Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   Dazzed

Dazzed

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 20/09/2012 - 13:51

πηγαινε ρυθμισεις> app store και αλλαξε το!!

Ευχαριστω! Τοσο ευκολο...κι εγω τοσο χαζη. :blush:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Mikest

Mikest

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Twitter:@MichaelSt13
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 20/09/2012 - 13:53

Δεν ξερω πως γινετε σε ολους σχεδον να υπαρχουν προβληματα και να μην τους αρεσει η αναβαθμηση εμενα και μια χαρα ειναι δεν κολαει πουθενα και ειναι κ πολυ ωραιο το App Store και γενικα μου αρεσει πολυ!!!

#333   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 20/09/2012 - 13:58

Λοιπόν, πάμε για θετικά και αρνητικά:

+ Θετικά:
  • Share Widget στο Notification Center. Να πω επιτέλους; Όπως και να 'χει, τα σπάει.
  • Do not disturb. Ό,τι είπα και για το προηγούμενο.
  • Facebook integration. Ακόμα και τώρα, η εφαρμογή του Facebook δεν είναι ό,τι καλύτερο. Απλά βολεύει απίστευτα για φωτογραφίες και sharing.
  • Privacy settings. Πιο συμμαζεμένα, προστέθηκαν οι επιλογές για πρόσβαση σε επαφές, φωτογραφίες κλπ σε ένα μέρος.
  • Safari. Πολύ γρηγορότερος!
  • Άλλες μικρές λεπτομέρεις (που αν και λεπτομέρειες, είναι πάρα πολύ χρήσιμες) και αισθητικά πιο όμορφο γενικά. Σε λεπτομέρειες πάλι βέβαια, αλλά μετράει

- Αρνητικά:
  • Maps. Αισθητικά μου αρέσει πολύ περισσότερο απ' το Google Maps. Από άποψη διαδρομών, υποστήριξη Μ.Μ.Μ. έτη φωτός πίσω. Πιστεύω μόνο και μόνο για απαγκίστρωση απ' την Google έγινε και έριξε το συνολικό επίπεδο της εφαρμογής. Δε με νοιάζει ιδιαίτερα βέβαια. Κακώς γίνεται τόσος ντόρος. Απλά πιστεύω έπρεπε να παραμείνει το Google maps. Αναμφισβήτητα καλύτερο.
  • Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το Wi-Fi. Ευτυχώς λύθηκε μόνο του, αλλά με ξενέρωσε.
  • Γενικώς, πολύ μικρές προσθήκες σε σχέση με την μετάβαση από 4 σε 5.

#334   masteras

masteras

iPH User

• 183 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:00

Δεν ξερω πως γινετε σε ολους σχεδον να υπαρχουν προβληματα και να μην τους αρεσει η αναβαθμηση εμενα και μια χαρα ειναι δεν κολαει πουθενα και ειναι κ πολυ ωραιο το App Store και γενικα μου αρεσει πολυ!!!

Διάβασα τις απόψεις των χρηστών & οι περισσότεροι προβληματίζονται για 2+ πράγματα.....
Ένας μόνο δήλωσε ο ΙΟΣ6 μαγεία, πού την είδε - ίδιο ειναι σε γενικές γραμμές

#335   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:06

Εγω θα ελεγα οτι ειναι μια απ'τα ιδια με το iPhone 5...
Το περιμεναν (η θα ηθελαν τουλαχιστον να ειναι) τοσο διαφορετικο, αλλα ειναι τοσο ιδιο..
Και αυτο ειναι μερικες φορες που εκνευριζει τον αλλον περισσοτερο απο το να ηταν κατι κακο, αλλα αρκετα διαφορετικο.
Βεβαια το εχουμε ξαναπει, λογω φιλοσοφιας το iOS δεν προκειται ποτε να αλλαξει σε καμια αναβαθμιση τοσο πολυ στα ξαφνικα οσο θα ηθελαν καποιοι.. Καλο η κακο, ετσι ειναι..

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 20/09/2012 - 14:06

#336   gerakas

gerakas

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:11

Mετά το update η φωτεινότητα πήγε στην αρχή της μπάρας και όταν ανοίγω την αυτόματη φωτεινότητα, δεν αυξομειώνει την φωτεινότητα, το παρατήρησε κανείς; Tο πρώτο bug!

Και σε μένα τα ίδια,το εντόπισε κανείς άλλος;είναι όντως bug της iOS 6?

#337   mpatakis

mpatakis

iPH Elite Poster

• 2.389 μηνύματα

Οταν κάποιος ειναι σε j/b κατάσταση ειναι φυσικό να βλέπει το iOS 6 σαν αστεία αναβάθμιση και το σκέφτεται να κανει update!! Οταν και γω έκανα παλιότερα j/b δεν πίστευα ποτέ οτι θα γυρνούσα σε μαμά κατάσταση .... Αλλά αυτοί που δεν έχουν j/b δεν έχουν να χάσουν τίποτα να πανε στην iOS 6 ! Ολα καινούργια και καλύτερα θα τους φαίνονται !!

#338   Dazzed

Dazzed

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Eγώ πάντως απο τη μικρή μου εμπειρία, στο iPhone 4, βλέπω ότι πηγαίνει κομματάκι καλύτερα και πιο γρήγορα.
Μικρές ή μεγάλες αλλαγές, ποιος νοιάζεται στην τελική; Πάντα κάτι θα μας ενοχλεί όσο φαινομενικά ''τέλειο'' και να είναι κάτι.
Στην τελική, τα updates είναι δωρεάν, κι ας είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό.
Αν ήταν επι πληρωμή, τότε δικαίως να το ξεσκίζαμε όλοι στα παράπονα.

#339   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:16

Εμένα μου φαίνεται αρκετά πιο όμορφο(AppStore , τηλέφωνο,κλπ) και γρήγορο , οι χάρτες έχω την εντύπωση πως φορτώνουν πολύ γρηγορότερα.
Δοκίμασε κανείς να κάνει ενημέρωση επαφών με το λογαριασμό facebook; Φοβάμαι μην τις κάνει π.....ανα....

Πουτ...να τα κανει. Μην το δοκιμασεις αν εχεις ηδη τις ιδιες επαφες στον τηλεφωνικο καταλογο

#340   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1.238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:19

Πουτ...να τα κανει. Μην το δοκιμασεις αν εχεις ηδη τις ιδιες επαφες στον τηλεφωνικο καταλογο

Απλά προσθέτει ένα νέο group επαφών με τίτλο "Facebook contacts". Εφόσον δεν μπορείς να κάνεις ανιστοίχηση, άχρηστο είναι. Λόγως ελληνικών - λατινικών χαρακτήρων.

#341   ekaradimos

ekaradimos

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:Vagelis Karadimos

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:25

Oχι διαφορερικο.Πρεπει να καλω στο id η στο νουμερο?Εγω δοκιμασει και στα δυο αλλα τιποτα!

Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ίδιο AppleID. Αν έχεις πολλές συσκευές Apple με το ίδιο ID (όπως εγώ) θα πρέπει στα settings του Facetime και του imessage να καταχωρήσεις ξεχωριστό e-mail ή τηλέφωνο.

#342   Destonek

Destonek

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:25

Παιδιά heeelp!!!!!!!!!!! Πήγα να κάνω update se ios 6... Και μου έχει κολλήσει σε recovery mode ... ΔΕν βγαίνει με τίποτα

#343   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:26

Δεν ξέρω αν έχει πει κανείς την λύση , πάντως εγώ που είχα πρόβλημα crashaρισματος του App Store , έκανα το εξής και λύθηκε λογικά !! Μεχρι στιγμής..

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ --> iTunes και App Store --> Apple ID --> Προβολή Apple ID ... ξαναέβαλα το password και πλέον δεν crasharei....!

Αυτά για να μην ψάχνει ο επόμενος..!

#344   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21.572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:26

Παιδιά heeelp!!!!!!!!!!! Πήγα να κάνω update se ios 6... Και μου έχει κολλήσει σε recovery mode ... ΔΕν βγαίνει με τίποτα

Είχες Jailbreak?

Δοκίμασες να κάνεις "Exit Recovery" με Tiny Umbrella?

#345   Destonek

Destonek

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2012 - 14:27

ναι είχα ... το δοκιμάζω και ενημερώνω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas