http://www.iphonecaze.com/iphone5/iphone-5-zero5-pro-slim-cases.htmlΚαταπληκτικη φιλε μου,στην πρωτη ματια που εριξα νομιζα πως ειναι γυμνο το 5αρακι.
Ενα λινκ οποτε μπορεσεις,ευχαριστω!!
Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Δημοσίευση 15/12/2012 - 13:40
Ad
Δημοσίευση 15/12/2012 - 13:47
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/12/2012 - 14:17
το εχω εγω σε ozaki πρασινη το μαυρο και ειναι πολυ ομορφο!Εγω παντως παραγγειλα κ μια ozaki 0.3mm σε πρασσινη για το μαυρο μου αιφονι.
Τελικα το μπαμπερ της sgp μου φαινετε πολυ χοντρο, το 5αρι ειναι τοσο λεπτο κ το χοντραινει αδικα.
Οταν ερθει θα ποσταρω φωτο,ανδε με βολευει κι αυτη θα παρωενα pouch κ τελος οι θηκες
Αμαν πια χεχε
Δημοσίευση 15/12/2012 - 15:20
η
Spigen SGP Neo Hybrid Ex Slim ( http://www.spigen.co...slim-metal.html )
Δημοσίευση 15/12/2012 - 15:35
Μακαρι φιλε μου!το εχω εγω σε ozaki πρασινη το μαυρο και ειναι πολυ ομορφο!
Ελπιζω δευτερα με τριτη να την εχω
Δημοσίευση 15/12/2012 - 16:32
Σήμερα μου ήρθε η θηκη caze zero 5 pro, η θηκη είναι πολυ καλύτερη απο ότι περίμενα και δεν δίνει καθόλου όγκο στο κινητό!!!!
Και προστατεύει πολυ καλυτερα απο τις αντίστοιχες Spiegen.....
πολυ ωραία η θήκη . από που την παρηγγειλες ; μεταφορικά πόσο σου βγήκαν; γύρω γύρω εκεί που πιάνει το bezel έχει μαλακό πλαστικό (σιλικονη);
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:31
Αφαίρεση εικόνας στο quote
Δημοσίευση 15/12/2012 - 18:23
μονο απο το site απο οσο ξερω. εγω την παραγγειλα και την περιμενω!!!ναι ναι,συγνωμη,για αυτην λεω,παιζει καπου να την βρουμε...
Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:12
Παραγγελία online από το επίσημο site την προηγούμενη Κυριακή και το tracking λέει ότι βρίσκεται στον Άλιμο. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω.
Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:40
Τελικά παρήγγειλα την Ozaki O!coat 0.3 jelly σε μαύρη.
Παραγγελία online από το επίσημο site την προηγούμενη Κυριακή και το tracking λέει ότι βρίσκεται στον Άλιμο. Λογικά αύριο ή μεθαύριο θα την έχω.
Πολύ καλή επιλογή την έχω 2 ημέρες και ξεχνάω ότι έχω θήκη.
Από Vodafone 16,90€
Δημοσίευση 16/12/2012 - 15:42
Πολύ καλή επιλογή την έχω 2 ημέρες και ξεχνάω ότι έχω θήκη.
Από Vodafone 16,90€
Τόσο μου βγήκε και εμένα απλα δεν ειχε διαθέσιμη μαύρη όταν εψαξα
Δημοσίευση 16/12/2012 - 17:25
Έχω μια διαθέσιμη καινούργια "SPIGEN SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Metal Case Satin Silver" για πώληση. Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM... Ευχαριστώ.
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:45
) το iphone 5 και απλως οταν το παρω θελω να ειμαι καλυμενος με cases κλπ. Αρα θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη bumper και προστατευτικης μεμβρανης μπροστα και πισω!!! To iphone θα το παρω σε μαυρο αρα θελω και το bumper σε μαυρο. Θελω κατι με τιμη οχι παραπανω απο 20-25 ευρω που να παρεχει προστασια αλλα να μην ειναι χοντρο πανω στο κινητο και θελω να μην εχει το διαφανο πλαστικο που εχουν μερικα bumper (η case zero 5 pro φενεται καλη αλλα δεν ξερω τι προστασια ειχει μπροστα και πισω στο κινητο). Για τις μεμβρανες θελω απλως να μην αφηνουν δαχτυλιες, να μην κανει αντανακλαση στο ηλιο και δεν βλεπω τιποτα, μην γρατζουνιεται η οθονη( το βασικο) και τελος φενεται οσο λιγοτερο οτι εχω (τουλαχιστον μπροστα γιατι 8ελω και για τις 2 μεριες) screen protector. Ελπιζω να μην κουρασα!!!
Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:54
Αποφασισα να εγγραφω και εγω επιτελους στο forum!!!! Αν ολα πανε καλα θα παρω το πρωτο μου iphone (για πολλους εδω μεσα αυτο πρεπει να φενεται πολυ περιεργο
) το iphone 5 και απλως οταν το παρω θελω να ειμαι καλυμενος με cases κλπ. Αρα θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη bumper και προστατευτικης μεμβρανης μπροστα και πισω!!! To iphone θα το παρω σε μαυρο αρα θελω και το bumper σε μαυρο. Θελω κατι με τιμη οχι παραπανω απο 20-25 ευρω που να παρεχει προστασια αλλα να μην ειναι χοντρο πανω στο κινητο και θελω να μην εχει το διαφανο πλαστικο που εχουν μερικα bumper (η case zero 5 pro φενεται καλη αλλα δεν ξερω τι προστασια ειχει μπροστα και πισω στο κινητο). Για τις μεμβρανες θελω απλως να μην αφηνουν δαχτυλιες, να μην κανει αντανακλαση στο ηλιο και δεν βλεπω τιποτα, μην γρατζουνιεται η οθονη( το βασικο) και τελος φενεται οσο λιγοτερο οτι εχω (τουλαχιστον μπροστα γιατι 8ελω και για τις 2 μεριες) screen protector. Ελπιζω να μην κουρασα!!!
http://www.spigen.co...slim-vivid.html (bumper)
http://www.spigen.co...rystal-mix.html (ζελατίνες). Κι εγώ αυτά σκέφτομαι να πάρω...
Δημοσίευση 17/12/2012 - 02:54
Καλώς ήρθες λοιπόν.. Και με το καλό το νέο κινητό.. Να το χαρείςΑποφασισα να εγγραφω και εγω επιτελους στο forum!!!! Αν ολα πανε καλα θα παρω το πρωτο μου iphone (για πολλους εδω μεσα αυτο πρεπει να φενεται πολυ περιεργο
Εγώ το μόνο που θα σου πω είναι ότι και να πάρεις, να αναζητήσεις κάτι επώνυμο και καλό.. Κοίτα κατά sgp μεριά για μεμβράνες αλλά και bumper.
Και εδώ μέσα για τα συγκεκριμένα θα ακούσεις τα καλύτερα και πιο συγκεκριμένα για την θήκη να πάρεις κάτι που να σου αρέσει, να προστατεύει καλά αλλά και να κρατήσει κιόλας και για τις μεμβράνες να προστατεύουν επίσης καλά αλλά και να χάσεις όσο το δυνατόν λιγότερο την αίσθηση της οθόνης (κάτι που δεν γλιτώνεις με κάτι φτηνότερο)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες