![Φωτογραφία](http://www.gravatar.com/avatar/4562174e9229ee8b5dec39092bc83309?s=100&d=http%3A%2F%2Fwww.iphonehellas.gr%2Fforum%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fiph2013%2Fprofile%2Fdefault_large.png)
iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:14
Ad
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:33
Εννοείται πως ξέρουν οι καταναλωτές που θέλουν κάτι συγκεκριμένο, περισσότερα από τους εκάστοτε πωλητές... Οι δεύτεροι δουλεύουν για ένα, πολλές φορές μικρό, μισθό, έχουν να κάνουν με πολλές διαφορετικές συσκευές, με πολλά και διαφορετικά άτομα και διάφορες δουλειές πέρα από την παρακολούθηση των εξελίξεων. Η ενημέρωσή τους πολλές φορές είναι τα μέιλ που έρχονται από την εταιρία και... ως εκεί. Ασε που δεν έχουν ούτε το ελάχιστο της κάψας και προσμονής που υπάρχει πχ εδώ για τη συσκευή...Ρε παιδιά μην ακούτε τον κάθε υπαλληλάκο τι λέει...την τύφλα τους δεν ξέρουν...απλά δουλεύουν για έναν μισθό...ούτε ασχολούνται σε βάθος με τη δουλειά που κάνουν...οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται κι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις εξελίξεις...οι καταναλωτές περισσότερα γνωρίζουμε από τους υπαλλήλους...
Είναι σπάνιο να βρεις ψαγμένο πωλητή ο οποίος προφανώς θα είναι ενημερωμένος από μεράκι και όχι γιατί του επιβάλεται κάτι τέτοιο...
Εγώ θεωρώ το να πηγαίνει κάποιος και να ρωτάει αυτά τα καταστήματα, δεν ωφελεί σε κάτι...
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:34
Έχουν πονέσει τα μάτια μου από τα ορθογραφικά λάθη ορισμένων εδώ μέσα.Το εντάξει γράφεται με ει και όχι με η.Όπως και το φίλε γράφεται με ι και όχι με υ.Και το καταλαβαίνεις με αι και όχι με ε.Τρία λάθη σε μία πρόταση.Βγήκα λίγο off topic αλλά δεν άντεχα άλλο.
Ένοχος τι να πω...... greekish δεν γράφω πάντως!
Τελευταία επεξεργασία από: Tassosd, 11/10/2012 - 13:37
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:39
Τα μισά θα τα τα πάρουν οι υπάλληλοι και οι γνωστοί τους....
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:46
τι ώραια που μιλάς ρε τζιγγερ για τον κόσμο που δουλεύει για το ψωμί του,λες και ο άλλος είναι υπεχρεομενος να ξέρει ποτε θα στείλει η apple 5αρια στην Ελλάδα,λοιπόν εγώ εχω ΜΑΓΑΖΙ δικό μου βοντα κάθε πρωί μπαίνω στα νέα που υποχρεουμαστε να βλέπουμε αν δεν γράφει κάτι για 5 στα π@π@ρια μου,γιατί να ξέρω ,για να έρθεις εσύ και να σου πω δεν ξέρω και να το παίζεις ξερολας,παίρνουμε τηλ κάθε μέρα στα κεντρικά χωρίς να πρέπει και δεν ξέρουν τίποτα,οπότε εγώ τι να σου πωΡε παιδιά μην ακούτε τον κάθε υπαλληλάκο τι λέει...την τύφλα τους δεν ξέρουν...απλά δουλεύουν για έναν μισθό...ούτε ασχολούνται σε βάθος με τη δουλειά που κάνουν...οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται κι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για τις εξελίξεις...οι καταναλωτές περισσότερα γνωρίζουμε από τους υπαλλήλους...
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:54
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:57
Καλορίζικο!
Να πας τότε να το πάρεις!
Ευχαριστω!! Μολις με πηραν τηλεφωνο να παω να το παρω απο την DHL :-D .Σημερα η αυριο θα κοιταξω να ανεβασω φωτο του κινητου και φωτο που θα τις εχω τραβηξει με το ιδιο.
Δημοσίευση 11/10/2012 - 13:58
Ένοχος τι να πω...... greekish δεν γράφω πάντως!
Φίλε μου να ξέρεις πως σε διόρθωσα με καλή πρόθεση.Το αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:03
τι ώραια που μιλάς ρε τζιγγερ για τον κόσμο που δουλεύει για το ψωμί του,λες και ο άλλος είναι υπεχρεομενος να ξέρει ποτε θα στείλει η apple 5αρια στην Ελλάδα,λοιπόν εγώ εχω ΜΑΓΑΖΙ δικό μου βοντα κάθε πρωί μπαίνω στα νέα που υποχρεουμαστε να βλέπουμε αν δεν γράφει κάτι για 5 στα π@π@ρια μου,γιατί να ξέρω ,για να έρθεις εσύ και να σου πω δεν ξέρω και να το παίζεις ξερολας,παίρνουμε τηλ κάθε μέρα στα κεντρικά χωρίς να πρέπει και δεν ξέρουν τίποτα,οπότε εγώ τι να σου πω
Καταρχήν δεν αναφέρομαι σε όλους τους υπαλλήλους.Η πλειοψηφία δεν ενδιαφέρεται.Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οι οποίοι από μεράκι κι επειδή τους ενδιαφέρει η τεχνολογία το ψάχνουν πιο βαθιά και δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Κι όταν κάποιος κάνει μια δουλειά είναι υποχρεωμένος να την κάνει και σωστά αλλιώς ας βρει άλλη δουλειά.Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στο γεγονός ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθει το iphone 5.Κι άλλα πράγματα δεν ξέρουν.
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:04
![:P](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png)
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:11
η cosmote θα το φέρει πρώτα πίστεψε με μιλάω καθημερινά με μεγαλοστελεχη της βοντα και δεν έχουν ιδέαpanais13 εμαθα οτι ενα iphone 5 16gb ασπρο γραφει το ονομα μου!!!
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:16
η cosmote θα το φέρει πρώτα πίστεψε με μιλάω καθημερινά με μεγαλοστελεχη της βοντα και δεν έχουν ιδέα
Στον γερμανο που πηγα για ασχετο λογο σημερα ρωτησα και για iPhone 5 τι παιζει και γελαγε ο τυπος και μου ειπε οτι εχει πολυ μεγαλη ζητηση και οτι ρωτανε συνεχεια και οτι δεν προκειται να ερθει στο αμεσο μελλον..
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:24
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:27
![:P](http://www.iphonehellas.gr/forum/public/style_emoticons/default/tongue.png)
οσο για τα καταστηματα germanos πιστευω οτι ουτε αυτοι θα το εχουν.
αλλη εταιρια ειναι η cosmote και αλλη ο γερμανος.
απλα ο γερμανος εχει μονο συνδεσεις cosmote
Δημοσίευση 11/10/2012 - 14:29
Για να δουμε γεωγραφικα τι παιζει με γερμανους και κοσμοτε
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες