και την αυριανη κοιταξε το να δεις και πες μου το εκανα και με την αυριανη και το εμφανισεΣτο Lockscreen εμφανίζει μόνο για τη σημερινή μέρα..Αυτό φαίνεται τουλάχιστον..
Element Lock Screen Cydget
Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:38
Ad
Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:51
εμενα μου την εμφανισε τελος παντων θα το ξαναελεγξω,αυτο που βρηκα για τα mails για να τα εμφανιζει ειναι οτι πρεπει να εχεις απο τις ρυθμησεις-mails την οθηση στο onΌχι..έβαλα μια για αύριο και δεν το εμφανίζει..
Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:55
το ελεγξα εβαλα μια σημειωση για αυριο σαββατο και μου την εμφανισε,για ξαναπροσπατησε για αυριο και πες μου θα σου την εμφανισει?απλα το εβαλα all day δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτοεμενα μου την εμφανισε τελος παντων θα το ξαναελεγξω,αυτο που βρηκα για τα mails για να τα εμφανιζει ειναι οτι πρεπει να εχεις απο τις ρυθμησεις-mails την οθηση στο on
Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:59
mails-μετακληση- οθηση-onΏθηση?Ποιό ακριβώς λες?Το "Εμφάνιση πρός/Cc"?
Δημοσίευση 02/04/2010 - 13:59
το ελεγξα εβαλα μια σημειωση για αυριο σαββατο και μου την εμφανισε,για ξαναπροσπατησε για αυριο και πες μου θα σου την εμφανισει?απλα το εβαλα all day δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο
Όντως..Με το "Όλη την ημέρα" το βγάζει.Να 'σαι καλά.
Δημοσίευση 02/04/2010 - 14:03
Δημοσίευση 02/04/2010 - 14:04
βρηκα και κατι αλλο εβαλα μια σημειωση για κυριακη με all day δεν μου την εμφανιζει αλλα αν πατησεις δεξια στο βελακι σε παει στο ημερολογιο στην σημειωσηΌντως..Με το "Όλη την ημέρα" το βγάζει.Να 'σαι καλά.
Δημοσίευση 02/04/2010 - 14:07
Γιατί δεν το βλέπω στο Cydia; Συνεχίζετε την πρωταπριλιάτικη φάρσα ή όντως το έχετε; Αν το έχει πάντως κάποιος ας το στείλει με ένα pm.
Έλεος ρε παιδιά με τη φάρσα..!Πήγαινε στο Cydia μετα Search γράψε Element κ το πρώτο που θα σου βγάλει με ένα ερωτιματικό διπλα για εικονίδιο, αυτό είναι..
Δημοσίευση 02/04/2010 - 14:08
βρηκα και κατι αλλο εβαλα μια σημειωση για κυριακη με all day δεν μου την εμφανιζει αλλα αν πατησεις δεξια στο βελακι σε παει στο ημερολογιο στην σημειωση
Το κάνει σε όλα αυτό..Αν έχεις επιλέξει από Ρυθμίσεις "Allow app launch" σε πάει κατευθείαν.
Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:02
μερικες ερωτησεις...
στις γκρι μπαρες δε μου εμφανιζει το αναπαντητες κλησεις,το ημερολογιο κτλ μου τα εχει κενα ενω το mail και το facebook Που ειναι λατινικοι χαρακτηρες τα εμφανιζει...
επισης ενω εγω τις κλεινω τις μπαρες την επομενη φορα που τα εμφανιζω ειναι παλι ανοιγμενα...
Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:27
καλησπερα και χρονια πολλα
μερικες ερωτησεις...
στις γκρι μπαρες δε μου εμφανιζει το αναπαντητες κλησεις,το ημερολογιο κτλ μου τα εχει κενα ενω το mail και το facebook Που ειναι λατινικοι χαρακτηρες τα εμφανιζει...
επισης ενω εγω τις κλεινω τις μπαρες την επομενη φορα που τα εμφανιζω ειναι παλι ανοιγμενα...
Εσύ φίλε μου έχεις κάποιο bug που μου ξέφυγε με το localization (το να βρίσκει αυτόματα τους τίτλους για Ημερολόγιο, Αναπάντητες Κλήσεις κλπ στην γλώσσα του καθενός)
Επειδή δεν προλαβαίνω να κάνω review, θα σας πω δυο-τρια πράγματα μήπως βοηθήσουν:
1. Το Element εγκαθίσταται αυτόματα με το νέο UPDATE του Cydia (αυτό που βγαίνει με τα 3 κουμπάκια , Upgrade Essential, Complete Upgrade κλπ, για αυτό δεν το βρίσκεται πολλοί. Έχει ήδη εγκατασταθεί ;-)
2. Για να το ενεργοποιήσετε , θα πρέπει να πάτε στα Settings, Cydgets και να επιλέξετε αφενός την σειρά εμφάνισης αλλά και να τσεκάρετε το Element κάνοντας tap πάνω του. Μετά απλώς βγαίνετε και κάνετε respring.
3. Τα ταμπελάκια που έχω βάλει ως τίτλους (Missed Calls, Calendar, Mail , SMS, Facebook, Stocks κλπ) εχουν 2 λειτουργίες:
α. Κάνοντας κλικ πάνω τους, κλείνουν και ανοίγουν την εκάστοτε κατηγορία. (ίσως πολλοί για αυτό να μην βλέπετε mails κλπ)
β. Κάνοντας κλικ προσεκτικά στο βελάκι στο τέρμα δεξιά κάθε κατηγορίας, ανοίγει την εκάστοτε εφαρμογή.
4. /Μέσα/ στην κάθε κατηγορία, υπάρχουν οι εξής δυνατότητες:
α. Missed Calls: Κάνοντας tap σε ένα όνομα από τις αναπάντητες κλήσεις, μας εμφανίζει τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής, και ένα κουμπάκι που λέει Call για 3 δευτερόλεπτα, όπου μπορείτε να κάνετε κλήση. Απο προεπιλογή φαίνονται οι 3 τελευταίες κλήσεις, αλλά στα Settings μπορείτε να τις κάνετε μέχρι και 10.
β. Calendar: Δεν κάνει τίποτα αν πατήσετε πάνω σε ένα Event.Δείχνει events για σήμερα και αύριο.
γ. Email: Δεν ανοίγει mails (ακόμα) κάνοντας ταπ πανω τους. Επίσης στα Settings ρυθμίζετε πόσα να φαίνονται.
δ. SMS: Κάνοντας tap πάνω σε ένα SMS, μας ανοίγει το αντίστοιχο conversation (για να κάνουμε reply κλπ) Επίσης στα Settings ρυθμίζετε πόσα να φαίνονται.
ε. Facebook: Εφόσον υπάρχει εγκατεστημένο, και εφόσον έχουμε κάνει σύνδεση από το Facebook.app , μας δείχνει τελευταία status updates στο Facebook.
στ.Stocks: Εμφανίζει τα Stocks από την εφαρμογή Stocks (Μετοχές). Δεν κάνει τίποτα κάνοντας ταπ πάνω σε stocks.
5. Ο καιρός: Από τα καλύτερα features
Ο καιρός μας δείχνει μέσω Internet live Weather status, εφόσον έχουμε επιλέξει πόλεις στο Weather.app. Στα Settings έχουμε δυνατότητα να ορίσουμε αν θα κάνει αυτόματη εναλλαγή πόλεων (εαν έχουμε πάνω από μια) και κάθε πόσα seconds.
Επίσης, εάν έχουμε ορίσει πάνω από μια πόλη , κάνοντας tap πάνω στο εικονίδιο του καιρού, κάνει εναλλαγή πόλεων (με live results)
Αυτά. Ο Saurik ήταν ενθουσιασμένος με την δουλειά μου, αν και εγώ πιστεύω ότι θέλει κάμποσες βελτιώσεις.
Προς το παρόν τελειώνω το update του SBRotator, και τα ξαναλέμε!
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Δημοσίευση 02/04/2010 - 15:40
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες