Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Element Lock Screen Cydget

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
221 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:01

οταν βγαζεις κατι εισαι και υποχρεωμενος να το υποστηριζεις ανα πασα στιγμη και ωρα.

:o

Δηλαδη αν εσυ θελεις να ρωτησεις κατι πχ στις 3 τα ξημερωματα, θα πρεπει ο developer να ειναι standby για να σου απαντησει?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:06

Δηλαδη αν εσυ θελεις να ρωτησεις κατι πχ στις 3 τα ξημερωματα, θα πρεπει ο developer να ειναι standby για να σου απαντησει?

οχι φυσικα αλλα ενα απλο rewie και καποια extra δε θα εβλαπτε :blink:

#153   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:09

οχι φιλε μου για τον λογο του οτι δεν ασχολουμαι εκεινη την ωρα με το κινητο μου...αλλα οπως λεει και ο ProSonic καλο θα ηταν με την ελευση του Element να βγει και ενα review.μπορει να γινει γιατι ο ανθρωπος που το εβγαλε ειναι μελος της κοινοτητας που συμμετεχουμε...

#154   morpheusgr

morpheusgr

iPH Honoured Member

• 1.427 μηνύματα
  • Twitter:@morpheusgr
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:13

οχι φιλε μου για τον λογο του οτι δεν ασχολουμαι εκεινη την ωρα με το κινητο μου...αλλα οπως λεει και ο ProSonic καλο θα ηταν με την ελευση του Element να βγει και ενα review.μπορει να γινει γιατι ο ανθρωπος που το εβγαλε ειναι μελος της κοινοτητας που συμμετεχουμε...

Αυτες τις ημερες ο iWizard οπως ανεφερε εργαζεται σε ενα προηγουμενο Project του το SB Rotator αν δεν κανω λαθος στο οποιο κανει καποιες διορθωσειο οποτε λογικο ειναι τον ελευθερο του χρονο να τον καταναλωνει εκει προς το παρον.

Just like underwear, passwords should be changed often...

#155   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:15

οχι φιλε μου για τον λογο του οτι δεν ασχολουμαι εκεινη την ωρα με το κινητο μου...

Υποθετικα το ειπα το 3 τα ξημερωματα...
Εννοωντας οτι ο developer ή ο οποιοσδηποτε δεν μπορει να ειναι συνεχεια πανω απο το forum... και να κανει υποστηριξη on demand.

αλλα οπως λεει και ο ProSonic καλο θα ηταν με την ελευση του Element να βγει και ενα review.μπορει να γινει γιατι ο ανθρωπος που το εβγαλε ειναι μελος της κοινοτητας που συμμετεχουμε...

Δηλαδη αν γινοταν ενα review απο τον developer ή απο καποιο αλλο μελος, θα λυνοταν η συγκεκριμενη απορια του ProSonic?

".ειπα οι φιλοι που ανεβασαν φωτο και εχουν το dock στην lockscreen να με πουν ποιο προγραμμα ειναι..."

Τι σχεση εχει το review με την παραπανω ερωτηση?

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 03/04/2010 - 14:18

#156   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:20

ειπα ποιο πριν για το review ...και μετα εκανα την ερωτηση..αμα ολο αυτο γινεται για μενα μην παιδευεστε και χαλατε τις καρδιες σας ...αφηστετο ετσι..και δε θα πεθανω κιολας...τελος..με το review δε θα ειχαμε τοσα τι κανει αυτο τι κανει το αλλο πιστευω... <_< :unsure:

Τελευταία επεξεργασία από: ProSONIC, 03/04/2010 - 14:21

#157   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:21

δεν μπορω να σου απαντησω για το τι εννοει ο prosonic...ρωτησε τον να μαθεις...εγω ειπα οτι θα μπορουσε να υπαρχει και ενα review με καποιες οδηγιες με την ελευση του προγραμματος ετσι ωστε να να μην υπαρχουν ολες αυτες οι ερωτησεις και να μπορουν με ευκολια οσοι επελεξαν το προγραμμα να το δουλεψουν κατι το οποιο θα εκανε ακομα πιο χαρουμενο τον developer...

#158   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5.698 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:27

Post #119

[Posted Yesterday, 04:27 PM]

απο iWizard:

Επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω review, θα σας πω δυο-τρια πράγματα μήπως βοηθήσουν:

1. Το Element εγκαθίσταται αυτόματα με το νέο UPDATE του Cydia (αυτό που βγαίνει με τα 3 κουμπάκια , Upgrade Essential, Complete Upgrade κλπ, για αυτό δεν το βρίσκεται πολλοί. Έχει ήδη εγκατασταθεί ;-)

2. Για να το ενεργοποιήσετε , θα πρέπει να πάτε στα Settings, Cydgets και να επιλέξετε αφενός την σειρά εμφάνισης αλλά και να τσεκάρετε το Element κάνοντας tap πάνω του. Μετά απλώς βγαίνετε και κάνετε respring.

3. Τα ταμπελάκια που έχω βάλει ως τίτλους (Missed Calls, Calendar, Mail , SMS, Facebook, Stocks κλπ) εχουν 2 λειτουργίες:

α. Κάνοντας κλικ πάνω τους, κλείνουν και ανοίγουν την εκάστοτε κατηγορία. (ίσως πολλοί για αυτό να μην βλέπετε mails κλπ)
β. Κάνοντας κλικ προσεκτικά στο βελάκι στο τέρμα δεξιά κάθε κατηγορίας, ανοίγει την εκάστοτε εφαρμογή.

4. /Μέσα/ στην κάθε κατηγορία, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:

α. Missed Calls: Κάνοντας tap σε ένα όνομα από τις αναπάντητες κλήσεις, μας εμφανίζει τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής, και ένα κουμπάκι που λέει Call για 3 δευτερόλεπτα, όπου μπορείτε να κάνετε κλήση. Απο προεπιλογή φαίνονται οι 3 τελευταίες κλήσεις, αλλά στα Settings μπορείτε να τις κάνετε μέχρι και 10.
β. Calendar: Δεν κάνει τίποτα αν πατήσετε πάνω σε ένα Event.Δείχνει events για σήμερα και αύριο.
γ. Email: Δεν ανοίγει mails (ακόμα) κάνοντας ταπ πανω τους. Επίσης στα Settings ρυθμίζετε πόσα να φαίνονται.
δ. SMS: Κάνοντας tap πάνω σε ένα SMS, μας ανοίγει το αντίστοιχο conversation (για να κάνουμε reply κλπ) Επίσης στα Settings ρυθμίζετε πόσα να φαίνονται.
ε. Facebook: Εφόσον υπάρχει εγκατεστημένο, και εφόσον έχουμε κάνει σύνδεση από το Facebook.app , μας δείχνει τελευταία status updates στο Facebook.
στ.Stocks: Εμφανίζει τα Stocks από την εφαρμογή Stocks (Μετοχές). Δεν κάνει τίποτα κάνοντας ταπ πάνω σε stocks.

5. Ο καιρός: Από τα καλύτερα features ;)
Ο καιρός μας δείχνει μέσω Internet live Weather status, εφόσον έχουμε επιλέξει πόλεις στο Weather.app. Στα Settings έχουμε δυνατότητα να ορίσουμε αν θα κάνει αυτόματη εναλλαγή πόλεων (εαν έχουμε πάνω από μια) και κάθε πόσα seconds.

Επίσης, εάν έχουμε ορίσει πάνω από μια πόλη , κάνοντας tap πάνω στο εικονίδιο του καιρού, κάνει εναλλαγή πόλεων (με live results)

Αυτά. Ο Saurik ήταν ενθουσιασμένος με την δουλειά μου, αν και εγώ πιστεύω ότι θέλει κάμποσες βελτιώσεις.

Προς το παρόν τελειώνω το update του SBRotator, και τα ξαναλέμε!

Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

#159   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:30

οπως ειπε και ο προγραματιστης αυτο δε ειναι review...πρεπει να περιλαμβανει και εικονες νομιζω...τωρα ο καθενας λεει τα δικα του..ας πουμε οτι μου λυθηκε η απορια και τελος..το θεμα ..αντι να δωσετε απαντησει καθεστε και μακρυγορητε ετσι.. <_<

#160   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2.047 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:52

Λοιπόν χρόνια σας πολλά παιδιά! Το δοκίμασα και έχω να πω κάποια πραγματάκια:

1) κάθε φορά που πατάμε το home button για να ανάψει η οθόνη ξαναφορτωνει από την αρχή το element με αποτέλεσμα να είναι αργό (δεν ξέρω αν το κάνει στο 3gs έχω 3g)

2) αν σου στείλουν κάποιο μήνυμα βγαίνει το default popup alert sheet και το iPhone περιμένει να σειρεις για να δεις το μήνυμα. Όσο υπάρχει η ειδοποίηση μπροστά δεν μπορείς να κανεις τίποτα με το element! Πιστεύω πως θα ήταν καλό να είχαμε επιλογή απενεργοποιησης των ειδοποιησεων στη lockscreen!

3) μου αρέσει πολύ και 1000 μπράβο στον iWizard αλλά θα το λατρευα αν μου έδινε την δυνατότητα να του φτιάξω θέματα για να ταιριάζει με το υπόλοιπο θέμα μου! Θα το δοκιμαζα και έτσι αλλά δεν θέλω να πειραξω τα css! Θα μου ήταν πολύ χρησιμο αν υπήρχε ένας φάκελος που να μπορώ να του βάλω μια εικόνα για background και μια για τα bars (ίδια για όλα). Και ίσως μια επιλογή στα settings για το αν θα φορτώνει αυτά που τοποθετησα εγώ ή τα default! Κάπως όπως είναι το landscape wallpaper του SBRotator!

#161   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/04/2010 - 14:57

Παι δια κι εγω το εγκατεστησα...αλλα... παει δυστυχως πιο αργα κι απο replay!!!για το 3G μιλαω παντα... οποτε μεχρι νεοτερας lockinfo!παντως ειναι μια πολυ ωραια και χρησιμη εφαρμογη...Εξαιρετικη θα ελεγα!!!

My life's goal is only to fight

#162   hector

hector

iPH Contributor

• 936 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 15:35

εμενα στο 3gs τρεχει καλα απ'οτι φαινεται :)

#163   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 03/04/2010 - 15:58

καλα το 3GS εχει πιο γρηγορπ επεξεργαστη και περισσοτερη μνημη ram...

My life's goal is only to fight

#164   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1.175 μηνύματα
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 03/04/2010 - 20:33

Μετά το τελευταίο update κολαει στο κλιδομα. Τρελαθικα είπα παει κολλισε κ άντε μετά να τρέχω. Το έβγαλα άμεσος

#165   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.743 μηνύματα

Δημοσίευση 03/04/2010 - 20:38

παιδια εγω το εβαλα απο το μεσημερι και λειτουργει απιστευτα καλα στο 3G που εχω για πειραματα...κανει συνεχως update σε οτι και αν του εχω βαλει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες