Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/12/2012 - 18:15

και ενα καινουργιο bumper που θα βγαλει η power support καπου στο τελος του χρονου.Αν κρινουμε απο τη τιμη της θηκης που εχει βγαλει που ειναι αρκετα τσιμπημενη αν και εχει 2 προστασιες μεσα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,λογικα και αυτο το bumper θα ειναι ακριβο

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Μετά από την παρότρυνση ενός πολύ καλού μου φίλου πήρα αυτήν.Την έχω αρκετές ημέρες και χωρίς πρόβλημα απλά πάντα πριν ανεβάσω κάτι προτιμώ να το δοκιμάσω μερικές ημέρες και μετά έτσι ώστε να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου σε περίπτωση που μια θήκη είναι μάπα.

Kωστα μεγεια η πολυ ιδιαιτερη θηκη.Ξεφευγει απο το συνηθισμενο και αυτο μετραει κατ'εμε.

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:25
Αφαίρεση εικόνας στο quote

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   biliou

biliou

iPH User

• 148 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/12/2012 - 18:37

Σήμερα πήρα τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ για την case zero που είχα παραγγείλει πριν 17 μέρες. Ενώ εδω και 15 μέρες το tracking number που είχα μου έδειχνε πως η θήκη είχε φύγει απο Hong Kong αρχές του μήνα τα η απάντηση που πήρα απο την εξυπηρέτηση πελατών των ΕΛΤΑ ήταν πως βλεπουν πως το αντικείμενο δε θα μπήκε προφανώς στο σάκο!!! Δε πάμε καλά!! Και το καλό είναι πως το Inbox της εταιρείας είναι γεμάτο και δε δέχεται άλλα mails.

#1143   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 14/12/2012 - 19:16

πιο χρωματακι πηρες?? εγω για το λευκο να παρω την λευκη ή την ασημι?? μου αρεσει σαν bumper γιατι δεν ειναι χοντροκομμενο οπως της sgp. ακομα και η slim σειρα της δεν ειναι και τοσο slim

Πήρα αυτή ακριβώς που δείχνει στο review που πόσταρε ο rromeodim (το δικό μου είναι μαύρο). Και κατά τη γνώμη μου το γκρι κούμπωμα δείχνει πιο καλά από το κόκκινο.
Συμφωνώ απόλυτα για το bumper της SGP. Πολύ καλό ποιοτικά, αλλά όπως είπες το slim δεν είναι και τόσο slim τελικά. ;)

και ενα καινουργιο bumper που θα βγαλει η power support καπου στο τελος του χρονου.Αν κρινουμε απο τη τιμη της θηκης που εχει βγαλει που ειναι αρκετα τσιμπημενη αν και εχει 2 προστασιες μεσα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,λογικα και αυτο το bumper θα ειναι ακριβο

Αναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόναΑναρτημένη εικόνα

Ναι, αυτή φαίνεται να είναι αρκετά slim για τα γούστα μου και ήδη μ' έβαλες σε σκέψεις... :rolleyes:

#1144   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/12/2012 - 20:58

Εγω παντως παραγγειλα κ μια ozaki 0.3mm σε πρασσινη για το μαυρο μου αιφονι.
Τελικα το μπαμπερ της sgp μου φαινετε πολυ χοντρο, το 5αρι ειναι τοσο λεπτο κ το χοντραινει αδικα.
Οταν ερθει θα ποσταρω φωτο,ανδε με βολευει κι αυτη θα παρωενα pouch κ τελος οι θηκες :)
Αμαν πια χεχε
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1145   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 14/12/2012 - 20:58

Kωστα μεγεια η πολυ ιδιαιτερη θηκη.Ξεφευγει απο το συνηθισμενο και αυτο μετραει κατ'εμε.

Όντως είναι καταπληκτική .Να πω ότι η θήκη όταν την παραγγέλνεις μπορείς να ζητήσεις να στην στείλουν να μπαίνει και bumper ή σκέτη συσκευή .Αυτή που παράγγειλα εγώ είναι για σκέτη συσκευή .

Το παραπάνω bumperaki που έχεις ποστάρει και αυτή η θήκη πιστεύω θα ήταν ο καλύτερος συνδιασμός...;-)

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:26
Αφαίρεση εικόνας στο quote

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1146   smoothjimmy27

smoothjimmy27

iPH Addict

• 803 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:smoothjimmy27

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:02

Εγω τελικα παραγγειλα την thinedge της caze σε ασημι χρωμα. Μολις ερθει θα ποσταρω φωτογραφιες

#1147   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:08

μη λες κακα λογια για την sgp εδω την εχουμε ευαγγελιο!!!! κακο παιδι

Κοίτα. Έχω ξαναπάρει SGP και είχα μείνει ευχαριστημένος. Πάντως αν αξιολογούσα την εταιρεία μόνο από αυτή τη θήκη θα έλεγα μακριά. Το διαφανές πλαστικό ήδη απέκτησε 2 γρατσουνιές και γενικά φαίνεται "ψεύτικη". Για μένα η συγκεκριμένη θήκη είναι υπερκοστολογιμένη.

#1148   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:09

Ολες είναι υπερκοστολογισμενες μα όλες

Τελευταία επεξεργασία από: manwlis77, 14/12/2012 - 21:10

#1149   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:14

Τουλάχιστον να άξιζε από ποιότητα να πεις πάει και έρχεται αλλά αυτή για μένα δεν άξιζε. Στο Amazon την κράζουν οι περισσότεροι.

#1150   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:15

Μάλλον έχασε την μπάλα από την αυξημένη ζήτηση... Έχει βγάλει και ένα σωρό μοντέλα και δεν την παλεύουν φαίνεται..

Αναρτημένη εικόνα

#1151   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:16

ακριβως αυτο που ελεγα χθες...hybrid neo, hybrid palio και ολα τα συναφη :P

#1152   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:18

Χεχε μας κανανε καρδιακους με τοσες θηκες, απ τη μια λεω να το αφησω ετσι μονο με ενα screenprotector αλλα απο την αλλη λεω μην γρατσουνιστει το μωρο μου :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#1153   frank44

frank44

iPH Member

• 291 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:32

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτήν: http://www.lifeproof...-5/?path=TopNav
Προς το παρόν την έχω βουτηγμένη σε νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και η επιλογή ήταν μονόδρομος.Είναι ιδιαίτερα λεπτή για όλα αυτά που προσφέρει, όταν την βάλω θα ανεβάσω φωτογραφίες.

#1154   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:37

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Εγώ σήμερα παρέλαβα αυτήν: http://www.lifeproof...-5/?path=TopNav
Προς το παρόν την έχω βουτηγμένη σε νερό σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.Προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και η επιλογή ήταν μονόδρομος.Είναι ιδιαίτερα λεπτή για όλα αυτά που προσφέρει, όταν την βάλω θα ανεβάσω φωτογραφίες.

ειναι πολυ καλη γενικα, αλλα αν σκοπευεις να τη βαλεις μεσα σε νερο ξανασκεψου το.

#1155   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 14/12/2012 - 21:39

Ορίστε και οι photos που υποσχέθηκα από την ThinEdge Matte Black :)

Συνημμένα αρχεία

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12