ειπα εγώ για επίσημες προπαραγγελιες;είπα εγώ ότι το τηλ θα είναι διαθέσιμο στις 16;είπα εγώ ότι οι φίλοι μου είναι ιδιοκτήτες καταστήματος Γερμανού;τι κανείς τώρα δεν κατάλαβα;εγώ καταθέτω δικιά μου εμπειρία και άποψη,είπα "εγώ πιστεύω" ασε που αν ήξερες δουλεύω σε βοντα και εχω γράψει 100 φορές σε παιδιά που με ρωτάνε ότι δεν έχουμε τίποτα επίσημο,έλα γιατί εδώ μέσα το παίζουμε παντογνώστες και δεν το λέω για σένα.εδω βγήκαν mods και είπαν για 5/10,12/10,19/10,26/10,2/11 και δεν τους εκραξε κανείς,και εγώ που λέω και επίσημα ότι μου το είπαν στο Γερμανό στο Χαϊδάρι μου την λέτε,τι να πωΕπίσημα προπαραγγελίες και προκαταβολές μέχρι στιγμής παίρνει ΜΟΝΟ η Document.
Όλοι οι υπόλοιποι το κάνουν ανεπίσημα, του τύπου μια λίστα μόνο για το συγκεκριμένο κατάστημα.
Δεν υπάρχει κεντρική λίστα ούτε στο Γερμανό ούτε σε κανένα Γερμανό.
Όσο για αυτό που λένε οι φίλοι σου στους πελάτες ότι 16 (μεθαύριο) με 19 (Παρασκευή) θα παραλάβουν είναι εντελώς αβάσιμο και από το μυαλό τους.
Εύχομαι αυτοί που θα έχουν δώσει προκαταβολές να τις ζητήσουν πίσω όταν το τηλέφωνο δεν θα έρθει σε αυτές τις ημερομηνίες.
Έτσι για να μάθει ο Έλληνας πωλητής ότι όταν δεν ξέρουμε κάτι δεν ανοίγουμε το στόμα μας να πετάξουμε την πρώτη @@ που θα μας έρθει...
Είναι τιμιότερο να πεις δεν ξέρω καμία φορά...
Τελευταία επεξεργασία από: panais13, 14/10/2012 - 13:39