Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Please log in to reply
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:38

Η λογική λέει πως ναι αλλά πόσο μόνο όταν το δοκιμάσει κάποιος μερικές μέρες μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:49

Εγώ θέλω να ρωτήσω πως καταλαβαίνουν ότι τρώει περισσότερη μπαταρία με 2 και 3 ώρες χρήση...! Γιατί με ρωτάει ένας φίλος μου τεχνικός στην Apple ...! Για να το καταλάβει και αυτός...!

Απλά εγώ νομίζω επειδή το σκαλίζουμε όλη την ώρα όταν βγαίνει κάτι καινούργιο έτσι μας φαίνεται...!

#288   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:52

Δεν εχει youtube κατεβασε το.
Δεν εχει googlemaps προσθεσε τα απο τον safari.
Ποια ειναι τα 10δες προβληματα?!
Μου τρωει τη μπαταρια ο ενας, αργει ο αλλος..
Μη το βαζετε ρε παλικαρια μεινετε στην παλια εκδοση δεν αλλαζει και τπτ..

Κάτσε δεν πάει έτσι.Το τόπικ λέγεται "εντυπώσεις-προβλήματα" ,αν δεν γράψουμε εδώ την κριτική που θα την γράψουμε;Έχει παλιώσει αυτό το"άμα δεν σας αρέσει μην..".
Σύμφωνα με αυτή την λογική αν κάτι είναι λάθος σε μερικά σημεία πρέπει ή να τα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ή να μην το δεχόμαστε καθόλου,αλλά από κριτική ούτε λόγος.

Τώρα όσον αφορά το googlemaps,δεν είναι επιχείρημα να το κατεβάσεις από πουθενά.Το θεωρώ απαράδεκτο για τα καπρίτσια της apple εγώ να φορτώνομαι μια υποδεέστερη εφαρμογή και να αναγκάζομαι να βρω την ορίτζιναλ από αλλού,ενώ είχα βολευτεί μια χαρά.Στην ουσία πήρε μια εφαρμογή άβγαλτη και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να την ξε-bugάρουν.

#289   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:54

Κάτσε δεν πάει έτσι.Το τόπικ λέγεται "εντυπώσεις-προβλήματα" ,αν δεν γράψουμε εδώ την κριτική που θα την γράψουμε;Έχει παλιώσει αυτό το"άμα δεν σας αρέσει μην..".
Σύμφωνα με αυτή την λογική αν κάτι είναι λάθος σε μερικά σημεία πρέπει ή να τα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ή να μην το δεχόμαστε καθόλου,αλλά από κριτική ούτε λόγος.

Τώρα όσον αφορά το googlemaps,δεν είναι επιχείρημα να το κατεβάσεις από πουθενά.Το θεωρώ απαράδεκτο για τα καπρίτσια της apple εγώ να φορτώνομαι μια υποδεέστερη εφαρμογή και να αναγκάζομαι να βρω την ορίτζιναλ από αλλού,ενώ είχα βολευτεί μια χαρά.Στην ουσία πήρε μια εφαρμογή άβγαλτη και θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό μέχρι να την ξε-bugάρουν.

10δες προβληματα ειναι υπερβολη. παρέθεσε μερικά να ξέρουμε.

#290   giannis26basket

giannis26basket

iPH Enthousiast

• 379 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:giannis26basket

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:58

Ρε παιδια επειδη εχω 2 λογαριασμου (εναν ελληνικο και εναν us)οταν ειμαι στον ελληνικο π.χ δεν με αφηνει νακανω update τις εφαρμογες που εχω κατευασει με τον us.Πριν δεν μου το εκανε και επισης ακομα μου ζηταει κωδικο στα free ξερει κανεις κατι?

#291   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 20/09/2012 - 11:59

Δεν είμαι εγώ αυτός που είπε για 10άδες.Εμένα προσωπικά με απογοήτευσαν το νέο UI του app store,οι χάρτες όπως και πολλούς άλλους,η εφαρμογή yt είναι απογοητευτική από την 5.1.1 που την δοκίμαζα σε σχέση με την ενσωματωμένη,το wifi κλείνει και ξανα ανοίγει αυτοβούλως..και άλλα που ανακαλύπτω σιγά σιγά.

#292   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:02

Εννοειται κριτικη εκει που πρεπει, αλλωστε δεν παιρνω ποσοστα απο την apple για να την υπερασπιστω κι'ολας, αλλα ποια ειναι τα 10δες προβληματα δεν καταλαβα..
Το οποιος θελει το κανει οποιος θελει οχι θα ισχυει παντα οσο παλιο και αν ειναι.

Τελευταία επεξεργασία από: typeDan, 20/09/2012 - 12:02.

#293   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:03

Εγώ θέλω να ρωτήσω πως καταλαβαίνουν ότι τρώει περισσότερη μπαταρία με 2 και 3 ώρες χρήση...! Γιατί με ρωτάει ένας φίλος μου τεχνικός στην Apple ...! Για να το καταλάβει και αυτός...!

Απλά εγώ νομίζω επειδή το σκαλίζουμε όλη την ώρα όταν βγαίνει κάτι καινούργιο έτσι μας φαίνεται...!

Oσον αφορα την μπαταρια πιστευω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν..Δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο...

Attached Files

• Attached File  002.PNG   38.35KB   11 downloads

#294   Stelios21R

Stelios21R

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:04

Δεν είμαι εγώ αυτός που είπε για 10άδες.Εμένα προσωπικά με απογοήτευσαν το νέο UI του app store,οι χάρτες όπως και πολλούς άλλους,η εφαρμογή yt είναι απογοητευτική από την 5.1.1 που την δοκίμαζα σε σχέση με την ενσωματωμένη,το wifi κλείνει και ξανα ανοίγει αυτοβούλως..και άλλα που ανακαλύπτω σιγά σιγά.

Για τους χάρτες δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ,δεν τους χρησιμοποιούσα &δεν τους χρησιμοποιώ,για δες όμως το app της Google ,γιατί νομίζω ότι αυτό είχε τους maps μέσα !
Για το youtube μακράν καλύτερο το app από αυτό που είχε ενσωματομένο μέσα .
Το θέμα με το Wifi είναι γνωστό ,όμως και απ'ότι είδα όλοι σχεδόν το λύσανε !

#295   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:04

Oσον αφορα την μπαταρια πιστευω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με πριν..Δεν εχω παρατηρησει κατι διαφορετικο...

Και γω έτσι νομίζω αλλά θέλει καμμιά εβδομάδα για να δείς...!

#296   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:05

Αυτο με το ουιφι που λες εμενα μου κλεινει αυτοβουλως στην 5.1.1

#297   paliotomaro

paliotomaro

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:06

Εννοειται κριτικη εκει που πρεπει, αλλωστε δεν παιρνω ποσοστα απο την apple για να την υπερασπιστω κι'ολας, αλλα ποια ειναι τα 10δες προβληματα δεν καταλαβα..
Το οποιος θελει το κανει οποιος θελει οχι θα ισχυει παντα οσο παλιο και αν ειναι.

δε το λες και αναβαθμιση παντως οταν προσθετεις 2-3 λειτουργιες,αφαιρεις κανα δυο και αντικαθιστας κατι με κατι αλλο χειροτερο..

#298   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:07

ΤΟ κυριότερο πρόβλημα του ios 6 είναι η απουσία JB !
Όλα τα άλλα διορθώνονται :)

#299   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:10

δε το λες και αναβαθμιση παντως οταν προσθετεις 2-3 λειτουργιες,αφαιρεις κανα δυο και αντικαθιστας κατι με κατι αλλο χειροτερο..

Agreed
Δεν ειπα εγω τπτ ο Τιμος ο Κουκ

#300   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 20/09/2012 - 12:15

Το 3GS δεν τους δειχνει 3D :P..χαχαχα...Αναμενουμε JB αν και το ειδα στο youtube και πηγαινε τα ζα μου αργα...Επισης στο δικο μου η καμερα για να ανοιξει αργει κατα πολυ απο το ios 5..Αυτο το scroll ομως ελπιζω να ναι λογω server..

Υ.Γ: Στο passbook οταν πατησα app store με μετεφερε κατευθειαν..

Καλησπέρα και από μένα. Το ίδια κάνει και σε εμένα με 4S. Μήπως γίνεται κάποιο μπέρδεμα με τα 4άρι της γυναίκας μου και το iPad3 μου, επειδή χρησιμοποιώ το ίδιο AppleID ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες