Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#796   omg

omg

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/11/2012 - 03:08

τις θηκες απο sgp γιατί δεν τις παίρνετε απο το ebay 2$ μεταφορικα και σε 8 μερες ηταν εδω ;)

Ειδα eBay αλλα ο reseller που ειδα το ειχε 8ευρω πιο ακριβα με τα μεταφορικα.Δεν εψαξα σωστα..Οποτε λεω ας το παρω απο official site που ειναι πιο φτηνα και πιο αξιοπιστο...Αλλα τελικα μαλλον ηταν καλυτερα να το παρω απο αυτο που ειχα βρει στο eBay γιατι ελεγε 3 μερες για να ερθει και ας εδεινα 8 ευρω παραπανω τι να κανουμε

Τελευταία επεξεργασία από: omg, 26/11/2012 - 03:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 26/11/2012 - 03:10

Ειδα eBay αλλα ο reseller που ειδα το ειχε 8ευρω πιο ακριβα με τα μεταφορικα.Δεν εψαξα σωστα..Οποτε λεω ας το παρω απο official site που ειναι πιο φτηνα και πιο αξιοπιστο...Αλλα τελικα μαλλον ηταν καλυτερα να το παρω απο αυτο που βρηκα στο eBay γιατι νομιζω ελεγε 3 μερες για να ερθει και ας εδεινα 8 ευρω παραπανω τι να κανουμε

να αυτον ειχα βρει http://www.ebay.co.u...=item2a2369c209

Ο επισημος reseller στο Αμερικανικο ebay ειναι πιο φτηνος. Κανει καμια 10αρια μερες για να παραλαβεις

#798   boukoto

boukoto

iPH Contributor

• 1.263 μηνύματα
  • Twitter:@vent0uza
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ventouza

Δημοσίευση 26/11/2012 - 03:18

Ειδα eBay αλλα ο reseller που ειδα το ειχε 8ευρω πιο ακριβα με τα μεταφορικα.Δεν εψαξα σωστα..Οποτε λεω ας το παρω απο official site που ειναι πιο φτηνα και πιο αξιοπιστο...Αλλα τελικα μαλλον ηταν καλυτερα να το παρω απο αυτο που ειχα βρει στο eBay γιατι ελεγε 3 μερες για να ερθει και ας εδεινα 8 ευρω παραπανω τι να κανουμε

δεν ξέρω ποιον λες αλλα από αυτόν που περνώ εγώ (έχω πάρει 3) έχει μεταφορικά 2 $ και μου έρχονται σε 8-10 μέρες

#799   omg

omg

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 26/11/2012 - 03:24

δεν ξέρω ποιον λες αλλα από αυτόν που περνώ εγώ (έχω πάρει 3) έχει μεταφορικά 2 $ και μου έρχονται σε 8-10 μέρες

Ναι αυτο σου λεω δεν ηταν ο πιο φτηνος αυτος που βρηκα και ετσι εκανα την επιλογη να παω στο official site.

αν μπορεις στειλε μου λινκ σε πμ να το εχω γιατι μπορει να παρω και αλλη μια θηκη spg.

ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από: omg, 26/11/2012 - 03:25

#800   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 26/11/2012 - 03:45

Ναι αυτο σου λεω δεν ηταν ο πιο φτηνος αυτος που βρηκα και ετσι εκανα την επιλογη να παω στο official site.

αν μπορεις στειλε μου λινκ σε πμ να το εχω γιατι μπορει να παρω και αλλη μια θηκη spg.

ευχαριστω

Σου εγραψα και πιο πανω. Μπες στο Αμερικανικο ebay. Αυτος που κοιτας ειναι στο Αγγλικο. Στο επισημο site παλι απο Αμερικη θα σου ερθουν. Το ονομα στο Αμερικανικο ειναι spigensgp και εχει 100% θετικο feedback

#801   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 09:07

Την twelvesouth book book που μπορω να τη βρω? ( την original) ..
Το ρωταω γιατι στο επισημο site στην στελνουν με ups και μαλλον βρωμαει τελωνειο η υποθεση..
60 δολ +30 δολ μεταφορικα
http://twelvesouth.c...okbook_iphone5/

#802   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 10:59

Την twelvesouth book book που μπορω να τη βρω? ( την original) ..
Το ρωταω γιατι στο επισημο site στην στελνουν με ups και μαλλον βρωμαει τελωνειο η υποθεση..
60 δολ +30 δολ μεταφορικα
http://twelvesouth.c...okbook_iphone5/

Δεν έχει τελωνείο.την αγόρασα!

#803   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 11:01

Δεν έχει τελωνείο.την αγόρασα!

Πολυ ευχαριστο αυτο..
Με τι σου την στειλανε?
Και τι λεει σαν θηκη? (πως συγκρατει το iphone εντος? βγαινει ευκολα?)

#804   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 11:12

Πολυ ευχαριστο αυτο..
Με τι σου την στειλανε?
Και τι λεει σαν θηκη? (πως συγκρατει το iphone εντος? βγαινει ευκολα?)

Μου τη στείλανε μέσω αραμεξ, δηλώνοντας αμερικανική διεύθυνση. Ο τρόπος που πιάνει το κινητό είναι διαφορετικός από ότι,τι το προηγούμενο μοντέλο κ φοβάμαι για γραντζουνιές... Αυτοί μου είπαν:

Hi,

Thank you for taking the time to send us your feedback.

We were compelled to add a camera hole to the BookBook for iPhone 5 by both overwhelming customer demand, and the fact that iPhone5 has a noise-cancelling microphone between the camera and flash. Covering this up would actually impede the function of the phone itself.

Apple has stringent rules and testing for all accessories it sells to support its devices, and they dictated both the size and shape of the camera hole, as well as demanding the snap-in shell to make sure the iPhone didn’t move around inside the case, thus causing problems with the flash, camera, or rear microphone.

I have passed your feedback along to the product designer, and we really appreciate the time you took to send it to us. I’m sorry that you’re disappointed with the re-design of BookBook, and hope you’re able to find another case that better suits your needs.

Regards,

Tracy Jones
Twelve South Support

#805   frank44

frank44

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 26/11/2012 - 11:38

I’m sorry that you’re disappointed with the re-design of BookBook, and hope you’re able to find another case that better suits your needs.

Απαράδεκτο!!!!!!!

#806   NiKa

NiKa

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 11:53

I’m sorry that you’re disappointed with the re-design of BookBook, and hope you’re able to find another case that better suits your needs.

Απαράδεκτο!!!!!!!

Συμφωνω... ΓΤΠ....

Φιλε Researcher ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια σου...
Ετσι για να μη δινουμε τα όβολά μας σε αυτους που δεν τα εκτιμουν..

Τελευταία επεξεργασία από: NiKa, 26/11/2012 - 11:54

#807   iOS

iOS

iPH Addict

• 706 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:Gr4FiXKill3r_iOS

Δημοσίευση 26/11/2012 - 18:59

Παιδιά εγώ έχω πάρει αυτήν !! έχει μέσα και Screen Protector Ultra Cristal και όπως ξέρουμε η SGP είναι σε όλα εγγύηση !!
να πάρω αυτό η αυτό τι προτείνετε για να έχω απόλυτη ασφάλεια στο 5αρακι μου ?

#808   Traianus

Traianus

iPH User

• 125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:18

Ρε παιδιά θέλω να βρω την pocket case της belkin ξέρει κανεις που την πουλάνε στη θεσσαλονικη ...;

#809   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.823 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:42

Παιδιά εγώ έχω πάρει αυτήν !! έχει μέσα και Screen Protector Ultra Cristal και όπως ξέρουμε η SGP είναι σε όλα εγγύηση !!
να πάρω αυτό η αυτό τι προτείνετε για να έχω απόλυτη ασφάλεια στο 5αρακι μου ?

ειλικρινα δεν καταλαβα τι θες....πηρες μια θηκη που εχει μια πολυ καλη προστασια μεσα.Συμπληρωματικα σε αυτο που πηρες αντε να παρεις κανα πουγκι η πορτοφολι να βαζεις μεσα το τηλ με τη θηκη του για επιπλεον προστασια.
Αν ρωτας για θηκη και προστασια ανεξαρτητα απο αυτο που αγορασες ηδη και ψαχνοντας για ακομα καλυτερη προστασια τοτε τιποτα απο αυτα δεν ειναι αυτο που ζητας ...ισως το Glass αλλα σε συνδυασμο με μια αλλη θηκη και οχι το bumper.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 26/11/2012 - 19:43

#810   JAMESSMART

JAMESSMART

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2012 - 19:50

ΚΑλησπεραααα... επειδη για αυτην εδω τι λετε για το 5?? http://www.ebay.co.u...=item4abec5f0ea

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες