Θήκη για iPhone 5/5S & SE
Ad
Δημοσίευση 02/08/2013 - 06:35
Δημοσίευση 02/08/2013 - 09:07
Δημοσίευση 02/08/2013 - 12:24
Δεν ειναι αρκετα χαμηλη η τιμη ; Υπαρχει περιπτωση μη γνησιοτητας ; Γιατι οπως βλεπω ειναι top rated seller...
Δημοσίευση 02/08/2013 - 12:25
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Δημοσίευση 02/08/2013 - 12:37
Θα ηθελα να τονισω οτι η Θηκη δεν εχει ουτε Γρατσουνια πανω της...εβγαλε τα λεφτα της με το παραπανω κατι το οποιο δεν μπορω να πω για τη Θηκη Adopted που μου εφερε η Αδερφη μου απο την Νεα Υορκη..μιας κ λιγες εβδομαδες μετα ραγισε πανω στο πλαισιο του power button!!
Φωτο απο την Speck Candy Shell Grip
Δημοσίευση 02/08/2013 - 13:22
Αν δεν είχα πάει σε SGP θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Ειδικά η Candy Shell Satin που την σταμάτησε μετά ήταν φανταστική.
Δημοσίευση 02/08/2013 - 15:22
παιδες τσεκαρετε κ αυτη εδω. εχω παρει ηδη 2 χρωματα. πολυ καλη, ελαφρια και ποιοτικη.
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
Μεταλλικη ειναι; Σου εχει κανει κανενα σημαδι; Απο μεσα ειναι μεταλλικη ή εχει κανα μαλακο υλικο; Ειναι στο επιπεδο της οθονης η προεξεχει;
Αυτα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/08/2013 - 15:29
Επειτα απο 6 μηνες Χρησης του iPhone 5,και ταυτοχρονα αρκετης χρησης της Θηκης Speck Candy Shell Grip
Θα ηθελα να τονισω οτι η Θηκη δεν εχει ουτε Γρατσουνια πανω της...εβγαλε τα λεφτα της με το παραπανω κατι το οποιο δεν μπορω να πω για τη Θηκη Adopted που μου εφερε η Αδερφη μου απο την Νεα Υορκη..μιας κ λιγες εβδομαδες μετα ραγισε πανω στο πλαισιο του power button!!
Φωτο απο την Speck Candy Shell Grip
Καλά άμα χρησιμοποιείς αυτή την θήκη συνέχεια, μόνο iphone 5 δεν έχεις! ios έχεις με τούβλο κινητό! Και μετά λέτε για το πάχος και το βάρος στις συσκευές. Αφού τα ντύνεται σαν κρεμμύδια. Αφήστε τις μόνιμες θήκες και χαρείτε τα κινητά σας!!!!! Πάρτε μια δερμάτινη για να μπαίνει-βγαίνει στο δευτερόλεπτο.
Δημοσίευση 02/08/2013 - 17:05
Μεταλλικη ειναι; Σου εχει κανει κανενα σημαδι; Απο μεσα ειναι μεταλλικη ή εχει κανα μαλακο υλικο; Ειναι στο επιπεδο της οθονης η προεξεχει;
Αυτα.
Αλουμινενια/ μεταλλικη κατι τετοιο ειναι. Την χρησιμοποιω 2 μηνες χωρις κανενα σημαδι. Απο μεσα εχει αυτοκολλητα μαξιλαρακια οποτε δε εχει φοβο για γρατζουνιες. Γενικα ειναι πολυ προσεγμενη σα κατασκευη. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να δεις πως ειναι απο μεσα. Και ειναι στο επιπεδο της οθονης!
Δημοσίευση 02/08/2013 - 17:10
εχω και εγω 2 απο αυτες μια silver και μια τρικουαζ αλλα δεν εχω iphone!!! το πουλησα και τωρα ψαχνω παλι να πάρωΑλουμινενια/ μεταλλικη κατι τετοιο ειναι. Την χρησιμοποιω 2 μηνες χωρις κανενα σημαδι. Απο μεσα εχει αυτοκολλητα μαξιλαρακια οποτε δε εχει φοβο για γρατζουνιες. Γενικα ειναι πολυ προσεγμενη σα κατασκευη. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να δεις πως ειναι απο μεσα. Και ειναι στο επιπεδο της οθονης!
Δημοσίευση 02/08/2013 - 17:10
Αλουμινενια/ μεταλλικη κατι τετοιο ειναι. Την χρησιμοποιω 2 μηνες χωρις κανενα σημαδι. Απο μεσα εχει αυτοκολλητα μαξιλαρακια οποτε δε εχει φοβο για γρατζουνιες. Γενικα ειναι πολυ προσεγμενη σα κατασκευη. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο να δεις πως ειναι απο μεσα. Και ειναι στο επιπεδο της οθονης!
Thanx! Η σημαντικοτερη ερωτηση... Απο σημα πως παει;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/08/2013 - 17:11
εχω και εγω 2 απο αυτες μια silver και μια τρικουαζ αλλα δεν εχω iphone!!! το πουλησα και τωρα ψαχνω παλι να πάρω
Αμα εισαι Αθηνα και πουλας την silver, στειλε pm!
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 02/08/2013 - 17:13
Thanx! Η σημαντικοτερη ερωτηση... Απο σημα πως παει;
δεν ειδα καμια διαφορα στο σημα.. φουλ ειχα πριν φουλ τωρα.
Αμα εισαι Αθηνα και πουλας την silver, στειλε pm!
τιρκουαζ κ μαυρη εχω εγω! αλλα η πρωτη ειναι μακραν πιο ομορφη με το λευκο!
Δημοσίευση 03/08/2013 - 01:14
Καλά άμα χρησιμοποιείς αυτή την θήκη συνέχεια, μόνο iphone 5 δεν έχεις! ios έχεις με τούβλο κινητό! Και μετά λέτε για το πάχος και το βάρος στις συσκευές. Αφού τα ντύνεται σαν κρεμμύδια. Αφήστε τις μόνιμες θήκες και χαρείτε τα κινητά σας!!!!! Πάρτε μια δερμάτινη για να μπαίνει-βγαίνει στο δευτερόλεπτο.
Ελληνικα γραφω και οχι Κινεζικα!!Επειδη μαλλον δεν εχεις πιασει ποτες σου θηκη της Speck δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη και καταφευγεις στην Ευκολη λυση στο να χαρακτηριζεις!!
Ποια κρεμμυδια και ποιες ντοματες χριστιανε μου;;Εχω αλλες 3 θηκες της οποιες της χρησημοποιω ενναλαξ!!
Η συγκεκριμενη θηκη ουτε ιδιαιτερο Παχος δινει αλλα ουτε κανα υπερβαρος ....
iPhone 5 εχω φιλαρακι και το χαιρομαι οσο το χαρηκα και στη πρωτη εβδομαδα ....και επειδη θελω να το χαιρομαι για καιρο ακομα προτιμω να του φορεσω μια ομορφη θηκουλα παρα να το εχω μεσα στα σημαδια και στης γρατσουνιες!!
Μερσι Μπουκου
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες