Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1306   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 23/12/2012 - 16:51

Επειδή τις είδα και αυτές,το σκέφτηκα αλλά μετά είπα καλύτερα να πάρω αυτή που είναι πιο ωραία.
Αυτό που με νοιάζει γι'αυτή τη θήκη είναι να μην γρατζουνίσει το bezel.

αυτες που σου εδειξα στο λινκ απο πανω ειναι οτι πρεπει. ειναι μαλακη θηκη και δεν παθαινει τιποτα οσες φορες να το βαλεις και να το βγαλεις. την εχω δυο βδομαδες και ειμαι ευχαριστημενος.

αυτη που σου αρεσει εσενα ειναι απο σκληρο υλικο και μπορει να δημιουργησει σημαδια στο bezel αν τη βαζεις και τη βγαζεις συχνα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1307   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2012 - 16:54

Χρονια πολλα σε ολους.βρε παιδια εχω το 5αρακι και του εχω τοποθετησει την διαφανη θηκη της ozaki.εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω μια δερματινη θηκη (pouch) που να το χωραει σχετικα ανετα. Δοκιμασα καποιες για το 5 αλλα η διαφανη θηκη του προσθετει απειροελαχιστο ογκο και ετσι σχεδον καμια δεματινη θηκη δεν του κανει.εχετε καμια ιδεα για δερματινη θηκη;τις SGP CRUMERA καπως ετσι να κανουν αραγε; Καμια αποψη κανεις;

αν και εχουμε ποσταρει και πιο πισω κατι σαν και αυτο που ζητας δες και αυτη...καλες κριτικες,αρκετα λεπτη και ειναι για iphone με θηκη.
http://www.splashpro...ph5-apl-nlc.htm

Αναρτημένη εικόνα

#1308   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 23/12/2012 - 17:20

Δηλαδη μαλλον δεν θα κανει. Θα το εγκλωβιζει!!!!!!!!και μου αρεσε γ@@@ το!!!!!!Και την βρισκω ιδανικη. Ακριβως αυτο που ψαχνω. Μαλλον θα ψαχνω για pouch συμβατα με galaxy x και htc one.φανταζομαι θα πετυχω καμια!!!!

αν το βαλεις μεσα χωρις καποια αλλη θηκη θα εισαι μια χαρα. Αλλα να το βαλεις σε θηκη και μετα μεσα εκει αποκλειεται να μπει

#1309   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.214 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/12/2012 - 17:57

Επειδή μέχρι να παραγγείλω καμιά θήκη και μέχρι να έρθει,θα το έχω το τηλέφωνο και επειδή θέλω να του φορέσω θήκη από την πρώτη στιγμή,σκέφτομαι να πάρω καμία απο εδώ για αρχή.
Αυτή της Belkin καλή είναι; http://www.plaisio.g...F8W153VFC04.htm
Προπάντων θέλω να μην το γρατζουνάει αλλά και να είναι ωραία εμφανισιακά.

Την εχω πάρει και έχει πολλή δύσκολη εφαρμογή + του ότι τα κουμπιά μετά δεν πατιούνται εύκολα. Για εμένα μην την πάρεις.
Once You Go Mac You Never Go Back

#1310   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 23/12/2012 - 18:07

Χρονια πολλα σε ολους.βρε παιδια εχω το 5αρακι και του εχω τοποθετησει την διαφανη θηκη της ozaki.εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω μια δερματινη θηκη (pouch) που να το χωραει σχετικα ανετα. Δοκιμασα καποιες για το 5 αλλα η διαφανη θηκη του προσθετει απειροελαχιστο ογκο και ετσι σχεδον καμια δεματινη θηκη δεν του κανει.εχετε καμια ιδεα για δερματινη θηκη;τις SGP CRUMERA καπως ετσι να κανουν αραγε; Καμια αποψη κανεις;

Δες αυτἠ: http://www.pdair.com...type-black.html

#1311   Traianus

Traianus

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/12/2012 - 18:13

αυτες που σου εδειξα στο λινκ απο πανω ειναι οτι πρεπει. ειναι μαλακη θηκη και δεν παθαινει τιποτα οσες φορες να το βαλεις και να το βγαλεις. την εχω δυο βδομαδες και ειμαι ευχαριστημενος.

αυτη που σου αρεσει εσενα ειναι απο σκληρο υλικο και μπορει να δημιουργησει σημαδια στο bezel αν τη βαζεις και τη βγαζεις συχνα.

Σωστός αυτές έχω και εγω + την pocket case της belkin και είμαι κομπλέ ... Η belkin ειναι απο τις καλύτερες εταιρίες σε θηκες 😉

#1312   GiannisSot

GiannisSot

iPH Enthousiast

• 534 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 23/12/2012 - 21:20

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

http://www.spigen.co...-crumena-s.html

Θα αγοράσεις την Crumena S. Την έχω σχεδόν 2 εβδομάδες και επειδή έψαξα πολύ πριν την αγοράσω, θα σου πω ότι έψαχνα τη θήκη που να έχει την τέλεια εφαρμογή. Όλες οι κριτικές κατέληγαν στην Crumena S της Spigen. Πράγματι στην αρχή είναι λίγο σφιχτή αλλά μετά από μερικές μέρες μαλακώνει το δέρμα και ανοίγει λίγο οπότε μπαινοβγαίνει άνετα. Επίσης έχει κορυφαία ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα σε ένα κινητό κόσμημα όπως το iphone 5.
Το προστατεύει σχεδόν το μέγιστο δυνατό. Το βάζω στην τσέπη του jean μου, στο μπουφάν μου μαζί με κλειδιά και δεν παθαίνει τίποτα. Το καλό με τις pouch θήκες είναι ότι προστατεύουν και την οθόνη αλλά όταν το βγάζεις εκτός θήκης απολαμβάνεις την κατασκευή του.

Αν ψάχνεις αυτό που έψαχνα και εγώ, νομίζω καμία άλλη θήκη δεν θα σε ικανοποιήσει στα 30 ευρώ.
Επίσης στη συσκευασία είχε ένα product code που το χτυπάς στη σελίδα της Spigen και βλέπεις αν η θήκη που πήρες είναι original.
Go for it και θα με θυμηθείς.

#1313   Traianus

Traianus

iPH User

• 125 μηνύματα

Δημοσίευση 23/12/2012 - 22:18

http://www.spigen.co...-crumena-s.html

Θα αγοράσεις την Crumena S. Την έχω σχεδόν 2 εβδομάδες και επειδή έψαξα πολύ πριν την αγοράσω, θα σου πω ότι έψαχνα τη θήκη που να έχει την τέλεια εφαρμογή. Όλες οι κριτικές κατέληγαν στην Crumena S της Spigen. Πράγματι στην αρχή είναι λίγο σφιχτή αλλά μετά από μερικές μέρες μαλακώνει το δέρμα και ανοίγει λίγο οπότε μπαινοβγαίνει άνετα. Επίσης έχει κορυφαία ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα σε ένα κινητό κόσμημα όπως το iphone 5.
Το προστατεύει σχεδόν το μέγιστο δυνατό. Το βάζω στην τσέπη του jean μου, στο μπουφάν μου μαζί με κλειδιά και δεν παθαίνει τίποτα. Το καλό με τις pouch θήκες είναι ότι προστατεύουν και την οθόνη αλλά όταν το βγάζεις εκτός θήκης απολαμβάνεις την κατασκευή του.

Αν ψάχνεις αυτό που έψαχνα και εγώ, νομίζω καμία άλλη θήκη δεν θα σε ικανοποιήσει στα 30 ευρώ.
Επίσης στη συσκευασία είχε ένα product code που το χτυπάς στη σελίδα της Spigen και βλέπεις αν η θήκη που πήρες είναι original.
Go for it και θα με θυμηθείς.

Το πλαινο σχεδόν απο τη μέση και πάνω ειναι ακάλυπτο ...

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:45
Αφαίρεση εικόνας στο quote

#1314   vaggefvaggef

vaggefvaggef

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/12/2012 - 09:58

Θα χωραει στη δερματινη με το ozaki πανω του;

#1315   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:02

Καλημερα...για τη θηκη πιο πανω.
Ναι μενει ακαλυπτη στο πανω 1/5 μερος του τηλ προφανως για να μπορεις να τη τραβηξεις εξω αφου δεν εχει λουρακι για αυτη τη δουλεια και δευτερον δεν χωραει iphone το οποιο φοραει ηδη αλλη θηκη

#1316   manos1986

manos1986

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:08

Παιδιά εγώ παρήγγειλα bumper απο ebay...δε μου κάνει η καρδιά να κλείσω αυτή την πλάτη σε μία θήκη.Αν το προσέχεις και το έχεις τσέπη δε χρειάζεται...!

#1317   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:13

Παιδιά εγώ παρήγγειλα bumper απο ebay...δε μου κάνει η καρδιά να κλείσω αυτή την πλάτη σε μία θήκη.Αν το προσέχεις και το έχεις τσέπη δε χρειάζεται...!

απλα τα bumper θελουν μια προσοχη γιατι αφηνουν σημαδια μετα απο μακροχρονια χρηση.Ιδιως τα φτηνα και λογω του οτι δεν περνανε και ιδιαιτερους ελεγχους ειναι ευκολο να κανουν τη ζημια.

#1318   Giovanni4

Giovanni4

iPH Addict

• 731 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:Giovanni -4-

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:31

Παρηγγειλα την Speck Candyshell Grip White/Black για να ειναι σχεδον ταυτοχρονα εδω μαζι με το λευκο 5αρακι μου!!
Προσωπικα της θεωρω απο της καλυτερες Θηκες στην Αγορα!Μπορει να χανεται η ομορφη πλατη του αλλα αυτο προσδωκω στην αρχη..την απολυτη προστασια!!

http://www.speckprod...r-iphone-5.html

#1319   vaggefvaggef

vaggefvaggef

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 24/12/2012 - 10:59

Δεν υπαρχει αντιπροσωπος της spigen στην ελλαδα;μονο μεσω e bay?

#1320   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 24/12/2012 - 11:31

Παρηγγειλα την Speck Candyshell Grip White/Black για να ειναι σχεδον ταυτοχρονα εδω μαζι με το λευκο 5αρακι μου!!
Προσωπικα της θεωρω απο της καλυτερες Θηκες στην Αγορα!Μπορει να χανεται η ομορφη πλατη του αλλα αυτο προσδωκω στην αρχη..την απολυτη προστασια!!

http://www.speckprod...r-iphone-5.html

πολυ καλη θηκη..λιγο γδερνεται στη πλατη αλλα φαινεται καπως στο μαυρο χρωμα.Στα αλλα χρωματα οχι τοσο πολυ.Παντως προσφερει πολυ καλη προστασια και ειναι απο τις top θηκες

Δεν υπαρχει αντιπροσωπος της spigen στην ελλαδα;μονο μεσω e bay?

μπα...sgp θηκες μονο απο εξω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6