Χρώσταγα και με τη πλάτη που υπάρχει στη συσκευασία.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 06/07/2014 - 22:50
Δημοσίευση 23/04/2014 - 13:50
Δημοσίευση 23/04/2014 - 14:11
Δεν έκλεινε το κούμπωμα.. Ελαττωματική. Επι 1 μήνα προσπαθούσα να βγάλω άκρη με τη Graft μιας και εκεί με έστειλε ο Seller..
Το χειρότερο Support που έχω συναντήσει δυστυχώς. Ευτυχώς βοήθησε πάρα πολύ και εκείνος μιας και μιλούσε και μαζί τους και πίεσε τα πράγματα.
Με τα πολλά, αντικατάσταση 1 μήνα μετά σχεδόν. Τέλος καλό όλα καλά..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/04/2014 - 14:11
Δημοσίευση 24/04/2014 - 13:32
Δημοσίευση 24/04/2014 - 13:39
Δεν μου αρεσουν καθολου αυτες οι exofab, ειναι πραγματικα χαλια κατα την γνωμη μου..
Δημοσίευση 24/04/2014 - 14:06
την είχα πάρει στο 4 και δεν κράτησε καθόλου θα σου χαλάσει εύκολαΈνα φιλαράκι πείρε απο εδώ. έχουν αρκετά χρώματα.
http://exofab.com/eu/en/iphone-5-en
Δημοσίευση 24/04/2014 - 14:15
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 24/04/2014 - 15:25
Ακολουθούν 2 photos της "Belkin Grip Candy Sheer" για καποιους που το ζητησαν, μιας και δεν ειχα βαλει δικες μου (με την οποια εχω κολλησει τους τελευταιους μηνες και μαλλον θα μεινει μεχρι το 6αρι).
Πολυ καλή προστασία και κράτημα, το πισω μερος ειναι ματ, ημιδιαφανο, στο φως διακρινεται το λογοτυπο της apple, το βραδυ δε θα τολεγα.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/04/2014 - 15:25
Θελω να αγορασω θηκη για iphone 5/5s black velvet sleeve. Μηπως ξερει καποιος καμια καλη εταιρια που ειδικευεται στις sleeves? Ξέρω την bugatti αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι τωρα αυστραλια και δεν στελνουν εδω ειναι μονο για ευρωπη, και στο ebay εχει λίγες ή είναι αλλο size. Αν ξερετε καποια σας παρακαλω ας μου πει καποιος.
Δημοσίευση 25/04/2014 - 22:04
καλησπέρα , παιδιά θέλω βοήθεια... ο κομπάρος πάει σε 10 μέρες new york city και θα του πω να μου φέρει μια θήκη για το πεντάρι.. το θέμα μου είναι οτι έχω πρόβλημα όρασης και δεν μπορώ να διαλέξω απ'το pc... γι'αυτό θέλω κάποια σύσταση, στην ουσία θέλω κάποια λεπτούλα, αν είναι δυνατόν και αλουμινίου που να καλυπτει μόνο το πίσω μέρος... εχω το space grey αλλά για το χρώμα δεν με πολυνοιάζει...ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δημοσίευση 25/04/2014 - 22:40
Με τις αλουμινίου θα έχεις έστω και λίγο, πρόβλημα στο σήμα.
Διαφορετικά δες τo Bumper της AeroSpace.
thanks νικόλα, δεν το'ξερα το θέμα με το σήμα, αφου τώρα σκεφτόμουν για το παλιο τεσσάρι που του'χα αλουμινίου... αλλά είναι όμορφες οι ρουφιάνες, δεν μπορείς να πεις...
Δημοσίευση 25/04/2014 - 22:49
έλεγα μπας και παίζει ρε παιδί μου κάποια που να μην υπάρχει εδώ και να είναι ομορφούλα εμφανισιακά... τέλοσπάντων, μου φαίνεται πως πάω να χρυσώσω το χάπι... ο κομπάρος πάει NYC για γαμήλιο ταξίδι και γω σκέφτομαι θήκες μπάς και μου φύγει απ'το μυαλό η σαβούρα που παίρνει για γυναίκα...
Δημοσίευση 25/04/2014 - 22:53
έλεγα μπας και παίζει ρε παιδί μου κάποια που να μην υπάρχει εδώ και να είναι ομορφούλα εμφανισιακά... τέλοσπάντων, μου φαίνεται πως πάω να χρυσώσω το χάπι... ο κομπάρος πάει NYC για γαμήλιο ταξίδι και γω σκέφτομαι θήκες μπάς και μου φύγει απ'το μυαλό η σαβούρα που παίρνει για γυναίκα...
Το 90% που έχουν ποσταριστεί εδώ δε θα τις βρείς Ελλάδα..
Δες πάντως και της Graft που πήρα πρίν λίγες μέρες. Απ' όσο θυμάμαι, υπάρχουν στα Apple Stores.
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες