Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 5/5S & SE

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5474 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/12/2012 - 22:38

Δεν με νοιάζει το waterproof ούτε να έχει κάποια τρελή αντοχή. Αρκεί να μην το λερώνω και να καλύπτει την οθόνη. Θα ήθελα κάτι ακόμα πιο φθηνό αν υπάρχει. :blush:

Δες εδω
πολλες θηκες με βιντεακια απο κατω αλλα με αγορα μονο απο amazon.com.Ειναι 4-5 σαν και αυτο που ζητας και σε πολυ καλες τιμες.Ακομα και η Otterbox που εχει τη βρισκεις απο eBay γυρω στα 30 δολ με μεταφορικα.Εχει και αλλες πιο φτηνες.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2012 - 00:57

Καταρχην αν παρεις γυαλι θα παρεις το glas tr. Οχι το glas t. Σαν ποιοτητα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Αν παρεις bumper της sgp ταιριαζει απολυτα και δεν εχεις κανενα προβλημα. Δοκιμασμενο απο εμενα. Τωρα για αλλο bumper θα σου πω μολις παραλαβω το thinedge της caze που εχω παραγγειλει. Παντως αν βαλεις το γυαλι δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα με ζελατινες. Επιφυλασομαι μινο για την oleophobic ζελατινα της sgp την οποια μπορεις να παρεις και απο τα public. Αν την εχει καποιος ας μας διαφωτισει!!! Αυτα τα λιγα!!!

σε ευχαρστω πολυ ,ναι ξερω οκ εβαλα λαθοσ λινκ .....

#1248   metzis18

metzis18

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 11:44

Καλημερα παιδες εγω αγορασα την spigen sgp neo hybrid ex μεσω ebay και ειμαι ακρετα ευχαριστιμενος φενεται να το προστατευει καλα και εχει και πολυ καλη αισθηση στο χερι του δινει βεβαια λιγο παραπανω ογκο αλλα οκ.. Να σημιωσω επισης οτι μου εστειλαν και ενα coupon των 7.7 κατι δολαριων για αγορες μεσω του επισημου web shop της spigen...

Αναρτημένη εικόνα

#1249   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:03

sleeve για ολα τα smartphone εκτος Νοte2

#1250   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:26

πολυ μεγαλο! σαν παντοφλα ειναι!

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:39
Αφαίρεση video στο quote

#1251   iGchris13

iGchris13

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:34

Συγγνώμη κιόλας, αλλά κάπου το έχω ξαναδεί.
Ααααα! Το θυμήθηκα! Σε επισόδιο του game of thrones!

Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 17/01/2013 - 03:40
Αφαίρεση video στο quote

#1252   iGchris13

iGchris13

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:45

Καλησπερα παιδια,ξερει να κανεις να μου πει που υπαρχουν θηκες ozaki 0.3 jelly στη Θεσσαλονικη???

Εχουν ποικιλία σε mediamarkt αν ενδιαφέρεται κάποιος.
Εγώ πάντως μάλλον θα καταλήξω σε bumber caze thinedge και sgp slim matte. Πάντα μου άρεσαν οι λεπτές θήκες και να είναι όσο γίνεται αόρατη. Με το 4s ήμουν ευχαριστημένος με muvit imatt αλλά με το 5 καμία λεπτή δεν καλύπτει όλο το κινητό ειδικά στο κάτω μέρος που μπαίνουν τα βύσματα. Μετά από λίγο καιρό δεν θα βλέπεται!

#1253   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 20/12/2012 - 16:51

Δυστυχώς η ozaki 0.3 δεν βγαινει σε ultra clear αλλά σε frost. Ultra clear είναι η 0.6 ozaki.

#1254   BAGGELISSMART

BAGGELISSMART

iPH Contributor

• 1.058 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/12/2012 - 17:46

Δυστυχώς η ozaki 0.3 δεν βγαινει σε ultra clear αλλά σε frost. Ultra clear είναι η 0.6 ozaki.

ozaki 0.3 εγω προσωπικα που την πηρα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος,ωραιοτερη θηκη δεν εχω ξαναδει,και εχει τρελανει πολυ κοσμο η θηκη...!!!

#1255   silca

silca

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 18:15

εγω μάλλον θα παραγγείλω αυτήν:
http://www.switcheas...t/TONES_iPhone5
λίγο ποιο χοντρή αλλά μου αρέσει το design

#1256   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 20/12/2012 - 18:26

αρκετα χοντρη θα ελεγα

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#1257   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 18:44

Για ρίξτε μια ματιά και σ' αυτές.
http://x-doria.com/s...e/type/iphone-5

#1258   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 20/12/2012 - 18:55

Μου ήρθε σήμερα Μαύρη - Γκρί (σε μαύρο iPhone) και είναι πολύ όμορφη. Αρκετά πιο ογκώδης από την Caze5 που είχα μέχρι σήμερα αλλά μου δίνει λίγο περισσότερη σιγουριά για καθημερινή χρήση. Επίσης είναι αρκετά βολικές οι τάπες που δίνει για το 3.5mm jack και το lightning connector, βγαίνουν πολύ πιο εύκολα απ ότι περιγράφουν τα reviews ακόμα και με κοντά νύχια. Το μόνο - που έχω δει ως τώρα είναι οτι η θήκη είναι αρκετά σκληρή και πιθανότατα θα βγαίνει δύσκολα. Σκέψου οτι το πλαινό είναι άκαμπτο και το μόνο μαλακό σημείο είναι το πάνω και το κάτω.

Edit: Μόλις την έβγαλα από περιέργεια, βγήκε δύσκολα (αναγκάστηκα να σπρώξω το κινητό από την εγκοπή για την κάμερα ώστε να βγει) αλλά δεν άφησε σημάδι στο bezel. Παρ' όλα αυτά δεν την προτείνω σε όσους φοβούνται πολύ το bezel τους ή/και έχουν πρώτες παρτίδες.

Αν θέλεις φώτος, πες μου.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 20/12/2012 - 19:01

#1259   bellinaki

bellinaki

iPH Addict

• 754 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/12/2012 - 21:06

μoλισ αγορασα την muvit screen protector public μιασ κ δεν ειχε οτι αλλο ηθελα . το θεμα ειναι πωσ με τιποτα ομωσ δεν τοποθετειται σωστα , ειναι γεματη φυσαλιδεσ η οθονη παρολο που ακολοθησα τησ οδηγιεσ.... την εχει αγορασει καποιοσ απο σασ ???για καλη μου την συνεστησαν .....

#1260   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2012 - 21:11

μoλισ αγορασα την muvit screen protector public μιασ κ δεν ειχε οτι αλλο ηθελα . το θεμα ειναι πωσ με τιποτα ομωσ δεν τοποθετειται σωστα , ειναι γεματη φυσαλιδεσ η οθονη παρολο που ακολοθησα τησ οδηγιεσ.... την εχει αγορασει καποιοσ απο σασ :huh:για καλη μου την συνεστησαν .....

μαλλον δεν καθαρισες τοσο καλα οσο πρεπει την οθονη...οσο και χαλια να ειναι μια προστασια δυσκολο να σου βγαλει τοσες φυσσαλιδες εκτος και αν ειναι τοσο στραβοκομμενη και δεν ταιριαζει με τιποτα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες