τόσο χάλια?σήμερα παραλαμβάνω τη δικιά μου..αλλά με αυτά που ακούω..
Νικο υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που ορκιζονται για αυτη τη θηκη οποτε μην τρελλαινεσαι.Νομιζω οτι δεν θα το μετανοιωσεις και φροντισε να τη χαρεις.
Δημοσίευση 19/11/2013 - 15:19
τόσο χάλια?σήμερα παραλαμβάνω τη δικιά μου..αλλά με αυτά που ακούω..
Νικο υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που ορκιζονται για αυτη τη θηκη οποτε μην τρελλαινεσαι.Νομιζω οτι δεν θα το μετανοιωσεις και φροντισε να τη χαρεις.
Δημοσίευση 19/11/2013 - 15:37
Δημοσίευση 19/11/2013 - 15:42
ετσι ειναι όπως τα λες,δεν λέω το αντίθετο αλλά μετά απο 1 μήνα να γίνεται τόσο χαλί;τα κλαις τα 43 μετά η όχιΠοια θήκη υπάρχει που δε φθείρεται- γρατσουνιέται;
Είναι και τι χρήση της κάνεις, αν τη βάζεις σε τσέπες με κλειδιά ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα λογικό δεν είναι;
Δημοσίευση 19/11/2013 - 15:46
1 μέρα την έχω..Δε δίνει τέτοια αίσθηση, είναι στιβαρή-λεπτή αρκετά και δεν προσθέτει όγκο..Είναι ευαίσθητο το δέρμα σε γρατσουνιές πιστεύω αλλά όχι να γίνει έτσι..Έτσι γίνεται αν το πιάνεις με λάδια ή το πετάς σε τσέπες με κλειδιά κτλ...
Δεν ξέρω σίγουρα ακόμα αλλά αυτή την αίσθηση δίνει...Μακάρι να μη διαψευστώ.
Δημοσίευση 19/11/2013 - 16:58
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 19/11/2013 - 19:19
παιδια εχει αγορασει κανεις σας ποτε Element case και αν ναι απο που γιατι νομιζω στο site δεν μπορεις για ελλαδα
ειναι πολυ ιδιαιτερες θηκες αλλα αξιζει κατα τη γνωμη μου..http://www.elementca...5-1117-d5ss.htm
Δημοσίευση 19/11/2013 - 20:33
Δημοσίευση 19/11/2013 - 21:28
Για 15 μέρες είχα την λεπτή και κομψή θήκη της KRUSELL και ήταν σα να μην φοράει θήκη.
Σήμερα παρέλαβα την θήκη της Apple σε μπεζ.
Ξαφνικά το 5S απέκτησε όγκο και βάρος σε σχέση με την KRUSELL.
Είναι φινετσάτη, κομψή, σχεδιασμένη για το 5S και από άριστη ποιότητα.
Το θέμα είναι πόση αντοχή θα έχει στον χρόνο το δέρμα και το εσωτερικό σουέτ. Αντιμετωπίζω μια σχετική δυσκολία για να την αφαιρέσω αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Αυτό που με χάλασε επίσης και στις 2 θήκες είναι ότι δεν μπορεί να κουμπώσει στο Apple dock παρά μόνο αν τις αφαιρέσω. Υπάρχει κάποια θήκη που να μην χρειάζεται να την βγάλω για να μπει στο Apple dock?
Σίγουρα πάντως είναι υπερτιμημένη γιατί είναι Apple.
Τέλος πιστεύω ότι είναι καλή αγορά αλλά δεν συνάδει η τιμή σε σχέση με το προϊόν.
Δημοσίευση 19/11/2013 - 21:36
μπορω εδω να βαλω φωτο της θηκης που εφτιαξα? δηλ πηρα μια απλη θηκη κ την εκανα να φαινεται ωραια
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες