βγαινει και για 5αρι ρε συ
Ναι αλλά διαφορετική! Παραπλανείς:
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:38
Ναι αλλά διαφορετική! Παραπλανείς:
αναλογα τα γουστα και τις προτιμησεις....λες να υπαρχει και η τριτη εκδοση??
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 17/10/2013 - 22:38
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:43
αναλογα τα γουστα και τις προτιμησεις....λες να υπαρχει και η τριτη εκδοση??
Αυτη ψαχνεις;;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:56
Μεγειες ρε parafron!!!!
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:56
το τι ανωμαλη θηκη κυκλοφορει εκει εξω δεν περιγραφεται λεμε...
Δημοσίευση 17/10/2013 - 22:58
Μεγειες ρε parafron!!!!
Τις φορας κι οταν πας Τουμπα
αναλογα αν εχω να τη συνδυάσω και με ασορτι τσαντακι μεσης
Δημοσίευση 17/10/2013 - 23:27
Να κ το δικο μου το 5αρακι !! Παρακαλω οχι γελια
Αα όχι σχόλια η μία, όχι γέλια η άλλη, πως την έχετε δει εσεις οι κοπέλες του φόρουμ??
Δημοκρατιά έχουμε (λέμε τώρα..)
Απ τη στιγμή που τα κοινοποιείτε να περιμένετε γνώμες, σχόλια και χαβαλέ (έτσι όπως τα χετε κάνει )
Στο θέμα μας τώρα, (θήκη για iPhone5) έφυγε απ τη μόδα αυτή η θήκη που φοράγατε όλες στα 4/4s με τα κουνελο-αυτιά??
Σοβαρά ρωτάω, δεν έχω δει σε 5αρι τέτοια θήκη ακόμα και ανησυχω....
p.s. έχεις πάρει πρέφα πως απο πίσω έχεις ποντικίνα στη θήκη και στο κουμπάκι έχεις γατούλα?? Οξύμορο..
Απο που το πήρες το κουμπάκι by the way??
Τελευταία επεξεργασία από: darklordvader77, 17/10/2013 - 23:29
Δημοσίευση 17/10/2013 - 23:32
Αα όχι σχόλια η μία, όχι γέλια η άλλη, πως την έχετε δει εσεις οι κοπέλες του φόρουμ??
Δημοκρατιά έχουμε (λέμε τώρα..)
Απ τη στιγμή που τα κοινοποιείτε να περιμένετε γνώμες, σχόλια και χαβαλέ (έτσι όπως τα χετε κάνει )
Στο θέμα μας τώρα, (θήκη για iPhone5) έφυγε απ τη μόδα αυτή η θήκη που φοράγατε όλες στα 4/4s με τα κουνελο-αυτιά??
Σοβαρά ρωτάω, δεν έχω δει σε 5αρι τέτοια θήκη ακόμα και ανησυχω....
χαχαχαχαχα μαρεσουν εμενα να μου σχολιαζουν δεν εχω κανενα προβλημα γελαω ετσι το γραψα
τωρα για την κουνελοθηκη στο 4ρι μου ειχα σε πορτοκαλι και σε ροζ χρωμα με ουρα.
Στο 5αρι μου ομως τωρα επειδη ειχα ψαξει κουνελοθηκη δεν του καθεται καλα και με το παραμικρο βγαινει η θηκη ,οποτε κ δεν εχω παρει. Απο διαφορα καταστηματα που το εχω ψαξει ετσι ειναι δεν καθονται καλα στο 5. Οποτε προσωπικη μου αποψη αυτο κ δεν παιρνω μην παω να βγαλω το κινητο απο την τσαντα κ μου μεινει η θηκη στο χερι κ πεσει το κινητο ...ΚΑΗΚΑΜΕ.
Τελευταία επεξεργασία από: marilikar, 17/10/2013 - 23:33
Δημοσίευση 17/10/2013 - 23:37
χαχαχαχαχα μαρεσουν εμενα να μου σχολιαζουν δεν εχω κανενα προβλημα γελαω ετσι το γραψα
τωρα για την κουνελοθηκη στο 4ρι μου ειχα σε πορτοκαλι και σε ροζ χρωμα με ουρα.
Στο 5αρι μου ομως τωρα επειδη ειχα ψαξει κουνελοθηκη δεν του καθεται καλα και με το παραμικρο βγαινει η θηκη ,οποτε κ δεν εχω παρει. Απο διαφορα καταστηματα που το εχω ψαξει ετσι ειναι δεν καθονται καλα στο 5. Οποτε προσωπικη μου αποψη αυτο κ δεν παιρνω μην παω να βγαλω το κινητο απο την τσαντα κ μου μεινει η θηκη στο χερι κ πεσει το κινητο ...ΚΑΗΚΑΜΕ.
Ναι βρε, το κατάλαβα πως έτσι το γραψες.. τζερτζελές να γίνεται.
Σωστή σε βρίσκω..!! Αν είναι να βγαίνει κλάφτα..!! Εξ άλλου και δε λέει να μένετε εσείς οι γυναίκες εκτός μόδας!!
Παντως η θήκη σου λεει για κοπέλα..!! Το κουμπί δε μου αρέσει (λιιιγο υπερβολη) αλλα περι ορέξεως..
Δημοσίευση 17/10/2013 - 23:40
αααααα σ ευχαριστω για την θηκη. Το κουμπακι με βολευει γιατι ειναι πιο ευκολο στην χρηση.Το χω σε πολλα σχεδια κ χρωματα Αλλαγη να γινεται.
Παντως αυτο με την κουνελοθηκη να δεις πως θα ισχυει αυτο που λεω χαχαχχαχαχα
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες