σε πιο καταστηα μπορεις να δωσεις προ παραγγελια? πιο ειναι το documents?Πήρα πριν λίγο και στη Document και μου είπαν οτι 19 αποκλείεται(δεδομένο πια) και οτι δεν τους έχουν έρθει ακόμα οι λίστες από τους παρόχους. Πάντως με ενημέρωση που έχουν όσοι έχουν δωσει προπαραγγελία με χρήματα, θα εξυπηρετηθούν 26 Οκτωβρίου.
iPhone 5 προπαραγγελιες Ελλάδα
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:27
Ad
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:27
Mε συμβόλαιο?Παιδια το δικο μου μολις το πηρε ο αδερφός μου απο την Vodafone γερμανιας σε ασπρο χρωμα το 64αρι κρατηθείτε στα 750 ευρώ. ..
Ειναι φιλος του και εχει παρει απο εκει πολλα τηλ...Του ειπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει πουθενά σε καλύτερη τιμη...
Στην Φρανκφούρτη συγκεκριμένα. ..
Μου στέλνει μαζι και την απόδειξη αγοράς. ..
Για εγγύηση χρειάζεται να μου στειλει και κατι άλλο? ?? Επισης να σας πω πως την Δευτέρα το παραγγειλε και του ειπαν 48ωρες και οντως πριν λιγο το πηρε στα χερια του...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:28
μπορεις να μου πεις ακριβως απο πιο καταστημα ?Παιδια το δικο μου μολις το πηρε ο αδερφός μου απο την Vodafone γερμανιας σε ασπρο χρωμα το 64αρι κρατηθείτε στα 750 ευρώ. ..
Ειναι φιλος του και εχει παρει απο εκει πολλα τηλ...Του ειπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει πουθενά σε καλύτερη τιμη...
Στην Φρανκφούρτη συγκεκριμένα. ..
Μου στέλνει μαζι και την απόδειξη αγοράς. ..
Για εγγύηση χρειάζεται να μου στειλει και κατι άλλο? ?? Επισης να σας πω πως την Δευτέρα το παραγγειλε και του ειπαν 48ωρες και οντως πριν λιγο το πηρε στα χερια του...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:29
Aυτο για το facebook και την cosmote που το ειδες φιλε μου?? Δωσε link αν μπορεις γθια να παρακολουθω και εγω.
https://www.facebook...cosmote?fref=ts Κοίτα κάπου προς τα δεξιά στα Recent Posts by Others on COSMOTE
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:33
παιδιά ενοειται χωρις συμβόλαιο και η τιμη ειναι για τον αδερφό μου ετσι μου ειπε...μπορεις να μου πεις ακριβως απο πιο καταστημα ?
Τωρα οσον αφορα την πολη σας την ειπα για το κατάστημα θα τον ρωτησω να μου στείλει διεύθυνση αν και η απόδειξη θα το αναγράφει σίγουρα. ..
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:36
Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί στα Social Media είναι οι επίσημοι της Cosmote, οπότε για ότι γράφει εκει είναι υπόλοιπη σαν να το ανέβασε στο site της.δεν ειναι ετσι φιλε, ας εβγαζαν στο επισημο σιτε οτι ερχεται μεσα στον οκτωβριο, συντομα κατι...γιατι δεν το κανουν γιανα μην εκτεθουν, αρα σας εχουν γραμμενους τους τουιτερς...
εδω αναφερουν κατι το οποιο δεν υπαρχει, ουτε πιλοτικα, επιμενω, δεν υπαρχει ανοικτο το δικτυο ακομα, κ ας βγει καποιος να με διαψευσει, μου το ειπε κολλητος που εχει συσκευη απο αμερικη και δεν μπορει να ανιχνευσει 4G...
Όσο για το 4G λογικό είναι να μην το βρίσκει ο φίλος σου. ΑΦΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΟ!
Λες να το έχουν ανοιχτό για όλους? Μόνο σε όσους το δοκιμάζουν!
Άσε που η συσκευή που έχει ο φίλος σου ακόμα και να ανοίξει το δίκτυο μάλλον δε θα είναι συμβατή με τις ελληνικές μπάντες...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:38
Και ενω εμεις ξεροσταλιαζουμε ...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:39
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:39
H vodafone γερμανίας δεν τα κλειδώνει στην δική της SIM?παιδιά ενοειται χωρις συμβόλαιο και η τιμη ειναι για τον αδερφό μου ετσι μου ειπε...
Τωρα οσον αφορα την πολη σας την ειπα για το κατάστημα θα τον ρωτησω να μου στείλει διεύθυνση αν και η απόδειξη θα το αναγράφει σίγουρα. ..
Είσαι σίγουρος ότι ειναι factory unlocked?
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:50
Σίγουρα ανοικτό ειναι...H vodafone γερμανίας δεν τα κλειδώνει στην δική της SIM?
Είσαι σίγουρος ότι ειναι factory unlocked?
Επιβαιβαιομενο. ..
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:53
Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί στα Social Media είναι οι επίσημοι της Cosmote, οπότε για ότι γράφει εκει είναι υπόλοιπη σαν να το ανέβασε στο site της.
Όσο για το 4G λογικό είναι να μην το βρίσκει ο φίλος σου. ΑΦΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΟ!
Λες να το έχουν ανοιχτό για όλους? Μόνο σε όσους το δοκιμάζουν!
Άσε που η συσκευή που έχει ο φίλος σου ακόμα και να ανοίξει το δίκτυο μάλλον δε θα είναι συμβατή με τις ελληνικές μπάντες...
Υποθετω ότι έχει πάρει τη 4G sim απο Cosmote, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να δει ποτε δίκτυο 4G.
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:53
Δεν σε καταλαβαινω γιατι τους δουλευουν?Θα τους δείξουν κανένα demo. Στην document τους δουλεύουν κανονικά. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι δε ζητάνε 400 ευρώ προκαταβολές.
Οταν εισαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να το αγορασεις και εχεις και τα φραγκα να καθονται γιατι να μην δωσεις εστω και τα μισα και να το παρεις με το που θα κυκλοφορησει την ιδια ημερα και σιγουρα.
Δημοσίευση 17/10/2012 - 14:57
Δεν σε καταλαβαινω γιατι τους δουλευουν?
Οταν εισαι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ να το αγορασεις και εχεις και τα φραγκα να καθονται γιατι να μην δωσεις εστω και τα μισα και να το παρεις με το που θα κυκλοφορησει την ιδια ημερα και σιγουρα.
Α! Μπραβο που ειναι το δουλεμα δεν καταλαβα και εγω τα πραγματα ειναι απλα και ξεκαθαρα και εντος χρονοδιαγραμματος οταν περασει τοτε ειναι αλλη υποθεση...
Δημοσίευση 17/10/2012 - 15:03
Δημοσίευση 17/10/2012 - 15:04
o george dontis εγω ειμαι :-p@George Dontis καλησπέρα. Επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος δεν έχει ανακοινωθεί αλλά στα καταστήματα Cosmote θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Οκτώβρη.
Ρε αυτοί πανε και στοίχημα οτι θα το έχουν Οκτώβριο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες