φιλε λεω για τη case που πειρα μαζι με glass.tr ειμαι οκ απο προστασια

#813   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,823 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 20:12

ΚΑλησπεραααα... επειδη για αυτην εδω τι λετε για το 5?? http://www.ebay.co.u...=item4abec5f0ea

διαβασε 3 σελιδες εδω μηπως και σου δωσουν μια ιδεα

#814   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 21:43

Παιδιά όπως ανέφερα περιμένω αύριο αυτήν την θηκούλα !!! τι άλλο χρειάζομαι για να έχω πλήρης ασφαλές το 5αρακι μου <3 αξίζει να πάρω το Glass.Tr ?? και από όσο ξέρω είναι πλήρως συμβατό με την θηκούλα μου !! πληροφοριακά δεν είμαι και πολλή στα πουγγιά κλπ ..

#815   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,823 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 22:53

Παιδιά όπως ανέφερα περιμένω αύριο αυτήν την θηκούλα !!! τι άλλο χρειάζομαι για να έχω πλήρης ασφαλές το 5αρακι μου <3 αξίζει να πάρω το Glass.Tr ?? και από όσο ξέρω είναι πλήρως συμβατό με την θηκούλα μου !! πληροφοριακά δεν είμαι και πολλή στα πουγγιά κλπ ..

αυτο που προσπαθησα να σου πω και πριν ειναι οτι με τη συγκεκριμενη θηκη εχεις την minimum προστασια απο πιθανη πτωση του τηλ.Προστατευει κυριως απο γρατσουνιες και φυσικα ειναι ομορφη και δεν δινει καθολου ογκο στο τηλ.Θεωρω τα χρηματα για την αγορα glass περιιττα οσο αφορα το θεμα extra προστασια.
Αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το θεμα προστασια του τηλ εχεις 3 επιλογες κατα την ταπεινη μου γνωμη,
1.Αφου περιμενεις τη θηκη απλα αγοραζεις κατι τυπου "θηκη γυαλιων" για να κουβαλας το τηλ
2.Αγοραζεις και αλλη θηκη που να ειναι μεν σχετικα λεπτη αλλα να προσφερει καλυτερη προστασια.
3.Δεν χαλας αλλα λεφτα και απολαμβανεις τη θηκουλα σου απλα προσεχοντας μην γινει κανα ατυχημα,νομιζω καπως ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι.

#816   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 23:33

αυτο που προσπαθησα να σου πω και πριν ειναι οτι με τη συγκεκριμενη θηκη εχεις την minimum προστασια απο πιθανη πτωση του τηλ.Προστατευει κυριως απο γρατσουνιες και φυσικα ειναι ομορφη και δεν δινει καθολου ογκο στο τηλ.Θεωρω τα χρηματα για την αγορα glass περιιττα οσο αφορα το θεμα extra προστασια.
Αν σε ενδιαφερει τοσο πολυ το θεμα προστασια του τηλ εχεις 3 επιλογες κατα την ταπεινη μου γνωμη,
1.Αφου περιμενεις τη θηκη απλα αγοραζεις κατι τυπου "θηκη γυαλιων" για να κουβαλας το τηλ
2.Αγοραζεις και αλλη θηκη που να ειναι μεν σχετικα λεπτη αλλα να προσφερει καλυτερη προστασια.
3.Δεν χαλας αλλα λεφτα και απολαμβανεις τη θηκουλα σου απλα προσεχοντας μην γινει κανα ατυχημα,νομιζω καπως ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι.

Φίλε το Glass.Tr όμως προστατεύει από πτώση άμα ξέρω εγώ που δεν υπαρχή περίπτωση πότε να γίνει κάτι τέτοιο ( 3 iDevices έχω κανένα δεν μου έπεσε ποτέ ) θα σπάσει το Glass.Tr και όχι το Digitizer ;) !!!

#817   prophil

prophil

iPH Contributor

• 1,199 μηνύματα
  • Twitter:@prophil
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 26/11/2012 - 23:52

Εγώ παρήγγειλα αυτή την θήκη. Άκούω σχόλια...

#818   giwrgos7

giwrgos7

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2012 - 11:46

Είμαι ανάμεσα σε SGP Ultra Thin Air, Ringke SLIM Soft Feeling Premium Hard Case και Elano S5 Outfit. Ποιά είναι η πιο λεπτή από αυτές; Γενικότερα ψάχνω κάτι σε αυτό το στυλ, με λίγο παραπάνω πάχος από μια Slice 3 για παράδειγμα.

Τελευταία επεξεργασία από: giwrgos7, 27/11/2012 - 11:49.

#819   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,823 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2012 - 12:53

Είμαι ανάμεσα σε SGP Ultra Thin Air, Ringke SLIM Soft Feeling Premium Hard Case και Elano S5 Outfit. Ποιά είναι η πιο λεπτή από αυτές; Γενικότερα ψάχνω κάτι σε αυτό το στυλ, με λίγο παραπάνω πάχος από μια Slice 3 για παράδειγμα.

και οι 3 νομιζω ειναι καλες....με βαση τις προτιμησεις χρηστων μαλλον θα πηγαινα προς την Ringle.
Και οι 3 παντως προσφερουν βασικη προστασια στο τηλ και οχι τιποτα το ιδιαιτερο.Επισης το πανω και κατω μερος του τηλ τα αφηνουν εκτεθειμενα.

#820   dominator

dominator

iPH Hero

• 3,533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 27/11/2012 - 16:06

τελικά πείρα αυτή σήμερα http://www.belkin.co...lkin/p/P-F8W153 γιατί αν περιμένω πότε θα μου έρθουν η άλλες από κίνα την .....

#821   coolbaby

coolbaby

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2012 - 18:26

Εγώ παρήγγειλα αυτή τι λέτε? Θα το προστατεύει το 5?
http://www.iphonecaz...slim-frame.html

#822   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,823 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2012 - 18:50

την εχει παραγγειλει και ενα αλλο παιδι εδω και λογικα την παραλαμβανει αυτες τις μερες.Πολυ καλο bumper με πλεονεκτημα οτι μπαινει βγαινει ευκολα αφου ενωνεται σε ενα σημειο.Μονο μειονεκτημα που αναφερουν οι πρωτοι 2-3 που το παρελαβαν και αναφερουν ειναι μια δυσκολια στο να μπει το βυσμα που φορτιζει το τηλ?Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα κατι τετοιο....ο DJTaurus θα μας διαφωτισει αν δει το ποστ.Παντως πολυ ομορφο.

#823   EMPire1990

EMPire1990

iPH newbie

• 49 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 27/11/2012 - 18:58

Αυτή η θήκη στο εσωτερικο τί εχει? Δλδ το αλουμινιο της συσκευης και το bezel θα ερχονται σε επαφη με πλαστικο ή καποιου ειδους λαστιχο?

#824   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,823 μηνύματα

Δημοσίευση 27/11/2012 - 19:06

Αυτή η θήκη στο εσωτερικο τί εχει? Δλδ το αλουμινιο της συσκευης και το bezel θα ερχονται σε επαφη με πλαστικο ή καποιου ειδους λαστιχο?

δες εδω για καποιες αποριες...δεν πιστευω να εχει προβλημα παντως αν εχει καλη εφαρμογη.
http://techmusings.me/169513935

#825   coolbaby

coolbaby

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 27/11/2012 - 19:27

Λέτε να είναι τόσο λαλάκες και να μην μπαίνει το βύσμα?Μόλις παραλλάβω θα σας πώς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 38

0 μέλη, 36 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες