Πριν την αναβάθμιση είχες Jailbreak?
Πως πήγες στο iOS 6? Με Restore "from Backup", με Update ή με Restore & "Set up as new"?
Μήπως το έχεις σε σίγαση??
Καταρχάς να πω, ότι τώρα έχω ήχο! Το κινητό δεν είναι jailbroken και το update το έκανα OTA. Δεν το είχα σε σίγαση και όταν το έβαζα μου έβγαζε το pop up μήνυμα στην οθόνη κι όταν το επανέφερα στο κανονικό, έβγαζε το "Κουδούνισμα" με φουλ ένταση, η οποία όμως δεν αυξομειωνόταν!
Βασικά, πριν ήμουν στο κρεβάτι, το κινητό φόρτιζε και δεν είχα ήχο. Πόσταρα μέσω tapatalk, σηκώθηκα πήγα στο γραφείο, έβγαλα το κινητό από την πρίζα και ξαφνικά εγένετω ήχος!
Δοκίμασα να το ξαναβάλω για φόρτιση μήπως και κοπεί πάλι ο ήχος αλλά δεν κόπηκε.
Πριν μου επανέλθει ως δια μαγείας να πω ότι έκανα και ένα reset μπας και στρώσει, αλλά δεν είχε αλλάξει κάτι.
edit: Ως προς τα άλλα προβλήματα που διαβάζω να πω ότι κι εγώ στην αρχή διαπίστωσα ένα αργό οριζόντιο scroll-αρισμα των εφαρμογών στο Appstore και μια αργή περιήγηση στο μενού των Settings. Ειδικά στα Settings ήταν τόσο αργή που τρόμαξα, νομίζοντας ότι το 4αρι δεν κάνει για iOS6!
Τελευταία επεξεργασία από: freedoom, 20/09/2012 - 02:20