Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Εντυπώσεις-προβλήματα IOS 6

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
966 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/09/2012 - 02:07

πριν πέσει από το 20% μου τους εμφάνιζε κανονικά! δε το είχα ξανά παρατηρήσει για αυτό είπα να ρωτήσω

Στο Δικο μου έχω παρατηρήσει ότι αν ανοίξω το 3G χάνονται οι χρόνοι
Μήπως ανοίξες και εσύ 3G?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   tolistr

tolistr

iPH Enthousiast

• 416 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 21/09/2012 - 07:06

Αυτό με τα updates των εφαρμογών που πρέπει να αλλάξεις store για να κάνει το update τι κουλο είναι πάλι?
Εγώ έχω τρεις λογαριασμούς, έναν στο Αμερικανικό και δυο στο Ελληνικό,κάθε φορά που κάποιες εφαρμογές
κάνουν update είμαι υποχρεωμένος να αλλάζω stores για να γίνει το update.
Στην 5.1.1 και πριν,τα updates τα έκανε όλα,άσχετα σε πιο store ήσουν.
Μάλλον θα πρέπει η Apple να δώσει την 6.0.1 σύντομα για να διορθώσει μερικά πράγματα.

#468   dion75

dion75

iPH Enthousiast

• 442 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 07:12

Έχω αναφέρει και στο άλλο τοπικ πρόβλημα με μπαταρία, έχω χάσει 15% σε μια νύχτα και συνεχίζει να πέφτει κατακόρυφα

#469   jonakas

jonakas

iPH Enthousiast

• 500 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/09/2012 - 08:03

Στο new iPad ο καιρός που ειναι;υπάρχει !

#470   AggelakasK

AggelakasK

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 08:10

το πρόβλημα με το AppStore το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος;;;υπάρχει λύση ή είναι θέμα apple?ειλικρινα έχω ξενερωσει

#471   diamspiliot

diamspiliot

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2012 - 08:19

Καλημέρα,εγω λεω να μαζέψουμε τα προβλήματα και να στείλουμε e-mail στην apple.Εκτός αν τους τα έχουν προλάβει άλλοι ή τα γνωρίζουν και βγάλουν νεο update.

#472   AggelakasK

AggelakasK

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 08:40

τι να πω !!ολα ήταν υπέροχα πριν την αναβάθμιση

#473   marian

marian

iPH Addict

• 894 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:11

Εμένα προσωπικά το iOS 6 μου αρέσει πάρα πολυ. Το μόνο μου πρόβλημα είναι η μπαταρία. Είναι τραγικό το θέμα. Με το που έκανα αναβάθμιση σε iOS 6 παρατήρησα το κινητό να ανεβάζει θερμοκρασίες με το παραμικρό και χωρίς λόγο και η μπαταρία πέφτει 1% κάθε λεπτό χωρίς να τρέχει τίποτα στο background, με κλειστό το 3G, τα data και τα location services....

Δεν θέλω να του κάνω set up as new, αλλά μέχρι στιγμής με 2 restore from backup δεν έχω δει φως...

#474   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:16

Οποιος εχει clean συσκευη δεν βρισκω λογο να μην παει στην ios 6. Και μενα μου αρεσε πολυ.

#475   kostasb

kostasb

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:33

Στο Δικο μου έχω παρατηρήσει ότι αν ανοίξω το 3G χάνονται οι χρόνοι
Μήπως ανοίξες και εσύ 3G?

όχι κλειστό το είχα. τώρα μόλις δοκίμασα και άνοιξα 3G να δω αν όντως συμβαίνει και σε μένα αυτό αλλά δε άλλαξε κάτι.
οι χρόνοι μου εμφανίζονται κανονικά όταν ανοιγω το 3G.

#476   zchristos

zchristos

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:38

κάτοχος 3Gs από το Οκτώβριο 2009

Γενικά από το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος, το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και για τη δουλεια μου, τηλεφωνήματά, email, ημερολόγιο, και τα υπόλοιπα, μηνύματα, viber, WhatsApp κτλ.
Εχω εγκατάσταση κοντά στις 500 εφαρμογές(φυσικά αυτές που δεν με εξυπηρετούν, τις διαγράφω, τώρα έχω καμια 200. Χρησιμοποιώ επίσης αρκετά το navigation τις iGO europe, και πολύ λιγότερο τους google maps επειδή δεν δουλεύουν offiline. Φυσικά και έχω data plan από το 2009.

Με την αναβάθμιση iOS 6 το μονο Bug που εντόπισα μετά από αρκετή χρήση, αφού δοκίμασα και τα νέα features είναι εκείνο με την αυτόματη φωτεινότητά που δεν δουλεύει.
Με το App Store όντως χθες ήτανε αρκετά αργό, σήμερα είναι πιο γρήγορο, ίσως επειδή ήτανε η πρώτη μέρα και όλοι αναβάθμιζαν.
Με το WiFi δεν είχα πρόβλημα, από την αναβάθμιση και μετα ενώθηκε με 4 διαφορετικά και WiFi και ήταν όλα ένταξη, και επιση το bluetooth δουλευει με το handfree μου
Ένα μικρο προβληματάκι που είχα είναι ότι χάθηκε το περιεχόμενο το sms που είχα από εταιρίες τα οποια και ειχα αποθηκευμένα, τα νεα που λαμβάνω είναι ένταξη προς το παρών :) Επίσης έπρεπε να ξανά περάσω τα setting του παροχέα μου στο Cellular Data network"
Η camera αργή λίγο να παρει προς.
Η ταχυτητα του τηλεφωνου ειναι το ιδιο, μπορει και λιγο πιο γρηγορο. Το safari ειναι πιο γρηγορο.
Η χαρτες μπορω να πω οτι ειναι και καλυτερη, το μονο μειονεκτημα που εντοπησα ειναι οτι δεν υπαρχουνε τα σημεια, δλδ. εχω περάσει στο google make καποια καταστηματα, καφετεριες κτλ τις περιοχης μου, αυτα ολα μου τα εμφανιζε στο google maps, τωρα δεν υπαρχουνε. Αν θελω ομως να τα βρω υπαρχει και το google maps απο το σαφαρι, δεν χαθηκε ο κοσμος.
Τα νεα feautes ειναι καλοδεχουμενα, και δουλευουνε ολα, και το passbook(μπορειτε να βρειτε οδηγιες απο το ιντερνετ) κτλ.
Το θεμα με την μπαταρια δεν μπορω ακομα να ειμαι σιγουρος αν ειναι χειρότερη η καλυτερη η καταναλωση, μου φαίνεται το ιδιο,. Φυσικα εφω το φορτιζω οποια διποτε ωρα, ασχετα αν ειναι αδεια η οχι, εχω και φορτιστη αυτοκινητου.

(δεν το έχω JB ποτε μου, λόγω δουλεια, αλλα ούτε ήθελα να το κάνω :) )

Την αναβαθμιση την εχω κανει απο την πρωτη στιγμη, δλδ Τεταρτη βραδυ.

Τελικά αξίζει η αναβάθμισή η όχι, ο καθένας θα το αποφασίσει, αναλόγως της χρήσης που το κάνει, και τη χρειάζεται από όλα αυτά.

Το μονο που δεν μου αρεσε, ειναι το νεο keypad και το μπλε χρωμα που εμφανιζει την μπαρα πανω οταν ανοιγεις το καποια applications.

Τελευταία επεξεργασία από: zchristos, 21/09/2012 - 09:43

#477   gerakas

gerakas

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:38

Με τη ρύθμιση της φωτεινότητας είστε όλοι οκ? Δεν παρατηρήσετε να αυξομειώνεται μόνη της, όταν βάλετε το κινητό σε standby και μετά το ανοίξετε ή όταν ανοίξετε το passbook και μετά (αυτό δεν ξέρω αν όντως ισχύει, κάπου το διάβασα ότι το παρατήρησαν άλλοι σε ξένα φόρουμς). Επίσης ο αισθητήρας της φωτεινότητας φαίνεται να μην δουλεύει όταν είναι στην επιλογή Auto. Δοκιμάστε να δείτε αν έχετε και εσείς πρόβλημα με αυτό το θέμα, ειδιά αυτοί που λέτε ότι είναι όλα κομπλέ, και πείτε μας, ώστε να ενισχυθεί το συμπέρασμα ότι είναι όντως κάποιο bug του ios6.Ευχαριστώ!

#478   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:45

Με τη ρύθμιση της φωτεινότητας είστε όλοι οκ? Δεν παρατηρήσετε να αυξομειώνεται μόνη της, όταν βάλετε το κινητό σε standby και μετά το ανοίξετε ή όταν ανοίξετε το passbook και μετά (αυτό δεν ξέρω αν όντως ισχύει, κάπου το διάβασα ότι το παρατήρησαν άλλοι σε ξένα φόρουμς). Επίσης ο αισθητήρας της φωτεινότητας φαίνεται να μην δουλεύει όταν είναι στην επιλογή Auto. Δοκιμάστε να δείτε αν έχετε και εσείς πρόβλημα με αυτό το θέμα, ειδιά αυτοί που λέτε ότι είναι όλα κομπλέ, και πείτε μας, ώστε να ενισχυθεί το συμπέρασμα ότι είναι όντως κάποιο bug του ios6.Ευχαριστώ!

Εγω δεν εχω κανε α προβλημα ουτε στο ipad ουτε στο iphone 4s.
OΣον αφορα το passbook.. Ναι πραγματι οταν το ανοιξεις αυξανεται η φωτεινοτητα.. Ισως για να μπορεσει να διαβασει τον qr code ενα μηχανημα και να μην ηπαρχουν προβληματα εκει.. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα.
Η ρυθμιση φωτεινοτητας την εχω στο auto

#479   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:50

Επισης .. Ισως να ειναι λιγο πιο χαμηλα η φωτεινοτητα στον ιδιο χωρο που με την ios 5 μπορει να ηταν λιγο πιο πολυ (ισως και για μεγαλυτερη εξοικονομηση)
Αλλα δεν υπαρχει προβλημα. Αλλαζει μονη της κανονικα.

#480   gerakas

gerakas

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2012 - 09:52

Εγω δεν εχω κανε α προβλημα ουτε στο ipad ουτε στο iphone 4s.
OΣον αφορα το passbook.. Ναι πραγματι οταν το ανοιξεις αυξανεται η φωτεινοτητα.. Ισως για να μπορεσει να διαβασει τον qr code ενα μηχανημα και να μην ηπαρχουν προβληματα εκει.. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα.
Η ρυθμιση φωτεινοτητας την εχω στο auto

Βλέπεις όμως να δουλεύει κανονικά ο αισθητήρας όταν έχεις την επιλογή auto?δηλαδή αυξάνεται η φωτεινότητα ή μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό? Εμένα δούλευε μια χαρά πριν όταν ήμουν στην 5.1 χωρίς jb και μετά την αναβάθμιση σε 6, ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει ο αισθητήρας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες