Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:09

Εγώ δεν κατάλαβα κάτι...το ίδιο μου φαίνεται...αν και είναι ακόμα νωρίς....

Εγω μετα απο 3+ χρονια εμεινα χωρις jailbreak (και σκεφτομαι να μεινω να σου πω την αληθεια)
Αλλα τα πραγματα δεν τα βλεπω τοσο καλα οσο περιμενα.. Και συγκρινω με jailbroken 5.1.1 και αρκετα φορτωμενη, συν οτι εχω σχεδον καινουργια μπαταρια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   vagos456

vagos456

iPH Contributor

• 1.291 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:16

Εγω μετα απο 3+ χρονια εμεινα χωρις jailbreak (και σκεφτομαι να μεινω να σου πω την αληθεια)
Αλλα τα πραγματα δεν τα βλεπω τοσο καλα οσο περιμενα.. Και συγκρινω με jailbroken 5.1.1 και αρκετα φορτωμενη, συν οτι εχω σχεδον καινουργια μπαταρια.

Εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου να κάνω jailbreak. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Και να απολαμβάνω και το smooth λειτουργικό....Και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.Απλώς ότι θέλω πρέπει να το αγοράσω...
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα πράγματα πάντως...Καλύτερα να μείνεις χωρίς,ποιο λίγη μπαταρία θα σου τρώει....+ δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα!

Τελευταία επεξεργασία από: vagos456, 20/09/2012 - 02:17

#198   freedoom

freedoom

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Twitter:@lefpol
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:freedoom1013

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:19

Πριν την αναβάθμιση είχες Jailbreak?

Πως πήγες στο iOS 6? Με Restore "from Backup", με Update ή με Restore & "Set up as new"?

Μήπως το έχεις σε σίγαση??

Καταρχάς να πω, ότι τώρα έχω ήχο! :lol:
Το κινητό δεν είναι jailbroken και το update το έκανα OTA. Δεν το είχα σε σίγαση και όταν το έβαζα μου έβγαζε το pop up μήνυμα στην οθόνη κι όταν το επανέφερα στο κανονικό, έβγαζε το "Κουδούνισμα" με φουλ ένταση, η οποία όμως δεν αυξομειωνόταν!
Βασικά, πριν ήμουν στο κρεβάτι, το κινητό φόρτιζε και δεν είχα ήχο. Πόσταρα μέσω tapatalk, σηκώθηκα πήγα στο γραφείο, έβγαλα το κινητό από την πρίζα και ξαφνικά εγένετω ήχος!
Δοκίμασα να το ξαναβάλω για φόρτιση μήπως και κοπεί πάλι ο ήχος αλλά δεν κόπηκε.
Πριν μου επανέλθει ως δια μαγείας να πω ότι έκανα και ένα reset μπας και στρώσει, αλλά δεν είχε αλλάξει κάτι.

edit: Ως προς τα άλλα προβλήματα που διαβάζω να πω ότι κι εγώ στην αρχή διαπίστωσα ένα αργό οριζόντιο scroll-αρισμα των εφαρμογών στο Appstore και μια αργή περιήγηση στο μενού των Settings. Ειδικά στα Settings ήταν τόσο αργή που τρόμαξα, νομίζοντας ότι το 4αρι δεν κάνει για iOS6! :P

Τελευταία επεξεργασία από: freedoom, 20/09/2012 - 02:20

#199   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα
  • Twitter:@steliosp7
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:33

παιδια δοκιμαστε να κανετε search μια διαδρομη στους χαρτες απο wifi και μετα κλειστε wifi και δεδομενα και ξεκινατε την διαδρομη. νομιζω δουλευει

παιδια στα sounds οταν εχετε απενεργοποιημενη την δονηση και πατε να επιλεξετε ringtone δονειται κι εσας?

?

#200   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:37

Εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου να κάνω jailbreak. Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Και να απολαμβάνω και το smooth λειτουργικό....Και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ.Απλώς ότι θέλω πρέπει να το αγοράσω...
Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα πράγματα πάντως...Καλύτερα να μείνεις χωρίς,ποιο λίγη μπαταρία θα σου τρώει....+ δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα!

Κοιτα δεν ειναι μονο οι εφαρμογες.. Απο αυτες να σου πω την αληθεια γενικα λιγες χρησιμοποιω πλεον και τις βασικες που χρησιμοποιω καιρο τις εχω αγορασει η ειναι δωρεαν.
Ειναι ομως και τοσα αλλα πραγματα που συνηθιζεις με το jailbreak και μετα απο τοσο καιρο οσο να ναι ειναι μεγαλο βημα.. Εκανα την αρχη ομως και θα το παλεψω.
Αλλα περιμενα πολυ καλυτερα πραγματα με την μπαταρια! Οχι που το εκανα αποκλειστικα για αυτον τον λογο, απλα το παρατηρω τοσες ωρες και συγκρινω...

#201   Gasmas25

Gasmas25

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 02:39

Παιδια να ρωτήσω,εχω στειλει το Iphone για αλλαγη μικροφώνου που είναι σε εγγύηση ακομα, πριν το πάω εκανα restore με 5.1.1 γιατι ήμουν jb....Τωρα που θα μου το φερουν θα μου βαλουν την ios 6 απο μονοι τους η θα μου το δωσουν οπως το παρέδωσα??? ευχαριστώ.

#202   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:02

Το JB στο iPhone σου προσφερει εντελως διαφορετικη εμπειρια χρησης.Δεν καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια, και το λειτουργικο παραμενει μια χαρα smooth...

Εαν εβγαινε επισημο firmware που να προσφερει το 30% απο οσα προσφερει το Cydia, θα μιλουσαμε ολοι για επανασταση και για το ποσο φανταστικη ειναι η μαμα Apple.

ΥΓ: κι εγω ο,τι θελω πρεπει να το αγορασω φιλε, ξεκολληστε επιτελους , αλλο το Cydia κι αλλο το Instalous...

#203   DJTHEO

DJTHEO

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:04

Ακομα να βγει η εφαρμογη youtube για ipad ???τα νευρα μου :P :P Επισης βλεπω και η μπαταρια στο ipad 3 να πηγαινει χειροτερα..ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα με την επομενη αναβαθμιση που δν νομιζω να αργησει...

Τελευταία επεξεργασία από: DJTHEO, 20/09/2012 - 03:06

#204   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:07

παιδια δοκιμαστε να κανετε search μια διαδρομη στους χαρτες απο wifi και μετα κλειστε wifi και δεδομενα και ξεκινατε την διαδρομη. νομιζω δουλευει

στα sounds οταν εχετε απενεργοποιημενη την δονηση και πατε να επιλεξετε ringtone δονειται κι εσας?

#205   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:09

Μήπως έπρεπε να βγάλει κατευθείαν 6.0.1;;;Λέω εγώ τώρα..

Αναρτημένη εικόνα

#206   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:10

Μήπως έπρεπε να βγάλει κατευθείαν 6.0.1;;;Λέω εγώ τώρα..

μηπως αυτη ηταν 5.2,λεω εγω παλι :P

#207   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:11

Μπα καλύτερη θα ήταν απ ότι διαβάζω απο προβλήματα και σε ξένα σάιτ..:)

Αναρτημένη εικόνα

#208   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:15

κοιτα με ολες αυτες τις δικαστικες διαμαχες με τις υπολοιπες εταιριες επρεπε να προσλαβει πολλους νομικους και μαλλον εκοψε προσωπικο απο την αναπτυξη λογισμικου για να προσλαβει δικηγορους :lol:

#209   JohnCforVTS

JohnCforVTS

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:27

γειά σας παιδες, νεος στο φορουμ σας. έβαλα κιεγω σημερα τα 6(4s εχω) και με όση χρήση του χω κάνει μέχρι τώρα καλό φαίνεται το περιβάλλον και στο itunes και στο appstore, οι σελίδες σαν να μου φαίνεται ότι φορτώνουν πιο γρήγορα, το πανόραμα είναι και γαμώ, δέν μου άρεσε τόσο πολυ το το περιβάλλον όταν παίζει μουσική και που άλλαξαν οι χάρτες, απο τον γουγλη μου άρεσαν περισσότερο.
θάθελα να μου λύσετε όμως κάποιες απορίες, 1)που στον κόρακα πήγε η εφαρμογή του youtube: και 2)πως χρησιμοποιούμε το passbook: ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τελευταία επεξεργασία από: JohnCforVTS, 20/09/2012 - 03:31

#210   stelios7

stelios7

iPH Addict

• 789 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 03:31

γειά σας παιδες, νεος στο φορουμ σας. έβαλα κιεγω σημερα τα 6 και με όση χρήση του χω κάνει μέχρι τώρα καλό φαίνεται το περιβάλλον και στο itunes και στο appstore, οι σελίδες σαν να μου φαίνεται ότι φορτώνουν πιο γρήγορα, το πανόραμα είναι και γαμώ, δέν μου άρεσε τόσο πολυ το το περιβάλλον όταν παίζει μουσική και που άλλαξαν οι χάρτες, απο τον γουγλη μου άρεσαν περισσότερο.
θάθελα να μου λύσετε όμως κάποιες απορίες, 1)που στον κόρακα πήγε η εφαρμογή του youtube: και 2)πως χρησιμοποιούμε το passbook: ευχαριστώ εκ των προτέρων.

youtube native app bye bye κατεβασε απο το app store την εφαρμογη youtube

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12