Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/12/2012 - 22:16

Και εγώ τις κριτικές άκουγα και πήρα bumper sgp μαζί με τις μεμβρανες δεν αξίζουν καλύτερα να έπερνα 20 bumper απλά και ενός σετακιι αυτοκόλλητα για το bezel για να μην γρατζουνιεται

Τελευταία επεξεργασία από: manwlis77, 20/12/2012 - 22:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1.121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/12/2012 - 22:38

Εγω περασα μια φτηνη cellular line και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Μεχρι τωρα ειχα sgp παντα :P

#1278   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 22:50

μην τα τσουβαλιαζετε ολα βρε παιδια.Ολες οι εταιρειες βγαζουν και καλα και μετρια και κακα προιοντα τα οποια μετρια και κακα καποιες απο αυτες τα βελτιωνουν λαμβανοντας υποψιν τις υποδειξεις των πελατων τους.Ειναι μεγαλη η γκαμα προιοντων που βγαζει και η belkin και η sgp.
Για τις προστασιες απο προσωπικη εμπειρια εχω να πω οτι η sgp εχει μεγαλυτερη γκαμα με αποτελεσμα να βρισκεις σχεδον παντα αυτο που θες πχ oleophobic(αυτη εχω)αν θες κατι αναμεσα απο τις κλασσικες.Παντα επαιρνα power support για το τηλ αλλα φετος πηγα σε sgp χωρις να μετανοιωσω για τη συγκεκριμενη,προς το παρον.
Τωρα οσο αφορα τις θηκες ειναι γεγονος οτι καποια bumpers της sgp εμφανισαν αρκετα προβληματα και στο 5 και πριν στο 4s,οχι μονο χαλαροτητας αλλα και αλλα πχ αποχρωματισμος στις γωνιες.Αυτα τα επισημαναμε σε ποστ εδω και πολυ καιρο...οποιος διαβασε διαβασε.
Απο την αλλη η Belkin βγαζει αρκετα καλες θηκες για iPad και πολλες μετριες εως καλες θηκες για τα iphone.Βγαζει ομως και τη καλυτερη ισως θηκη για iphone 5 για την οποια παλι εχουμε ποσταρει πανω απο 2 φορες.
Αφορισμοι σε τοσο βιομηχανοποιημενα προιοντα δεν χωρανε γιατι ειναι πολυ ευκολο να πεσεις εξω ακομα και απο τα πολλα ελαττωματικα κομματια που φτανουν στο τελικο χρηστη.

#1279   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/12/2012 - 22:58

μην τα τσουβαλιαζετε ολα βρε παιδια.Ολες οι εταιρειες βγαζουν και καλα και μετρια και κακα προιοντα τα οποια μετρια και κακα καποιες απο αυτες τα βελτιωνουν λαμβανοντας υποψιν τις υποδειξεις των πελατων τους.Ειναι μεγαλη η γκαμα προιοντων που βγαζει και η belkin και η sgp.
Για τις προστασιες απο προσωπικη εμπειρια εχω να πω οτι η sgp εχει μεγαλυτερη γκαμα με αποτελεσμα να βρισκεις σχεδον παντα αυτο που θες πχ oleophobic(αυτη εχω)αν θες κατι αναμεσα απο τις κλασσικες.Παντα επαιρνα power support για το τηλ αλλα φετος πηγα σε sgp χωρις να μετανοιωσω για τη συγκεκριμενη,προς το παρον.
Τωρα οσο αφορα τις θηκες ειναι γεγονος οτι καποια bumpers της sgp εμφανισαν αρκετα προβληματα και στο 5 και πριν στο 4s,οχι μονο χαλαροτητας αλλα και αλλα πχ αποχρωματισμος στις γωνιες.Αυτα τα επισημαναμε σε ποστ εδω και πολυ καιρο...οποιος διαβασε διαβασε.
Απο την αλλη η Belkin βγαζει αρκετα καλες θηκες για iPad και πολλες μετριες εως καλες θηκες για τα iphone.Βγαζει ομως και τη καλυτερη ισως θηκη για iphone 5 για την οποια παλι εχουμε ποσταρει πανω απο 2 φορες.
Αφορισμοι σε τοσο βιομηχανοποιημενα προιοντα δεν χωρανε γιατι ειναι πολυ ευκολο να πεσεις εξω ακομα και απο τα πολλα ελαττωματικα κομματια που φτανουν στο τελικο χρηστη.

Το θέμα με την Belkin είναι πως βγάζει άλλα τόσα προιόντα, σε σχέση με την SGP που αναφέρθηκε. Όχι μόνο θήκες, Protectors. "Τα κάνω όλα και συμφέρω" που λένε..

Το έχω ξαναπεί αν θυμάσαι.. Η Belkin είναι η εύκολη λύση για κάποιον που δε θέλει να μπλέκει και να το ψάξει.

Είχα 3 θήκες Belkin. 2 στο 3GS και μια στο 4. Ακόμα το μετανιώνω. Κυρίως για τα λεφτά που έχουν. Ειδικά στο 3GS, κλαφ'τα.

Είδα όμως στο 5 και μπορω να πω πως μου άφησε καλς εντυπώσεις.. Για τα Protectors της δε, χάλι μαύρο ξεκολλάνε, δεν έχει καλή υφή.. Και χάλια κομμένα όπως είπε και ο Φώτης.

SGP τώρα, στο 4/S προβλήματα δεν υπήρχαν. Υπάρχουν στο 5 απ'οτι φαίνεται, κατ' επιλογή της εταιρείας.

Για τα Protectors της μη τα ξαναλέμε.. Κορυφαία επιλογή μαζί με αυτά της Power Support.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/12/2012 - 22:59

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1280   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:18

Η belkin βγαζει πανω απο 15 θηκες για το 5 οι οποιες ειναι οπως ειπα απο μετριες ως απλα καλες.Αυτη ομως ξεχωριζει σε ολα τα review και φυσικα δεν υπαρχει Ελλαδα αλλα ουτε Ευρωπη δεν πολυκυκλοφορει.Για προστασιες τα εχουμε πει οντως αν και υπαρχουν καναδυο εταιρειες ακομα πολυ αξιολογες σε θεμα προστασια.
Για το 4s και επειδη ειχα bumper μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα οσο δεν παει με μονα παραπονο ενα σακουλιασμα που εμφανιστηκε απο το πρωτο μηνα και μετα στο εσωτερικο λαστιχο και στους 6 μηνες ειχε χασει λιγο το χρωμα στη μια γωνια.Με τη χρηση που ειχε η θηκη νομιζω οτι τα εβγαλε με το παραπανω τα λεφτα της.

#1281   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:26

Τη συγκεκριμένη την έφερνε το Πλαίσιο. Την είχα πετύχει..

Πλέον μόνο τη TPU.. Δε ξέρω τι παίζει..

LG8ISzO.gif

#1282   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:41

Sgp oleophobic εβαλε καποιος;;;

Nαι όπως την έβαλα την έβγαλα. Ultra clear αλλά πολύ σκληρή στην αφή... σαφώς και θα είναι ανθεκτική αλλα έχω βρει πολύ καλύτερη αίσθηση στις 0,89 του ebay. Αύριο λέω να δοκιμάσω την SGP Ultra Crystal... αν έχει κανείς άποψη καλοδεχούμενη :)

Η αποψή μου για τα bumper στο iPhone 5 είναι μακρια εκτός αν βρείτε κάτι σε slim. Τα bumper της SGP είναι χοντρά όπως τα κλασσικά της TPU.... αν βάλεις bumper στην λεπτή κατασκευή του 5 είναι λες και κάτι προεξέχει περιμετρικά ενώ στο 4ρι υπήρχε μια κάποια ομοιογένεια. Από την άλλη τα περισσότερα slim bumper δεν προεξέχουν τόσο ώστε να προστατεύουν και την οθόνη.

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 20/12/2012 - 23:50

#1283   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:44

Δεν την εφερνε Νικο...βγαζει με παρεμφερη ονοματα η Belkin απο 14 μεχρι 22 ευρω που κυκλοφορουν σε ολα τα ευρωπαικα stores.Aυτη που εχω βακει λινκ ειναι απο διαφορετικο υλικο στο πλαι και οχι μονοκομματη.Εχει γινει και θεμα στο macrumors με τις διαφορες που υπαρχουν.Τελοσπαντων ψιλα γραμματα. :)

#1284   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 23:53

Μια ακόμα θήκη που έχει αρκετή πέραση στα ξένα:
http://www.amazon.co...n/dp/B0093CDLM0

#1285   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 21/12/2012 - 04:52

μολις παρηγγειλα spigen sgp iphone 5 neo hybrid ex slim soul black + spigen sgp iphone 5 neo hybrid ex slim metal gunmetal...
αντε να δουμε τι λενε...

#1286   vaggefvaggef

vaggefvaggef

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/12/2012 - 10:57

Λοιπον!!!αγορασα μια θηκη ozaki ο,3 διαφανη για το 5αρακι μου. ΟΤΙ καλυτερο εχει κυκλοφορησει. Ουτε την βλεπεις σχεδον ουτε την αισθανεσαι. Απιστευτη. Για οσους ενδιαφερονται εχει αρκετες ο κοτσοβολος στη γλυφαδα.....

#1287   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 11:02

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
αυτη ειναι ιδια με την οζακι
και παιρνεις 14 με την τιμη της οζακι

Νόμιζα το ίδιο για τις παραπάνω αλλά τελικά μόνο σε εμφάνιση μοιάζουν αν και της Ozaki είναι λιγότερο frost δλδ πιο clear. Τις έχω διπλα δίπλα. Η ozaki κερδίζει στις λεπτομέρειες γιαυτό και ότι πληρώνεις παίρνεις. Εχει ακόμα πιο σφικτή εφαρμογή με εμφανώς πιο εύκολη προόσβαση στα buttons (πιο ακριβές κόψιμο... πχ στην κάμερα) αλλά εκεί που κάνει την διαφορά είναι στην αίσθηση... οι φθηνές του ebay ναι μεν έχουν soft touch αλλά μόλις πιάσεις την ozaki καταλαβαίνεις την ακόμα πιο μαλακή premium αίσθηση. Τέτοια αίσθηση στο χέρι δεν έχω ξανασυναντήσει σε θήκη. Επίσης του ebay στο βάλε/βγάλε βγαίνει δύσκολα και αν πιέσεις λίγο παραπάνω (όπως έκανα εγώ) μπορεί να την τσακίσεις κάτι που δεν επανέρχεται και αφήνει κενό στην εφαρμογή... ενώ η ozaki μπαινοβγαίνει butterysmooth. Μια χαρά κάνουν την δουλειά τους και του ebay (σχεδόν ίδιες στην όψη) αλλά με την ozaki έχω πάθει πλάκα. Ακόμα καλύτερη και πιο στιβαρή εφαρμογή έχει η ozaki 0.6mm.... η οποία δεν αφήνει πολλές δαχτυλιές σε διάφανο που την δοκίμασα. Αψογο και το screen protector της ozaki (πανεύκολη εφαρμογή χωρίς φουσκάλες παρά μόνον στις άκρες).... πολλές δαχτυλιές αλλά πραγματικό ultra clear και μαλακή αίσθηση.

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 21/12/2012 - 11:08

#1288   mozzergr

mozzergr

iPH User

• 153 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 21/12/2012 - 11:15

ozaki 0.3 εγω προσωπικα που την πηρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,ωραιοτερη θηκη δεν εχω ξαναδει,και εχει τρελανει πολυ κοσμο η θηκη...!!!

Να ρωτήσω κάτι; Σε τι χρώμα την πήρες; Έχω καταλήξει στη θήκη αλλά αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα στην άσπρη κ τη μαύρη. Με προβληματίζει το ότι η 'άσπρη' δεν είναι διάφανη αλλά κάπως ματ. Για μαύρο iphone ποια πιστεύεις είναι αυτή η λιγότερο 'ορατή' από τις δύο; Γιατί η μαύρη επίσης δεν είναι καθόλου διάφανη απ'όσο πρόσεξα. Γενικά θέλω να βλέπω το τηλέφωνο και όχι τη θήκη.

#1289   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/12/2012 - 11:50

http://www.spigen.co...n-film-set.html

για πεστε γνωμεσ για αυτο...

η bumper slim ενα καλυτερα???

#1290   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα

Δημοσίευση 21/12/2012 - 11:54

Η SGP είναι κορυφαία επιλογή.

Προτίμησε όμως το Slim καθώς στη Hybrid για το 5 έχει αναφερθεί χαλαρότητα.. Δεν είναι τόσο σφιχτό όπως σε 4/S.

Απο τον επίσημο Reseller για λιγότερα μεταφορικά.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;