Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1171   PasxosC

PasxosC

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/12/2012 - 13:40

Καταπληκτικη φιλε μου,στην πρωτη ματια που εριξα νομιζα πως ειναι γυμνο το 5αρακι.
Ενα λινκ οποτε μπορεσεις,ευχαριστω!! :)

http://www.iphonecaze.com/iphone5/iphone-5-zero5-pro-slim-cases.html

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1172   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/12/2012 - 13:47

Είναι πολύ καλή και πολύ ποιοτική μου ήρθε και εμένα σήμερα και την δοκίμασα είναι πολύ ωραία .Την έβγαλα γιατί μου αρέσει όπως και να έχει το κινητό να είναι γυμνό...;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1173   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 15/12/2012 - 14:17

Εγω παντως παραγγειλα κ μια ozaki 0.3mm σε πρασσινη για το μαυρο μου αιφονι.
Τελικα το μπαμπερ της sgp μου φαινετε πολυ χοντρο, το 5αρι ειναι τοσο λεπτο κ το χοντραινει αδικα.
Οταν ερθει θα ποσταρω φωτο,ανδε με βολευει κι αυτη θα παρωενα pouch κ τελος οι θηκες :)
Αμαν πια χεχε

το εχω εγω σε ozaki πρασινη το μαυρο και ειναι πολυ ομορφο!

#1174   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/12/2012 - 14:31

http://store.ozakive...at-crystal.html αυτην την δοκιμασε κανενας?

#1175   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 15/12/2012 - 15:20

Caze Thin Edge ( http://forums.macrum...d.php?t=1504567 )
η
Spigen SGP Neo Hybrid Ex Slim ( http://www.spigen.co...slim-metal.html )???

#1176   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/12/2012 - 15:35

το εχω εγω σε ozaki πρασινη το μαυρο και ειναι πολυ ομορφο!

Μακαρι φιλε μου!
Ελπιζω δευτερα με τριτη να την εχω :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1177   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 15/12/2012 - 16:32

Σήμερα μου ήρθε η θηκη caze zero 5 pro, η θηκη είναι πολυ καλύτερη απο ότι περίμενα και δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό!!!!
Και προστατεύει πολυ καλυτερα απο τις αντίστοιχες Spiegen.....

πολυ ωραία η θήκη . από που την παρηγγειλες ; μεταφορικά πόσο σου βγήκαν; γύρω γύρω εκεί που πιάνει το bezel έχει μαλακό πλαστικό (σιλικονη);

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:31
Αφαίρεση εικόνας στο quote

#1178   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 15/12/2012 - 18:23

ναι ναι,συγνωμη,για αυτην λεω,παιζει καπου να την βρουμε...

μονο απο το site απο οσο ξερω. εγω την παραγγειλα και την περιμενω!!!

#1179   jimbo77

jimbo77

iPH newbie

• 82 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3
  • GameCenter:jimbo77

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:12

Τελικά παρήγγειλα την Ozaki O!coat 0.3 jelly σε μαύρη.

Παραγγελία online από το επίσημο site την προηγούμενη Κυριακή και το tracking λέει ότι βρίσκεται στον Άλιμο. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω.

Αναρτημένη εικόνα

#1180   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:40

Τελικά παρήγγειλα την Ozaki O!coat 0.3 jelly σε μαύρη.

Παραγγελία online από το επίσημο site την προηγούμενη Κυριακή και το tracking λέει ότι βρίσκεται στον Άλιμο. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω.

Αναρτημένη εικόνα

Πολύ καλή επιλογή την έχω 2 ημέρες και ξεχνάω ότι έχω θήκη.
Από Vodafone 16,90€

#1181   jimbo77

jimbo77

iPH newbie

• 82 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3
  • GameCenter:jimbo77

Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:42

Πολύ καλή επιλογή την έχω 2 ημέρες και ξεχνάω ότι έχω θήκη.
Από Vodafone 16,90€

Τόσο μου βγήκε και εμένα απλα δεν ειχε διαθέσιμη μαύρη όταν εψαξα

#1182   nikosoo7

nikosoo7

iPH Member

• 300 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/12/2012 - 17:25

Καλησπέρα παιδιά!
Έχω μια διαθέσιμη καινούργια "SPIGEN SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Metal Case Satin Silver" για πώληση. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM... Ευχαριστώ.

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

#1183   Tzannetos94

Tzannetos94

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Twitter:@Tzannetos_94
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:45

Αποφασισα να εγγραφω και εγω επιτελους στο forum!!!! Αν ολα πανε καλα θα παρω το πρωτο μου iphone (για πολλους εδω μεσα αυτο πρεπει να φενεται πολυ περιεργο :P
) το iphone 5 και απλως οταν το παρω θελω να ειμαι καλυμενος με cases κλπ. Αρα θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη bumper και προστατευτικης μεμβρανης μπροστα και πισω!!! To iphone θα το παρω σε μαυρο αρα θελω και το bumper σε μαυρο. Θελω κατι με τιμη οχι παραπανω απο 20-25 ευρω που να παρεχει προστασια αλλα να μην ειναι χοντρο πανω στο κινητο και θελω να μην εχει το διαφανο πλαστικο που εχουν μερικα bumper (η case zero 5 pro φενεται καλη αλλα δεν ξερω τι προστασια ειχει μπροστα και πισω στο κινητο). Για τις μεμβρανες θελω απλως να μην αφηνουν δαχτυλιες, να μην κανει αντανακλαση στο ηλιο και δεν βλεπω τιποτα, μην γρατζουνιεται η οθονη( το βασικο) και τελος φενεται οσο λιγοτερο οτι εχω (τουλαχιστον μπροστα γιατι 8ελω και για τις 2 μεριες) screen protector. Ελπιζω να μην κουρασα!!!

#1184   ico

ico

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:54

Αποφασισα να εγγραφω και εγω επιτελους στο forum!!!! Αν ολα πανε καλα θα παρω το πρωτο μου iphone (για πολλους εδω μεσα αυτο πρεπει να φενεται πολυ περιεργο :P
) το iphone 5 και απλως οταν το παρω θελω να ειμαι καλυμενος με cases κλπ. Αρα θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη bumper και προστατευτικης μεμβρανης μπροστα και πισω!!! To iphone θα το παρω σε μαυρο αρα θελω και το bumper σε μαυρο. Θελω κατι με τιμη οχι παραπανω απο 20-25 ευρω που να παρεχει προστασια αλλα να μην ειναι χοντρο πανω στο κινητο και θελω να μην εχει το διαφανο πλαστικο που εχουν μερικα bumper (η case zero 5 pro φενεται καλη αλλα δεν ξερω τι προστασια ειχει μπροστα και πισω στο κινητο). Για τις μεμβρανες θελω απλως να μην αφηνουν δαχτυλιες, να μην κανει αντανακλαση στο ηλιο και δεν βλεπω τιποτα, μην γρατζουνιεται η οθονη( το βασικο) και τελος φενεται οσο λιγοτερο οτι εχω (τουλαχιστον μπροστα γιατι 8ελω και για τις 2 μεριες) screen protector. Ελπιζω να μην κουρασα!!!

http://www.spigen.co...slim-vivid.html (bumper)

http://www.spigen.co...rystal-mix.html (ζελατίνες). Κι εγώ αυτά σκέφτομαι να πάρω...

#1185   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:54

Καλώς ήρθες λοιπόν.. Και με το καλό το νέο κινητό.. Να το χαρείς :)
Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι και να πάρεις, να αναζητήσεις κάτι επώνυμο και καλό.. Κοίτα κατά sgp μεριά για μεμβράνες αλλά και bumper.
Και εδώ μέσα για τα συγκεκριμένα θα ακούσεις τα καλύτερα και πιο συγκεκριμένα για την θήκη να πάρεις κάτι που να σου αρέσει, να προστατεύει καλά αλλά και να κρατήσει κιόλας και για τις μεμβράνες να προστατεύουν επίσης καλά αλλά και να χάσεις όσο το δυνατόν λιγότερο την αίσθηση της οθόνης (κάτι που δεν γλιτώνεις με κάτι φτηνότερο)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες