Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1126   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/12/2012 - 11:30

αν την παρηγγειλες από ασιατικη χώρα θα καθυστερήσει λίγο νομίζω. έχω πάρει μεμβρανες από Hong Kong και έκαναν 15-20 μέρες να έρθουν. από Αμερική έρχονται πιο γρήγορα.

Από Κορέα την παράγγειλα. Το ήξερα από Αμερική ότι έρχονται πιο γρήγορα και από προσωπική εμπειρία μία εβδομάδα με 10 μέρες. Από Κίνα χτυπάνε μήνα άνετα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1127   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:13

εχει κανεις αυτη να μας πει εντυπωσεις??

http://www.iphonecaz...slim-frame.html

Την παρέλαβα τη Δευτέρα 10 του μήνα μαζί με μία Zero 0.5mm. Η παραγγελία έγινε στις 25 Νοεμβρη.
H Zero με απογοήτευσε ειν' η αλήθεια, αλλά η ThinEdge μ' εντυπωσίασε. Είναι από τα καλύτερα bumper που έχω δει/δοκιμάσει. Τέλεια εφαρμογή και πολύ καλή προστασία για το είδος της.
Το μόνο αρνητικό, η ενιαία πίσω μεμβράνη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δεν εφαρμόζει πολυ καλά. Μια διαιρούμενη SGP μάλλον είναι η ενδεδειγμένη λυση.
Προς το παρόν, παραμένω με Desmay Slight μέχρι να αγοράσω μια μεμβράνη για την πίσω όψη. Αλλά σίγουρα η τελική επιλογή μου θα είναι η ThinEdge της Caze. ;)
Ελπίζω να βοήθησα. :)

#1128   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:23

Οποτε βρεις χρονο βαλε και καμμια φωτο και επισης πες εντυπωσεις απο την αισθηση που σου αφηνουν τα κουμπακια στο πλαι οταν τα πατας.
Οταν λες δεν εφαρμοζει καλα η πισω προστασια τι εννοεις?Εχει λαθος κοψιμο?

#1129   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:40

Το κόψιμο περιμετρικά είναι ok, όμως στα σημεία που τελειώνει το αλουμίνιο και ξεκινά το γυαλί δημιουργείται ένα κενό με αέρα μέσα και δεν μπορούσα να το βγάλω με τίποτα.
Τώρα βέβαια, δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει τέτοιο προβλημα εφαρμογής με ενιαία μεμβράνη πίσω, ή απλά είναι δικιά μου αδεξιότητα... :blush:

#1130   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:42

Το κόψιμο περιμετρικά είναι ok, όμως στα σημεία που τελειώνει το αλουμίνιο και ξεκινά το γυαλί δημιουργείται ένα κενό με αέρα μέσα και δεν μπορούσα να το βγάλω με τίποτα.
Τώρα βέβαια, δεν ξέρω αν και κάποιος άλλος έχει τέτοιο προβλημα εφαρμογής με ενιαία μεμβράνη πίσω, ή απλά είναι δικιά μου αδεξιότητα... :blush:

οκ...οποτε εχεις χρονο ανεβασε καμμια φωτο και μεγειες

#1131   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.214 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:50

Ορίστε και οι φωτογραφίες από την θήκη φορεμένη.

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα
Once You Go Mac You Never Go Back

#1132   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 12:57

Ευχαριστώ, όντως ειναι ωραία και του πάει αν και θα προτιμούσα να είχα πάρει την Slim...

Μας την έκανε η SGP και την έβγαλε αργότερα.

τι διαφορα νομιζεις θα εχει η slim?
εγω νομιζω δεν θα την καταλαβενεις την διαφορα

#1133   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2012 - 13:16

Πριν κανα 2 μέρες ήρθε και σε μένα η Poetic. Απίστευτη θήκη πολύ λεπτή με καλό grip και δεν κρύβει την ομορφιά του τηλεφώνου Προσωπικά για μένα τελείωσε η αναζήτηση θήκης!

Συνημμένο αρχείο  DSC00395.JPG   59,4KB   37 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  DSC00396.JPG   48,32KB   34 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  DSC00397.JPG   47,75KB   36 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  DSC00398.JPG   55,84KB   37 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  DSC00401.JPG   88,66KB   35 λήψεις

Συνημμένα αρχεία

#1134   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 13:17

Καλησπέρα και απο μένα. Λέω να αγοράσω αυτή τη θήκη : http://www.iphonecaz...slim-frame.html Τήν έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει?

#1135   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 13:38

Για την ThinEdge δες εδώ και εδώ ;)

#1136   alexpsilos

alexpsilos

iPH User

• 110 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 14:20

Ααα,thanks,δέν περίμενα η απάντηση να είναι μιά σελίδα πρίν. :) Μια χαρούλα,την παραγγέλνω και θα σας πώ εντυπώσεις μόλις παραλάβω.

#1137   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 14/12/2012 - 16:01

Την παρέλαβα τη Δευτέρα 10 του μήνα μαζί με μία Zero 0.5mm. Η παραγγελία έγινε στις 25 Νοεμβρη.
H Zero με απογοήτευσε ειν' η αλήθεια, αλλά η ThinEdge μ' εντυπωσίασε. Είναι από τα καλύτερα bumper που έχω δει/δοκιμάσει. Τέλεια εφαρμογή και πολύ καλή προστασία για το είδος της.
Το μόνο αρνητικό, η ενιαία πίσω μεμβράνη που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, δεν εφαρμόζει πολυ καλά. Μια διαιρούμενη SGP μάλλον είναι η ενδεδειγμένη λυση.
Προς το παρόν, παραμένω με Desmay Slight μέχρι να αγοράσω μια μεμβράνη για την πίσω όψη. Αλλά σίγουρα η τελική επιλογή μου θα είναι η ThinEdge της Caze. ;)
Ελπίζω να βοήθησα. :)

πιο χρωματακι πηρες?? εγω για το λευκο να παρω την λευκη ή την ασημι?? μου αρεσει σαν bumper γιατι δεν ειναι χοντροκομμενο οπως της sgp. ακομα και η slim σειρα της δεν ειναι και τοσο slim

#1138   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 16:09

πιο χρωματακι πηρες?? εγω για το λευκο να παρω την λευκη ή την ασημι?? μου αρεσει σαν bumper γιατι δεν ειναι χοντροκομμενο οπως της sgp. ακομα και η slim σειρα της δεν ειναι και τοσο slim

η ωραιοτερη θηκη που εχω δει,παιζει σε καποιο καταστημα?

#1139   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 14/12/2012 - 16:36

η ωραιοτερη θηκη που εχω δει,παιζει σε καποιο καταστημα?

για τη thinedge της caze λες???

#1140   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/12/2012 - 17:54

Μετά από την παρότρυνση ενός πολύ καλού μου φίλου πήρα αυτήν.Την έχω αρκετές ημέρες και χωρίς πρόβλημα απλά πάντα πριν ανεβάσω κάτι προτιμώ να το δοκιμάσω μερικές ημέρες και μετά έτσι ώστε να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου σε περίπτωση που μια θήκη είναι μάπα.

Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες