Χρονια πολλα σε ολους.βρε παιδια εχω το 5αρακι και του εχω τοποθετησει την διαφανη θηκη της ozaki.εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω μια δερματινη θηκη (pouch) που να το χωραει σχετικα ανετα. Δοκιμασα καποιες για το 5 αλλα η διαφανη θηκη του προσθετει απειροελαχιστο ογκο και ετσι σχεδον καμια δεματινη θηκη δεν του κανει.εχετε καμια ιδεα για δερματινη θηκη;τις SGP CRUMERA καπως ετσι να κανουν αραγε; Καμια αποψη κανεις;
http://www.spigen.co...-crumena-s.htmlΘα αγοράσεις την Crumena S. Την έχω σχεδόν 2 εβδομάδες και επειδή έψαξα πολύ πριν την αγοράσω, θα σου πω ότι έψαχνα τη θήκη που να έχει την τέλεια εφαρμογή. Όλες οι κριτικές κατέληγαν στην Crumena S της Spigen. Πράγματι στην αρχή είναι λίγο σφιχτή αλλά μετά από μερικές μέρες μαλακώνει το δέρμα και ανοίγει λίγο οπότε μπαινοβγαίνει άνετα. Επίσης έχει κορυφαία ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα σε ένα κινητό κόσμημα όπως το iphone 5.
Το προστατεύει σχεδόν το μέγιστο δυνατό. Το βάζω στην τσέπη του jean μου, στο μπουφάν μου μαζί με κλειδιά και δεν παθαίνει τίποτα. Το καλό με τις pouch θήκες είναι ότι προστατεύουν και την οθόνη αλλά όταν το βγάζεις εκτός θήκης απολαμβάνεις την κατασκευή του.
Αν ψάχνεις αυτό που έψαχνα και εγώ, νομίζω καμία άλλη θήκη δεν θα σε ικανοποιήσει στα 30 ευρώ.
Επίσης στη συσκευασία είχε ένα product code που το χτυπάς στη σελίδα της Spigen και βλέπεις αν η θήκη που πήρες είναι original.
Go for it και θα με θυμηθείς.